enlightened Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 22 minutes ago, Darthvader said: Δυστυχώς η Cosmote, στις τιμές είναι γερμανοι αλλά στις παροχές είναι βαλκανιζατερ. Κι όμως, το ίδιο συμβόλαιο στην Cosmote (unlim. Calls/data) έχει υπερδιπλάσια τιμή στη Γερμανία.
Darthvader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, jimis98 είπε γιατί να περιμένουν την cosmote και δεν πρωτοπορούν αυτοί? Καρτέλ είναι, δεν χρειάζεται να πρωτοπορήσουν... 7 ώρες πριν, enlightened είπε Κι όμως, το ίδιο συμβόλαιο στην Cosmote (unlim. Calls/data) έχει υπερδιπλάσια τιμή στη Γερμανία. Μάλλον η Γερμανία είναι μικρή αγορά και δεν βγαίνουν, για αυτό χρεώνουν τα δίπλα!!!🤣🤣🤣
arxontas2323 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Ένα μεγάλο κρίμα για το ultra 3 που δεν παρουσιάστηκε ποτέ!! στα δικά μας δεν βλέπω να έχουμε στα κοντά παρουσίαση lte
ramarg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Ένα μεγάλο κρίμα για το ultra 3 που δεν παρουσιάστηκε ποτέ!! στα δικά μας δεν βλέπω να έχουμε στα κοντά παρουσίαση lte Αν πω ότι εκπλήσσομαι θα πω ψέματα. Πραγματικά με τις αφίξεις των Ultra, η εξέλιξη τερμάτισε και αυτό φάνηκε ήδη από πέρυσι (γιατί και οι διαφορές από Ultra 1 σε Ultra 2 ήταν μηδαμινές). Σε κάθε περίπτωση εγώ πήρα το 2, δεν το μετάνιωσα, και η παρουσίαση μας απέδειξε ότι η εξέλιξη κάποιες φορές χρειάζεται παύση και αναμονή. Πανέμορφο το Black Titanium & τα νέα titanium milanese loop. Όσο για την Cosmote, σας τα έλεγα τις προάλλες. Δεν τους αγγίζουν οι παρουσιάσεις της Apple ως προς την άφιξη υπηρεσιών (γιατί όπως είπαμε αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον μέσο καταναλωτή τί θα πουλήσει και τί όχι / όπως τότε με το iPhone 2G). Εάν δεν τους άγγιξαν τόσες παρουσιάσεις Cellular μοντέλων, και δύο παρουσιάσεις Ultra Cellular, φανταστείτε πόσο θα ιδρώσει το αυτί τους τώρα που δεν παρουσιάστηκε νέο Ultra (τυπικά). Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από ramarg
gidi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Ας δώσουμε μια εβδομάδα να δούμε αν θα παρουσιάσει τίποτα η Cosmote.
Georgekoz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, gidi είπε Ας δώσουμε μια εβδομάδα να δούμε αν θα παρουσιάσει τίποτα η Cosmote. Άντε να δούμε μας έχουν στο περίμενε.
ramarg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Georgekoz είπε Άντε να δούμε μας έχουν στο περίμενε. Προσωπικά δεν περιμένω κάποια ανακοίνωση πριν τα Χριστούγεννα. Αν δεν έχουμε ανακοίνωση μέχρι το τέλος του 2024 μετά πάμε για Σεπτέμβριο 2025 (γνώμη μου). Εντωμεταξύ μία άσχετη παρατήρηση που μου γεννήθηκε σήμερα κοιτώντας τα site των APR. Καταλαβαίνουμε ότι εισάγουν το Ultra ως Cellular γιατί δεν έχουν εναλλακτική σε GPS Only. Mε το ίδιο σκεπτικό όμως που κυκλοφορούν στην αγορά ένα μη υποστηριζόμενο CellularAW, γιατί συνεχίζουν να αποκλείουν από τις εισαγωγές τα απλά μοντέλα με διαφορετικό υλικό κατασκευής.? Γιατί δηλαδή κάποιος να μην έχει ήδη από προπέρυσι την επιλογή να αγοράσει ένα Stainless Steel Series 8/9 ή ένα GlossyTitanium Series 10.? Και μιλάω για τις δύο τελευταίες σειρές (όπου έχουμε την ύπαρξη των Ultra Cellular στην αγορά). Συζήτηση σε βάθος 7ετίας για τα μοντέλα stainless steel, ceramic, hermes κλπ δεν τίθεται καν επί τάπητος. Είναι προφανές πως ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή ντροπή στο κομμάτι εισαγωγής/προώθησης των Ultra, και μάλιστα η επιχειρηματολογία είναι ότι κάποιος θα αγοράσει το Ultra στην παρούσα φάση για άλλους λόγους (μπαταρία, υλικό κατασκευής, δυνατότητες κλπ) παρά την έλλειψη υποστήριξης cellular. Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν γιατί να μην εισάγουν την πλήρη σειρά των Series 9/10.? Προς τί αυτός ο ''βιασμός'' στην ελευθερία επιλογής των καταναλωτών από μία ομαδούλα ανθρώπων που αποφασίζει για όλους εμάς [τί χρειαζόμαστε και τί όχι] ή [τί είναι καλύτερο για εμάς και τί όχι].? Πάροχοι & Εισαγωγείς έχουν γίνει κάτι παραπάνω από delusional... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από ramarg 4
idimidim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 31/8/2024 στις 12:28 ΠΜ, arxontas2323 είπε Μιας και έχουμε πιάσει γενική συζήτηση, όσοι χρησιμοποιείτε το Apple Watch Ultra για κλήσεις… είναι συνδεδεμένο με Bluetooth με το κινητό σας…όταν είστε στο ίδιο WiFi οι κλήσεις έρχονται στο ρολόι ακόμα και αν δεν είναι σε εμβέλεια το κινητό με το ρολόι; ρωτάω γιατί στην δουλειά έχουμε σε όλο τον χώρο WiFi και πολλές φορές χάνει την σύνδεση το garmin από το κινητό και δεν μου έρχονται ούτε μηνύματα ούτε κλήσεις Αυτό νομιζω ισχύει και για το watch series 9? Έτσι δεν είναι; Το εχεις δοκιμασει; Δουλεύει τέλεια; Ρωταω γιατι εχω το 9 και θελω να παρω κινητο να το υποστηρίζει. Δεβ θελω να δωσω λεφτα γιατι το χρησιμοποιω μονο για κλησεις. Έχω το 7. Σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο το 12. Bluetooth εχει το 4. Bluetooth 5.3 εχει το 15 αλλα κοστιζει πολυ ακριβα. Θα ειμαι ικανοποιημένος με τις κλήσεις ή θα εχουν καθυστερήσεις; Ευχαριστώ.
arxontas2323 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, idimidim είπε Αυτό νομιζω ισχύει και για το watch series 9? Έτσι δεν είναι; Το εχεις δοκιμασει; Δουλεύει τέλεια; Ρωταω γιατι εχω το 9 και θελω να παρω κινητο να το υποστηρίζει. Δεβ θελω να δωσω λεφτα γιατι το χρησιμοποιω μονο για κλησεις. Έχω το 7. Σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο το 12. Bluetooth εχει το 4. Bluetooth 5.3 εχει το 15 αλλα κοστιζει πολυ ακριβα. Θα ειμαι ικανοποιημένος με τις κλήσεις ή θα εχουν καθυστερήσεις; Ευχαριστώ. Δεν έχω πάρει ακόμα το Apple Watch στα χέρια μου…το παρηγγειλα και περιμένω!! Κάποιο από τα παιδιά που τ έχει ήδη μπορεί να μας πει
vagvalas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 31/8/2024 στις 3:09 ΜΜ, gidi είπε Αυτό που δε δουλεύει είναι να έχεις το κινητό και το ρολόι συνδεδεμένα σε διαφορετικά wifi. Γενικώς αν δεν παίξει το cellular, δουλειά της προκοπής δε γίνεται. Στις 31/8/2024 στις 3:19 ΜΜ, JerryBanana23 είπε Μια ερώτηση σε οποιοδήποτε κάτοχο aw επειδή ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα. Εφόσον δεν υπάρχει ακόμα καμία υποστήριξη cellular στην Ελλάδα, μπορείς ως μια δεύτερη λύση να αφήσεις το κινητό σπίτι συνδεμένο στο WiFi και να πας κάπου άλλου πχ στο γυμναστήριο και να κανείς/δεχτείς τηλέφωνα από το WiFi εκείνου του χώρου; Οπα άκυρο μόλις απαντήθηκε επάνω 😋 Λειτουργεί το facetime audio, εχω παρει τηλεφωνο (facetime) με wifi σε καφετερια που το κινητο ηταν ξεχασμενο πάνω σπιτι. ΚΛΕΙΣΤΟ. Αποτε αυτο εκεινη την στιγμή φάνηκε χρήσιμο.
jimis98 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, vagvalas είπε Λειτουργεί το facetime audio, εχω παρει τηλεφωνο (facetime) με wifi σε καφετερια που το κινητο ηταν ξεχασμενο πάνω σπιτι. ΚΛΕΙΣΤΟ. Αποτε αυτο εκεινη την στιγμή φάνηκε χρήσιμο. πως γινεται?αφου η e sim δεν εχει ερθει? 1
vagvalas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jimis98 είπε πως γινεται?αφου η e sim δεν εχει ερθει? Το Facetime audio.. το γραφω, με Wifi. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
gidi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, vagvalas είπε Το Facetime audio.. το γραφω, με Wifi. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Οι κανονικές κλήσεις όχι όμως, δυστυχώς.
jimis98 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 59 λεπτά πριν, gidi είπε Οι κανονικές κλήσεις όχι όμως, δυστυχώς. πότε θα έρθουν? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 15 minutes ago, jimis98 said: πότε θα έρθουν? Ίσως τα Χριστούγεννα… Και προφανώς με έξτρα πάγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα