aler45 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Just now, gidi said: Έβαλα την κανονική 18.4 στο κινητό, αλλά στο ρολόι δε βλέπω αναβάθμιση. Να βάλω beta; Είναι release candidate; νομίζω έχουν κάνει push μόνο το iOS θεωρω οτι σε λιγο θα βγει και στα Mac και στα WatchOS 1
panosk111178 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, aler45 είπε Στο app στο εμφάνισε ;; 44 λεπτά πριν, gidi είπε Δε βλέπω κάτι. Πώς θα το ενεργοποιήσουμε; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Άνοιξα το app του ρολογιού και μου το έβγαλε! Εχω την 18,4 iOS. 3
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, panosk111178 είπε Άνοιξα το app του ρολογιού και μου το έβγαλε! Εχω την 18,4 iOS. Στο ρολόι τι έκδοση έχεις; 1
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, panosk111178 είπε Είναι RC αλλά περιμέναμε 7,5 χρόνια, θα αντέξω λίγο ακόμη να βάλω την κανονική... 2
panosk111178 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, gidi είπε Είναι RC αλλά περιμέναμε 7,5 χρόνια, θα αντέξω λίγο ακόμη να βάλω την κανονική... Εχουνε έρθει τόσοι άγιοι βασιλίδες και εχουνε φάει 7 αρνιά μέχρι να έρθει 😂😂😂
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εφόσον φανεί η δυνατότητα στο watch app, ποιο είναι το επόμενο βήμα;
jonakis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Είναι η ιδέα μου ή δεν βγάλανε τελική watchOS 11.4 έκδοση ακόμα, γιατί δεν μου την εμφανίζει με τίποτα. Επιβεβαιώνει κανείς; UPDATE: Από ότι διαβάζω σταμάτησαν την διανομή της watchOS 11.4, προσωρινά τουλάχιστον. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από jonakis
Georgekoz Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, gidi είπε Εφόσον φανεί η δυνατότητα στο watch app, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Ενδιαφέρον
panos- Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, gidi είπε Εφόσον φανεί η δυνατότητα στο watch app, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Πρώτα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την MultiSIM σε ένα κατάστημα. Μέχρι εκεί έφτασα και εγώ και εκεί κόλλησα.
aler45 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου https://9to5mac.com/2025/03/31/watchos-11-4-now-available-with-three-new-features-for-apple-watch/ την τράβηξαν πίσω για τα ρολόγια! 1
panosk111178 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, dinosppc είπε Άραγε εμείς με NOVA θα φάμε άλλα 7 αρνιά; Και εγώ που έχω Vodafone το ίδιο βλέπω βέβαια τελειώνει το συμβόλαιο το Σεπτέμβρη οπότε αν δεν γίνει τίποτα μέχρι τότε πάω COSMOTE
panos- Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέχρι εδώ προχώρησα. Μετά το site της cosmote βγάζει error
panosk111178 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, gidi είπε Εφόσον φανεί η δυνατότητα στο watch app, ποιο είναι το επόμενο βήμα; 5 λεπτά πριν, panos- είπε Πρώτα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την MultiSIM σε ένα κατάστημα. Μέχρι εκεί έφτασα και εγώ και εκεί κόλλησα. 6 λεπτά πριν, Georgekoz είπε Ενδιαφέρον Σε πάει να κάνεις σύνδεση στο COSMOTE id αλλά μετά λέει πρεπει να έχεις συμβόλαιο και ενεργοποιημένη την multi sim. 2 λεπτά πριν, panos- είπε Μέχρι εδώ προχώρησα. Μετά το site της cosmote βγάζει error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα