giorgos2807 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 hours ago, michkal91 said: Το αν είναι αδιάφορο ή όχι δε το ξέρω. Εγώ προσωπικά με το που το υποστηρίξει θα αναβαθμίσω. Όπως και άλλα άτομα που ξέρω. Το αν το ultra έχει και άλλες δυνατότητες πιο σημαντικές ναι. Αλλά το κομμάτι του cellular είναι κάτι που επηρεάζει το κόσμο. Είναι μαγεία να τρέχεις χωρίς κινητό, να πηγαίνεις γυμναστήριο, για μπάνιο κλπ. cellular apple watches υπήρχαν και πριν το ultra. επομένως δεν περιμέναμε το ultra για να πάμε για τρέξιμο χωρίς κινητό. αυτό που περιμένουμε είναι επιτέλους να το υποστηρίξει κάποιος πάροχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Κανείς δεν ξέρει σίγουρα αλλά εάν αγόρασες Apple Watch Ultra για το cellular συγνώμη αλλά το cellular δεν είναι η λειτουργία που η πλειονότητα τον αγοραστών θα έχει σαν προτεραιότητα, βέβαια πολλοί εδώ μέσα θα διαφωνήσουν αλλά είναι η μειοψηφία που απλά κάνει τον περισσότερο θόρυβο. Σαν χρήστης από το series 0, series 1, 5, 7, και εδώ και ένα χρόνο το Ultra, έρθει δεν έρθει μου είναι αδιάφορο, όπως είναι αδιάφορο και στην πλειονότητα των χρειαστών για τα Apple Watch γενικά ! Το γεγονός ότι το ultra βγαίνει μόνο σε cellular έκδοση (σε αντίθεση με τα προηγούμενα Apple Watches ) δείχνει αν μη τι άλλο την σπουδαιότητα της λειτουργίας αυτής αναφορικά με το ύφος του ρολογιού. Και ναι το ρολόι το αγοράζουν και άτομα που απλά θέλουν να flexάρουν ή να έχουν το κάθε τι νέο της Apple δίχως να κάνουν χρήση πάνω από το 10% των λειτουργιών του. Γι αυτούς όμως που αποκτούν το ultra για αυτά που πραγματικά προσφέρει , η cellular δυνατότητα (και ως προέκταση λειτουργία )είναι top feature. Ένας από τους λόγους που δεν είναι στα πλάνα μου να το αποκτήσω ακόμη είναι η έλλειψη αυτή. (Μιλάω πάντα για Ελλάδα.) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από panoszavra 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 hours ago, Dinos1973 said: μου είναι αδιάφορο, όπως είναι αδιάφορο και στην πλειονότητα των χρειαστών για τα Apple Watch γενικά ! Αν το όντως σου είναι αδιάφορο, γιατί παρακολουθείς αυτό το thread και γράφεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Πάντως σίγουρα δεν είναι αδιάφορο. Έχω στον κύκλο μου τουλάχιστον 5 άτομα που περιμένουν αυτή τη λειτουργία για αναβάθμιση. Ναι ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα Apple watches με lte, αλλά ο συνδυασμός μπαταρίας, χαρακτηριστικων κλπ σε συνέχεια του lte κάνουν τους περισσότερους να πάνε προς τα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Καλή χρόνια! Έχουμε τίποτε νεότερο από COSMOTE μεριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου χρήστης apple watch δεν είμαι και ούτε πρόκειτε να γίνω αμα δεν κρατάει τουλάχιστον 7 ημέρες η μπαταρία...το cellular είναι πολύ σημαντικό και για εμένα...είμαι χρήστης garmin και ελπίζω να προστεθεί σύντομα σε κάποια εταιρεία γιατί όλοι κάποια στιγμή θα πάνε προς το cellular(είτε garmin είτε samsung κτλ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidousgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου πίστεψε με πως μόνο αδιάφορο δεν είναι , ειδικά για άτομα που το πήραν και θέλουν να αθληθούν ! οκ δεν περίμενα να έχει υποστήριξη μέσω δορυφόρου , αλλά το να μπορώ να πάω κάπου χωρίς το τηλέφωνο και ειδικά για προπόνηση ναι θα ήθελα να έχω Cellular Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgeorge14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Όχι μόνο είναι μια λειτουργία που θα είναι χρήσιμη για πολλούς, αλλά (θα) είναι και το μόνο Apple Watch με Cellular, μιας και τα άλλα μοντέλα δεν έρχονται καθόλου με Cellular στην Ελλάδα. Συνεπώς, αυτό το καθιστά ένα απ’ τα βασικά/πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για να το αγοράσει κάποιος. Όχι επειδή είναι η κύρια λειτουργία του, αλλά επειδή δεδομένων των συνθηκών θα είναι το μόνο (Apple Watch) που θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Επίσης, μου φαίνεται αδιανόητο να δώσει κάποιος 900 ευρώ σε μια συσκευή που δεν υποστηρίζει ακόμα όλες της τις λειτουργίες, μου φαίνεται λίγο αστείο (με την κακή έννοια). Και νομίζω ότι το πιο αστείο είναι ότι δεν το έχουν κυνηγήσει οι πάροχοι, γιατί θεωρώ ότι ακριβώς λόγω του Cellular ότι θα αγοραστεί αρκετά. Ακόμα και από άτομα που δεν χρειάζονται τις λειτουργίες που το κάνουν να είναι το Ultra (πχ για καταδύσεις κλπ) αλλά θα ήταν σε θέση να πληρώσουν κάτι παραπάνω (αρκετά παραπάνω η αλήθεια είναι) για να έχουν το Cellular σε ένα Apple Watch. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Παρακαλώ να παραμείνουμε στο θέμα που είναι η υποστήριξη LTE (λειτουργία cellular) στα Apple Watch που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε άσχετο μήνυμα θα διαγράφεται - όπως έχουν διαγραφεί ήδη ορισμένα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2024 στις 12:21 ΜΜ, arxontas2323 είπε χρήστης apple watch δεν είμαι και ούτε πρόκειτε να γίνω αμα δεν κρατάει τουλάχιστον 7 ημέρες η μπαταρία...το cellular είναι πολύ σημαντικό και για εμένα...είμαι χρήστης garmin και ελπίζω να προστεθεί σύντομα σε κάποια εταιρεία γιατί όλοι κάποια στιγμή θα πάνε προς το cellular(είτε garmin είτε samsung κτλ) Οι υπερβολικές σου απαιτήσεις δείχνουν και την άγνοια σου γύρω από τον τομέα των μπαταριών λιθίου. Βρες μου μία συσκευή με WiFi & Cellular capabilities (ενεργά) που να σου δίνει πραγματική αυτονομία πάνω από 12 ώρες και τα ξαναλέμε. Το ότι έχεις σαν μέτρο σύγκρισης wearables που λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Bluetooth Connectivity και κάνουν το 1/50 των λειτουργιών ενός smartwatch είναι αν μη τί άλλο άστοχη αναφορά. Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι ΔΕΝ είναι τόσο η εκάστοτε συσκευή όσο η στασιμότητα στην προώθηση νέων τεχνολογιών μπαταρίας. Έχουμε κολλήσει (λόγω κόστους) στις μπαταρίες λιθίου, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν σε συγκεκριμένο χώρο ——> συγκεκριμένες χωρητικότητες (άντε και +10% από διαφορετικές τεχνολογίες τυλίγματος/πυκνότητας του υλικού). Τα υπόλοιπα κέρδη σε αυτονομία οι εταιρίες προσπαθούν να τα αποσπάσουν δια της πλαγίας οδού (δηλαδή με ανάπτυξη chipset σε μικρότερα nm - τα οποία θα είναι αποδοτικότερα). Με λίγα λόγια προσπαθούμε να μειώσουμε την κατανάλωση της ίδιας της συσκευής γιατί έχουμε δεμένα χέρια ως προς τις χωρητικότητες που μπορούμε να δώσουμε στις μπαταρίες μικρών συσκευών. Και στον τομέα του efficiency δεν μπορεί κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ να ‘’την πει’’ στην Apple. Όποιος γνωρίζει γιατί το λέω, γνωρίζει. Δεν θα το αναλύσω παραπάνω γιατί με τα άσχετα σχόλια βγαίνουμε offtopic όπως πάντα. Στις 4/1/2024 στις 11:21 ΠΜ, gidi είπε Καλή χρόνια! Έχουμε τίποτε νεότερο από COSMOTE μεριά; Πιστεύω η είδηση θα έρθει σαν κεραυνός εν αιθρία.. Με την Nova να έχει υποστηρίξει την eSIM προσφάτως, δεν μένει τίποτα άλλο στην Cosmote (ως κυρίαρχου παρόχου) από το να προσφέρει την πολυπόθητη από όλους μας υποστήριξη των Watch Cellular. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους παρόχους. Αφενός γιατί το ζήτημα αφορά το ευρύ κοινό (που έχει στραφεί στα smartwatches και ειδικά σε αυτά της Apple) και αφετέρου γιατί υπάρχει και αυτό το πολύπαθο/αδικημένο πελατειακό κοινό που πληρώνει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για τα ακριβά συμβόλαια της εταιρίας χωρίς ο πελάτης να μπορεί να μοιράσει την χρήση του συμβολαίου (συνολικά) μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιεί καθημερινά. Στις 2/1/2024 στις 6:11 ΜΜ, Georgekoz είπε Καλησπερα στην ομάδα και καλή χρονιά να έχουμε. απο τα παραπάνω που διαβάζω μάλλον δεν θα δούμε ποτέ αυτόνομο ultra στο Ελλαδιστάν κρίμα η αναβάθμιση από 8 σε ultra. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια (δηλαδή από τότε που παρουσιάστηκε το Watch S3 Cellular) έχω ένα προαίσθημα ότι η υποστήριξη τους πλησιάζει. Αλλά μιλάω καθαρά για προαίσθημα. Ήταν άκρως θετικό δείγμα η υποστήριξη roaming το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι εγκαταστάθηκε εξοπλισμός που τρέχει την συγκεκριμένη διαλειτουργικότητα των Watch eSIM, επομένως μάλλον είμαστε σε στάδιο δοκιμών (οι οποίες προφανώς προχωρούν αργά για λόγους ασφάλειας, συζητήσεων τιμολόγησης κλπ). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από ramarg 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ramarg είπε Οι υπερβολικές σου απαιτήσεις δείχνουν και την άγνοια σου γύρω από τον τομέα των μπαταριών λιθίου. Βρες μου μία συσκευή με WiFi & Cellular capabilities (ενεργά) που να σου δίνει πραγματική αυτονομία πάνω από 12 ώρες και τα ξαναλέμε. Το ότι έχεις σαν μέτρο σύγκρισης wearables που λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Bluetooth Connectivity και κάνουν το 1/50 των λειτουργιών ενός smartwatch είναι αν μη τί άλλο άστοχη αναφορά. Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι ΔΕΝ είναι τόσο η εκάστοτε συσκευή όσο η στασιμότητα στην προώθηση νέων τεχνολογιών μπαταρίας. Έχουμε κολλήσει (λόγω κόστους) στις μπαταρίες λιθίου, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν σε συγκεκριμένο χώρο ——> συγκεκριμένες χωρητικότητες (άντε και +10% από διαφορετικές τεχνολογίες τυλίγματος του υλικού). Τα υπόλοιπα κέρδη σε αυτονομία οι εταιρίες προσπαθούν να τα αποσπάσουν δια της πλαγίας οδού (δηλαδή με ανάπτυξη chipset σε μικρότερα nm - τα οποία θα είναι αποδοτικότερα). Με λίγα λόγια προσπαθούμε να μειώσουμε την κατανάλωση της ίδιας της συσκευής γιατί έχουμε δεμένα χέρια ως προς τις χωρητικότητες που μπορούμε να δώσουμε στις μπαταρίες μικρών συσκευών. Και στον τομέα του efficiency δεν μπορεί κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ να ‘’την πει’’ στην Apple. Όποιος γνωρίζει γιατί το λέω, γνωρίζει. Δεν θα το αναλύσω παραπάνω γιατί με τα άσχετα σχόλια βγαίνουμε offtopic όπως πάντα. Μιας και μιλας για άγνοια κατσε να στην πω όπως μου την λες και εσυ... Samsung watch 5(καπως ετσι λέγεται) που είχε υποστήριξη esim απο την κοσμοτε...και έβγαζε 4 μέρες νομίζω... Η garmin (μιας καξ αυτά τα ρολόγια χρησιμοποιώ λόγω τριαθλου) έχει βγάλει το 945 lte το οποίο είχε υποστήριξη cellular μονο για βασικά πράγματα και έβγαζε 7 ημέρες αυτονομία... Το fenix 7x που εχω ειναι 24/7 με Bluetooth και wifi και μου βγάζει περίπου 12 ημέρες με ολα αυτα που κάνω + την μουσική που ακούω ...ναι φυσικά δεν έχει πολλές απο τς δυνατότητες του ultra(και μου λείπουν κάποια πράγματα του ultra) αλλα το να φορτίζω και το ρολόι καθημερινά δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Μιας και μιλας για άγνοια κατσε να στην πω όπως μου την λες και εσυ […] Samsung watch 5 που είχε υποστήριξη esim απο την κοσμοτε έβγαζε 4 μέρες νομίζω […] Η garmin έχει βγάλει το 945 lte το οποίο είχε υποστήριξη cellular μονο για βασικά πράγματα και έβγαζε 7 ημέρες αυτονομία...[…] fenix 7x που εχω ειναι 24/7 με Bluetooth και wifi και μου βγάζει περίπου 12 ημέρες με ολα αυτα που κάνω + την μουσική που ακούω ... 4/7/12 μέρες αυτονομία με Cellular Data ανοιχτό και πραγματική κίνηση δεδομένων. Τί είπες τώρα… Κάθε φορά που διαβάζω τέτοια σχόλια , μετανιώνω που δεν φρόντισα τόσα χρόνια να κρατάω αρχείο από αυτά, για να τα θυμόμαστε σε μελλοντικά threads και να γελάμε.. Και όχι γιατί μας αρέσει να την ‘’λέμε’’ σε εσάς, αλλά γιατί είστε λάτρεις της υπερβολής όταν πρόκειται για την Apple. Με αυτά που γράφετε προκαλείτε να σας απαντήσουν και μετά θίγεστε. Άλλο η συσκευή σου να έχει Cellular Capabilities και τρέχεις τη συσκευή σου σε FlightMode ή με BluetoothOnly διασύνδεση & άλλο να τα έχεις όλα ανοιχτά με πραγματική κίνηση δεδομένων. Άλλο πράγμα η υποστήριξη, και άλλο πράγμα η χρήση. Τέτοιες αυτονομίες με χρήση Cellular Internet δεν υφίστανται.Ξεκαθαρίζω πως εξαρχής ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπό να γίνω επιθετικός με το σχόλιο μου επομένως κακώς το πήρες προσωπικά. Το λάθος σου είναι ότι μπήκες σε ένα νήμα με ΠΟΛΥ συγκεκριμένη θεματική (και αυτή ΔΕΝ αφορά τα ζητήματα αυτονομίας των Cellular συσκευών). Και μόνο που είσαι offtopic, κατακερματίζεις την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι από εμάς να συγκεντρώσουν πληροφορίες για αυτό το πολύ εξειδικευμένο θέμα. _____________________________________________________________________ ΥΓ: Και έτσι για την ιστορία για να μη νομίζεις ότι αντιδρούμε χωρίς λόγο. Με μία σύντομη αναζήτηση στο Google θα δεις και εσύ ότι οι αριθμοί που λες δεν ισχύουν. Η υπόθεση μπαταρία/αυτονομία είναι μία πονεμένη ιστορία για τα wearables. Πατώντας πάνω στο μπλε κείμενο θα βρεις και τα σχετικά link. Αναφορά σε κείμενο Samsungwatch 5(καπως ετσι λέγεται) που είχε υποστήριξη esim απο την κοσμοτε...και έβγαζε 4 μέρες νομίζω... Hi, my wife has just bought an Galaxy 5 LTE (40mm) watch 2 weeks ago - when she has her phone with her the battery life is as expected (around a day)... but when her phone is out of Bluetooth range, and the watch switches to LTE, the battery life is around 3-4 hours! It seems to be worse when she is at work where she has a poor signal - she has disabled all health monitoring features, location services, doesn't make calls, which none of this has helped and the watch warms (I guess searching for a signal) She bought the watch for using at work but at the moment it seems a waste of money and the watch isn't what she expected! Do you think we could return as not fit for purpose.. 3-4 hour battery life isn't really acceptable! Αναφορά σε κείμενο Η garmin έχει βγάλει το 945 lte το οποίο είχε υποστήριξη cellular μονο για βασικά πράγματα και έβγαζε 7 ημέρες αυτονομία... Understandably, having an active LTE signal is going to impact battery life. Where the older Forerunner 945 could last up to 10 hours with GPS and music, the Forerunner 945 LTE tops out at 7 hours when using GPS, LTE, and music. GPS mode with just music gives you about 12 hours, and GPS mode without music gets you up to 35 hours of battery life. Αναφορά σε κείμενο Το fenix 7x που εχω ειναι 24/7 με Bluetooth και wifi και μου βγάζει περίπου 12 ημέρες με ολα αυτα που κάνω + την μουσική που ακούω Αν και πρόκειται για μία συσκευή με εντελώς διαφορετική λογική και κατανάλωση ενέργειας, ακόμα και εδώ οι αριθμοί κατά την πλήρη χρήση πέφτουν δραματικά. Και φυσικά πρόκειται για συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν από την έκθεση στον ήλιο συνεπώς συμπληρώνουν αυτονομία χωρίς φόρτιση στο ρεύμα. Με πλήρη χρήση και βασιζόμενος αποκλειστικά στην φόρτιση που έκανες στο σπίτι η αυτονομία πέφτει στις 16 ώρες (χωρίς να έχει τις δυνατότητες ενός Ultra όπως λες). Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από ramarg κΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό το site για αγορά esim/data που λέει λειτουργεί με το Apple Watch cellular. https://esim.holafly.com/esim-europe/ Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έστω data να έχουμε, θα είναι αρκετό για FaceTime audio, μουσική κλπ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από alexiosdimitriadis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε Βρήκα αυτό το site για αγορά esim/data που λέει λειτουργεί με το Apple Watch cellular. https://esim.holafly.com/esim-europe/ Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έστω data να έχουμε, θα είναι αρκετό για FaceTime audio, μουσική κλπ. Εφόσον υπάρχει υποστήριξη Roaming λογικά θα δουλεύει. Ωστόσο υπάρχουν δύο προβλήματα. 1) Το υπερβολικό κόστος των πακέτων τους. 2) Θα πρέπει να περαστεί η eSIM αρχικά στο κινητό (υποθέτω) ώστε να μπορέσει να γίνει κλωνοποίηση του πλάνου στο ρολόι. Να περάσεις απευθείας eSIM νομίζω δεν γίνεται. Επομένως αν ήδη χρησιμοποιείς το κινητό σου ως δίκαρτο αυτό θα είναι θέμα. Γιατί σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις την 1/2 συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 minute ago, ramarg said: Εφόσον υπάρχει υποστήριξη Roaming λογικά θα δουλεύει. Ωστόσο υπάρχουν δύο προβλήματα. 1) Το υπερβολικό κόστος των πακέτων τους. 2) Θα πρέπει να περαστεί η eSIM αρχικά στο κινητό (υποθέτω) ώστε να μπορέσει να γίνει κλωνοποίηση του πλάνου στο ρολόι. Να περάσεις απευθείας eSIM νομίζω δεν γίνεται. Επομένως αν ήδη χρησιμοποιείς το κινητό σου ως δίκαρτο αυτό θα είναι θέμα. Γιατί σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις την 1/2 συνδέσεις. Είναι ακριβό δεν μπορώ να διαφωνήσω, αλλά είμαστε σε ένα thread που συζητάμε το θέμα για χρόνια. Τα νέα iPhone υποστηρίζουν δύο συνδέσεις ταυτόχρονα και από το 14 και μετά μπορείς να έχει 2 esim ταυτόχρονα. Στα παλιότερα μπορείς να έχεις μια φυσική κάρτα και μία esim. Στο δικό μου (iPhone 12Pro) έχω μία esim cosmote μόνο για data και nova φυσική κάρτα για κλήσεις. Αν το χρησιμοποιείς το κινητό ήδη ως δίκαρτο, μπορείς να περιμένεις άλλα 5 χρόνια μέχρι να μας ελεήσει η cosmote, φυσικά αυτό είναι μια από τις επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα