Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Dinos1973 said:

διότι είναι γεμάτο το αστυνομικό δελτίο με κολυμβητές που έχουν παρασυρθεί από τα ρεύματα……ήμαρτον. Σχετικά με την cosmote, η συζήτηση είναι επιπέδου καφενείο, το άκουσα από την αδερφή τις κουμπάρας μου που ο μπατζανάκης  κλπ κλπ κλπ 

αν η συζήτηση είναι καφενείου, πήγαινε παρακάτω. Γιατί παρακολουθείς; Τι κερδίζεις;

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, billdanos είπε

Απλά το Rolex δεν θα σε σώσει όταν το ρεύμα θα σε πάρει μακριά καβάλα στο ροζ φλαμίνγκο σου... 😛

BTW όπως έχουμε επιβεβαιώσει, η Cosmote έχει σχεδόν ολοκληρώσει όλες τις υποδομές για την υποστήριξη του AppleWatch LTE. Το πού "σκαλώνει" δεν μας το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη, οπότε και δεν ξέρουμε αν έχει να κάνει με εμπορικούς λόγους, τεχνικούς ή αν περιμένουν να υπάρξει και δεύτερο δίκτυο που θα το υποστηρίξει (παλιά νομίζω ήταν ένας από τους όρους της Apple να υποστηρίζεται τουλάχιστον από 2 δίκτυα σε  μια χώρα). Σε κάθε περίπτωση οι νεότερες εσωτερικές ανεπίσημες πληροφορίες που έχουμε, μιλούν για κάπου μέσα στον Απρίλιο... 

Ας είναι λοιπόν.

(Το ροζ φλαμίνγκο μου θα είναι δεμένο στο πόδι μου άρα θα έρθει μαζί μου. Θα φουντάρει όμως αυτός/η που θα κάνει κλήση με το ρόλοι διπλά μου.)

• Super Moderators
Δημοσ.
52 minutes ago, bigballon said:

Ας είναι λοιπόν.

(Το ροζ φλαμίνγκο μου θα είναι δεμένο στο πόδι μου άρα θα έρθει μαζί μου. Θα φουντάρει όμως αυτός/η που θα κάνει κλήση με το ρόλοι διπλά μου.)

Διαφέρει σε κάπου αυτό με όλους τους υπόλοιπους που γκαρίζουν δίπλα σου στα κινητά τους?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Διαφέρει σε κάπου αυτό με όλους τους υπόλοιπους που γκαρίζουν δίπλα σου στα κινητά τους?

Στο νερό τουλάχιστον δεν κάνανε κλήσεις μέχρι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2024 στις 8:23 ΜΜ, panosk111178 είπε

Πάντως αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει από το 2019 έχουμε 2024 σε λίγο 2025 και ακόμα περιμένουμε το cellular στα Apple Watch! Τι να πω δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ μιας και μόνο τα ultra έχουν δίκτυο. Αλλα πιστεύω όταν η Vodafone ξαναφέρει Apple Watch τότε πιστεύω θα ξεκινήσει και η διάθεση δικτύου σε αυτά γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν τα έχει καθόλου διαθέσιμα.

Να σε διορθώσω (όχι για να κάνω τον έξυπνο) αλλά από το 2017 έχει ανοίξει η συζήτηση. Τότε λανσαρίστηκε το Apple Watch Series 3 Cellular με την γνωστή κόκκινη κορώνα. 
2017 ~ 2025 Κλείνουμε 8ετία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο φίλοι μου...

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, bigballon said:

Στο νερό τουλάχιστον δεν κάνανε κλήσεις μέχρι τώρα.

Εάν στο μυαλό σου η υποστήριξη lte στο watch μεταφράζεται σε κλήσεις μέσα στο νερό, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα για τη χρησιμότητα της υπηρεσίας. :) 

• Like 1
Δημοσ.

ξέρω σίγουρα ότι η γκρίνια για τη υποστήριξη του Cellurar σε αυτούς που ταξιδεύουν  εκτός Αυστραλίας(κυρίως οι Ασιάτες) είναι μεγάλη ....

πιθανολογω ότι και η Apple με τη σειρά της προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ramarg είπε

Να σε διορθώσω (όχι για να κάνω τον έξυπνο) αλλά από το 2017 έχει ανοίξει η συζήτηση. Τότε λανσαρίστηκε το Apple Watch Series 3 Cellular με την γνωστή κόκκινη κορώνα. 
2017 ~ 2025 Κλείνουμε 8ετία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο φίλοι μου...

Ακόμη χειρότερα δηλαδή 😂

• Haha 1
Δημοσ.

Καλά δεν ντρέπονται καθόλου στη κοσμοτε? Έλεος ας πούμε. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι μια μέρα ξαφνικά θα το βάλουν όλοι στις υποδομές τους. Αντε να δούμε για Απρίλη τώρα που λέει και ο mod. Η έλλειψη υποστήριξης στην Ελλάδα είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει apple watch ακόμα...

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, billdanos είπε

Εάν στο μυαλό σου η υποστήριξη lte στο watch μεταφράζεται σε κλήσεις μέσα στο νερό, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα για τη χρησιμότητα της υπηρεσίας. :) 

Την υπηρεσία και την έχω καταλάβει και την έχω χρησιμοποιήσει (έστω και για λίγο).  Εσείς όμως όχι ακόμα. Έως τότε αναμονή.

