Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόστος της υπηρεσίας θα το καθορίσει στο τέλος η ίδια η αγορά(εμείς δηλαδή). Εάν η κοστολόγηση στα 10 € φέρει πολλούς ενεργούς συνδρομητές τότε η τιμή δεν θα πέσει και ίσως και ανέβει. Αντιθέτως εάν δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα σε συνδρομές τότε η τιμή θα μειωθεί άμεσα ή έμμεσα μέσω προσφορών. 
 Τα αντίστοιχα τμήματα των εταιρειών σίγουρα ξέρουν καλύτερα από εμάς  (έτσι θέλω να πιστεύω.) τι τους συμφέρει.  Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε σε περίπτωση υψηλής τιμής(σχετικό για τον καθένα βέβαια). 
Εγώ ,για παράδειγμα, εάν και υπάρχουν σενάρια που η υπηρεσία αυτή θα μου είναι χρήσιμη στην καθημερινότητά μου , δεν προτίθεμαι να δώσω πάνω από 5€ το μήνα. Επίσης θα ήθελα την επιλογή (εύχομαι να γίνει στο μέλλον ) multisim και σε καρτοκινητά ή ακόμη και δυνατότητα ανεξάρτητης eSIM στα Apple watches ώστε να φορτώνω δεδομένα όσα και όταν τα χρειάζομαι. 
Υ.Γ.  Πολλά ζητάω το ξέρω. 😀

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το  οποιοδήποτε πάγιο προστίθεται στο ήδη υπάρχων. Όχι δεν θα προχωρήσει αν υπερβεί τα 5 ευρώ.  Θα έπρεπε να το δίνουν δωρεάν με τα απεριόριστα προγράμματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταλαβαίνω καλά  , αυτή τη στιγμή:

• Πρόγραμμα με συμβόλαιο   για multi sim είναι : €5. 
  • Καρτοκινητό είναι : €25 ??

Λογικά οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα το πρόγραμμα , συμβόλαιο ή όχι κτλ......

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.

Καρτοκινητό για ενεργοποίηση MULTISIM δεν υπάρχει τουλάχιστον προς το παρόν. Η τιμολόγηση έχει 5€ για όσους δεν έχουν απεριόριστα στο βασικό τους συμβόλαιο και 25€ για όσους έχουν απεριόριστα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ενημερώσου από εδώ:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim_new.html

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Costaskokk είπε

οπότε όσοι έχουν καρτοκινητο .....🤬

.

Μπορεί να αλλάξει κιόλας στο μέλλον. Δεν γνωρίζω όμως αν έχει κάποιος εδώ μέσα SAMSUNG ή Άλλη εταιρία με MULTISIM στο ρολόι από την COSMOTE αν έχει ρωτήσει αν γίνεται με καρτοτηλέφωνο.

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι εφόσον δεν λειτουργεί το καρτοκινητό και στις υπόλοιπες εταιρίες που το έχει δώσει η cosmote εδώ και 3 χρόνια. Αν θα αλλάξει τώρα θα δούμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα Cosmote Neo που πηραμε και τη προσφορα με απεριοριστα στα 24Ευρω να φανταστώ οτι τα θεωρούν "Οχι συμβολαιο" και δεν μπορουμε να παρουμε multisim???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο AWU παλιότερα που πήγαινα στις συνδέσεις δικτύου μου έβγαζε ότι η Cosmote δεν υποστηρίζει esim, τώρα μου λέει οτι δεν υπάρχει esim.

Είμαστε σε καλό δρόμο 😅

Επεξ/σία από ErnestoGr
  • Like 2
Δημοσ.

Κάπου έχετε χαθεί στη μετάφραση. Η υπηρεσία μουλτισιμ δεν έχει και σχέση με την υπηρεσία του ρολογιού, τιμολογιακά ειναι άλλο προϊόν ακόμα και αν η πράσινη θέλει να το βαφτίσει έτσι. ΝΑΙ εσείς της καρτοκινητής δεν θα έπρεπε να ασχολείστε καν. γιατί δεν νομίζω να υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία πουθενά. Είναι μόνο για συμβόλαια. Ανοίξτε λοιπόν άλλο νήμα με παράπονα και σε καμιά 10άρα χρόνια ίσως εισακουστείτε.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εδώ πάντως με έκδοση φορέα 63.0 ακόμα τίποτα. Και απίθανο μου φαίνεται (αν κ διάβασα τις φήμες), γιατί ακόμα κ στην 18.4 RC δεν υπάρχει τίποτα στα carrier config. Σιγά μην πληρώσουν για έξτρα ενημέρωση 

1 λεπτό πριν, bigballon είπε

Κάπου έχετε χαθεί στη μετάφραση. Η υπηρεσία μουλτισιμ δεν έχει και σχέση με την υπηρεσία του ρολογιού, τιμολογιακά ειναι άλλο προϊόν ακόμα και αν η πράσινη θέλει να το βαφτίσει έτσι.

Εν μέρει ισχύει, στο Apple Watch δεν παίζει με ξεχωριστή esim όπως κάνει η Multisim.

Δημοσ.

Εγραψε καποιος μια φημη, που μονο φημη υπαρχει και αρχισαν αυτοι που παρακαλαγαν και απειλουσαν κλπ κλπ κλπ, οτι εαν ειναι πανω απο 5 ευρω δεν........εχουμε ακομα πολλα επεισοδια να δουμε!

Δημοσ.

Από την διάθεση των Apple Watch Cellular απο την Cosmote, πιστεύω οτι πανε να κανουν το εξης: 

Θα χρεώνουν την  multisim esim 25€ τον μήνα όσο κάνει και η υπηρεσία multisim που έτσι και αλλιως υπάρχει και θα επιτρέψουν να φορτώνεις το ιδιο νουμερο στο Apple Watch και πρακτικά να δουλεύει και μόνο του το AW Cellular.

Θα τα παίρνουν όλα μόνοι τους (εννοώ τα 25€) χωρίς να αποδείξουν τίποτε στην μαμά εταιρεία 

Τώρα πια είναι εύκολο μιας και άλλαξε το καθεστώς διαχείρισης συνδέσεων κινητών iPhone στην ΕΕ για την Apple

Screenshot απο την σελίδα της Cosmote image.png.1980bb46bb2224db0056b42830ad4ab6.png

και το σχετικό link

ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ:

1.Απο την πρώτη στιγμή μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο δεν το έκαναν γιατί θα έπαιρναν λίγα Ευρώ, και δεν συνέφερε με το Υπολογιζόμενο bandwith που θα κατανάλλωνε η υπηρεσια

2.Με τις υγείες μας Ινδιάνοι 25€ το Cellular στην Μπανανία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...