TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Αξίζει η διαφορά στη τιμή για αγορά stainless steel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, TasosGoudas είπε Αξίζει η διαφορά στη τιμή για αγορά stainless steel; Άμα φτάσεις σε αυτές τις τιμές, πάρε ένα Ultra καλύτερα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, billdanos είπε Άμα φτάσεις σε αυτές τις τιμές, πάρε ένα Ultra καλύτερα! Νομίζω ότι είναι μεγάλο στο καρπό και όχι διακριτικό. Έχω άδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Νομίζω ότι είναι μεγάλο στο καρπό και όχι διακριτικό. Έχω άδικο; Ε ναι προφανώς και είναι μεγαλύτερο! Στην περίπτωση του Stainless πληρώνεις απλά το διαφορετικό υλικό στην κάσα (που για τα δικά μου γούστα παραείναι γυαλιστερό και πιθανόν να φαίνονται πιο εύκολα πάνω του δαχτυλιές και άλλα σημάδια). Από την άλλη, ο,τι σου αρέσει περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, TasosGoudas said: Νομίζω ότι είναι μεγάλο στο καρπό και όχι διακριτικό. Έχω άδικο; διακριτικό σίγουρα δεν είναι, τώρα για το μεγάλο στον καρπό, υποθέτω παίζει ρόλο ο καρπός και αν σου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια. Με υποκειμενική άποψη μπορώ να πω ότι είναι το μεγαλύτερο ρολόι που έχω φορέσει αλλά το γουστάρω τρελά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε ναι προφανώς και είναι μεγαλύτερο! Στην περίπτωση του Stainless πληρώνεις απλά το διαφορετικό υλικό στην κάσα (που για τα δικά μου γούστα παραείναι γυαλιστερό και πιθανόν να φαίνονται πιο εύκολα πάνω του δαχτυλιές και άλλα σημάδια). Από την άλλη, ο,τι σου αρέσει περισσότερο! Ειλικρινά δε μπορώ να αποφασίσω, ιδανικά θα ήταν το αλουμίνιο, καθώς +200 ευρώ για το ατσάλι, δε ξέρω αν αξίζει. Έχει και καλύτερο τζάμι όμως, που είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Ειλικρινά δε μπορώ να αποφασίσω, ιδανικά θα ήταν το αλουμίνιο, καθώς +200 ευρώ για το ατσάλι, δε ξέρω αν αξίζει. Έχει και καλύτερο τζάμι όμως, που είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα Στη θέση σου, θα έδινα τα επιπλέον χρήματα (λιγότερα βασικά από όσα παραπάνω θα δώσεις για το stainless) για να πάρω την LTE έκδοση του series 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Στη θέση σου, θα έδινα τα επιπλέον χρήματα (λιγότερα βασικά από όσα παραπάνω θα δώσεις για το stainless) για να πάρω την LTE έκδοση του series 9. Και εγώ εκεί κλίνω, γιατί όχι ultra 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εγώ θα πρότεινα να πας στο Ultra (2 σε 1) για το cellular. Δοκίμασε το και αν δε σου κάνει κέφι το πουλάς και πας σε SS. Αν κάνεις το ανάποδο, νομίζω θα το μετανιώσεις και θα λες μήπως έπρεπε να πάω στο ultra; Δεν το συζητώ για το θέμα της μπαταρίας, που έλεγα έλα μωρέ τι είναι +1-2 ημέρες, έτσι και αλλιώς μπαίνω για ένα μπάνιο, το φορτίζω και είμαι οκ. Αλλά έλα που είναι θέμα και αξίζει. Τέλος, για το SS επειδή το είχα στο παρελθόν, το θεωρώ κόσμημα, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά να ξέρεις οι περισσότεροι που έχουν SS, έχουν και ένα απλό για τα day to day. Έτσι ήμουν και εγώ, με 2. Αλλά ούτε αυτό αξίζει. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, TasosGoudas said: Νομίζω ότι είναι μεγάλο στο καρπό και όχι διακριτικό. Έχω άδικο; Έχεις άδικο, ναι 😀. Δεν είναι πολύ μεγάλο, ακόμη και σε μέτριους καρπούς. Σε σχέση με κάτι ούζο μάρκες τρέχα-γύρευε, είναι πολύ μικρότερο και φυσικά πολύ ομορφότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Εγώ θα πρότεινα να πας στο Ultra (2 σε 1) για το cellular. Δοκίμασε το και αν δε σου κάνει κέφι το πουλάς και πας σε SS. Αν κάνεις το ανάποδο, νομίζω θα το μετανιώσεις και θα λες μήπως έπρεπε να πάω στο ultra; Δεν το συζητώ για το θέμα της μπαταρίας, που έλεγα έλα μωρέ τι είναι +1-2 ημέρες, έτσι και αλλιώς μπαίνω για ένα μπάνιο, το φορτίζω και είμαι οκ. Αλλά έλα που είναι θέμα και αξίζει. Τέλος, για το SS επειδή το είχα στο παρελθόν, το θεωρώ κόσμημα, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά να ξέρεις οι περισσότεροι που έχουν SS, έχουν και ένα απλό για τα day to day. Έτσι ήμουν και εγώ, με 2. Αλλά ούτε αυτό αξίζει. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. Το θέμα είναι, πόσο εύκολο είναι να το πουλήσω μετά; Όταν λες ένα απλό, εννοείς απλό ρολόι ή aluminium apple watch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Το θέμα είναι, πόσο εύκολο είναι να το πουλήσω μετά; Όταν λες ένα απλό, εννοείς απλό ρολόι ή aluminium apple watch? Ένα SS και ένα aluminium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέτριος καρπός εδώ, αγόρασα το ultra 2 και ανησυχούσα κι εγώ για το μέγεθος. Τώρα δεν μπορώ να πάω στο απλό με τίποτα, δεν πα να έχει και χρυσό... Μόνο και μόνο η μπαταρία του που τη φορτίζω κάθε 3η μετά, φτάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Μέτριος καρπός εδώ, αγόρασα το ultra 2 και ανησυχούσα κι εγώ για το μέγεθος. Τώρα δεν μπορώ να πάω στο απλό με τίποτα, δεν πα να έχει και χρυσό... Μόνο και μόνο η μπαταρία του που τη φορτίζω κάθε 3η μετά, φτάνει... Δε θεωρώ ότι είναι απωθητική η εμφάνιση του, απλά θα ήθελα να είναι κομψό, ποιο φαίνεται περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Δε θεωρώ ότι είναι απωθητική η εμφάνιση του, απλά θα ήθελα να είναι κομψό, ποιο φαίνεται περισσότερο; Το έχεις δοκιμάσει στο χέρι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα