Zus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Θέλω να αγοράσω το Ultra 2 για να μπορώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς κινητό τώρα που είναι καλοκαίρι. Ήμουν σίγουρος ότι μέχρι τώρα κάποιος πάροχος θα είχε αξιωθεί να ενεργοποιήσει esim στα Apple Watch. Ακόμα στο 2019 είμαστε απ' ό,τι κατάλαβα, σωστά; 1
arxontas2323 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 54 λεπτά πριν, Zus είπε Θέλω να αγοράσω το Ultra 2 για να μπορώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς κινητό τώρα που είναι καλοκαίρι. Ήμουν σίγουρος ότι μέχρι τώρα κάποιος πάροχος θα είχε αξιωθεί να ενεργοποιήσει esim στα Apple Watch. Ακόμα στο 2019 είμαστε απ' ό,τι κατάλαβα, σωστά; Ισως και πιο πισω απο το 2019 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Υπομονή να περάσει το καλοκαίρι και λίγο από το φθινόπωρο (θα έχει βγει και το Ultra 3).
Thrall Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Ξέρει κανείς αν τα Ultra με esim από το εξωτερικό λειτουργούν στο δίκτυο της Cosmote ή το παραμύθι συνεχίζεται; 1
Dinos1973 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 5 hours ago, Thrall said: Ξέρει κανείς αν τα Ultra με esim από το εξωτερικό λειτουργούν στο δίκτυο της Cosmote ή το παραμύθι συνεχίζεται; Το παραμύθι συνεχίζεται . 1
gkat2829 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Από το περσινό καλοκαίρι λειτουργεί κανονικά το ROAMING με την COSMOTE στην Ελλάδα για τα APPLE WATCH. Έχω κάνει δοκιμή με T-MOBILE. 1
alexiosdimitriadis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 3 hours ago, gkat2829 said: Από το περσινό καλοκαίρι λειτουργεί κανονικά το ROAMING με την COSMOTE στην Ελλάδα για τα APPLE WATCH. Έχω κάνει δοκιμή με T-MOBILE. Αυτό μόνο εσύ το λες εδώ στο thread, οπότε δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οι υπόλοιποι. Δεν αποκλείω δηλαδή ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβες σωστά. Δοκίμασα με διάφορες esim κάρτες του εξωτερικού και βγάζει το ίδιο μήνυμα σε όλες, ότι δηλαδή δεν υποστηρίζεται.
kapsala Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, Thrall είπε Ξέρει κανείς αν τα Ultra με esim από το εξωτερικό λειτουργούν στο δίκτυο της Cosmote ή το παραμύθι συνεχίζεται; Εγώ το έχω πάρει από Αμερική και από ότι είχα διαβάσει έχει άλλες μπάντες σε σχέση με Ευρώπη. Αλλά μόνο αν και όταν το βάλει ελληνικός πάροχος θα έχουμε σίγουρη απάντηση.
gidi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Στις 20/7/2024 στις 6:54 ΜΜ, alexiosdimitriadis είπε Αυτό μόνο εσύ το λες εδώ στο thread, οπότε δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οι υπόλοιποι. Δεν αποκλείω δηλαδή ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβες σωστά. Δοκίμασα με διάφορες esim κάρτες του εξωτερικού και βγάζει το ίδιο μήνυμα σε όλες, ότι δηλαδή δεν υποστηρίζεται. Το έχω αναφέρει στο παρελθόν κι εγώ. Είχα μαρτυρία τουρίστα με γερμανική sim από πέρσι που μου είπε ότι έπαιζε κανονικά το roaming στο AWU του. Δεν ήμουν μπροστά αλλά τον πιστεύω. 1
alexiosdimitriadis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, michkal91 said: Μια χαρά δούλεψε το roaming ποια χώρα; Τι πακέτο έχεις Από ποιον πάροχο; Pay as you go ή συμβόλαιο; Ρωτάω μήπως κάνω και εγώ το ίδιο πακέτο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2024 από alexiosdimitriadis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Είπαμε, σε λίγο θα το έχουμε επισήμως. Κάντε τα μπανάκια σας και όταν επιστρέψουμε το βλέπουμε! (και για να μην αρχίσουμε πάλι τη λούπα "πού, ποιός, πότε, κλπ"... Απλά είδα όραμα, για όποιον τα πιστεύει αυτά! 😎) 3
alexiosdimitriadis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 4 hours ago, billdanos said: Είπαμε, σε λίγο θα το έχουμε επισήμως. Κάντε τα μπανάκια σας και όταν επιστρέψουμε το βλέπουμε! (και για να μην αρχίσουμε πάλι τη λούπα "πού, ποιός, πότε, κλπ"... Απλά είδα όραμα, για όποιον τα πιστεύει αυτά! 😎) Γιατί να μην έχουμε πληροφορίες οι υπόλοιποι για το πως λειτουργεί το roaming? Κάποιος που κάνει ταξίδια ή ζει στο εξωτερικό και έρχεται συχνά μπορεί να βοηθηθεί. Αφού χρήστης που μπαίνει στο κόπο να γράψει ότι χρησιμοποιεί LTE στο AW (Με ενθουσιασμό) σημαίνει ότι μπορεί να έχει την διάθεση και να απαντήσει πιο συγκεκριμένα, γιατί να απαγορεύονται οι ερωτήσεις; Τώρα για τα μπανάκια, τι να πω... συγνώμη που σας απασχολώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος σε σας στο insomnia που πήγε νωρίτερα διακοπές να παρακολουθεί το thread;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 9 minutes ago, alexiosdimitriadis said: Γιατί να μην έχουμε πληροφορίες οι υπόλοιποι για το πως λειτουργεί το roaming? Κάποιος που κάνει ταξίδια ή ζει στο εξωτερικό και έρχεται συχνά μπορεί να βοηθηθεί. Αφού χρήστης που μπαίνει στο κόπο να γράψει ότι χρησιμοποιεί LTE στο AW (Με ενθουσιασμό) σημαίνει ότι μπορεί να έχει την διάθεση και να απαντήσει πιο συγκεκριμένα, γιατί να απαγορεύονται οι ερωτήσεις; Τώρα για τα μπανάκια, τι να πω... συγνώμη που σας απασχολώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος σε σας στο insomnia που πήγε νωρίτερα διακοπές να παρακολουθεί το thread; Μάλλον δεν μας διαβάζεις καιρό εδώ μέσα (λογικό βέβαια μετά από τόσες σελίδες...)!
michkal91 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 17 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε ποια χώρα; Τι πακέτο έχεις Από ποιον πάροχο; Pay as you go ή συμβόλαιο; Ρωτάω μήπως κάνω και εγώ το ίδιο πακέτο. Δεν γνωρίζω τι συμβόλαιο είχαν. Θυμάμαι όμως κάτι Γερμανούς που είχαν έρθει για κάτι δουλειές στην εταιρία, να μην έχουν κινητά μαζί και να μιλάνε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα