Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να δούμε, φαίνεται ταυτόχρονα τόσο κοντινό όσο και μακρινό το θέμα της υποστήριξης του cellular στο AW...

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2025 στις 9:38 ΠΜ, billdanos είπε

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσο καιρό να λέμε πως το τεχνικό κομμάτι είναι έτοιμο εδώ και καιρό. Το οικονομικό δεν τους «βγαίνει» και το πάνε από αναβολή σε αναβολή. 

Αν δεν βγαίνει οικονομικά η Cosmote με τις τιμές που ζητάει στις υπηρεσίες της, τί να πει και η δόλια η WIND... Που ενοποιήθηκε με Forthnet & NOVA και πάλι πάνε κατά διαόλου... Ελπίζω η αύξηση συνδρομητών σύνδεσης να τους συγκινήσει και να κάνουν κάτι γρήγορα...

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ramarg είπε

Αν δεν βγαίνει οικονομικά η Cosmote με τις τιμές που ζητάει στις υπηρεσίες της, τί να πει και η δόλια η WIND... Που ενοποιήθηκε με Forthnet & NOVA και πάλι πάνε κατά διαόλου... Ελπίζω η αύξηση συνδρομητών σύνδεσης να τους συγκινήσει και να κάνουν κάτι γρήγορα...

Εγώ πάντως, σα να μυρίζω τα λουλούδια από τώρα στον φετινό επιτάφιο… ;) 

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Εγώ πάντως, σα να μυρίζω τα λουλούδια από τώρα στον φετινό επιτάφιο… ;) 

Εγώ άκουσα θετικά μηνύματα, αλλά τόσα χρόνια έχει παλιώσει το αστείο. Δεν πιστεύω τίποτα - δεν ελπίζω σε τίποτα.

Επεξ/σία από gidi
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ παντός θα στεναχωρηθώ άμα βγει υποστήριξη AW CELLULAR Ελλάδα  

Πρέπει να καταργηθεί αυτό παρακλάδι του φόρουμ :) :) :) :) 

τόσα χρόνια μας διασκεδάζει ……

• Haha 6
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, levank είπε

Θα το κρατήσουμε τιμής ένεκεν… 😛

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, levank είπε

Προφανώς και δε πρόκειται να πεθάνει το thread. Έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση. Ακόμα και αν ξεκινήσει η υποστήριξη έχουμε να σχολιάζουμε πολλά επί του setup, της λειτουργίας της υπηρεσίας, για την τιμολόγηση των πακέτων κλπ.

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Θα το κρατήσουμε τιμής ένεκεν… 😛

Τώρα είμαι πραγματικά πιο αισιόδοξος.!

BTW Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε εδώ από τις πρώτες σελίδες του thread και αισίως έχουμε φτάσει στις 78. Όχι απλά κλείσαμε χρόνια παρουσίας επί του συγκεκριμένου θέματος στο forum, αλλά και αρκετά χρόνια αναμονής πολύ πριν ανοίξει το θέμα εδώ... Κυριολεκτικά μας έβγαλαν την πίστη...

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο το forum να ενσωματώσει λειτουργία Poll.! Τέτοιες στιγμές χρειάζεται στην συζήτηση.!

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Θα ήταν πολύ χρήσιμο το forum να ενσωματώσει λειτουργία Poll.! Τέτοιες στιγμές χρειάζεται στην συζήτηση.!

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι πιστεύει ο καθένας. Η Cosmote αποφασίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι πιστεύει ο καθένας. Η Cosmote αποφασίζει. 

Προφανώς. Αναφερόμουν σε Poll για εσωτερική χρήση ή για τις ανάγκες της συζήτησης εντός του forum. Όταν το Instagram ενσωματώνει Polls σε stories 24 ωρών, ένα forum που είναι κατεξοχήν χώρος διαλόγου χρειάζεται πολύ περισσότερο τέτοιες λειτουργίες. 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ramarg είπε

Προφανώς. Αναφερόμουν σε Poll για εσωτερική χρήση ή για τις ανάγκες της συζήτησης εντός του forum. Όταν το Instagram ενσωματώνει Polls σε stories 24 ωρών, ένα forum που είναι κατεξοχήν χώρος διαλόγου χρειάζεται πολύ περισσότερο τέτοιες λειτουργίες. 

Για να λέμε απλά τον πόνο μας; 😛 

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Για να λέμε απλά τον πόνο μας; 😛 

Εδώ που φτάσαμε..! Ας ασχολούμαστε με χαζομάρες για να ξεχνάμε το κυρίως θέμα που δεν βλέπω να ικανοποιείται σύντομα (ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ) 😂 

Δημοσ.

Και εγω απο πληροφορία που έχω πάρει, ολα ειναι ετοιμα και εχει μείνει ν κλεισει η συμφωνία...αυτα πριν κανα 3 εβδομάδες και ότι έχουν έρθει ατομα απο την apple για να ελεγξουν την ορθότητα της κατάστασης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...