Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bigballon είπε

Προσωπικά την ανανέωση μου την έκανα, απεριόριστα όλα, για τα επόμενα δυο χρόνια,

Το οποίο δεν καλύπτει το επιπλέον κόστος που θα έχει η υπηρεσία. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Έχω κι εγώ ενημέρωση από γνωστό που εργάζεται στην Cosmote ότι το τεχνικό κομμάτι έχει εξ ολοκλήρου λυθεί, ενώ ως τώρα δεν ήταν έτσι. Επίσης φάινεται ότι και το εμπορικό κομμάτι έχει κάπως διευθετηθεί και αναμένουμε εξελίξεις. Δεν έχω συγκεκριμένο timeframe αλλά μου είπε σίγουρα μέσα στο 2025.

Με πάσα επιφύλαξη θεωρώ ότι το μήνυμα είναι αισιόδοξο και θεωρώ πως θα ήταν καλή στιγμή η διάθεση της υπηρεσίας πριν το καλοκαίρι.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ζουμε σε χωρα που ακομη και την μεταφορα της esim σε νεο τηλεφωνο την χρεωνομαστε , και περιμενουμε την ενεργοποιηση της esim στο ρολοι 

Για να δουμε ποτε θα δουμε φως στο τουνελ 

Επεξ/σία από axidousgr
Δημοσ.
6 ώρες πριν, axidousgr είπε

ζουμε σε χωρα που ακομη και την μεταφορα της esim σε νεο τηλεφωνο την χρεωνομαστε , και περιμενουμε την ενεργοποιηση της esim στο ρολοι 

Για να δουμε ποτε θα δουμε φως στο τουνελ 

Στη Vodafone δεν υπάρχει αυτή η χρέωση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Georgekoz είπε

Τι εννοείς δεν υπάρχει χρέωση 

Εννοεί πως στην Vodafone η αγορά esim συνοδεύεται και με ένα qr code , τον οποίο σκανάρεις όταν θέλεις να μεταφέρεις την esim σε άλλη συσκευή. Δίχως καμία εμπλοκή της Vodafone για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Και δίχως χρέωση εννοείται. Είναι όπως επιτάσσει  η κοινή λογική.  Απίστευτο για Ελλάδα ε;

Αναφέρομαι σε esim για smartphone

Επεξ/σία από panoszavra
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το δούμε μέχρι τέλη Μαρτίου πραγματικά θα ενθουσιαστώ (οριακά θα ξεχάσω τα νεύρα της αναμονής τόσων ετών για την υπηρεσία)...

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Georgekoz είπε

Άραγε η Vodafone τι σκοπό έχει??

Η vodafone οριακά δυσκολεύεται να παράσχει σήμα στην επαρχία... Δεν είναι για πολλά πολλά.. Με την κατάργηση του 4G σύντομα (και του 2G πολύ πιο σύντομα) θα αφήσει εκτός κάλυψης το 40% της χώρας... Και προφανώς η κοινή χρήση υποδομών δικτύου (με την τέως Wind/νυν Nova/και μετά την πώληση της Nova ποιος ξέρει σε τί θα μετονομαστεί) προφανώς δεν βοήθησε πουθενά. Σταθερή και Κινητή έχουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στα αστικά κέντρα της χώρας.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ramarg είπε

Η vodafone οριακά δυσκολεύεται να παράσχει σήμα στην επαρχία... Δεν είναι για πολλά πολλά.. Με την κατάργηση του 4G σύντομα (και του 2G πολύ πιο σύντομα) θα αφήσει εκτός κάλυψης το 40% της χώρας... Και προφανώς η κοινή χρήση υποδομών δικτύου (με την τέως Wind/νυν Nova/και μετά την πώληση της Nova ποιος ξέρει σε τί θα μετονομαστεί) προφανώς δεν βοήθησε πουθενά. Σταθερή και Κινητή έχουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στα αστικά κέντρα της χώρας.

Δηλαδή με λίγα λόγια Cosmote μονόδρομος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Georgekoz είπε

Δηλαδή με λίγα λόγια Cosmote μονόδρομος?

Εξαρτάται από τις ανάγκες/προτεραιότητες του καθενός. Αναφορικά με το AW Cellular αν το υποστηρίξει η Cosmote τότε ναι είναι μονόδρομος. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για καλές τιμές στα συμβόλαια (αποδεχόμενος το υψηλό ενδεχόμενο μη κάλυψης δικτύου ή μηδαμικής ταχύτητας) τότε μονόδρομος είναι η VF/Nova. Προφανώς δε θα καθαγιάσουμε τα κακώς κείμενα της Cosmote επειδή θα μας κάνουν τη χάρη να φέρουν μια υπηρεσία μετά από 9 χρόνια, όμως στην χώρα που ζούμε πρέπει να λέμε ευχαριστώ και για τα αυτονόητα (εδώ μας φτάσανε !). 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panoszavra είπε

Εννοεί πως στην Vodafone η αγορά esim συνοδεύεται και με ένα qr code , τον οποίο σκανάρεις όταν θέλεις να μεταφέρεις την esim σε άλλη συσκευή. Δίχως καμία εμπλοκή της Vodafone για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Και δίχως χρέωση εννοείται. Είναι όπως επιτάσσει  η κοινή λογική.  Απίστευτο για Ελλάδα ε;

Αναφέρομαι σε esim για smartphone

Εκτός αν κάτι άλλαξε τους τελευταίους μήνες, μπορείς να σκανάρεις εκ νέου το QR code της esim και να τη μεταφέρεις από τηλέφωνο σε τηλέφωνο χωρίς επιπλέον χρέωση.

28 λεπτά πριν, lioutsiv είπε

Δεν ισχύει ότι η apple έχει ως προαπαιτούμενο να υποστηρίζεται η υπηρεσία από δύο παρόχους?

Όχι από ότι φαίνεται εδώ, υπάρχουν χώρες όπου παρέχεται η υπηρεσία από έναν και μόνο πάροχο.

Επεξ/σία από gidi
  • Like 1
Δημοσ.

Για να δούμε και οι τιμές πως θα διαμορφωθούν.. εγώ προβλέπω 6-8€/ μήνα και 20€ εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης. Πιστεύω παραπάνω δε θα είναι. 

Δημοσ.
21 minutes ago, enlightened said:

Για να δούμε και οι τιμές πως θα διαμορφωθούν.. εγώ προβλέπω 6-8€/ μήνα και 20€ εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης. Πιστεύω παραπάνω δε θα είναι. 

Τα 6€ μου φαίνονται οριακά καλά, θα προτιμούσα 5€. Αν το βάλουν 8€ θεωρώ ότι οι ενεργοποιήσεις θα είναι ελάχιστες και θα λένε: "να γιατί καθυστερούσαμε, δεν υπάρχει ενδιαφέρον".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...