gkat2829 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 11/10/2023 στις 1:48 ΜΜ, billdanos είπε Οι οποίες έχουν γίνει πλέον. Το θέμα μας είναι το πότε θα δοθεί η υπηρεσία στους χρήστες! Δεν λέμε το ίδιο πράγμα μιας και μίλησες για ποσοστά που ζητάει η apple ανάλογα με τους συνδρομητές, το έχεις συνδέσει και με τις προμήθειες του apple pay, κλπ κλπ... Όταν λέμε πως σκαλώνει η υπηρεσία για εμπορικούς λόγους, εννοούμε πως απαιτούνται και νέα πακέτα που θα "κουμπώσουν" στα συμβόλαια, να καθοριστούν τα κόστη της συνδρομής, να εκπαιδευτεί το support, κλπ κλπ κλπ... Με τα παραεισαγωγης Ευρωπαικα παντως εγιναν οι δοκιμες. Γιατι κατα καιρους μας ζητουσαν οσοι υπαλληλοι ειχαμε να κανουμε δοκιμη αν βλεπουμε καποια συγκεκριμενα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Εύκολα τα παρουσιάζεις όλα. Αν πάει κουβά το project, εμείς θα τους τα δώσουμε πίσω; Η Cosmote καλώς ή κακώς είναι ο νούμερο 1 πάροχος στην Ελλάδα. Για λόγους γοήτρου/πρωτιάς και μόνο έχει να κερδίσει ενεργοποιώντας την υπηρεσία, ειδικά αν μιλάμε για μια κατάσταση όπου όλη η υποδομή υπάρχει και λειτουργεί και η Apple δε ζητά κάποια προμήθεια. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι το πράγμα κάπου σκαλώνει και όχι σε technicalities που σχετίζονται με το launch ενός οποιουδήποτε νέο πακέτου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από gidi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, gidi said: Η Cosmote καλώς ή κακώς είναι ο νούμερο 1 πάροχος στην Ελλάδα. Για λόγους γοήτρου/πρωτιάς και μόνο έχει να κερδίσει ενεργοποιώντας την υπηρεσία, ειδικά αν μιλάμε για μια κατάσταση όπου όλη η υποδομή υπάρχει και λειτουργεί και η Apple δε ζητά κάποια προμήθεια. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι το πράγμα κάπου σκαλώνει και όχι σε technicalities που σχετίζονται με το launch ενός οποιουδήποτε νέο πακέτου. Αν όλα είναι έτοιμα και δεν υπάρχει ούτε τεχνικό αλλά το βασικότερο, ούτε οικονομικό εμπόδιο, πού σκαλώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, enlightened είπε Αν όλα είναι έτοιμα και δεν υπάρχει ούτε τεχνικό αλλά το βασικότερο, ούτε οικονομικό εμπόδιο, πού σκαλώνει; Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά βλέπω να παίρνουμε AW cellular support από Starlink πρώτα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από gidi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Είναι άσκοπο να αγοράζεις δηλαδή apple watch με esim στην Ελλάδα; Σκέφτομαι για αγορά watch series 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, TasosGoudas είπε Είναι άσκοπο να αγοράζεις δηλαδή apple watch με esim στην Ελλάδα; Σκέφτομαι για αγορά watch series 9. Επισήμως στην Ελλάδα το μόνο Apple Watch με eSIM που κυκλοφορεί είναι το Ultra. Αν βρεις series 9 με υποστήριξη eSIM θα είναι εισαγωγή από άλλη χώρα και θα πρέπει να προσέξεις την έκδοση του μοντέλου ώστε να είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα σε περίπτωση που ξεκινήσει η υποστήριξη του: Apple Watch Series 9 Model A2982 (41mm) Model A2984 (45mm) Apple Watch SE Model A2725 (40mm) Model A2724 (44mm) Apple Watch Ultra 2 Model A2986 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Επισήμως στην Ελλάδα το μόνο Apple Watch με eSIM που κυκλοφορεί είναι το Ultra. Αν βρεις series 9 με υποστήριξη eSIM θα είναι εισαγωγή από άλλη χώρα και θα πρέπει να προσέξεις την έκδοση του μοντέλου ώστε να είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα σε περίπτωση που ξεκινήσει η υποστήριξη του: Apple Watch Series 9 Model A2982 (41mm) Model A2984 (45mm) Apple Watch SE Model A2725 (40mm) Model A2724 (44mm) Apple Watch Ultra 2 Model A2986 Θα συμφωνήσω, αλλά αρκετοί έχουν αγοράσει κατά καιρούς cellular εκδόσεις από μεγάλες αλυσίδες ή από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Δεν ξέρω πως ακριβώς παίζει και τα βρίσκουν, αλλά το έχω δει και εδώ στις αγγελίες από μεγάλα καταστήματα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που το έχει κάνει *edit: αναφέρομαι σε παλιότερες εκδόσεις Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Θα συμφωνήσω, αλλά αρκετοί έχουν αγοράσει κατά καιρούς cellular εκδόσεις από μεγάλες αλυσίδες ή από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Δεν ξέρω πως ακριβώς παίζει και τα βρίσκουν, αλλά το έχω δει και εδώ στις αγγελίες από μεγάλα καταστήματα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που το έχει κάνει Παραεισαγωγές (για να γλιτώσουν και το ΦΠΑ σε μερικές περιπτώσεις) ή εισαγωγές εκτός της ελληνικής αντιπροσωπείας... Το θετικό είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για ευρωπαϊκά μοντέλα και όχι US or China, οπότε κατά 99% θα παίζουν κανονικά όταν θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί μες στον επόμενο χρόνο; Ρωτάω για να ξέρω πως να κινηθώ αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί μες στον επόμενο χρόνο; Ρωτάω για να ξέρω πως να κινηθώ αν είναι. Μόνο φήμες πως θα το έχουμε τα Χριστούγεννα... Χωρίς καμία σιγουριά προφανώς! Οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις πρώτα λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, billdanos είπε Μόνο φήμες πως θα το έχουμε τα Χριστούγεννα... Χωρίς καμία σιγουριά προφανώς! Οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις πρώτα λίγο. Έγινε, ευχαριστώ. Edit: Αν δεν επιβεβαιωθεί όμως τα Χριστούγεννα, ποιός λέει ότι δε θα βγει τον Γενάρη κ.ο.κ; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από TasosGoudas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Έγινε, ευχαριστώ. Edit: Αν δεν επιβεβαιωθεί όμως τα Χριστούγεννα, ποιός λέει ότι δε θα βγει τον Γενάρη κ.ο.κ; Κανείς... Όσο δεν τοποθετείται επισήμως η Cosmote ή όποιος άλλος πάροχος, μόνο εκτιμήσεις θα κάνουμε και θα αναπαράγουμε φήμες! 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KX7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, TasosGoudas είπε Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί μες στον επόμενο χρόνο; Ρωτάω για να ξέρω πως να κινηθώ αν είναι. Μην το ψαχνεις και πολυ, εαν μπορεις αγορασε το, θα εχεις και καλυτερη μεταπωλητικη αξια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εγώ λέω προς αρχές Δεκέμβρη να το θέσουμε ξανά ως θέμα στο 3 στον αέρα και βλέπουμε τι ισχύει και τι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα