Προς το περιεχόμενο

Apple Watch CELLULAR στην Ελλάδα

Nikos3648

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Τα ίδια λένε και από την Vodafone, ότι είναι για εμπορικούς λόγους. Πως φέρνεις κάτι όταν η υπηρεσία που υποτίθεται ότι έπρεπε να παρέχεις, δεν υποστηρίζεται καν; Τα Stainless Steel γιατί δεν τα έβγαλαν ποτέ που είναι στην ίδια τιμή και βγαίνουν μόνο ως cellular; 

Το ultra δεν το αγοράζεις γιατί έχει και την δυνατότητα cellular. Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, είναι σαν να λέγαμε γιατί πουλάνε τα iPhone με eSIM όταν οι providers δεν την υποστήριζαν; Ποιο πολύ με ενοχλούσε που δεν μπορούσα να έχω και δεύτερη γραμμή σε ένα κινητό παρά ότι στο ultra μου δεν έχω την υπηρεσία cellular. Δεν θυμάμαι τότε να κάνατε τον ανάλογο θόρυβο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 970
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

40 λεπτά πριν, KX7 είπε

Το ultra δεν το αγοράζεις γιατί έχει και την δυνατότητα cellular. Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική

Σωστά το αγοράζεις για τα extreme sports και το powerbank αγκαλιά μην σου σβήσει το κινητό όσο είσαι στο βουνό ή στη θάλασσα.

42 λεπτά πριν, KX7 είπε

είναι σαν να λέγαμε γιατί πουλάνε τα iPhone με eSIM όταν οι providers δεν την υποστήριζαν; Ποιο πολύ με ενοχλούσε που δεν μπορούσα να έχω και δεύτερη γραμμή σε ένα κινητό παρά ότι στο ultra μου δεν έχω την υπηρεσία cellular. Δεν θυμάμαι τότε να κάνατε τον ανάλογο θόρυβο ;

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά :D

Σε κάθε περίπτωση, επειδή βγαίνουμε off και δεν θέλω να κλειδώσουν το θέμα, ας περιμένουμε τα υπόλοιπα μέλη που γνωρίζουν περισσότερα πράγματα αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την Cosmote. 

Εφόσον έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες ότι πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί κάτι προς τα τέλη του έτους, γιατί είχατε προσδοκίες να ανακοινωθεί μαζί με την παρουσίαση του ultra 2;;; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 5/11/2023 στις 7:28 ΜΜ, kostis_jp είπε

Εφόσον έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες ότι πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί κάτι προς τα τέλη του έτους, γιατί είχατε προσδοκίες να ανακοινωθεί μαζί με την παρουσίαση του ultra 2;;; 

Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Παντως ειμαστε προς τα τέλη του έτους. Δε νομιζω να περιμένουν να μπει βαθύς Δεκέμβρης για να λανσάρουν μια υπηρεσία. Αντε μεχρι αρχές Δεκέμβρη δινω, πιο μετά αποκλείεται να ασχοληθούν με αυτο, παμε για μεσα Γενάρη μετά. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
1 ώρα πριν, rafeek είπε

Ισχυει αυτο που ειχε ειπωθει οτι θα ενεργοποιηθει η υπηρεσία τα Χριστουγενα του '23 ?

Με την ελπίδα ζούμε… Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να τους περιμένω και άλλαξα ήδη Watch… 

19 ώρες πριν, rafeek είπε

Ισχυει αυτο που ειχε ειπωθει οτι θα ενεργοποιηθει η υπηρεσία τα Χριστουγενα του '23 ?

το είπαν κάποια στελέχη του ΟΤΕ που τυχαίνει να είναι και μέλη του ινσομνια, αλλά μάλλον τους απέλυσαν από τότε, λόγω διαρροής σημαντικών πληροφοριών και δεν έχουν πρόσβαση πλέον στα εργαστήρια 

Στις 8/12/2023 στις 2:50 ΜΜ, gidi είπε

Έχουμε τίποτε νεώτερο;

Σε πρόσφατη επικοινωνία με κεντρικό υποκατάστημα τους, γνώριζαν για το θέμα, ωστόσο καμία ενημέρωση δεν είχαν για εμπορική κυκλοφορία της υπηρεσίας μέσα στο Δεκέμβριο..  Θεωρητικά μιλώντας, εάν επρόκειτο να λανσαριστεί σχετική υπηρεσία τις επόμενες εβδομάδες, τα καταστήματα θα είχαν ήδη ενημερωθεί και εκπαιδευτεί για την έκδοση/ενεργοποίηση σχετικών καρτών/υπηρεσιών (θεωρώ). Κάτι θα γνώριζαν τέλος πάντων ειδικά στα κεντρικά υποκαταστήματα των δύο μεγαλύτερων πόλεων…

2 ώρες πριν, ramarg είπε

Σε πρόσφατη επικοινωνία με κεντρικό υποκατάστημα τους, γνώριζαν για το θέμα, ωστόσο καμία ενημέρωση δεν είχαν για εμπορική κυκλοφορία της υπηρεσίας μέσα στο Δεκέμβριο..  Θεωρητικά μιλώντας, εάν επρόκειτο να λανσαριστεί σχετική υπηρεσία τις επόμενες εβδομάδες, τα καταστήματα θα είχαν ήδη ενημερωθεί και εκπαιδευτεί για την έκδοση/ενεργοποίηση σχετικών καρτών/υπηρεσιών (θεωρώ). Κάτι θα γνώριζαν τέλος πάντων ειδικά στα κεντρικά υποκαταστήματα των δύο μεγαλύτερων πόλεων…

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

• Like 1

36 minutes ago, bigballon said:

άνοιξα την εφαρμογή ρολογιού  σήμερα και ζήτησε εγκατάσταση ενημερώσεων φορέα. λες να είμαστε κοντά.  μιλάμε πάντα για κοσμοτε. 

Πόσο καιρό το έχεις; Αν το έχεις καιρό (χρόνια) και δε στο έχει ξαναβγάλει ίσως είναι όντως ένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι οδεύουμε στη διάθεση του cellular 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...