Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, bigballon είπε Εξελίξεις; ποιες εξελίξεις; έκτος και αν μια κεφενειακη συζήτηση κάποιου "εκ των έσω" θεωρείτε εξέλιξη και μάλιστα με προβολή στο μελόν σε έναν σχεδόν χρόνο από σήμερα. Σας παρακαλώ. Καλά χαλάρωσε λίγο! Οι επίσημες ανακοινώσεις γίνονται με δελτία τύπου. Οι άλλες ενημερώσεις μπορεί να γίνονται και ανεπίσημα. Αν σε χαλάνε όλα αυτά στο παρόν topic, μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα στους παρόχους και να ρωτάς!
Dinos1973 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, billdanos said: Είναι άραγε οκ τα μοντέλα από τη Σιγκαπούρη για τα δικά μας LTE δίκτυα? Το 2986 που βλέπω στο δικό μου ultra2 ειναι κοινό μοντέλο για Ευρώπη και Σιγκαπούρη. κανενα προβλημα απο σιγκαπουρη, τα μοντελα απο Κινα ειναι ομως διαφορετικα λογο νομοθεσιας, μπορει να ειναι φθηνοτερα τα iPhone και απο τις ΗΠΑ, αλλα δεν εχουν esim, και μπορεις να απενεργοποιεις το NFC... πηγα να την πατησω σε apple store στην Σαγκαη, ευτυχως που το τσεκαρα τελευταια στιγμη. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2024 από Dinos1973
Dinos1973 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 3 minutes ago, bigballon said: Από το 0 μέχρι το ουλτρα. το εχεις κρατησει μπραβο!
bigballon Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Δυο παρακαλώ, το ένα δεν λειτουργεί πλέον. Πήγα στο Λονδίνο να τα παραλάβω αφού τα παρήγγειλε για έμενα φίλος μου από το βρετανικό ονλαϊν κατάστημα. Πήγα χωρίς καπιταλ κοντρόλ επέστρεψα με καπιτλ κοντρόλ για όσους ενθυμούνται. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2024 από bigballon
alexiosdimitriadis Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Έχω το 6 με LTE από amazon γερμανίας. Aπό τότε ήλπιζα ότι σύντομα θα υποστηριζόταν. Περιμένω την υπηρεσία για να αγοράσω το Ultra, δε θα το αγοράσω πριν κάποιος πάροχος το υποστηρίξει πλήρως.
Dinos1973 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 19 minutes ago, alexiosdimitriadis said: Έχω το 6 με LTE από amazon γερμανίας. Aπό τότε ήλπιζα ότι σύντομα θα υποστηριζόταν. Περιμένω την υπηρεσία για να αγοράσω το Ultra, δε θα το αγοράσω πριν κάποιος πάροχος το υποστηρίξει πλήρως. παντως εισαι τυχερος που περιμενεις διοτι οι τιμες του Ultra πεφτουν. 1
ramarg Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πω κάτι (προς Θεού όχι προσβλητικά σε κάποιον) αλλά το thread υπάρχει για να συνεισφέρει ο καθένας όποια πληροφορία πέσει στην αντίληψη του επί του θέματος. Καταλαβαίνω και εγώ τον εκνευρισμό όλων μας που περιμένουμε την υπηρεσία (έχοντας τα Ultra σε αγωνιώδη αναμονή για cellular setup) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ όποιον τολμήσει να γράψει κάτι καινούριο στο thread... Eιδικά ο @billdanos δεν έχει σκοπό να ειρωνευτεί την κατάσταση, καταρχήν γιατί ανήκουμε όλοι στο ίδιο target group της υπηρεσίας. Όσο ενδιαφέρει εσάς ενδιαφέρει και εκείνον. Άκουσε κάτι, μας έκανε μία νύξη, μακάρι να επιβεβαιωθεί, μην το ξεφτιλίζουμε το ύφασμα παραπάνω απ'όσο πρέπει. Όχι τίποτα άλλο, στο τέλος θα υπάρχει κάποιος που ξέρει όντως κάτι και θα διστάσει να το γράψει για να γλιτώσει όλη την ειρωνία και το hate... ΜΑΚΑΡΙ να αληθεύει αυτό που έπεσε στην αντίληψη του, θα το διασταυρώσει περαιτέρω και θα μας πει... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από ramarg 6
bigballon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία στα λεγόμενα του μπιλδανου, αμφιβολία υπάρχει σε αυτόν που τα είπε. Και μέχρι τα Χριστούγεννα........................ έχουμε ακόμα ένα χρόνο.
enlightened Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 3 hours ago, bigballon said: Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία στα λεγόμενα του μπιλδανου, αμφιβολία υπάρχει σε αυτόν που τα είπε. Και μέχρι τα Χριστούγεννα........................ έχουμε ακόμα ένα χρόνο. Λιγότερο από μισό χρόνο πια !
scorpio3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα νέος κάτοχος και εγώ Ultra Watch 2 ocean blue κ πραγματικά είναι ρολογάρα!! Στο θεμα μας τωρα απορώ γιατι να μην εχει μπει τόσο καιρο ενω υπάρχουν τόσοι πολλοί κάτοχοι cellular και εχει μπει μόνο στα Samsung
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Γιατί πρέπει να πληρώσουν τη προμήθεια στην Apple. Στις υπόλοιπες χώρες που το έχουν κάνει είναι χαζοί. Μόνο εδώ εμείς είμαστε "μάγκες". 4 1
Dinos1973 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 On 05/06/2024 at 13:27, nikosgnr said: Γιατί πρέπει να πληρώσουν τη προμήθεια στην Apple. Στις υπόλοιπες χώρες που το έχουν κάνει είναι χαζοί. Μόνο εδώ εμείς είμαστε "μάγκες". εδώ δεν θέλουν να πληρώσουν για να αναβαθμίσουν τα δίκτυα, και σε πολλές περιοχές ακόμα και στην Αθήνα δεν υπάρχει σήμα.
nikosgnr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Είναι γενικότερο το πρόβλημα προφανώς. Τα καρτέλ σε αυτή τη χώρα μας έχουν κρατήσει τόσο πίσω που δεν μαζεύεται με τίποτα. 3 1
Georgekoz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και το περίμενε καλώς διαβαίνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα