Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως να φταίει το ότι το ενεργοποίησα από Ελλάδα και να θέλει να το κανεις από τη χώρα προέλευσης.
Έχω στείλει στο support της Holafly και περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω εδώ αν βγάλω άκρη….αν παίξει θα ειναι καλό workaround μέχρι να ανακοινώσει κάποιο πρόγραμμα η Cosmote! 

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα πρέπει να συνεργάζεται και με την COSMOTE για να παίξει φυσικά και όχι με τις άλλες 2 η συγκεκριμένη εταιρία που προσπαθείς να ενεργοποιήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι..στην Cosmote συνδέθηκε για το roaming εδώ. Μου απάντησαν ότι το κοιτάζουν εσωτερικά και θα επανέλθουν 😋

Update:

Μετά από ανταλλαγή αρκετών emails, μάλλον δεν έβγαλαν άκρη και μου απάντησαν αυτό:

“Apparently that device reference is not allowing the esim to be added to the watch, sorry!”

Επεξ/σία από kostis_jp
Δημοσ.

Καλημερα. Τι να πω παντως με την Γερμανικη εταιρεια (δεν εχω μαθει ποια ειναι ακομη θα μαθω αυριο) και με την Αμερικανικη εγιναν κλησεις κανονικα. Δοκιμαστηκε το ROAMING και με σταθερα και με κινητα τηλεφωνα Ελλαδας. Τι να πω για την δικη σου δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Ας το ξαναπούμε μια φορά ακόμα. Δεν έχει σχέση ο Πάροχος που βρίσκεσαι για να δουλέψει η περιαγωγή άλλα ο πάροχος που έχεις κάνει το συμβόλαιο. Το λέει ξεκάθαρα η  apple  στις οδηγίες και αυτές θα πιστέψω.

Και ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτά τα εργαστήρια της κοσμοτε που παπαγαλίζετε συνέχεια. τι κάνουν εκεί μέσα; έχουν μηχανές και ράβουν πανιά. έλεος.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 14/09/2023 at 23:31, gkat2829 said:

Καλησπέρα. Δεν έχω μάθει κάτι άλλο. Σήμερα που ρώτησα στα εργαστήρια μου είπαν ότι θα δωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Αναμενουμε. Αν μάθω οτιδήποτε καινούργιο θα το γράψω άμεσα.

Πραγματικά, είναι το μόνο που με κρατάει για να αλλάξω το (γερασμένο αλλά ακόμη αγαπημένο) Apple Watch 6 

Δημοσ.

Παντως μεχρι και περσι το ROAMING στην Ελλαδα δεν επαιζε και το εχω δει με τα ματια απο Αμερικανικη και Ιταλικη εταιρια. Τωρα αν καποιος δεν δεχεται οτι επαιξε πρωη φορα φετος απο την COSMOTE τουλαχιστον εγω δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Ο φιλος μου εχει 10 χρονια T - MOBILE και ερχεται σχεδον καθε χρονο στην Ελλαδα οπως  και παει και σε αλλα Ευρωπαικα Κράτη. Μονο στην Ελλαδα δεν επαιζε το ROAMING στο ρολοι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Παντως μεχρι και περσι το ROAMING στην Ελλαδα δεν επαιζε και το εχω δει με τα ματια απο Αμερικανικη και Ιταλικη εταιρια. Τωρα αν καποιος δεν δεχεται οτι επαιξε πρωη φορα φετος απο την COSMOTE τουλαχιστον εγω δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Ο φιλος μου εχει 10 χρονια T - MOBILE και ερχεται σχεδον καθε χρονο στην Ελλαδα οπως  και παει και σε αλλα Ευρωπαικα Κράτη. Μονο στην Ελλαδα δεν επαιζε το ROAMING στο ρολοι.

Εδώ που έχουμε φτάσει θα υπάρχουν άτομα που θα βλέπουν το AWU να παίρνει τηλέφωνα κανονικά και με το νόμο μέσω Cosmote και δε θα το πιστεύουν. Προσωπικά με τα τελευταία νέα που μοιράστηκες μαζί μας (και σε ευχαριστώ) έχει αναπτερωθεί το ηθικό μου και μετράω αντίστροφα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα. Τι να πω παντως με την Γερμανικη εταιρεια (δεν εχω μαθει ποια ειναι ακομη θα μαθω αυριο) και με την Αμερικανικη εγιναν κλησεις κανονικα. Δοκιμαστηκε το ROAMING και με σταθερα και με κινητα τηλεφωνα Ελλαδας. Τι να πω για την δικη σου δεν ξερω.

Cosmote έχω κ εγώ...είπα να δοκιμάσω καμιά online eSim που διαφημίζουν συμβατότητα με AW, μήπως καταφέρουμε και "παίξουμε" νωρίτερα από τα Χριστούγεννα.

Με τη συγκεκριμένη εταρεία, δεν μου ανέφερε στο Watch app ότι δεν είναι συμβατός ο πάροχος (όπως γίνεται με Cosmote/Vodafone), απλά ήταν disabled το κουμπί. Στη σελίδα τους έγραφε οτι έχει 5 ή 10$ χρέωση για ενεργοποίηση, που λογικά γίνεται αφού πατήσω το κουμπί "Setup Mobile Services". Ίσως αυτό να μη γίνεται αν είσαι σε roaming και να προϋποθέτει να το έχεις ενεργοποιήσει νωρίτερα. Anyway, στα + ότι κάνουν refund. 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, kostis_jp είπε

Cosmote έχω κ εγώ...είπα να δοκιμάσω καμιά online eSim που διαφημίζουν συμβατότητα με AW, μήπως καταφέρουμε και "παίξουμε" νωρίτερα από τα Χριστούγεννα.

Με τη συγκεκριμένη εταρεία, δεν μου ανέφερε στο Watch app ότι δεν είναι συμβατός ο πάροχος (όπως γίνεται με Cosmote/Vodafone), απλά ήταν disabled το κουμπί. Στη σελίδα τους έγραφε οτι έχει 5 ή 10$ χρέωση για ενεργοποίηση, που λογικά γίνεται αφού πατήσω το κουμπί "Setup Mobile Services". Ίσως αυτό να μη γίνεται αν είσαι σε roaming και να προϋποθέτει να το έχεις ενεργοποιήσει νωρίτερα. Anyway, στα + ότι κάνουν refund. 😅

Ποια esim δοκιμάζεις; Truphone;

Επεξ/σία από gidi
Δημοσ.

Παντως η COSMOTE ενεργοποιησε την περιαγωγη στα ρολογια. Ρωτησα και μια συναδελφο στην Κινητη. Εχει ενεργοποιηθει απο τις αρχες Ιουνιου μου ειπε. Απο εκει και περα ειναι θεμα του παροχου του εξωτερικου. Ισως να πρεπει να εχει ενεργοποιηθει στην χωρα διαμονης πρωτα. Δεν ηξερε να μου απαντησει. Παντως η COSMOTE εχει ενεργοποιησει το ROAMING. Μου ειπε οτι μαλλον συμφωνα με τις πληροφοριες της θα ακολουθησει σε λιγες μερες και η VODA.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...