Dinos1973 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 27 minutes ago, arxontas2323 said: Χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος και απ οσα εχω διαβάσει εδω μέσα...οι ελληνικές εταιρείες κινητής δεν έχουν πάρει την έγκριση απο την apple ωστε να περάσουν esim καθώς κοστίζει αρκετά... Αν κάνω κάποιο λαθος ας με διορθωσουν τα παιδιά που το έχουν ψάξει ετσι ειναι.
ramarg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 15/8/2024 στις 6:56 ΜΜ, arxontas2323 είπε Χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος και απ οσα εχω διαβάσει εδω μέσα...οι ελληνικές εταιρείες κινητής δεν έχουν πάρει την έγκριση απο την apple ωστε να περάσουν esim καθώς κοστίζει αρκετά... Αν κάνω κάποιο λαθος ας με διορθωσουν τα παιδιά που το έχουν ψάξει Εγώ πλέον πιστεύω ότι δεν καν ''το κόστος'' η αιτία πίσω από την μη υποστήριξη των AW Cellular. Απλώς οι πάροχοι δεν τα βγάζουν πέρα με τα κατεστραμμένα δίκτυα χαλκού & τις επενδύσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Πολύ απλά δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν νέα πλάνα (μη σημαντικά κατά το δικό τους δοκούν) και θέλουν να αποφύγουν να ανοίξουν πληγές. Ήδη αδυνατούν να προσφέρουν σωστά αυτό το οποίο πουλάνε αδρά. Ας μην αναφερθώ στην τελευταία εμπειρία που είχα με αντικατάσταση esim η οποία δεν έγινε ποτέ επί ΜΗΝΕΣ και αναγκάστηκα να βγάλω eSIM ενώ είχα πληρώσει ήδη 3 φορές για την αντικατάσταση της. ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από ramarg 1
kozanitis_itis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να μεταβώ σε iphone και apple watch (πρώτη φορά) κύριος σκοπός θα ήθελα να έχω το apple watch ως "κινητό" δηλαδή να βγαίνω για άθληση με τα ακουστικά και το ρολόι, και να μπορώ να ακούω μουσική, και να λαμβάνω κλήσης. Διαβάζω εδώ στο forum ότι δεν υποστηρίζει cellular στην Ελλάδα, δηλαδή δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρολόι ανεξάρτητα από το κινητό(έχοντας ίδιο αριθμό esim και στο iphone και στο ρολόι);
axidousgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Λοιπον μπορουμε να απαντησουμε οτι ΔΕΝ υποστηριζει το Apple watch esim !! στο Ελλαντα ακομη ! Περιμενουμε ολοι μαζι μπας και το κανουν καποια στιγμη .
axidousgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 προφανως με την samsung τα εχουν βρει και σε οικονομικο και σε τεχνικο επιπεδο ! εδω καλα-καλα να μεταφερεις την esim απο το παλιο στο νεο κινητο δεν μπορεις στην ελλαδα . Θα κανουμε υπομονη ακομα
arxontas2323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Αν ισχύει αυτά που γράφει ο billdanos τότε μέχρι τέλος του χρόνου θα έρθει και στο Apple Watch Ultra …παρακολουθώ το νήμα καθώς έχω garmin και θέλω να δω τι θα βγάλουν αρχές του μήνα αλλιώς να πάω στο Apple Watch Ultra
gidi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν δεν παίξει η υπηρεσία με το λανσάρισμα του νέου AWU (και ενδεχομένως και στα απλά cellular AW) τον Οκτώβρη, απλά το ξεχνάμε.
Georgekoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Τα ίδια είχαμε και πέρυσι αγοράσαμε το aw και ακόμα τίποτα μάλλον θα πάρουμε τα μεζέα που λέει και ο Λαζόπουλος.
ramarg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Στις 17/8/2024 στις 4:50 ΜΜ, Georgekoz είπε Στα samsung γιατί λειτουργεί? Γιατί πρόκειται για διαφορετική υλοποίηση στο κομμάτι του cellular.
gidi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 09/09 είναι η παρουσίαση της Apple. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πρέπει να φανεί αν υπάρχει κάτι να φανεί. Αν και πάλι δεν το υποστηρίξουν απλά το ξεχνάμε.
arxontas2323 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μακάρι να το βγάλουν…μετά την σημερινή παρουσίαση της garmin , περιμένω να δω και το ultra 3 για να αποφασίσω
axidousgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δεν νομιζω να παιζει ρολο η παρουσιαση της Apple στα σχεδια των ελληνικων εταιρειων ωστε να προωθησουν την esim στο ρολοι
Dinos1973 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 10 hours ago, gidi said: 09/09 είναι η παρουσίαση της Apple. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πρέπει να φανεί αν υπάρχει κάτι να φανεί. Αν και πάλι δεν το υποστηρίξουν απλά το ξεχνάμε. δεν εχει καμια σχεση η παρουσιαση νεων μοντελων......
gidi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Εάν όπως έχει αναφερθεί όλα είναι έτοιμα από πλευράς υποδομής και η Cosmote επιτέλους κατάλαβε ότι υπάρχει σημαντική αγορά και θα βγάλουν χρήμα, τότε δεν υπάρχει καλύτερο timing από το να λανσάρουν την υπηρεσία καπάκι μετά την παρουσίαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα