Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, billdanos said:

Μάλλον δεν μας διαβάζεις καιρό εδώ μέσα (λογικό βέβαια μετά από τόσες σελίδες...)! 

:) 

Διαβάζω τα πάντα εδώ, κάθε απάντηση άμεσα (έχω ειδοποιήσεις) από τότε που ξεκίνησε το thread. Ακόμα και αυτά που σβήνονται, τα οποία είναι δεν είναι και λίγα (είστε αρκετά αυστηροί εδώ). Μην κοιτάς που το profile είναι καινούργιο, παρακολουθώ απο την αρχή.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Διαβάζω τα πάντα εδώ, κάθε απάντηση άμεσα (έχω ειδοποιήσεις) από τότε που ξεκίνησε το thread. Ακόμα και αυτά που σβήνονται, τα οποία είναι δεν είναι και λίγα (είστε αρκετά αυστηροί εδώ).

Ναι έτσι είμαστε εδώ, κρατάμε χαρακτήρα! 😛 

Άρα αφού τα διαβάζεις όλα, θα είχες δει προηγούμενες συζητήσεις πριν από αρκετούς μήνες εδώ μέσα, όταν είχαμε τις πρώτες αναφορές πως υποστηρίζεται πλέον το roaming συνδρομητών που είχαν ενεργή την υπηρεσία στις χώρες τους και συνδέθηκαν στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο της Cosmote... Και μάλιστα τότε "χαρήκαμε" μιας και στελέχη της εταιρείας άρχισαν να μας λένε ανεπίσημα πως πλησιάζει η ώρα για την επίσημη υποστήριξη αλλά τελικά μείναμε με το LTE στο χέρι...

Οι νεότερες πληροφορίες λένε πως πλέον βλέπουν προοπτική κέρδους από την υπηρεσία και έτσι την περιμένουμε μέσα στη χρονιά, μιας και σε τεχνικό επίπεδο είναι όλα έτοιμα. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχει ενημερωθεί και η Apple ώστε να αρχίσουν να έρχονται και επισήμως και τα υπόλοιπα μοντέλα του watch που υποστηρίζουν LTE (εκτός από το Ultra). Αν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη, θα το τοποθετούσα κάπου κοντά στις ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μοντέλων (μέσα Σεπτεμβρίου).

• Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, billdanos said:

Ναι έτσι είμαστε εδώ, κρατάμε χαρακτήρα! 😛 

Άρα αφού τα διαβάζεις όλα, θα είχες δει προηγούμενες συζητήσεις πριν από αρκετούς μήνες εδώ μέσα, όταν είχαμε τις πρώτες αναφορές πως υποστηρίζεται πλέον το roaming συνδρομητών που είχαν ενεργή την υπηρεσία στις χώρες τους και συνδέθηκαν στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο της Cosmote... Και μάλιστα τότε "χαρήκαμε" μιας και στελέχη της εταιρείας άρχισαν να μας λένε ανεπίσημα πως πλησιάζει η ώρα για την επίσημη υποστήριξη αλλά τελικά μείναμε με το LTE στο χέρι...

Οι νεότερες πληροφορίες λένε πως πλέον βλέπουν προοπτική κέρδους από την υπηρεσία και έτσι την περιμένουμε μέσα στη χρονιά, μιας και σε τεχνικό επίπεδο είναι όλα έτοιμα. 

το γνωρίζω, αλλά από τότε δεν έχω δει χειροπιαστές πληροφορίες. Ακόμα και τώρα οι "μαρτυρίες" είναι έχω δει έναν να το χρησιμοποιεί. Κανείς από προσωπική εμπειρία, οπότε δεν τα πολυπιστεύω. Μέχρι και ο Άγιος Βασίλης αναφέρθηκε κάπου.

Η λογοκρισία είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο ίντερνετ αλλά ποτέ δεν το έχω διαβάσει ως "κρατάμε χαρακτήρα" 😃. Ωραίος ευφημισμός!

