Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/11/2024 στις 8:09 ΠΜ, billdanos είπε

Αν έβλεπε σήμα με 76% που έφτασε, δεν θα προλάβαινες ούτε αριθμό να σχηματίσεις στην οθόνη για να πάρεις τηλέφωνο! 😛 Ζήτα ένα νέο από τον Άγιο Βασίλη με σκοπό να έχεις cellular data κάπου εκεί στην άνοιξη (ίσως το κάνουν πρωταπριλιά για να μας τρολλάρουν)… 

Αναρωτιέμαι τί μπορεί να πάει τόσο λάθος με τις δοκιμές και το πάνε από εξάμηνο σε εξάμηνο.. Σαν τις αναβολές του Μετρό Θεσσαλονίκης κατάντησε η φάση.. 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βοηθήστε με σε αυτό το σενάριο.

Μέχρι να έρθει η eSim στην Ελλάδα, υπάρχει τρόπος με κάποιο data-plan όταν π.χ. πηγαίνω για τρέξιμο χωρίς το κινητό μου, να μπορεί να με βρει η σύντροφός μου αν με χρειαστεί με κλήση π.χ. μέσω Viber; Αν ναι ποιες εταιρείες με data plans μπορούν να το κάνουν αυτό; π.χ. στη Revolut δεν βλέπω να είναι συμβατή με apple watch. Βρήκα την Saily που δείχνει ότι έχει συμβατότητα, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Επεξ/σία από mastro
Δημοσ.
1 hour ago, mastro said:

Βοηθήστε με σε αυτό το σενάριο.

Μέχρι να έρθει η eSim στην Ελλάδα, υπάρχει τρόπος με κάποιο data-plan όταν π.χ. πηγαίνω για τρέξιμο χωρίς το κινητό μου, να μπορεί να με βρει η σύντροφός μου αν με χρειαστεί με κλήση π.χ. μέσω Viber; Αν ναι ποιες εταιρείες με data plans μπορούν να το κάνουν αυτό; π.χ. στη Revolut δεν βλέπω να είναι συμβατή με apple watch. Βρήκα την Saily που δείχνει ότι έχει συμβατότητα, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Η μόνη λύση που έχω βρει, είναι κάποια μίνι συσκευή που δίνεi internet kai wifi μέσω 4G, οπότε συνδέις το ρολόι μέσω wifi στη συσκευή.

Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις που να γνωρίζω, και το έχω ψάξει αρκετά.

https://www.amazon.com/Pocket-WiFi-4G/s?k=Pocket+WiFi+4G

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/12/2024 στις 4:28 ΜΜ, alexiosdimitriadis είπε

Η μόνη λύση που έχω βρει, είναι κάποια μίνι συσκευή που δίνεi internet kai wifi μέσω 4G, οπότε συνδέις το ρολόι μέσω wifi στη συσκευή.

Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις που να γνωρίζω, και το έχω ψάξει αρκετά.

https://www.amazon.com/Pocket-WiFi-4G/s?k=Pocket+WiFi+4G

Καλό αλλά αυτό είναι ένα αξεσουάρ που πρέπει πάλι να το κουβαλώ μαζί μου και να κάνω ποιο σύνθετη την καθημερινότητα μου. Αν δεν το βγάλουν και το 2025 θα αλλάξω σε Samsung συσκευές και ρολόι και τέλος 🙅 δεν θα καθίσω να σκάσω κιόλας.😊 εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η Vodafone στο store της δεν φέρνει Apple Watch εδώ και δύο χρόνια και μου κάνει εντύπωση ενώ πριν είχε όλα τα μοντέλα.

Δημοσ.
28 minutes ago, Georgekoz said:

Καλησπέρα στην ομάδα έχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα μας χριστουγεννιάτικα.

Μπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να λανσάρουν τέτοια υπηρεσία εν μέσω Χριστουγέννων. Το είπε και ένας mod ότι δε θα έρθει με τον Άγιο Βασίλη. Πάμε για Γενάρη (μακάρι να ξέραμε και ποιου έτους)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Georgekoz είπε

Καλησπέρα στην ομάδα έχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα μας χριστουγεννιάτικα.

Μπαααα δεν ακούω τίποτα καλά Χριστούγεννα που λένε 😂😂😂πάμε από Χριστούγεννα σε Χριστούγεννα θα φτάσουμε το 2030 και θα λέμε τα επόμενα Χριστούγεννα πάλι 😂😂😂

Δημοσ.

Μέχρι και το Mετρό στην Θεσσαλονίκη λανσαρίστηκε πριν από την eSIM στο Apple Watch. Εγώ αυτό έχω να πω...

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Πάντως αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει από το 2019 έχουμε 2024 σε λίγο 2025 και ακόμα περιμένουμε το cellular στα Apple Watch! Τι να πω δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ μιας και μόνο τα ultra έχουν δίκτυο. Αλλα πιστεύω όταν η Vodafone ξαναφέρει Apple Watch τότε πιστεύω θα ξεκινήσει και η διάθεση δικτύου σε αυτά γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν τα έχει καθόλου διαθέσιμα.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά κράτη που η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Εμείς θα παραμείνουμε ένα από αυτά.  Και καλά θα κάνουμε εντέλει, γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να μπανιαρίζομαι στο σουπερ παρανταις φορώντας το ρόλεξ μου και να ενοχλούμε από την πλέμπα  επειδή έχει όρεξη να κάνει κλήση μέσα στη θάλασσα για επίδειξη. Πωωωωω μιλάμε για τρέλα.

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, bigballon said:

Υπάρχουν πολλά κράτη που η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Εμείς θα παραμείνουμε ένα από αυτά.  Και καλά θα κάνουμε εντέλει, γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να μπανιαρίζομαι στο σουπερ παρανταις φορώντας το ρόλεξ μου και να ενοχλούμε από την πλέμπα  επειδή έχει όρεξη να κάνει κλήση μέσα στη θάλασσα για επίδειξη. Πωωωωω μιλάμε για τρέλα.

Απλά το Rolex δεν θα σε σώσει όταν το ρεύμα θα σε πάρει μακριά καβάλα στο ροζ φλαμίνγκο σου... 😛

BTW όπως έχουμε επιβεβαιώσει, η Cosmote έχει σχεδόν ολοκληρώσει όλες τις υποδομές για την υποστήριξη του AppleWatch LTE. Το πού "σκαλώνει" δεν μας το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη, οπότε και δεν ξέρουμε αν έχει να κάνει με εμπορικούς λόγους, τεχνικούς ή αν περιμένουν να υπάρξει και δεύτερο δίκτυο που θα το υποστηρίξει (παλιά νομίζω ήταν ένας από τους όρους της Apple να υποστηρίζεται τουλάχιστον από 2 δίκτυα σε  μια χώρα). Σε κάθε περίπτωση οι νεότερες εσωτερικές ανεπίσημες πληροφορίες που έχουμε, μιλούν για κάπου μέσα στον Απρίλιο... 

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Απλά το Rolex δεν θα σε σώσει όταν το ρεύμα θα σε πάρει μακριά καβάλα στο ροζ φλαμίνγκο σου... 😛

BTW όπως έχουμε επιβεβαιώσει, η Cosmote έχει σχεδόν ολοκληρώσει όλες τις υποδομές για την υποστήριξη του AppleWatch LTE. Το πού "σκαλώνει" δεν μας το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη, οπότε και δεν ξέρουμε αν έχει να κάνει με εμπορικούς λόγους, τεχνικούς ή αν περιμένουν να υπάρξει και δεύτερο δίκτυο που θα το υποστηρίξει (παλιά νομίζω ήταν ένας από τους όρους της Apple να υποστηρίζεται τουλάχιστον από 2 δίκτυα σε  μια χώρα). Σε κάθε περίπτωση οι νεότερες εσωτερικές ανεπίσημες πληροφορίες που έχουμε, μιλούν για κάπου μέσα στον Απρίλιο... 

διότι είναι γεμάτο το αστυνομικό δελτίο με κολυμβητές που έχουν παρασυρθεί από τα ρεύματα……ήμαρτον. Σχετικά με την cosmote, η συζήτηση είναι επιπέδου καφενείο, το άκουσα από την αδερφή τις κουμπάρας μου που ο μπατζανάκης  κλπ κλπ κλπ 

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Dinos1973 said:

διότι είναι γεμάτο το αστυνομικό δελτίο με κολυμβητές που έχουν παρασυρθεί από τα ρεύματα……ήμαρτον. Σχετικά με την cosmote, η συζήτηση είναι επιπέδου καφενείο, το άκουσα από την αδερφή τις κουμπάρας μου που ο μπατζανάκης  κλπ κλπ κλπ 

Κάτσε μη βιάζεσαι, το Ultra 3  θα στέλνει και satellite SMS! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...