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, bigballon said:

Την υπηρεσία και την έχω καταλάβει και την έχω χρησιμοποιήσει (έστω και για λίγο).  Εσείς όμως όχι ακόμα. Έως τότε αναμονή.

Βαθιές ανάσες και βαλεριάνα! :) 

• Haha 1
Δημοσ.
42 minutes ago, bigballon said:

εμείς την έχουμε και τη χρησιμοποιούμε...εκτός αν εννοείς άλλους...χαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bigballon είπε

Την υπηρεσία και την έχω καταλάβει και την έχω χρησιμοποιήσει (έστω και για λίγο). Εσείς όμως όχι ακόμα. Έως τότε αναμονή.

Πολύ βέβαιος δείχνεις για πράγματα τα οποία δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Μην είσαι τόσο απόλυτος στη ζωή σου (μπορείς να βρεις άλλους τρόπους για να κάνεις τις απόψεις σου να ξεχωρίζουν). Το θέμα μας εδώ δεν είναι ποιος είχε την τύχη να δοκιμάσει την υπηρεσία (ευκαιριακά για λίγα λεπτά). Εμείς επιμένουμε στη χρησιμότητα της υπηρεσίας (μέσα και έξω από τη θάλασσα), αναμένουμε νεότερα, εσύ διαφωνείς και προσπαθείς να μας αλλάξεις γνώμη... Go on with your life, ρίξε άγκυρα σε άλλα ωραία threads, και άσε αυτούς που δεν δοκίμασαν την υπηρεσία να την περιμένουν με αγωνία (χωρίς ειρωνίες και ιστορίες με ροζ φλαμίγκο). 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ramarg είπε

Πολύ βέβαιος δείχνεις για πράγματα τα οποία δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Μην είσαι τόσο απόλυτος στη ζωή σου (μπορείς να βρεις άλλους τρόπους για να κάνεις τις απόψεις σου να ξεχωρίζουν). Το θέμα μας εδώ δεν είναι ποιος είχε την τύχη να δοκιμάσει την υπηρεσία (ευκαιριακά για λίγα λεπτά). Εμείς επιμένουμε στη χρησιμότητα της υπηρεσίας (μέσα και έξω από τη θάλασσα), αναμένουμε νεότερα, εσύ διαφωνείς και προσπαθείς να μας αλλάξεις γνώμη... Go on with your life, ρίξε άγκυρα σε άλλα ωραία threads, και άσε αυτούς που δεν δοκίμασαν την υπηρεσία να την περιμένουν με αγωνία (χωρίς ειρωνίες και ιστορίες με ροζ φλαμίγκο). 

Κάνε μια πιρουέτα, ίσως πιάσεις το νόημα της ζωής και σταματήσεις να γράφεις ανούσια επαναλαμβανόμενα σεντόνια.

Τα ροζ φλαμίγκο τα ανέφερε ο μοντ, δώσε προσοχή και μην πετάγεσαι οπουδήποτε.

Στις 13/12/2024 στις 8:10 ΠΜ, billdanos είπε

Βαθιές ανάσες και βαλεριάνα! :) 

Κάτι θα ξέρεις περισσότερο από τους άλλους, 😎. Καλή πρωταπριλιά λοιπόν, αφού πήγε φιάσκο ο Άγιος Μπιλης.

Στις 13/12/2024 στις 8:45 ΠΜ, kostasbm είπε

εμείς την έχουμε και τη χρησιμοποιούμε...εκτός αν εννοείς άλλους...χαχαχαχαχαχαχαχα

Θα σας κάνω μια επίσκεψη κατά το Πάσχα.. Η τέλστρα δίνει συνδεσημότητα σε προπληρωμένα; ποια να επιλέξω;

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, bigballon said:

Κάνε μια πιρουέτα, ίσως πιάσεις το νόημα της ζωής και σταματήσεις να γράφεις ανούσια επαναλαμβανόμενα σεντόνια.

Τα ροζ φλαμίγκο τα ανέφερε ο μοντ, δώσε προσοχή και μην πετάγεσαι οπουδήποτε.

Κάτι θα ξέρεις περισσότερο από τους άλλους, 😎. Καλή πρωταπριλιά λοιπόν, αφού πήγε φιάσκο ο Άγιος Μπιλης.

Θα σας κάνω μια επίσκεψη κατά το Πάσχα.. Η τέλστρα δίνει συνδεσημότητα σε προπληρωμένα; ποια να επιλέξω;

Απορώ πάντως ακόμη και τώρα (αν και έδειξες από νωρίς το στυλ σου) γιατί εκνευρίζεσαι, όταν όλα όσα γράφουμε προέρχονται από την ίδια την Cosmote και όχι από το κεφάλι μας. Αν δεν σου αρέσει το γεγονός πως δεν μπορούμε να γράψουμε λεπτομέρειες γιατί οι πληροφορίες έρχονται εμπιστευτικά και όχι από επίσημα κανάλια ενημέρωσης, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πάρε την Cosmote και «ζήτα πίσω τα λεφτά σου» ή μην ασχολείσαι με το topic. :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...