panosk111178 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 17 ώρες πριν, ramarg είπε Προσωπικά μπορώ να πω ότι (με μέτρια χρήση εν κινήσει 8-9 ώρες) και idle τις υπόλοιπες ώρες στο κομοδίνο μέχρι την επόμενη μέρα, μου έχει βγάλει έως και 2 μέρες χωρίς φόρτιση. Για τα δεδομένα του Apple Watch είναι εξαιρετική αυτονομία γιατί στα απλά μοντέλα ήθελες φόρτιση στο τέλος της μέρας. Εάν και όταν έρθει το Cellular προφανώς δε θα κρατάει τόσο. Και να σημειώσω παράλληλα ότι σε Ultra 2 που τώρα κλείνει ένα χρόνο στα χέρια μου, το battery capacity είναι ακόμη 100%. Και εγώ το ίδιο το Apple Watch Ultra έχει καλή αυτονομία σε σχέση με τα απλά εγώ είχα πάρει πρώτα το Apple Watch 9 και το έδωσα μέσα σε 3 μήνες γιατί βαρέθηκα να το φορτίζω κάθε 1,5 μέρα τώρα με το ultra φτάνω 3,5 μέρες και είναι ποιο λογικό και όχι τόσο κουραστικό να έχεις συνέχεια το άγχος μην μείνεις από ρολόι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, panosk111178 είπε Και εγώ το ίδιο το Apple Watch Ultra έχει καλή αυτονομία σε σχέση με τα απλά εγώ είχα πάρει πρώτα το Apple Watch 9 και το έδωσα μέσα σε 3 μήνες γιατί βαρέθηκα να το φορτίζω κάθε 1,5 μέρα τώρα με το ultra φτάνω 3,5 μέρες και είναι ποιο λογικό και όχι τόσο κουραστικό να έχεις συνέχεια το άγχος μην μείνεις από ρολόι. 3,5 μερες πως; το φορας βραδυ; ολα ανοιχτα; κανεις αθληματα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AIRTSIOY Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Εγώ με Apple watch ultra 2 για να δώσω ένα παράδειγμα από Κυριακή που το φόρτισα μέχρι σήμερα άντεξε η μπαταρία με λειτουργία χαμηλός ισχύος που δεν στέρησε και κάτι το ιδιαίτερο. Επισης η φόρτιση που κάνω είναι από 20% μέχρι 80% όποτε αν κάποια φορά το αφήσω μέχρι 100% μου βγάζει και βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naeg15 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ με Apple Watch Ultra 2 με όλα ανοιχτά εκτός από always on display , κρατάει 3 ημέρες σίγουρα ολόκληρες .( Bluetooth-WiFi - location κτλ ) όλα ανοιχτά και δεν βγαίνει από το χέρι καθόλου. Καθημερνα κάνω και μια ώρα γυμναστική . Το απλό Apple Watch κάθε βράδυ ήθελε φόρτιση .( καμία σχέση ) . Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από naeg15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk111178 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε 3,5 μερες πως; το φορας βραδυ; ολα ανοιχτα; κανεις αθληματα; Όλα ανοιχτά τα έχω το φοράω και βράδυ δεν έχω την οθόνη ανοιχτή συνέχεια και όταν βγαίνω από το σπίτι κλείνω το WiFi ουτος η άλλος μόλις γυρνάω το ενεργοποιεί μόνο του. Και μου βγάζει από 3 μέχρι 3,5 μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 μμ Στις 8/11/2024 στις 7:47 ΜΜ, naeg15 είπε Εγώ με Apple Watch Ultra 2 με όλα ανοιχτά εκτός από always on display , κρατάει 3 ημέρες σίγουρα ολόκληρες .( Bluetooth-WiFi - location κτλ ) όλα ανοιχτά και δεν βγαίνει από το χέρι καθόλου. Καθημερνα κάνω και μια ώρα γυμναστική . Το απλό Apple Watch κάθε βράδυ ήθελε φόρτιση .( καμία σχέση ) . 23 ώρες πριν, panosk111178 είπε Όλα ανοιχτά τα έχω το φοράω και βράδυ δεν έχω την οθόνη ανοιχτή συνέχεια και όταν βγαίνω από το σπίτι κλείνω το WiFi ουτος η άλλος μόλις γυρνάω το ενεργοποιεί μόνο του. Και μου βγάζει από 3 μέχρι 3,5 μέρες Πήρα το ultra 2 με το Milanese loop πριν 1 μήνα σχεδόν… Ως τώρα το μεγαλύτερο που εβγαλε η μπαταρία ήταν 2,5 μέρες…όλα ανοικτά εκτός από aod και οξυγονομέτρηση…προπονηση 6/7 και 2 από τις 6 την εβδομάδα gps λόγω τρεξίματος…WiFi δεν το κλείνω ποτέ… επίσης ξέρετε γιατί ενώ μιλάω στο κινητό ή στο ρολόι και έρχεται 2η κλήση γιατί δεν το δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AIRTSIOY Δημοσ. Κυριακή στις 09:32 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:32 μμ Στις 9/11/2024 στις 8:38 ΜΜ, arxontas2323 είπε Πήρα το ultra 2 με το Milanese loop πριν 1 μήνα σχεδόν… Ως τώρα το μεγαλύτερο που εβγαλε η μπαταρία ήταν 2,5 μέρες…όλα ανοικτά εκτός από aod και οξυγονομέτρηση…προπονηση 6/7 και 2 από τις 6 την εβδομάδα gps λόγω τρεξίματος…WiFi δεν το κλείνω ποτέ… επίσης ξέρετε γιατί ενώ μιλάω στο κινητό ή στο ρολόι και έρχεται 2η κλήση γιατί δεν το δείχνει; Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ( γενικά - εφαρμογες- τηλέφωνο - αναμονή κλήσεων ) από το iphone σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ 2 ώρες πριν, AIRTSIOY είπε Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ( γενικά - εφαρμογες- τηλέφωνο - αναμονή κλήσεων ) από το iphone σου. Στ κινητό δείχνει την 2η κλήση (την ακούω δηλαδή) αλλα δεν μ δειχνει στο ρολόι...και αμτε να δεχθω εφόσον μιλάω απο κινητό οτι χρησιμοποιώ το κινητό...οταν μιλάω απο ρολόι γιατί δεν το δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AIRTSIOY Δημοσ. Δευτέρα στις 12:28 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:28 μμ Νομίζω ότι δεν την δείχνει στο ρολόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ Στις 8/11/2024 στις 11:23 ΠΜ, billdanos είπε Από το control με ενημερώνουν πως ο ...Αγιος Βασίλης αντιμετωπίζει κάποιες τεχνικές δυσκολίες! Δεν έχουν δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες οπότε ας περιμένουμε λίγο... 😕 Να πω ότι εκπλήσσομαι ψέμα θα είναι.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ 1 hour ago, ramarg said: Να πω ότι εκπλήσσομαι ψέμα θα είναι.! Περιμένουμε χρόνια, δεν θα κολλήσουμε τώρα για 3-4 μήνες καθυστέρηση… Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα