Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον αποκαρδιωτικές είναι οι τιμές των Apple Watches. Ιδιαιτέρως το ultra να δώσει 1000+ ευρώ κάποιος στην Ελλάδα και οι σημαντικότερες λειτουργίες του να είναι off είναι κάτι που με ξεπερνάει.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ultra ειδικά χωρίς το cellular έχει χάσει το 30% με 40% των δυνατοτήτων του. Όπως το homepod δεν κυκλοφορεί επισήμως στην Ελλάδα λόγω της μη υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας, έτσι και το ultra θα έπρεπε να μην κυκλοφορεί. Βέβαια, η χώρα μας δεν θεωρείται σοβαρή αγορά από την apple η οποία ούτε κατάστημα έχει ούτε σοβαρές μεταφράσεις των μενού στο ios στα ελληνικά δεν έχει.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά έχω απογοητευτεί!

Θα προχωρήσω στην αγορά του, ελπίζοντας…αλλά δεν βλέπω φως! 

Οι κάτοχοι, αν και δεν αφορά την παρούσα κουβέντα, ποσο σας κρατάει η μπαταρία? 

Καλημερες! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aliask είπε

Πραγματικά έχω απογοητευτεί!

Θα προχωρήσω στην αγορά του, ελπίζοντας…αλλά δεν βλέπω φως! 

Οι κάτοχοι, αν και δεν αφορά την παρούσα κουβέντα, ποσο σας κρατάει η μπαταρία? 

Καλημερες! 

Εμενα με κρατάει 4 - 6 μέρες με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά προφανώς και το κομμάτι cellular είναι λόγος για κάποιον να το αγοράσει. Εγώ πχ αν ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει cellular υποστήριξη θα το έπαιρνα δίχως δεύτερη σκέψη. Αυτή τη στιγμή έχω ένα series 7.

• Like 4
Δημοσ.

Ένα ακόμη σενάριο όπου το cellular θα ήταν απόλαυση αν το είχαμε, είναι τα μπάνια στη θάλασσα. 

Δημοσ.

Επειδή είμαι προγραμματιστής εφαρμογών σε πολλές πλατφόρμες και έχοντας ασχοληθεί και με του aw τα apps, έχω να πω πως στα aw η διαχείριση των πόρων κάθε εφαρμογής δεν έχει φτάσει στα σημεία του iphone/ipad/mac. Δηλαδή, κάθε εφαρμογή που φτιάχνεται (είτε ως addon είτε ως stand alone) για τα aw, δεν μπορεί να γίνει optimised και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Αν αυτή η εφαρμογή κάνει χρήση του cellular δε η κατανάλωση απογειώνεται! Γενικά, η apple δεν έχει καταφέρει σε κανένα ρολόι να κάνει optimised την κατανάλωση μπαταρίας εξ ου και το ultra να χρειάζεται το battery safe mode για να βγάλει δυό μέρες. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Να χωρέσουν τα τσιπάκια και η μεγαλύτερη μπαταρία. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια το aw ultra είναι μακράν το καλύτερο smartwatch απλά πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν έπρεπε να έχει έρθει χωρίς το cellular ή η apple να έβγαζε μία έκδοση χωρίς το cellular mode.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dchristo81 είπε

Επειδή είμαι προγραμματιστής εφαρμογών σε πολλές πλατφόρμες και έχοντας ασχοληθεί και με του aw τα apps, έχω να πω πως στα aw η διαχείριση των πόρων κάθε εφαρμογής δεν έχει φτάσει στα σημεία του iphone/ipad/mac. Δηλαδή, κάθε εφαρμογή που φτιάχνεται (είτε ως addon είτε ως stand alone) για τα aw, δεν μπορεί να γίνει optimised και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Αν αυτή η εφαρμογή κάνει χρήση του cellular δε η κατανάλωση απογειώνεται! Γενικά, η apple δεν έχει καταφέρει σε κανένα ρολόι να κάνει optimised την κατανάλωση μπαταρίας εξ ου και το ultra να χρειάζεται το battery safe mode για να βγάλει δυό μέρες. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Να χωρέσουν τα τσιπάκια και η μεγαλύτερη μπαταρία. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια το aw ultra είναι μακράν το καλύτερο smartwatch απλά πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν έπρεπε να έχει έρθει χωρίς το cellular ή η apple να έβγαζε μία έκδοση χωρίς το cellular mode.

Κάτοχος ultra, το βγαζω απο το χέρι μόνο όταν κάνω μπάνιο και για να φορτίσει. Με sleep tracking και ~1ώρα activity tracking κάθε μέρα, συν τις καθημερινές λειτουργίες (notifications, ομιλια κλπ) μου βγάζει 2,5 μέρες!

Ας υποστηριχθεί το cellular και θα το ενεργοποιούμε κατά το δοκούν!! Αν είμαι μέσα στη θάλασσα και χρειάζεται να επικοινωνήσω με κάποιον, δεν θα με νοιάξει αν μου φάει τη μπαταρία πιο γρήγορα.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Το να έχεις ένα κινητό στο ρολόι σου για ώρες ανάγκης και όχι μόνο είναι απολύτως χρήσιμο.  

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gidi είπε

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Το να έχεις ένα κινητό στο ρολόι σου για ώρες ανάγκης και όχι μόνο είναι απολύτως χρήσιμο.  

Προσωπικά περιμένω αυτή τη λειτουργικότητα εδώ και χρόνια. Αν ποτέ υποστηριχθεί είναι βέβαιο πως θα αφήνω το κινητό πίσω ΠΟΛΥ συχνά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/multisim/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=221117_hard-selling_other_gadgets-wearables_multisim&utm_content=multisim

Ορίστε...με 5€ το μήνα ανά sim.

Έχουμε και λέμε...5€ x 1 sim x 12 μήνες = 60€ το χρόνο από κάθε συνδρομητή.
Αν η προμήθεια της Apple είναι 500000 όπως έχει αναφερθεί εδώ, χρειάζεται 8333 συνδρομητές για να κάνει απόσβεση σε ένα χρόνο.
Είναι τελικά τόσο μεγάλη και ασύμφορη επένδυση για εταιρείες μεγέθους Cosmote, Vodafone; 🤔

UPDATE: Στα FAQs αναφέρει το παρακάτω:

Αναφορά σε κείμενο

Η υπηρεσία COSMOTE MultiSIM (μαζί με την δευτερεύουσα SIM κάρτα), κοστίζει 5€/μήνα ανά κάρτα. Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα

Με 25€ το μήνα, η απόσβεση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα (ίσως με λιγότερους ενδιαφερόμενους όμως).

Επεξ/σία από kostis_jp
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έγινε μια πρώτη προσπάθεια ώστε να αφαιρεθούν άσχετα μηνύματα και vs από τις τελευταίες σελίδες.

Μείνετε on topic από δω και κάτω. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/4/2023 στις 12:38 ΜΜ, kostis_jp είπε

https://www.germanos.gr/multisim/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=221117_hard-selling_other_gadgets-wearables_multisim&utm_content=multisim

Ορίστε...με 5€ το μήνα ανά sim.

Έχουμε και λέμε...5€ x 1 sim x 12 μήνες = 60€ το χρόνο από κάθε συνδρομητή.
Αν η προμήθεια της Apple είναι 500000 όπως έχει αναφερθεί εδώ, χρειάζεται 8333 συνδρομητές για να κάνει απόσβεση σε ένα χρόνο.
Είναι τελικά τόσο μεγάλη και ασύμφορη επένδυση για εταιρείες μεγέθους Cosmote, Vodafone; 🤔

UPDATE: Στα FAQs αναφέρει το παρακάτω:

Με 25€ το μήνα, η απόσβεση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα (ίσως με λιγότερους ενδιαφερόμενους όμως).

Καλά η τιμολόγηση της multi sim για προγράμματα με unlimited data είναι απλά ανέκδοτο. Προφανώς και θα γινόταν απόσβεση και μάλιστα γρήγορα, κατά την ταπεινή μου άποψη. Είναι απορίας άξιον γιατί δεν το κάνουν.

Δημοσ.

Kaλησπέρα, για να μην ανοίγω θεμα,  κερδισα iwatch απο τράπεζα και θελω να το πουλήσω ετσι όπως ήρθε στο κουτί του,  μιας και κατόπιν εορτής έμαθα οτι αφού δεν έχω iphone,  μου είναι άχρηστο. Μου κάνει εντύπωση οτι μου το έστειλαν χωρίς παραστατικά εγγύησης κλπ .

Ο τυχόν υποψήφιος αγοραστής δεν θα ζητήσει κατι ανάλογο;  Ή μηπως αρκεί ο αριθμος προιόντος του κουτιού κ το SN και τα καταχωρεί καπου;

Δημοσ.
21 minutes ago, kounga said:

Kaλησπέρα, για να μην ανοίγω θεμα,  κερδισα iwatch απο τράπεζα και θελω να το πουλήσω ετσι όπως ήρθε στο κουτί του,  μιας και κατόπιν εορτής έμαθα οτι αφού δεν έχω iphone,  μου είναι άχρηστο. Μου κάνει εντύπωση οτι μου το έστειλαν χωρίς παραστατικά εγγύησης κλπ .

Ο τυχόν υποψήφιος αγοραστής δεν θα ζητήσει κατι ανάλογο;  Ή μηπως αρκεί ο αριθμος προιόντος του κουτιού κ το SN και τα καταχωρεί καπου;

Τσέκαρε το S/N online να δεις τι παίζει με το ρολόι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...