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

το γνωρίζω, αλλά από τότε δεν έχω δει χειροπιαστές πληροφορίες. Ακόμα και τώρα οι "μαρτυρίες" είναι έχω δει έναν να το χρησιμοποιεί. Κανείς από προσωπική εμπειρία, οπότε δεν τα πολυπιστεύω. Μέχρι και ο Άγιος Βασίλης αναφέρθηκε κάπου.

Η λογοκρισία είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο ίντερνετ αλλά ποτέ δεν το έχω διαβάσει ως "κρατάμε χαρακτήρα" 😃. Ωραίος ευφημισμός!

Δεν θα μεταφέρουμε τη συζήτηση σχετικά με τους κανόνες του insomnia ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Τα παράπονα πάνε στο [email protected] τα οποία και αξιολογεί ο μέγας ADMIN! 😛 

Ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να πιστεύει ο,τι θέλει μιας και πάντα μιλάμε για ανεπίσημες πληροφορίες. Μόνο όταν θα υπάρξει κανονικό δελτίο τύπου θα μιλάμε με σιγουριά! 

Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Δεν θα μεταφέρουμε τη συζήτηση σχετικά με τους κανόνες του insomnia ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Τα παράπονα πάνε στο [email protected] τα οποία και αξιολογεί ο μέγας ADMIN! 😛 

Ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να πιστεύει ο,τι θέλει μιας και πάντα μιλάμε για ανεπίσημες πληροφορίες. Μόνο όταν θα υπάρξει κανονικό δελτίο τύπου θα μιλάμε με σιγουριά! 

Με σιγουριά θα μπορούσαμε να μιλάμε για το AW roaming αν κάποιος το είχε χρησιμοποιήσει (όχι είδα κάποιον να το χρησιμοποιεί) και παρείχε περισσότερες πληροφορίες στο παρόν thread ώστε να το κάνουν και οι υπόλοιποι.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Με σιγουριά θα μπορούσαμε να μιλάμε για το AW roaming αν κάποιος το είχε χρησιμοποιήσει (όχι είδα κάποιον να το χρησιμοποιεί) και παρείχε περισσότερες πληροφορίες στο παρόν thread ώστε να το κάνουν και οι υπόλοιποι.

Πως θα το έκαναν οι υπόλοιποι όταν έχουν κάρτες sim Ελληνικών δικτύων κλπ? Θα πρέπει να βρούμε έναν επισκέπτη από το εξωτερικό που θα είχε ενεργοποιημένη την υπηρεσία στο apple watch του στον provider της χώρας του, ώστε να μας πει αν συνεχείζει να λειτουργεί στο δίκτυο της Cosmote.

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν υπηρεσίες κινητής που να μπορούμε να αγοράσουμε από την Ελλάδα αλλά να ανήκουν σε πάροχο του εξωτερικού και να υποστηρίζεται ταυτόχρονα η υπηρεσία στο AppleWatch (μην ξεχνάς πως απαιτείται και ξεχωριστό πάγιο και δεν μιλάμε για απλές υπηρεσίες τηλεφωνίας και data)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, billdanos said:

Πως θα το έκαναν οι υπόλοιποι όταν έχουν κάρτες sim Ελληνικών δικτύων κλπ? Θα πρέπει να βρούμε έναν επισκέπτη από το εξωτερικό που θα είχε ενεργοποιημένη την υπηρεσία στο apple watch του στον provider της χώρας του, ώστε να μας πει αν συνεχείζει να λειτουργεί στο δίκτυο της Cosmote.

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν υπηρεσίες κινητής που να μπορούμε να αγοράσουμε από την Ελλάδα αλλά να ανήκουν σε πάροχο του εξωτερικού και να υποστηρίζεται ταυτόχρονα η υπηρεσία στο AppleWatch (μην ξεχνάς πως απαιτείται και ξεχωριστό πάγιο και δεν μιλάμε για απλές υπηρεσίες τηλεφωνίας και data)...

Αν για παράδειγμα κάποιος μου έλεγε ότι χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο πακέτο στην Γαλλία, όταν θα πήγαινα για να δω τους ολυμπιακούς θα έμπαινα σε ένα κατάστημα να αγοράσω το καρτο-πακέτο ή να κάνω ένα συμβόλαιο.  Π.χ. από φίλο που δουλεύει εκεί και έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
Δημοσ.
Στις 23/7/2024 στις 2:16 ΜΜ, billdanos είπε

Μάλλον δεν μας διαβάζεις καιρό εδώ μέσα (λογικό βέβαια μετά από τόσες σελίδες...)! 

AMHN και πότε... Να το δω και να μη το πιστεύω !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ερώτηση στο support της cosmote, μου είπαν ότι υποστηρίζεται η esim σε Apple Watch. Όχι multisim, ξεχωριστή esim.

Ισχύει ή μούφες;

Αλλα σε επίσημα καταστήματα δε βλέπω πχ το 9 με esim. Μόνο ultra. Αν πάρω από Skroutz μοντέλο EU θεωρητικά παίζει.

Επεξ/σία από panbit
Δημοσ.
18 minutes ago, panbit said:

Σε ερώτηση στο support της cosmote, μου είπαν ότι υποστηρίζεται η esim σε Apple Watch. Όχι multisim, ξεχωριστή esim.

Ισχύει ή μούφες;

Αλλα σε επίσημα καταστήματα δε βλέπω πχ το 9 με esim. Μόνο ultra. Αν πάρω από Skroutz μοντέλο EU θεωρητικά παίζει.

Η eSIM υποστηρίζεται από το ρολόι, η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο ….επιλεκτικη απάντηση από την cosmote!

Δημοσ.
41 minutes ago, Dinos1973 said:

Η eSIM υποστηρίζεται από το ρολόι, η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο ….επιλεκτικη απάντηση από την cosmote!

Όχι επέμεινα για να διευκρινίσει και ειπε υποστηριζει. Επίσης μίλησα με vodafone και ειπαν και αυτοι οτι υποστηριζει. Αλλα καλώ ενα κατάστημα και ευτυχώς ο τύπος ήταν γνώστης και μου είπε οτι μην ακουτε τι λενε, εμεις καναμε δοκιμες και δεν παιζει ακόμη.. τι να πω η παραπληροφορηση στο φουλ..

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, panbit said:

Όχι επέμεινα για να διευκρινίσει και ειπε υποστηριζει. Επίσης μίλησα με vodafone και ειπαν και αυτοι οτι υποστηριζει. Αλλα καλώ ενα κατάστημα και ευτυχώς ο τύπος ήταν γνώστης και μου είπε οτι μην ακουτε τι λενε, εμεις καναμε δοκιμες και δεν παιζει ακόμη.. τι να πω η παραπληροφορηση στο φουλ..

Απλά δεν είχαν ιδέα και έβλεπαν απλά στα specs της συσκευής πως υποστηρίζει eSIM… 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/8/2024 στις 6:20 ΜΜ, billdanos είπε

Απλά δεν είχαν ιδέα και έβλεπαν απλά στα specs της συσκευής πως υποστηρίζει eSIM… 

Eκεί πήγε και μένα το μυαλό μου. Είδαν cellular με esim και έβγαλαν το συμπέρασμα. Ίσα ίσα να μας ταράξουν βραδιάτικα 😂😂

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Φίλος πήρε Samsung ρολόι με e-sim από cosmote και αφού ασχολήθηκε μαζί του συσγκεριμενο άτομο σε κατάστημα σε 5 λεπτά πήρε κλήσεις κανονικά στο ρολόι. Το θέμα υπήρχε μόνο με τα Apple Watch ? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Καλησπέρα. Φίλος πήρε Samsung ρολόι με e-sim από cosmote και αφού ασχολήθηκε μαζί του συσγκεριμενο άτομο σε κατάστημα σε 5 λεπτά πήρε κλήσεις κανονικά στο ρολόι. Το θέμα υπήρχε μόνο με τα Apple Watch ? 

Χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος και απ οσα εχω διαβάσει εδω μέσα...οι ελληνικές εταιρείες κινητής δεν έχουν πάρει την έγκριση απο την apple ωστε να περάσουν esim καθώς κοστίζει αρκετά...

Αν κάνω κάποιο λαθος ας με διορθωσουν τα παιδιά που το έχουν ψάξει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...