Προς το περιεχόμενο

Apple Watch CELLULAR στην Ελλάδα

Nikos3648

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα και παλι και απο εμένα. Στην Ελλαδα απο οπου και αν το εχεις αγορασει (Ευρωπη, Κινα, Αμερικη) και μετα απο επικοινωνια με τα εργαστηρια της Cosmote σημερα το πρωι μου δοθηκε η παρακατω απαντηση. Η περιαγωγη απο τον οποιοδηποτε παροχο Εξωτερικου στην Ελλαδα δεν λειτουργει. Ακυρη λοιπον η αγορα απο την Cyta Κυπρου. Επισης σε δευτερη ερωτηση μου αν προκειται να ενεργοποιηθει συντομα η απαντηση ηταν: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ COSMOTE. Αυτα λοιπον απο την Cosmote.

Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αν είμαστε και πόσο μακριά από τη στιγμή που είναι άγνωστο τι θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αν δεν αναγκαστούν να προσαρμοστούν όλοι οι πάροχοι. Επίσης εγώ δεν έχω πειστεί ότι είναι άκυρη η αγορά από τη Cyta Κύπρου επειδή το είπε ο gkat2829, έχω πολλά παραδείγματα από επικοινωνία δική μου και άλλων με την Cosmote ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι γνώσεις των υπαλλήλων είναι περιορισμένες και οι απαντήσεις τους είναι απλώς για να σε ξεφορτωθούν και να κρύψουν την έλλειψη τεχνογνωσίας. 

Δε θα εμπιστευόμουν ούτε τον CEO της cosmote, πόσο μάλλον τον ανώνυμο gkat2829.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

τα εργαστηρια της Cosmote

πω πωωωωωω τι μου θύμησες τώρα.

όταν είχαν ξεκινήσει οι πρώτοι πειρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και λέγανε ότι μεταδίδουνε από τις ράδιοκυψέλες τους και στο βάθος ακουγότανε κακαρίσματα από κότες.. 🤣🤣🤣🤣🤣 κοτέτσι το στούντιο....

σε συνδεσαν δηλαδή άμεσα με τα εργαστήρια τους όπου κάποιος είπε ότι δεν θα το πάρουμε γιατί είναι ακριβή λύση.

το πουλάμε όμως στα καταστήματα μας για ψαρωμένους μακάκους......

• Like 1

Σε επικοινωνία που είχα με Cyta Mobile μου απάντησαν πως δεν μπορούν να προσφέρουν μια data only esim που θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει για family setup. Οπότε πόρτα και από εκεί.

Ας ελπίσουμε να το υποστηρίξει η Vodafone κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία.

5 λεπτά πριν, gidi είπε

Σε επικοινωνία που είχα με Cyta Mobile μου απάντησαν πως δεν μπορούν να προσφέρουν μια data only esim που θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει για family setup. Οπότε πόρτα και από εκεί.

Ας ελπίσουμε να το υποστηρίξει η Vodafone κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία.

Έχει αναφερθεί νομίζω εδώ στο thread ότι το Family setup μέσω Cyta δεν υποστηρίζεται. Φυσικά αν υποστηριζόταν, πιστεύω θα είχαμε και μόνο esim πακέτα (family AW) μέσω ίντερνετ από εταιρίες όπως την truphone

Αυτό που πρέπει να αποδειχθεί είναι αν λειτουργεί η παραδοσιακή σύνδεση (μέσω roaming) με συμβόλαιο και έξτρα υποστήριξη σε AW-cellular.  Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει ενεργοποιήσει το Συμβόλαιο+AW-cellular σε Κύπρο ή άλλη χώρα (π.χ. κάποιο φοιτητή) και το έχει φέρει στην Ελλάδα, παρακαλώ να το μοιραστείτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μετα απο τηλεφωνικη χθεσινη επικοινωνια με την CYTA στην Κυπρο με ενημερωσαν οτι δεν δουλευει η Περιαγωγη στο APPLE WATCH οπως φυσικα και αναφερουν και στις συχνες Ερωτησεις οπως μου ειπανε: https://www.cyta.com.cy/esim/el

Το Apple Watch μου θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε περιαγωγή;   

Δυστυχώς ενόσω βρίσκεσαι σε περιαγωγή δεν θα μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις ή να στέλνεις SMS από το Apple Watch.

Επεξ/σία από gkat2829

3 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Καλησπερα. Μετα απο τηλεφωνικη χθεσινη επικοινωνια με την CYTA στην Κυπρο με ενημερωσαν οτι δεν δουλευει η Περιαγωγη στο APPLE WATCH οπως φυσικα και αναφερουν και στις συχνες Ερωτησεις οπως μου ειπανε: https://www.cyta.com.cy/esim/el

Το Apple Watch μου θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε περιαγωγή;   

Δυστυχώς ενόσω βρίσκεσαι σε περιαγωγή δεν θα μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις ή να στέλνεις SMS από το Apple Watch.

Αναφέρεται γενικά σε περιαγωγή στο AW, άρα δε λειτουργεί σε καμία άλλη χώρα... περίεργο.  

Οπότε μένει να δούμε αν λειτουργεί το roaming AW στην Ελλάδα με σύνδεση από Αγγλία, Γαλλία κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

Αναφέρεται γενικά σε περιαγωγή στο AW, άρα δε λειτουργεί σε καμία άλλη χώρα... περίεργο.  

Οπότε μένει να δούμε αν λειτουργεί το roaming AW στην Ελλάδα με σύνδεση από Αγγλία, Γαλλία κλπ.

Είναι επιλογή της cyta να μην παρέχει περιαγωγή. Και όπως είπαμε, εξαρτάται μόνο από τον πάροχο που έχεις κάνει τη σύνδεση.  το ξανά παραθέτω.

International roaming with your Apple Watch

With watchOS 9.1 and later, international roaming is available on cellular models of Apple Watch Series 5 and later, Apple Watch SE and later, and Apple Watch Ultra. 

To get international roaming on your Apple Watch, contact your iPhone carrier to add your watch to your iPhone cellular roaming plan. For international roaming to work on your Apple Watch, your carrier must support VoLTE and roaming. Not all carriers support international roaming on Apple Watch and coverage in other countries is determined by your carrier.

To turn on international roaming, open the Settings app on your Apple Watch. Tap Cellular, then turn on Data Roaming.

https://support.apple.com/en-us/HT207578

Επεξ/σία από bigballon
  • Like 1

50 λεπτά πριν, gidi είπε

Από cosmote δεν υπάρχει φως. Ας ελπίσουμε να φιλοτιμηθεί η Vodafone.

Στις δουλειές δεν υπάρχει το φιλότιμο ως συστατικό. Στις δουλειές υπάρχει μόνο το κέρδος και όλα όσα έχουν σχέση με αυτό!

12 ώρες πριν, bobos73 είπε

Στις δουλειές δεν υπάρχει το φιλότιμο ως συστατικό. Στις δουλειές υπάρχει μόνο το κέρδος και όλα όσα έχουν σχέση με αυτό!

Η άποψη μου είναι πως στάνταρ θα βγάλουν κέρδος αν το υποστηρίξουν.

13 ώρες πριν, bobos73 είπε

Δεν είναι μόνο το κέρδος. Κάθε εταιρία έχει και κάποιο όραμα, όπως π.χ. η Tesla σκοπεύει στην πλήρη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε όλο τον κόσμο ή όπως η SpaceX που θεωρεί ότι το ανθρώπινο είδος πρέπει να γίνει multiplanetary για την επιβίωση του. Το κατα πόσο πιστή είναι η κάθε εταιρία στο όραμα της είναι άλλο θέμα και ο καθένας μας "ψηφίζει" με τις καταναλωτικές του επιλογές.

Εδώ το "όραμα" της cosmote --> https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/orama_kai_strathgikh.html

• Super Moderators

Νεότερα από το μέτωπο (χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως):

Η Cosmote δεν είναι καθόλου αρνητική ως προς την υποστήριξη και παίζει σύντομα να έχουμε επίσημα νέα για τη συμβατότητα του δικτύου της μέχρι το τέλος του χρόνου. Το κόστος δεν αφορά χρήματα που ζητάει η Apple, αλλά τον επιπλέον εξοπλισμό που χρειάζεται το δίκτυο για να υποστηρίξει τις τεχνικές λεπτομέρειες του Cellular Apple Watch και ανέρχεται σε  αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! 

:) 

• Like 4
  • Thanks 1

23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η Cosmote δεν είναι καθόλου αρνητική ως προς την υποστήριξη και παίζει σύντομα να έχουμε επίσημα νέα για τη συμβατότητα του δικτύου της μέχρι το τέλος του χρόνου. Το κόστος δεν αφορά χρήματα που ζητάει η Apple, αλλά τον επιπλέον εξοπλισμό που χρειάζεται το δίκτυο για να υποστηρίξει τις τεχνικές λεπτομέρειες του Cellular Apple Watch και ανέρχεται σε  αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! 

Βαρύγδουπες δηλώσεις… 

Πραγματικά απορώ! Θα έπρεπε να έχουμε αυτή την δυνατότητα χρόνια τώρα…

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε…

7 ώρες πριν, billdanos είπε

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...