Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω το Ultra 2 για να μπορώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς κινητό τώρα που είναι καλοκαίρι.

Ήμουν σίγουρος ότι μέχρι τώρα κάποιος πάροχος θα είχε αξιωθεί να ενεργοποιήσει esim στα Apple Watch.

Ακόμα στο 2019 είμαστε απ' ό,τι κατάλαβα, σωστά;

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Zus είπε

Θέλω να αγοράσω το Ultra 2 για να μπορώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς κινητό τώρα που είναι καλοκαίρι.

Ήμουν σίγουρος ότι μέχρι τώρα κάποιος πάροχος θα είχε αξιωθεί να ενεργοποιήσει esim στα Apple Watch.

Ακόμα στο 2019 είμαστε απ' ό,τι κατάλαβα, σωστά;

Ισως και πιο πισω απο το 2019

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπομονή να περάσει το καλοκαίρι και λίγο από το φθινόπωρο (θα έχει βγει και το Ultra 3). :) 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν τα Ultra με esim από το εξωτερικό λειτουργούν στο δίκτυο της Cosmote ή το παραμύθι συνεχίζεται;

• Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, Thrall said:

Ξέρει κανείς αν τα Ultra με esim από το εξωτερικό λειτουργούν στο δίκτυο της Cosmote ή το παραμύθι συνεχίζεται;

Το παραμύθι συνεχίζεται .

• Like 1
Δημοσ.

Από το περσινό καλοκαίρι λειτουργεί κανονικά το ROAMING με την COSMOTE στην Ελλάδα για τα APPLE WATCH. Έχω κάνει δοκιμή με T-MOBILE.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, gkat2829 said:

Από το περσινό καλοκαίρι λειτουργεί κανονικά το ROAMING με την COSMOTE στην Ελλάδα για τα APPLE WATCH. Έχω κάνει δοκιμή με T-MOBILE.

Αυτό μόνο εσύ το λες εδώ στο thread, οπότε δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οι υπόλοιποι. Δεν αποκλείω δηλαδή ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβες σωστά.

Δοκίμασα με διάφορες esim κάρτες του εξωτερικού και βγάζει το ίδιο μήνυμα σε όλες, ότι δηλαδή δεν υποστηρίζεται.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thrall είπε

Εγώ το έχω πάρει από Αμερική και από ότι είχα διαβάσει έχει άλλες μπάντες σε σχέση με Ευρώπη. Αλλά μόνο αν και όταν το βάλει ελληνικός πάροχος θα έχουμε σίγουρη απάντηση. 

Δημοσ.
Στις 20/7/2024 στις 6:54 ΜΜ, alexiosdimitriadis είπε

Αυτό μόνο εσύ το λες εδώ στο thread, οπότε δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οι υπόλοιποι. Δεν αποκλείω δηλαδή ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβες σωστά.

Δοκίμασα με διάφορες esim κάρτες του εξωτερικού και βγάζει το ίδιο μήνυμα σε όλες, ότι δηλαδή δεν υποστηρίζεται.

Το έχω αναφέρει στο παρελθόν κι εγώ. Είχα μαρτυρία τουρίστα με γερμανική sim από πέρσι που μου είπε ότι έπαιζε κανονικά το roaming στο AWU του. Δεν ήμουν μπροστά αλλά τον πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, michkal91 said:

Μια χαρά δούλεψε το roaming 

ποια χώρα; Τι πακέτο έχεις Από ποιον πάροχο; Pay as you go ή συμβόλαιο;

Ρωτάω μήπως κάνω και εγώ το ίδιο πακέτο.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είπαμε, σε λίγο θα το έχουμε επισήμως. Κάντε τα μπανάκια σας και όταν επιστρέψουμε το βλέπουμε! :) 

(και για να μην αρχίσουμε πάλι τη λούπα "πού, ποιός, πότε, κλπ"... Απλά είδα όραμα, για όποιον τα πιστεύει αυτά! 😎)

• Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, billdanos said:

Είπαμε, σε λίγο θα το έχουμε επισήμως. Κάντε τα μπανάκια σας και όταν επιστρέψουμε το βλέπουμε! :) 

(και για να μην αρχίσουμε πάλι τη λούπα "πού, ποιός, πότε, κλπ"... Απλά είδα όραμα, για όποιον τα πιστεύει αυτά! 😎)

Γιατί να μην έχουμε πληροφορίες οι υπόλοιποι για το πως λειτουργεί το roaming? Κάποιος που κάνει ταξίδια ή ζει στο εξωτερικό και έρχεται συχνά μπορεί να βοηθηθεί. Αφού χρήστης που μπαίνει στο κόπο να γράψει ότι χρησιμοποιεί LTE στο AW (Με ενθουσιασμό) σημαίνει ότι μπορεί να έχει την διάθεση και να απαντήσει πιο συγκεκριμένα, γιατί να απαγορεύονται οι ερωτήσεις; 

Τώρα για τα μπανάκια, τι να πω... συγνώμη που σας απασχολώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος σε σας στο insomnia που πήγε νωρίτερα διακοπές να παρακολουθεί το thread;

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Γιατί να μην έχουμε πληροφορίες οι υπόλοιποι για το πως λειτουργεί το roaming? Κάποιος που κάνει ταξίδια ή ζει στο εξωτερικό και έρχεται συχνά μπορεί να βοηθηθεί. Αφού χρήστης που μπαίνει στο κόπο να γράψει ότι χρησιμοποιεί LTE στο AW (Με ενθουσιασμό) σημαίνει ότι μπορεί να έχει την διάθεση και να απαντήσει πιο συγκεκριμένα, γιατί να απαγορεύονται οι ερωτήσεις; 

Τώρα για τα μπανάκια, τι να πω... συγνώμη που σας απασχολώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος σε σας στο insomnia που πήγε νωρίτερα διακοπές να παρακολουθεί το thread;

Μάλλον δεν μας διαβάζεις καιρό εδώ μέσα (λογικό βέβαια μετά από τόσες σελίδες...)! 

:) 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε

ποια χώρα; Τι πακέτο έχεις Από ποιον πάροχο; Pay as you go ή συμβόλαιο;

Ρωτάω μήπως κάνω και εγώ το ίδιο πακέτο.

Δεν γνωρίζω τι συμβόλαιο είχαν. Θυμάμαι όμως κάτι Γερμανούς που είχαν έρθει για κάτι δουλειές στην εταιρία, να μην έχουν κινητά μαζί και να μιλάνε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...