levank Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Ανέλπιστο Βάλτε καινούργιες ιδέες να ανοίξουμε καινούργιο thread για παράπονα που το έφεραν τελικά ……… Που είστε μερική που είσαστε σίγουροι ότι δεν βγαίνει οικονομικά ο πάροχος
ramarg Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Πιστεύω κάποιες λεπτομέρειες/ διευκρινίσεις που έχουν ξεμείνει στα προγράμματα των εταιρειών από παλιά , θα αλλάξουν με τη έλευση και λειτουργία των AW με LTE…. Απλα ακόμα δεν έχουν προλάβει να τα αναθεωρήσουν…. Ουτε οι ίδιοι πίστευαν ότι θα γινόταν κάποτε αυτό…😁 Καιρός να ενημερωθούν όλοι γενικώς. Βαρέθηκα να μας αντιμετωπίζουν σαν τρελούς όταν ζητάμε κάτι απλό. 43 λεπτά πριν, N-SOT είπε Αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω MultiSim αλλά δεν έχω AWU. Σημαίνει ότι η κάρτα που παίρνεις είναι ReadytoUse όπως οι ExtraSIM δηλαδή. Δεν απαιτείται να κάνεις κλήση στο 1314 ή στο 1330 για ενεργοποίηση. Μόλις γίνει η αντίστοιχη της MasterSIM με την Multi, ο αριθμός σου αυτομάτως ζει σε 2 SIM. 6 λεπτά πριν, levank είπε Ανέλπιστο Βάλτε καινούργιες ιδέες να ανοίξουμε καινούργιο thread για παράπονα που το έφεραν τελικά ……… Που είστε μερική που είσαστε σίγουροι ότι δεν βγαίνει οικονομικά ο πάροχος Θα εμφανιστούν πάλι να μας πουν Ε ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ SMARTWATCH ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΙΜ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012. BTW έχω ήδη έτοιμη την γκρίνια μου για την τιμολογιακή πολιτική (την οποία προδιαθέτω από τώρα ως εκτός τόπου και χρόνου). 1
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου οι φίλοι μου εδώ (Μελβουρνη) φορτίζουν κάθε μέρα ,μερικοί μέρα παρά μέρα..... μη περιμένουμε αυτονομία κινητού με όλα enabled.........
Ravager Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Απο το σιτε της Cosmote Το APPLE Watch Series 10 σου επιτρέπει να παραμένεις συνδεδεμένος κάθε στιγμή, ακόμα και όταν το Smartwatch σου δεν είναι στα χέρια σου. Μπορείς να απαντήσεις σε κλήσεις και μηνύματα, να λάβεις ειδοποιήσεις και να διαχειριστείς τις επικοινωνίες σου απευθείας από τον καρπό σου. Με την υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, έχεις πρόσβαση στον αριθμό του κινητού σου από πολλές συσκευές, χωρίς να απαιτείται αλλαγή SIM ή σύνδεση μέσω Bluetooth. Μπορείς επίσης να αποκτήσεις έως και 4 επιπλέον κάρτες MultiSIM, για κάθε συμβατό πρόγραμμα Κινητής που διαθέτεις. Επιπλέον, όλες οι συσκευές σου χτυπούν ταυτόχρονα στις εισερχόμενες κλήσεις, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαντήσεις από όποια σε εξυπηρετεί περισσότερο.
Dinos1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 10 hours ago, ramarg said: Καιρός να ενημερωθούν όλοι γενικώς. Βαρέθηκα να μας αντιμετωπίζουν σαν τρελούς όταν ζητάμε κάτι απλό. Σημαίνει ότι η κάρτα που παίρνεις είναι ReadytoUse όπως οι ExtraSIM δηλαδή. Δεν απαιτείται να κάνεις κλήση στο 1314 ή στο 1330 για ενεργοποίηση. Μόλις γίνει η αντίστοιχη της MasterSIM με την Multi, ο αριθμός σου αυτομάτως ζει σε 2 SIM. Θα εμφανιστούν πάλι να μας πουν Ε ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ SMARTWATCH ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΙΜ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012. BTW έχω ήδη έτοιμη την γκρίνια μου για την τιμολογιακή πολιτική (την οποία προδιαθέτω από τώρα ως εκτός τόπου και χρόνου). Το ότι πάλι ασχολείστε με φήμες;
aler45 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Με πήρε γνωστός μου που δουλεύει στην τεχνική ομάδα κινητής της VF και μου είπε ότι εμφανίστηκε στο σύστημα τους σήμερα το πρωί το παρακάτω Vodafone OneNumber: In Development
aler45 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 minute ago, Dinos1973 said: Προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμη σαν υπηρεσία.
enlightened Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Κι εγώ ρώτησα μέσω της εφαρμογής Support και μου ανέφερε και τη Nova (γράφοντάς την ως Wind όμως). Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί η Nova. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από enlightened
aler45 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, enlightened said: Κι εγώ ρώτησα μέσω της εφαρμογής Support και μου ανέφερε και τη Nova (γράφοντάς την ως Wind όμως). Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί η Nova. Και εμένα μου το είπε μετά ότι είναι και η nova αλλά το διόρθωσε και μου είπε ότι η nova υποστηρίζει eSIM αλλά όχι Apple Watch και γιαυτο του την έβγαλε. Μπορεί αυτός που μίλησες να κοίταξε την λίστα των carriers for iPhone που υποστηρίζουν eSIM. Μου είπαν πάντως ότι αύριο 31/03 θα αναρτηθούν επίσημα οι πάροχοι στην ιστοσελίδα τους, που ξεκινάνε και οι προπαραγγελίες επίσημα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από aler45
ramarg Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Το ότι πάλι ασχολείστε με φήμες; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Προς τί ο αρνητισμός..
Makis38 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Άσχετο αλλά και που να το γράψω; Γιατί δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το Apple Pay στο Watch χωρίς passcode? Δεν λέω να μην έχει καθόλου passcode αφού το ρελόι δεν έχει την δυνατότητα να ξεκλειδώνει με face id ας πούμε, αλλά θα μπορούσε να έχει passcode όταν πατούσες double click στο πλαινό κουμπί μόλις πριν πληρώσεις. Να κάθομαι τώρα κάθε φορά για κάθε λειτουργία να βάζω έστω και 4ψήφιο passcode για να δω την ώρα που λέει ο λόγος! Εκτός και αν υπάρχει τρόπος και μου διαφεύγει....
michkal91 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Κωδικό βάζεις μόνο όταν μόλις το έχεις φορέσει. Δλδ μόλις εντοπίσει καρπό ενώ το είχες πχ στη φόρτιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα