Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν κρατήσουν το «αστεράκι» για την τιμολόγηση αυτή σε οσους έχουν unlimited, θα πέσει τρελό κράξιμο.

Η νορμαλ τιμή για το πάγιο της υπηρεσίας λογικά θα παίζει κοντά στα 5 ευρώ το μήνα και θα έχει και μια περίοδο δωρεάν χρήσης στην αρχή (μήνας; μήνες; θα δούμε).  

Εκτιμώ πως απλά σου είπαν αυτό που ισχύει τώρα για τις multisim άσχετα με το Apple Watch. 

Update: μίλησα τώρα με Cosmote. Από αύριο ξεκινάει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε σε κατάστημα είτε τηλεφωνικά. Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα δίνοντας το EID του ρολογιού. Το πάγιο της υπηρεσίας είναι 5 ευρώ για την περίπτωσή μου (έχω ένα οικογενειακό one με 60gb το μήνα) και για την ώρα για τα unlimited προγράμματα ισχύουν τα 25 ευρώ! Μου είπε όμως η ίδια πως αυτό είναι η υπάρχουσα τιμολόγηση για τη multisim και δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη του Apple Watch και εκτιμούν πως θα αλλάξει σύντομα με την έναρξη της υπηρεσίας. 

Εγω μιλησα με το support και απλα μου ειπαν οτι στο κοσμοτε νεο δεν υποστηριζεται η multisim γιατι θεωρείται καρτοκινητο  και πρεπει να το μετατρεψω σε συμβόλαιο. Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο για το apple watch βεβαια.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Αυτό ακριβώς μου είπαν ότι δεν έχει σχέση ότι είναι ρολόι αλλά με το γεγονός ότι είναι η ίδια υπηρεσία multisim και απλά θα είναι συμβατή με το watch 

Επειδή όμως δεν είναι το ίδιο πράγμα για το Apple Watch, εκτιμώ πως θα το αλλάξουν. 

Δημοσ.

Σίγουρα θα το αλλάξουν. Εντωμεταξύ μάλλον έχουν χιούμορ στην Cosmote και θα κάνουν launch πρωταπριλιά. Εκτός κι αν έχουν πραγματικά πολύ χιούμορ και είναι απλά απάτη όλο αυτό...

:)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gidi είπε

Σίγουρα θα το αλλάξουν. Εντωμεταξύ μάλλον έχουν χιούμορ στην Cosmote και θα κάνουν launch πρωταπριλιά. Εκτός κι αν έχουν πραγματικά πολύ χιούμορ και είναι απλά απάτη όλο αυτό...

:)

Θυμάσαι πριν πόσο καιρό το έγραψα για την πρωταπριλιά; 😛

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα μίλησα με την Cosmote και ρώτησα για την υπηρεσία σε εταιρικό νούμερο .

Μου είπαν ότι ακόμη δεν ξέρουν για τα εταιρικά τι ακριβώς θα συμβεί αλλά ναι η διάθεση της υπηρεσίας θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο .

Αν κατάλαβα καλά 5 ευρώ ευρώ έξτρα θα είναι στο πακέτο των 25 ευρώ ( απεριόριστων δεδομένων) 

Για το εταιρικό όμως που εμένα με ενδιαφέρει ακόμη δεν ξέρουν αν θα είναι διαθεσιμη η υπηρεσία 

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά ας μείνουμε στην ουσία: το πρώτο μήνυμα σε αυτό το topic γράφτηκε το 2019! Και φτάσαμε επιτέλους στο 2025 όπου μπορούμε να γράψουμε «ναι έφτασε η ώρα»! 

Ας ξεκινήσει με το καλό το λανσάρισμα και σίγουρα θα λυθούν τα όποια αρχικά θέματα. :) 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε όσοι έχουν COSMOTE εμένα μπήκε σε δοκιμαστική λειτουργία αλλά έχω κάρτα και θέλει σύνδεση με multisim γράφει για να ενεργοποιηθεί. Θα περιμένω αναγκαστικά την Vodafone εφόσον έχω συμβόλαιο εκεί.

Επεξ/σία από panosk111178
Δημοσ.
11 minutes ago, panosk111178 said:

Ξεκίνησε όσοι έχουν COSMOTE εμένα μπήκε σε δοκιμαστική λειτουργία αλλά έχω κάρτα και θέλει σύνδεση με multisim γράφει για να ενεργοποιηθεί. Θα περιμένω αναγκαστικά την Vodafone εφόσον έχω συμβόλαιο εκεί.

Στο app στο εμφάνισε ;; 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aler45 είπε

Στο app στο εμφάνισε ;; 

Δε βλέπω κάτι. Πώς θα το ενεργοποιήσουμε;

22 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβάζω public beta στο Watch για να δούμε :). Έκανε και αναβάθμιση φορέα παράλληλα με την έκδοση να πηγαίνει 63.1

IMG_0028.png

Επεξ/σία από panos-
Δημοσ.
1 minute ago, panos- said:

Κατεβάζω public beta στο Watch για να δούμε :). Έκανε και αναβάθμιση φορέα παράλληλα με την έκδοση να πηγαίνει 63.1

IMG_0028.png

Cosmote εχεις ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aler45 είπε

βγήκε μόλις η κανονική IOS 18.4

Το ηξεραν προφανως στην COSMOTE γιαυτο και εχουν πει απο αυριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...