alexiosdimitriadis Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, billdanos είπε Νεότερα από το μέτωπο (χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως): Η Cosmote δεν είναι καθόλου αρνητική ως προς την υποστήριξη και παίζει σύντομα να έχουμε επίσημα νέα για τη συμβατότητα του δικτύου της μέχρι το τέλος του χρόνου. Το κόστος δεν αφορά χρήματα που ζητάει η Apple, αλλά τον επιπλέον εξοπλισμό που χρειάζεται το δίκτυο για να υποστηρίξει τις τεχνικές λεπτομέρειες του Cellular Apple Watch και ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Πάλι η Apple φταίει δηλαδή γιατί μας αναγκάζει να ξοδέψουμε χρήματα για επιπλέον εξοπλισμό. Ή μήπως ο επιπλέον εξοπλισμός αφορά αναβάθμιση του δικτύου που θα γίνει ούτως η άλλως κάποια στιγμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε Πάλι η Apple φταίει δηλαδή γιατί μας αναγκάζει να ξοδέψουμε χρήματα για επιπλέον εξοπλισμό. Ή μήπως ο επιπλέον εξοπλισμός αφορά αναβάθμιση του δικτύου που θα γίνει ούτως η άλλως κάποια στιγμή; Δεν είναι κάτι περίεργο. Ο τρόπος που λειτουργεί το Cellular AppleWatch απαιτεί συγκεκριμένες υποδομές σε ένα δίκτυο που αν δεν υπάρχουν, προφανώς και κοστίζουν. Και από τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν τις έχει ακόμη κανένα δίκτυο, δεν είναι και τόσο απλό να ξοδέψουν χρήματα επειδή ο BillDanos και καμιά 50αριά άλλοι έχουν συμβατά ρολόγια! Με το Ultra πoυ πλέον πωλείται επισήμως στην Ελλάδα, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, billdanos είπε Δεν είναι κάτι περίεργο. Ο τρόπος που λειτουργεί το Cellular AppleWatch απαιτεί συγκεκριμένες υποδομές σε ένα δίκτυο που αν δεν υπάρχουν, προφανώς και κοστίζουν. Και από τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν τις έχει ακόμη κανένα δίκτυο, δεν είναι και τόσο απλό να ξοδέψουν χρήματα επειδή ο BillDanos και καμιά 50αριά άλλοι έχουν συμβατά ρολόγια! Με το Ultra πoυ πλέον πωλείται επισήμως στην Ελλάδα, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. και φυσικα μολις ακουσουν ποσο θα χρεωνετε η υπερεσια ουτε οι μισοι απο τους ενδιαφερομενους δεν θα την αγορασουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε και φυσικα μολις ακουσουν ποσο θα χρεωνετε η υπερεσια ουτε οι μισοι απο τους ενδιαφερομενους δεν θα την αγορασουν. Εγώ μετά από τόσα χρόνια αναμονή θα τους δώσω ό,τι ζητήσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigballon Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, gidi είπε Εγώ μετά από τόσα χρόνια αναμονή θα τους δώσω ό,τι ζητήσουν. 6 με 10 ευρώ τον μήνα αν κρίνουμε από το εξωτερικό. Μπορεί όμως και δωρεάν γιατί τα πάγια είναι στα ύψη. Μια έχτρα esim για μοίρασμα δεδομένων που έχω συνδεδεμένη με το συμβόλαιο μου, μου δόθηκε δωρεάν και έχει μηνιαίο κόστος επιπλέον 3,02 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, bigballon είπε 6 με 10 ευρώ τον μήνα αν κρίνουμε από το εξωτερικό. Μπορεί όμως και δωρεάν γιατί τα πάγια είναι στα ύψη. Μια έχτρα esim για μοίρασμα δεδομένων που έχω συνδεδεμένη με το συμβόλαιο μου, μου δόθηκε δωρεάν και έχει μηνιαίο κόστος επιπλέον 3,02 ευρώ. Θα σας απογοητεύσω αλλα οι συγκρίσεις με εξωτερικό ειναι τελείως άστοχες. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία όποτε και όταν έρθει το λιγότερο θα ειναι 15 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Θα σας απογοητεύσω αλλα οι συγκρίσεις με εξωτερικό ειναι τελείως άστοχες. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία όποτε και όταν έρθει το λιγότερο θα ειναι 15 ευρώ. Πιστεύω πως το κόστος θα είναι 10 ευρώ το μήνα και θα το δώσουν μόνο σε συμβόλαια. Όχι πάνω από 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 21 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Θα σας απογοητεύσω αλλα οι συγκρίσεις με εξωτερικό ειναι τελείως άστοχες. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία όποτε και όταν έρθει το λιγότερο θα ειναι 15 ευρώ. Δεν παίζει αυτό το νούμερο όταν ήδη έχεις κανονικά πακέτα κάτω από 30 ευρώ με όλα απεριόριστα. Η esim στο Apple Watch πρακτικά θα είναι ένα είδος επέκτασης του αριθμού και του πακέτου που ήδη έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, billdanos είπε Δεν παίζει αυτό το νούμερο όταν ήδη έχεις κανονικά πακέτα κάτω από 30 ευρώ με όλα απεριόριστα. Η esim στο Apple Watch πρακτικά θα είναι ένα είδος επέκτασης του αριθμού και του πακέτου που ήδη έχεις. Οταααν έρθει κάποιοι θα επιβεβαιωθούνε και κάποιοι θα διαψευσθούν …… όταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 11:03 ΠΜ, kostis_jp είπε Αντίστοιχο case έχουμε κ εμείς στην εταιρεία με παροχή συσκευών. Δεν σου δίνουν τα παραστατικά, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης, μπορείς να πας στο κατάστημα (αλυσίδα) που το πήραν κάνοντας χρήση του SN. Προφανώς όμως στην περίπτωση μου δεν μπορώ να το κανω αυτό. Δεν μπορώ πάρω την εταιρία απο όπου το κέρδισα να τους ρωτήσω που το αγόρασαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 28 minutes ago, kounga said: Προφανώς όμως στην περίπτωση μου δεν μπορώ να το κανω αυτό. Δεν μπορώ πάρω την εταιρία απο όπου το κέρδισα να τους ρωτήσω που το αγόρασαν... Πες ότι σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και θέλουν να μάθουν από που αγοράστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/5/2023 στις 5:16 ΜΜ, HateMe είπε Πες ότι σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και θέλουν να μάθουν από που αγοράστηκε. Δεν γινονται αυτά, πολυ απλά... Πηρα στην τράπεζα, κι ενω το ρολοι το εχω ηδη 5 μηνες, με παρεπεμψαν σε τριτους (δύο διαφημιστικες εταιρίες που ...πιθανολογούσε ο υπάλληλος οτι είχαν αναλάβει την συγκεκριμένη ενεργεια για λογαριασμό της τραπεζας) , κάλεσα σε αυτους και δεν μπόρεσα να μάθω απο που το πηραν! Το μονο που με πληροφόρησαν ηταν για το οτι μπορώ με το SN να ελεγξω την εγγυηση στο site της Apple. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από kounga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, kounga είπε Δεν γινονται αυτά, πολυ απλά... Πηρα στην τράπεζα, κι ενω το ρολοι το εχω ηδη 5 μηνες, με παρεπεμψαν σε τριτους (δύο διαφημιστικες εταιρίες που ...πιθανολογούσε ο υπάλληλος οτι είχαν αναλάβει την συγκεκριμένη ενεργεια για λογαριασμό της τραπεζας) , κάλεσα σε αυτους και δεν μπόρεσα να μάθω απο που το πηραν! Το μονο που με πληροφόρησαν ηταν για το οτι μπορώ με το SN να ελεγξω την εγγυηση στο site της Apple. Στην iStorm αν το πας για επισκευή μόνο το serial number κοιτάνε, δεν τους νοιάζει από που το αγόρασες, ακόμα και αν το πήρες από το εξωτερικό η εγγύηση της Apple θα ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε Στην iStorm αν το πας για επισκευή μόνο το serial number κοιτάνε, δεν τους νοιάζει από που το αγόρασες, ακόμα και αν το πήρες από το εξωτερικό η εγγύηση της Apple θα ισχύει. Σ ευχαριστώ, αν και απ οτι είδα στην πολη μου δεν έχει iStorm. Ωστόσο βλεπω έχει κάποια iRepair και iStore. Θα ρωτήσω εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Έχω πληροφορίες ότι το έργο για την υποστήριξη του AW Cellular από Cosmote θα ξεκινήσει. Πότε θα τελειώσει είναι άγνωστο. Προφανώς δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, αλλά φαίνεται πως μάλλον κάτι ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα