Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, iYannis είπε

Τώρα πια είναι εύκολο μιας και άλλαξε το καθεστώς διαχείρισης συνδέσεων κινητών iPhone στην ΕΕ για την Apple

Ακόμα σε Apple Watch δε μπορείς να παρακάμψεις το καθεστώς της Apple για εγκατάσταση esim, δηλαδή να γίνει ελεύθερο όπως προσθέτουμε στο κινητό μας μια κάρτα. Έχει πολλούς περιορισμούς.

Στα ρολόγια βλέπω έβαλαν ημ/νια λανσαρίσματος 11/4. Μάλλον περιμένουμε;

Επεξ/σία από panos-
  • Like 1
Δημοσ.

Και 5 ευρώ πολλά είναι τον μήνα. Αν δε σου χρειάζεται οπωσδήποτε, όπως εμένα, απλά δεν το βάζεις.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, iYannis είπε

Από την διάθεση των Apple Watch Cellular απο την Cosmote, πιστεύω οτι πανε να κανουν το εξης: 

Θα χρεώνουν την  multisim esim 25€ τον μήνα όσο κάνει και η υπηρεσία multisim που έτσι και αλλιως υπάρχει και θα επιτρέψουν να φορτώνεις το ιδιο νουμερο στο Apple Watch και πρακτικά να δουλεύει και μόνο του το AW Cellular.

Θα τα παίρνουν όλα μόνοι τους (εννοώ τα 25€) χωρίς να αποδείξουν τίποτε στην μαμά εταιρεία 

Τώρα πια είναι εύκολο μιας και άλλαξε το καθεστώς διαχείρισης συνδέσεων κινητών iPhone στην ΕΕ για την Apple

Screenshot απο την σελίδα της Cosmote image.png.1980bb46bb2224db0056b42830ad4ab6.png

και το σχετικό link

ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ:

1.Απο την πρώτη στιγμή μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο δεν το έκαναν γιατί θα έπαιρναν λίγα Ευρώ, και δεν συνέφερε με το Υπολογιζόμενο bandwith που θα κατανάλλωνε η υπηρεσια

2.Με τις υγείες μας Ινδιάνοι 25€ το Cellular στην Μπανανία

Θα εκπλαγώ τα μάλλα αν πάει έτσι το πράγμα. Δίνω ελάχιστη έως μηδενική πιθανότητα. 

Δημοσ.

Η iStorm μου είπε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έρθουν τα ρολόγια στα καταστήματα και εκείνοι ξέρουν ότι μέχρι στιγμής μόνο η COSMOTE τα υποστηρίζει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoszavra είπε

Το κόστος της υπηρεσίας θα το καθορίσει στο τέλος η ίδια η αγορά(εμείς δηλαδή). Εάν η κοστολόγηση στα 10 € φέρει πολλούς ενεργούς συνδρομητές τότε η τιμή δεν θα πέσει και ίσως και ανέβει. Αντιθέτως εάν δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα σε συνδρομές τότε η τιμή θα μειωθεί άμεσα ή έμμεσα μέσω προσφορών. 
 Τα αντίστοιχα τμήματα των εταιρειών σίγουρα ξέρουν καλύτερα από εμάς  (έτσι θέλω να πιστεύω.) τι τους συμφέρει.  Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε σε περίπτωση υψηλής τιμής(σχετικό για τον καθένα βέβαια). 
Εγώ ,για παράδειγμα, εάν και υπάρχουν σενάρια που η υπηρεσία αυτή θα μου είναι χρήσιμη στην καθημερινότητά μου , δεν προτίθεμαι να δώσω πάνω από 5€ το μήνα. Επίσης θα ήθελα την επιλογή (εύχομαι να γίνει στο μέλλον ) multisim και σε καρτοκινητά ή ακόμη και δυνατότητα ανεξάρτητης eSIM στα Apple watches ώστε να φορτώνω δεδομένα όσα και όταν τα χρειάζομαι. 
Υ.Γ.  Πολλά ζητάω το ξέρω. 😀

Υπάρχουν πάροχοι που προσφέρουν αυτά που ζητάς απλά δεν δουλεύουν άμεσα αλλά σε λίγο θα πράξουν 

https://www.betterroaming.com/el/watches/apple-watch-family/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενημέρωσαν από COSMOTE ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση του Multisim Service for Apple Watch και συγκεκριμένα μου είπαν από το 13888 ότι θα κοστίζει 25€ τον μήνα αν έχεις unlimited. 

Επεξ/σία από aler45
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Από αύριο ξεκινάει θα παίξει και διαφήμιση στην τηλεόραση αρκεί μόνο να βγει σήμερα η 18.4. Αλλιώς θα πάρει μικρή παράταση.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, gkat2829 said:

Από αύριο ξεκινάει θα παίξει και διαφήμιση στην τηλεόραση αρκεί μόνο να βγει σήμερα η 18.4. Αλλιώς θα πάρει μικρή παράταση.

Νομίζω είπαν ότι θα βγει αύριο η 18.4 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Εγραψε καποιος μια φημη, που μονο φημη υπαρχει και αρχισαν αυτοι που παρακαλαγαν και απειλουσαν κλπ κλπ κλπ, οτι εαν ειναι πανω απο 5 ευρω δεν........εχουμε ακομα πολλα επεισοδια να δουμε!

Βλέπω προετοιμάζεσαι για «αναδίπλωση» σιγά σιγά ε; 😛 

Η νέα δικαιολογία θα είναι πως «είναι ακριβό»; 

29 λεπτά πριν, aler45 είπε

Με ενημέρωσαν από COSMOTE ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση του Multisim Service for Apple Watch και συγκεκριμένα μου είπαν από το 13888 ότι θα κοστίζει 25€ τον μήνα αν έχεις unlimited. 

Δεν παίζει κάτι τέτοιο σαν πάγιο για αυτή την υπηρεσία. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, aler45 είπε

Δε θέλω να το πιστέψω αυτό. Είναι παράλογη τιμολόγηση και δε θα το πάρει κανείς.

Δημοσ.
16 minutes ago, billdanos said:

Βλέπω προετοιμάζεσαι για «αναδίπλωση» σιγά σιγά ε; 😛 

Η νέα δικαιολογία θα είναι πως «είναι ακριβό»; 

Δεν παίζει κάτι τέτοιο σαν πάγιο για αυτή την υπηρεσία. 

Τι να σου πω, δεν ξέρω, στο 13888 η υπάλληλος έτσι μου είπε, πιθανόν να μου έλεγε για την τωρινή τιμολόγηση. 

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gidi είπε

Δε θέλω να το πιστέψω αυτό. Είναι παράλογη τιμολόγηση και δε θα το πάρει κανείς.

Αν κρατήσουν το «αστεράκι» για την τιμολόγηση αυτή σε οσους έχουν unlimited, θα πέσει τρελό κράξιμο.

Η νορμαλ τιμή για το πάγιο της υπηρεσίας λογικά θα παίζει κοντά στα 5 ευρώ το μήνα και θα έχει και μια περίοδο δωρεάν χρήσης στην αρχή (μήνας; μήνες; θα δούμε).  

1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Τι να σου πω, δεν ξέρω, στο 13888 η υπάλληλος έτσι μου είπε, πιθανόν να μου έλεγε για την τωρινή τιμολόγηση. 

Εκτιμώ πως απλά σου είπαν αυτό που ισχύει τώρα για τις multisim άσχετα με το Apple Watch. 

Update: μίλησα τώρα με Cosmote. Από αύριο ξεκινάει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε σε κατάστημα είτε τηλεφωνικά. Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα δίνοντας το EID του ρολογιού. Το πάγιο της υπηρεσίας είναι 5 ευρώ για την περίπτωσή μου (έχω ένα οικογενειακό one με 60gb το μήνα) και για την ώρα για τα unlimited προγράμματα ισχύουν τα 25 ευρώ! Μου είπε όμως η ίδια πως αυτό είναι η υπάρχουσα τιμολόγηση για τη multisim και δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη του Apple Watch και εκτιμούν πως θα αλλάξει σύντομα με την έναρξη της υπηρεσίας. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 minutes ago, billdanos said:

Αν κρατήσουν το «αστεράκι» για την τιμολόγηση αυτή σε οσους έχουν unlimited, θα πέσει τρελό κράξιμο.

Η νορμαλ τιμή για το πάγιο της υπηρεσίας λογικά θα παίζει κοντά στα 5 ευρώ το μήνα και θα έχει και μια περίοδο δωρεάν χρήσης στην αρχή (μήνας; μήνες; θα δούμε).  

Εκτιμώ πως απλά σου είπαν αυτό που ισχύει τώρα για τις multisim άσχετα με το Apple Watch. 

Update: μίλησα τώρα με Cosmote. Από αύριο ξεκινάει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε σε κατάστημα είτε τηλεφωνικά. Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα δίνοντας το EID του ρολογιού. Το πάγιο της υπηρεσίας είναι 5 ευρώ για την περίπτωσή μου (έχω ένα οικογενειακό one με 60gb το μήνα) και για την ώρα για τα unlimited προγράμματα ισχύουν τα 25 ευρώ! Μου είπε όμως η ίδια πως αυτό είναι η υπάρχουσα τιμολόγηση για τη multisim και δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη του Apple Watch και εκτιμούν πως θα αλλάξει σύντομα με την έναρξη της υπηρεσίας. 

Αυτό ακριβώς μου είπαν ότι δεν έχει σχέση ότι είναι ρολόι αλλά με το γεγονός ότι είναι η ίδια υπηρεσία multisim και απλά θα είναι συμβατή με το watch 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...