Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Και τι θα γίνει τώρα με αυτούς που έλεγαν ότι δε θα γίνει ποτέ; και ότι είναι αχρειαστο κλπ; 

Αναμένουμε το κόστος. Ελπίζω να μην κάνει καμία μλκια η κοσμοτε και μας ξενερώσει.

:)

13 λεπτά πριν, aler45 είπε

άρα θα είναι 25ευρω αν έχεις απεριόριστα;

Δεν πιστεύω να είναι τόσο ηλίθιοι. Είναι προφανές ότι το 25αρι στην multi sim  (και στην extra sim) στα απεριόριστα δεδομένα υπάρχει για να δρα αποτρεπτικά. Από ένα ρολόι είναι προφανές ότι ποτέ δεν θα γίνει ιδιαίτερη χρήση δεδομένα.

• Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από VF μου είπαν ότι θα το υποστηρίξουν και αυτοί αλλά δεν ξέρουν ακόμα να μου πουν συγκεκριμένη ημερομηνία.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Και τι θα γίνει τώρα με αυτούς που έλεγαν ότι δε θα γίνει ποτέ; και ότι είναι αχρειαστο κλπ; 

Θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια, με τη διαφορά πως θα φύγει από τη μέση το κομμάτι «δεν θα γίνει»… 😛 

6 λεπτά πριν, aler45 είπε

Από VF μου είπαν ότι θα το υποστηρίξουν και αυτοί αλλά δεν ξέρουν ακόμα να μου πουν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Λογικό μιας και η Apple σε κάθε χώρα που λανσάρεται η υπηρεσία, θέλει ιδανικά να υποστηρίζεται τουλάχιστον από 2 δίκτυα. Επιπλέον μη νομίζετε πως οι εταιρείες δεν συντονίζονται μεταξύ τους σχετικά με τις υπηρεσίες που θα λανσάρουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά.... 

Ήδη η μπαταρία του είναι τραγική (δεν είμαι κάτοχος - στον κύκλο μου υπάρχουν 4-5 άτομα με 8 9 και τα φορτίζουν κάθε ημέρα βαριά κάθε δεύτερη) πόσο θα αντέχει με σιμ ενεργή;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lioutsiv είπε

Τα Apple Watch Ultra και ultra 2 θα υποστηριχθούν ή μόνο το Apple Watch 10 cellular ? 

image.png.96a0a985b9503d30ec1d4e0996ebb068.png

Το Thread δεν θα πεθάνει ποτέ!!!

LoL

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ρε παιδιά.... 

Ήδη η μπαταρία του είναι τραγική (δεν είμαι κάτοχος - στον κύκλο μου υπάρχουν 4-5 άτομα με 8 9 και τα φορτίζουν κάθε ημέρα βαριά κάθε δεύτερη) πόσο θα αντέχει με σιμ ενεργή;

Δίχως να είμαι 100% σίγουρος , νομίζω πως όσο το Apple Watch είναι στην εμβέλεια του bluetooth του κινητού σου και συνδεδεμένο με αυτό , δεν θα κάνει χρήση της esim. Θα λειτουργεί μέσω sim μόλις χαθεί η σύνδεση με το κινητό. Αυτή θεωρώ πως θα είναι η default ρύθμιση. 

Υ.Γ. Εάν και γράφω πολύ σπάνια στο νήμα αυτό, χθες ειλικρινά με έτρωγε το χέρι να γράψω πως για έναν ανεξήγητο λόγο έχω ένα προαίσθημα(και όντως το είχα) ότι η υπηρεσία θα ξεκινήσει σύντομα. Δεν έγραφα ένα Joker καλύτερα!

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Δίχως να είμαι 100% σίγουρος , νομίζω πως όσο το Apple Watch είναι στην εμβέλεια του bluetooth του κινητού σου και συνδεδεμένο με αυτό , δεν θα κάνει χρήση της esim. Θα λειτουργεί μέσω sim μόλις χαθεί η σύνδεση με το κινητό. Αυτή θεωρώ πως θα είναι η default ρύθμιση. 

Υ.Γ. Εάν και γράφω πολύ σπάνια στο νήμα αυτό, χθες ειλικρινά με έτρωγε το χέρι να γράψω πως για έναν ανεξήγητο λόγο έχω ένα προαίσθημα(και όντως το είχα) ότι η υπηρεσία θα ξεκινήσει σύντομα. Δεν έγραφα ένα Joker καλύτερα!

Όπως τα λες δουλεύει το ρολόι αλλά είναι δεδομένο ότι ακόμα και το ultra θα έχει τραγική αυτονομία όταν δουλεύει σαν κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, aler45 είπε

Μίλησα και με την υποστήριξη της Apple και μου είπαν ότι βλέπουν δύο παρόχους να το υποστηρίζουν, ο ένας είναι η T-Mobile GR και ο άλλος φαίνεται με αστεράκια οπότε δεν μπορούσε να μου πει. 

ΑΜΗΝ και πότε... Αυτό και αν είναι ενθαρρυντική είδηση...

4 ώρες πριν, michkal91 είπε

Και τι θα γίνει τώρα με αυτούς που έλεγαν ότι δε θα γίνει ποτέ; και ότι είναι αχρειαστο κλπ; Αναμένουμε το κόστος. Ελπίζω να μην κάνει καμία μλκια η κοσμοτε και μας ξενερώσει.

Αυτοί που επιμένουν στο  ''αχρείαστο'', ας αγοράσουν smartwatch από τα πανηγύρια για να βλέπουν μόνο την ώρα 😂

4 ώρες πριν, aler45 είπε

άρα θα είναι 25ευρω αν έχεις απεριόριστα;

Όχι και 25 ευρώ για την AW MultiSIM, είπαμε μη το ξεφτιλίσουμε... Άλλο να μιλάμε για Unlimited phSIM (που μπορεί να μπει σε router & να κατεβάζεις ΤΒ όγκου) και άλλη η κατανάλωση στο ρολόι... Πρέπει να αλλάξει η πολιτική τους με ειδική πρόβλεψη MultiSIM for AW (εξυπαρχής γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ιδιαίτερο τύπο eSIM άλλωστε).

4 ώρες πριν, billdanos είπε

Θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια, με τη διαφορά πως θα φύγει από τη μέση το κομμάτι «δεν θα γίνει»… 😛 Λογικό μιας και η Apple σε κάθε χώρα που λανσάρεται η υπηρεσία, θέλει ιδανικά να υποστηρίζεται τουλάχιστον από 2 δίκτυα. Επιπλέον μη νομίζετε πως οι εταιρείες δεν συντονίζονται μεταξύ τους σχετικά με τις υπηρεσίες που θα λανσάρουν. 

Γενικά συντονίζονται πολύ τελευταία (ειδικά σε θέματα τιμολογιακής πολιτικής) και η καρτελοποίηση της αγοράς με εκνευρίζει τα μάλα. 

3 ώρες πριν, lioutsiv είπε

Τα Apple Watch Ultra και ultra 2 θα υποστηριχθούν ή μόνο το Apple Watch 10 cellular ? 

Εφόσον έρθει υποστήριξη λογικά αυτή θα ισχύσει αναδρομικά για Series 3 or later (αν καταλαβαίνω σωστά). Απλώς η αγορά θα διαφημίζει προφανώς τα μοντέλα που είναι εμπορικά διαθέσιμα officially at the moment (Series 9/10 & Ultra 2). Δεν σημαίνει ότι δε θα υποστηριχθεί το Ultra 1 για παράδειγμα..

3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ρε παιδιά.... Ήδη η μπαταρία του είναι τραγική (δεν είμαι κάτοχος - στον κύκλο μου υπάρχουν 4-5 άτομα με 8 9 και τα φορτίζουν κάθε ημέρα βαριά κάθε δεύτερη) πόσο θα αντέχει με σιμ ενεργή;

Εξαρτάται σε ποιο αναφέρεσαι. ΑW 10 ή Ultra 2 ? (Γιατί το 2ο τα πάει εξαιρετικά)

3 ώρες πριν, panoszavra είπε

1. Η λογική είναι ίδια με το iPhone και εξαρτάται καθαρά από τις ρυθμίσεις που έχεις στο Control Center του ρολογιού. Αν έχεις ανοιχτό WiFI & Cellular, εφόσον έχει καλή κάλυψη από το 1ο θα χρησιμοποιεί την SIM επικουρικά (όταν βλέπει ότι η απόδοση του Wifi πέφτει πολύ --> δηλαδή το 4G/5G συμπληρώνει ταχύτητα για να έχεις σωστή εμπειρία χρήσης σε κλήσεις/μηνύματα/δεδομένα).
  2. Εάν είσαι κοντά στην εμβέλεια του κινητού, με κλειστό WiFi το κατέβασμα πληροφοριών από το κινητό στο ρολόι  θα χρησιμοποιεί το Bluetooth (αλλά όσο το ρολόι είναι Idle και για low size content - εφόσον δεν υπάρχει άμεση ανάγκη κίνησης δεδομένων το ρολόι θα διαλέγει τον πιο efficient τρόπο για να συγχρονιστεί). Μόλις το πιάνεις στα χέρια και αρχίσεις την κατανάλωση content (με όποιο τρόπο) το ρολόι θα χρησιμοποιεί την Cellular συνδεσιμότητα. 
  3. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην ανεβάζει θερμοκρασία και μας ρίχνει τον φωτισμό παραπάνω..
3 ώρες πριν, gidi είπε

Όπως τα λες δουλεύει το ρολόι αλλά είναι δεδομένο ότι ακόμα και το ultra θα έχει τραγική αυτονομία όταν δουλεύει σαν κινητό.

Δεν πειράζει. Από τη χαρά μου θα κουβαλάω το καλώδιο φόρτισης μαζί 😂 Άλλωστε και το κινητό δεν τα πάει εξαιρετικά (με ένα καλώδιο και ένα powerbank κυκλοφορούμε όλη την ώρα). 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gidi είπε

Σχεδόν ένα χρόνο πριν είχα δει ένα βίντεο (unbox therapy )στο YouTube όπου το ultra μόνο με eSIM άντεξε 30 ώρες. 
 Πολύ καλά θα έλεγα. Βέβαια αρκετοί παράγοντες θα επηρεάσουν την απόδοση αυτή στην Ελλάδα (εξωτερική θερμοκρασία,, ποιότητα δικτύου). Πάρολα αυτά πολύ καλά πιστεύω θα τα πάει  

Δημοσ.

Αν βγάζει 12 ώρες θα είμαι ικανοποιημένος. Έχω παίξει με πολλά sim/esim enabled ρολόγια στο παρελθόν και ήταν πάντα τραγωδία η αυτονομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε λίγο και αυτό από τα ψιλά γράμματα της MultiSIM (αν όντως η υπηρεσία λανσαριστεί ως Multi eSIM για AW) μάλλον θα υπάρχει αυτός ο τεχνικός περιορισμός (τουλάχιστον αυτό αναφέρει η Cosmote).

Screenshot 2025-03-29 at 19.51.28.png

Όποιος είναι non apple user και στέλνει μήνυμα θα πηγαίνει άκλαυτος για ακόμα μία φορά. Ζήτω το iMessage και στο ρολόι..!

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω κάποιες λεπτομέρειες/ διευκρινίσεις που έχουν ξεμείνει στα προγράμματα των εταιρειών από παλιά , θα αλλάξουν με τη έλευση και λειτουργία των AW με LTE….

Απλα ακόμα δεν έχουν προλάβει να τα αναθεωρήσουν….

Ουτε οι ίδιοι πίστευαν ότι θα γινόταν κάποτε αυτό…😁

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ramarg είπε

Δείτε λίγο και αυτό από τα ψιλά γράμματα της MultiSIM (αν όντως η υπηρεσία λανσαριστεί ως Multi eSIM για AW) μάλλον θα υπάρχει αυτός ο τεχνικός περιορισμός (τουλάχιστον αυτό αναφέρει η Cosmote).

Όποιος είναι non apple user και στέλνει μήνυμα θα πηγαίνει άκλαυτος για ακόμα μία φορά. Ζήτω το iMessage και στο 

13 λεπτά πριν, N-SOT είπε
30 λεπτά πριν, ramarg είπε

Όποιος είναι non apple user και στέλνει μήνυμα θα πηγαίνει άκλαυτος για ακόμα μία φορά. Ζήτω το iMessage και στο 

Πριν από μερικές ημέρες μετέφερα την σύνδεση μου από Vodafone στην Cosmote για να έχω μια Multi Sim με το ίδιο νούμερο σε iPhone και Galaxy Watch Ultra. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταφοράς και της ενεργοποίησης της σύνδεσης μου στην Cosmote μου ήρθε ενημερωτικό Email στο οποίο σε ένα σημείο έγραφε το εξής:

*Στις ήδη ενεργοποιημένες κάρτες MultiSIM, όπως και στις MultiSIM κάρτες σε Apple Watch συσκευές, δεν απαιτείται καμία ενέργεια ενεργοποίησης.

Αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω MultiSim αλλά δεν έχω AWU. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτα που λετε η πιθανοτερη ημερομηνια ειναι την αλλη εβδομαδα με την κυκλοφορια του 11.4 

Επεξ/σία από Ravager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...