enlightened Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, bigballon said: Με τρια τέσσερα ευρώ ίσως να υποκύψω. Αν θέλουν να πάει καλά το πρότζεκτ, καλό είναι να το κρατήσουν πολύ χαμηλά. εξάλλου τα πάγια τουσ είναι ακόμα τερατοτεραστια σε σύγκριση με τον πολιτισμένο κόσμο. Δωρεάν φυσικά στα ακριβά πακέτα. Για συν 10 ευρώ στο ήδη φουσκωμένο πάγιο μου ούτε λόγος. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που λες όταν σε όλες τις χώρες παίζει στο δεκάρικο. Στο flyer της Deutsche Telekom έχει συγκεντρωτικά τις τιμές και αν περιηγηθείς λίγο στο site τους θα δεις ότι πρόκειται για μια αποκλειστικά add-on υπηρεσία που δε διατίθεται σε κανένα πρόγραμμα δωρεάν. Μιλάμε για κάτι που απευθύνεται σε χρήστες Apple, οπότε εάν δε χτυπήσουν αυτούς τότε ποιούς; Στα μεγάλα συμβόλαια με πάγιο 90€ (MagentaMobileXL όπως το αναφέρει), πληρώνεις +5€. Στα πιο μικρά και αυτό που μάλλον ενδιαφέρει και τον περισσότερο κόσμο είναι στα 9,95€ και σου δίνει 1GB. Απ’ ότι καταλαβαίνω όντως δεν προσφέρεται σε πελάτες καρτοκινητής, αλλά μόνο συμβολαίου. Κάνω μια μετάφραση από google translate για να καταλάβεις τι παίζει πάνω κάτω. Έχε υπόψιν σου ότι μιλάμε για τον φραγκοφονιά Cosmote και ότι στη Γερμανία έχουν αρκετά χαμηλότερο ΦΠΑ, ένα 80% έχει iPhone αλλά και λόγω ζήτησης/ανταγωνισμού οι τιμές σε αυτές τις υπηρεσίες είναι πολύ πιο χαμηλές. Πόσοι στην Ελλάδα έχουν iPhone, θα πάρουν Cellular Apple Watch και θα πληρώνουν και πάγιο >10€ το μήνα μόνο για αυτό; Πολύ λίγοι, οπότε αυτός ίσως είναι και ένας λόγος που μπορεί να δούμε αρκετά υψηλότερα του 10€ και σίγουρα όχι δωρεάν. https://www.telekom.de/hilfe/downloads/esim-profil-apple-watch.pdf Spoiler To use the Apple Watch Series 4 or later, you need an iPhone 6s or later with iOS 14 or later. 2) To use eSIM smartwatches in mobile mode, a MultiSIM with a monthly basic price of €4.95 must be added to an existing mobile contract in a MagentaMobil tariff from Telekom Deutschland GmbH. In the MagentaMobil XL tariff, the basic monthly price for the MultiSIM is €29.95. The MultiSIM can be canceled at any time with one day's notice. 3) When Apple Watch is set up through Family Setup, not all features are available. A cellular plan is required for cellular service. 4) The CombiCard Smart Connect M can be booked by customers with an existing Telekom mobile phone contract (except for Smart Connect single cards, MagentaMobil Speedbox tariffs, MagentaMobil prepaid tariffs and congstar brand tariffs). The minimum contract term is 1 month. The contract can be terminated at the end of the minimum term and daily thereafter. The basic monthly price for the tariff is €9.95. The provision price is €9.95. After the 150 inclusive minutes or 150 inclusive SMS have been used up, the price is €0.09/min. or €0.09/SMS to German landlines and all German mobile networks. Domestic MMS to all German mobile networks and to e-mail addresses €0.39 per MMS. In addition, a flat rate for data use with loT devices is included (monthly 1 GB with max. 1 MBit/s in download and 1 MBit/s in upload, then max. 128 KBit/s in download and 64 KBit/s in upload, no follow-up costs). Double the data volume of 2 GB for MagentaEINS customers. The GPS location also works at reduced transmission speeds. An offer from: Telekom Deutschland GmbH, Landgrabenweg 151, 53227 Bonn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατά την άποψή μου υπηρεσία θα είναι στα 10 € το μήνα. Το ενοχλητικό είναι το ότι θα πρέπει κάποιος να έχει συμβόλαιο για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει. Όμως αυτό είναι κάτι που, όπως είπε σωστά σε προηγούμενο post κάποιο μέλος, ισχύει παγκοσμίως. Κατά πόσο αυτό το δεκάρικο είναι ιδιαίτερα υψηλό πόσο δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω για την τσέπη του κάθε έλληνα. Η αίσθηση μου πάντως είναι ότι μιλάμε για τρεις καφέδες το μήνα που οι περισσότεροι κάτοχοι Apple watch με ευκολία μπορούν να "κάνουν afford". Νομίζω εξαρτάται από το πόσο σημαντική θεωρεί κάνεις την υπηρεσία. Στο δικό μου μυαλό είναι εξαιρετικά σημαντική και σίγουρα θα έδινα τα 10 € αδιαμαρτύρητα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από gidi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moican Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, gidi είπε Κατά την άποψή μου υπηρεσία θα είναι στα 10 € το μήνα. Το ενοχλητικό είναι το ότι θα πρέπει κάποιος να έχει συμβόλαιο για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει. Όμως αυτό είναι κάτι που, όπως είπε σωστά σε προηγούμενο post κάποιο μέλος, ισχύει παγκοσμίως. Κατά πόσο αυτό το δεκάρικο είναι ιδιαίτερα υψηλό πόσο δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω για την τσέπη του κάθε έλληνα. Η αίσθηση μου πάντως είναι ότι μιλάμε για τρεις καφέδες το μήνα που οι περισσότεροι κάτοχοι Apple watch με ευκολία μπορούν να "κάνουν afford". Νομίζω εξαρτάται από το πόσο σημαντική θεωρεί κάνεις την υπηρεσία. Στο δικό μου μυαλό είναι εξαιρετικά σημαντική και σίγουρα θα έδινα τα 10 € αδιαμαρτύρητα. Συμφωνώ πως για την πλειοψηφία κατόχων applewatch lte, το 10άρικο είναι εύκολα εξοικονομήσιμο. Η ένστασή μου έγκειται στο ό,τι αντί να μας κυνηγούν σαν πελάτες, τους κυνηγάμε σαν εκλεκτούς επιχειρηματίες και μάλιστα νιώθουμε κι ευγνώμονες αν επιλέξουν να μας κάνουν την χάρη να μας πουλήσουν αυτό που θέλουμε. Κάπου μπερδεύτηκαν οι ρόλοι νομίζω… 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, moican είπε Συμφωνώ πως για την πλειοψηφία κατόχων applewatch lte, το 10άρικο είναι εύκολα εξοικονομήσιμο. Η ένστασή μου έγκειται στο ό,τι αντί να μας κυνηγούν σαν πελάτες, τους κυνηγάμε σαν εκλεκτούς επιχειρηματίες και μάλιστα νιώθουμε κι ευγνώμονες αν επιλέξουν να μας κάνουν την χάρη να μας πουλήσουν αυτό που θέλουμε. Κάπου μπερδεύτηκαν οι ρόλοι νομίζω… Φαντάζομαι ότι θα έρθει και αυτή η μέρα όπου περισσότερος κόσμος θα χρησιμοποιεί την υπηρεσία και θα ζαλίζουν οι εταιρίες, όταν αλλάξουν τα συμβόλαια τους βέβαια. Αλλά αυτό θα πάρει μερικά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα! Έχουμε τίποτε νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Δεν έχει ακόμη γίνει κάτι μεταγενέστερο. Έχει μπει μόνο στα projects. Θα ενημερώσω αν μάθω κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliask Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Έμαθα, και χάρηκα, ότι όντως υπάρχει κινητικότητα για το θέμα. Μάλιστα ειπώθηκε πως θα έχει ολοκληρωθεί αρχές του 2024 (βάλε μέσα του 2024). Δεν χρειάζεται να αναφέρω τώρα πηγή πληροφόρησης, απλά κρατήστε πως επιτέλους...κάτι γίνεται! Δεδομένα όσα αναφέρω και αφορά Cosmote. Ελπίζω και σε κινήσεις από Vodafone αν και δεν έχω ιδέα αν κάτι ετοιμάζεται και εκεί. Άντε με το καλό....εμένα προσωπικά θα με εξυπηρετήσει όταν με το καλό ενεργοποιηθεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, aliask said: Έμαθα, και χάρηκα, ότι όντως υπάρχει κινητικότητα για το θέμα. Μάλιστα ειπώθηκε πως θα έχει ολοκληρωθεί αρχές του 2024 (βάλε μέσα του 2024). Δεν χρειάζεται να αναφέρω τώρα πηγή πληροφόρησης, απλά κρατήστε πως επιτέλους...κάτι γίνεται! Δεδομένα όσα αναφέρω και αφορά Cosmote. Ελπίζω και σε κινήσεις από Vodafone αν και δεν έχω ιδέα αν κάτι ετοιμάζεται και εκεί. Άντε με το καλό....εμένα προσωπικά θα με εξυπηρετήσει όταν με το καλό ενεργοποιηθεί. δε βιαζόμαστε, ας είναι και μέσα 2026. Αρκεί που δρομολογήθηκε γιατί για καιρό πολλοί το παρουσιάζανε σαν κάτι άχρηστο που δεν πρόκειται ποτέ να έρθει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω για τη τιμή. Αφού υπάρχει ήδη τιμολογιακη πολιτική για τη multi sim. Γιατί να αλλάξει για το Apple watch συγκεκριμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagvalas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Το ανακάλυψα και εγώ το θέμα εδω στο ινσομνια πριν κανα χρόνο. Διάβαζα διάβαζα, και λεω δεν γαμιέται θα στειλω 2-3 εμαιλς καποιος θα τα διαβάσει. Παιδια σας πληροφορώ πως και εγω στο ΑΦΜ μου στην κοσμοτε που εχω 2 σταθερα, 4 κινητα, και 1 οτε τβ, γενικά με "προσέχουν" και μιλάω με αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη. Θεωρώ (ταπεινή μου γνώμη) πως το παρόν εμαιλ που παραθέτω έβαλε ενα λιθαράκι στο στόχο μας. το παραθέτω για να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσπιστία. (κάποιος το διάβασε) Προωθήθηκε σε πολλά διαφορετικά email που είχα. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, εγώ αυτό θα πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Για να μην έχει ξεκινήσει καν, το βλέπω να πηγαίνουμε για 2024. Χλωμό να να το πιάσουν Σεπτέμβρη και να βγει τέλος q4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 On 30/06/2023 at 15:19, avacan23 said: Με το που το βγάλει η κοσμοτε .... Μετακομιζω μόνιμα Ελλάδα , μόνο για αυτό το λόγο μαν. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Θα έχουμε επιτέλους esims στα ρολόγια μας παιδιά; Αμην και πότε. Μιλαμε περπατάω πάνω από 10 χιλιόμετρα την ημέρα και θα με βόλευε αφάνταστα να μην κουβαλάω κινητό έξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 On 14/07/2023 at 13:46, vagvalas said: Το ανακάλυψα και εγώ το θέμα εδω στο ινσομνια πριν κανα χρόνο. Διάβαζα διάβαζα, και λεω δεν γαμιέται θα στειλω 2-3 εμαιλς καποιος θα τα διαβάσει. Παιδια σας πληροφορώ πως και εγω στο ΑΦΜ μου στην κοσμοτε που εχω 2 σταθερα, 4 κινητα, και 1 οτε τβ, γενικά με "προσέχουν" και μιλάω με αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη. Θεωρώ (ταπεινή μου γνώμη) πως το παρόν εμαιλ που παραθέτω έβαλε ενα λιθαράκι στο στόχο μας. το παραθέτω για να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσπιστία. (κάποιος το διάβασε) Προωθήθηκε σε πολλά διαφορετικά email που είχα. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, εγώ αυτό θα πω. Δεν περιμένω πολλά. Μιλάς με μια εταιρία που δεν μπόρεσε ποτέ να φτιάξει σωστά login στις υπηρεσίες της. Και γενικά οι ελληνικοί πάροχοι πρέπει να είναι από τις πιο ανοργάνωτες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxkid Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Το ότι έχει η Κύπρος με την Cyta cellular υπηρεσία, αυτό με ξεπερνάει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα