Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε μένα φαίνεται ενεργή ίσως επειδή την ενεργοποίησα κανονικά την πρώτη μέρα  και την ακύρωσα όταν έμαθα για την προσφορά των 5.5€.. ξαναέκανα την αίτηση άμεσα αλλά είμαι στην αναμονή αυτές τις 16 μέρες 

20 ώρες πριν, ramarg είπε

Άρα συμβαίνει αυτό που φαντάστηκα... Λογιστικά η υπηρεσία περνάει στο λογαριασμό παρόλο που δεν ενεργοποιήθηκε εν τοις πράγμασοι... Επιβεβαιώστε το και εσείς όταν βγει λογαριασμός... Αν συμβαίνει σε όλους θα είναι πραγματικά απαράδεκτο... Άντε για την ώρα τρέχει το trial και χάνεις μόνο αυτό, μετά τί γίνεται... Θα χρεώνεται χωρίς να λειτουργεί...

Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε μένα φαίνεται ενεργή ίσως επειδή την ενεργοποίησα κανονικά την πρώτη μέρα  και την ακύρωσα όταν έμαθα για την προσφορά των 5.5€.. ξαναέκανα την αίτηση άμεσα αλλά είμαι στην αναμονή αυτές τις 16 μέρες 

Επεξ/σία από Bartse
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ramarg είπε

@billdanos Άρα συμβαίνει αυτό που φαντάστηκα... Λογιστικά η υπηρεσία περνάει στο λογαριασμό παρόλο που δεν ενεργοποιήθηκε εν τοις πράγμασοι... Επιβεβαιώστε το και εσείς όταν βγει λογαριασμός... Αν συμβαίνει σε όλους θα είναι πραγματικά απαράδεκτο... Άντε για την ώρα τρέχει το trial και χάνεις μόνο αυτό, μετά τί γίνεται... Θα χρεώνεται χωρίς να λειτουργεί...

Το Ultra 2 έχει εκπληκτική αυτονομία... Χαίρομαι που έκανα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ άλμα από Series 2 και πήγα σε αυτό... 

Και εγω διαβαζα για την αυτονομια του ultra 2 και γι αυτο το πηρα. Αλλα 3 μερες δεν καταφερα ποτε να παω. 2 μερες μαξ. Γι αυτο ρωταω. Αν μπορεις να μου προτεινεις καποιες ρυθμισεις που βελτιωνουν την αυτονομια ή τις ρυθμισεις που εχεις εσυ θα με βοηθουσες πολυ!!

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ignat77 είπε

Και εγω διαβαζα για την αυτονομια του ultra 2 και γι αυτο το πηρα. Αλλα 3 μερες δεν καταφερα ποτε να παω. 2 μερες μαξ. Γι αυτο ρωταω. Αν μπορεις να μου προτεινεις καποιες ρυθμισεις που βελτιωνουν την αυτονομια ή τις ρυθμισεις που εχεις εσυ θα με βοηθουσες πολυ!!

Έχω το ultra 2 , αυτονομία 3 μέρες και έχει ακόμα 15% πριν την φόρτιση . Χωρισ Προπόνηση αλλά ΟΛΑ (εκτος 4g που δεν έκανα ακόμα συμβόλαιο) ανοιχτά (WiFi , αισθητήρες , ύπνος και AOD ενεργό !(αλλά όχι περίπλοκο καντράν ). Αυτό που έχω ανενεργό είναι το wrist to wake , τρώει πολύ μπαταρία ! 🪫 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_0001.png.ec33f9f328b3737502b4a642456260bb.png

Είμαι σε κατάσταση "Waiting" από τις 8 Απριλίου και έχω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Το γεγονός ότι έχει μπλοκάρει στην κατάσταση "Waiting", έχει να κάνει με την κάρτα SIM και τον συγκεκριμένο αριθμό που χρησιμοποιώ ή με το συγκεκριμένο EID number του Apple Watch Ultra 2;

Έχω δοκιμάσει να αλλάξω την κάρτα SIM με άλλη (άλλος αριθμός), και τότε η κατάσταση "Waiting" εξαφανίζεται και μπορώ να κάνω ξανά αίτηση, αλλά με διαφορετικό αριθμό. Τώρα το ερώτημα είναι: Αντί να αλλάξω αριθμό, ας πούμε σε μια ακραία περίπτωση, παραμείνω σε κατάσταση "Waiting" μέχρι τον Σεπτέμβρη και τότε αγοράσω καινούριο Apple Watch Ultra με διαφορετικό EID. Σε αυτή την περίπτωση, θα συνεχίσει να είναι κολλημένο σε "Waiting" ή, επειδή θα έχει αλλάξει το Apple Watch και άρα το EID, θα ξεμπλοκάρει;

Δεν σκοπεύω να αγοράσω καινούριο Apple Watch, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν το πρόβλημα σχετίζεται με τον αριθμό ή με το EID του Apple Watch. Με την αλλαγή αριθμού ξεμπλοκάρει, όπως έχει φανεί. Αν όμως αλλάξουμε μόνο το Apple Watch, χωρίς να αλλάξουμε αριθμό, θα ξεμπλοκάρει και πάλι;

Επίσης, σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και, στην επόμενη επικοινωνία μου με την Cosmote, να ζητήσω αριθμό πρωτοκόλλου, διότι, παρότι έχω επικοινωνήσει ήδη τρεις φορές μαζί τους και μου είπαν πως θα με καλέσει το τεχνικό τμήμα, κανείς δεν με έχει καλέσει πίσω μέχρι σήμερα! Έχει νόημα κάτι τέτοιο; Και τι συμβαίνει σε περίπτωση καταγγελίας; Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την Cosmote; Θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο; Χλομό το βλέπω…

Επεξ/σία από gmantakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, babis5570 said:

Έχω το ultra 2 , αυτονομία 3 μέρες και έχει ακόμα 15% πριν την φόρτιση . Χωρισ Προπόνηση αλλά ΟΛΑ (εκτος 4g που δεν έκανα ακόμα συμβόλαιο) ανοιχτά (WiFi , αισθητήρες , ύπνος και AOD ενεργό !(αλλά όχι περίπλοκο καντράν ). Αυτό που έχω ανενεργό είναι το wrist to wake , τρώει πολύ μπαταρία ! 🪫 

με ΑΟD ανοιχτο 3 ημερες συνεχομενα  ? 3 ημερες και κατι ψιλα ...κραταει το δικο μου με ολα ανοιχτα αλλα με AOD στο OFF . ultra 2 αγορασμενο τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ που μας περασε .,

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gmantakis είπε

IMG_0001.png.ec33f9f328b3737502b4a642456260bb.png

Είμαι σε κατάσταση "Waiting" από τις 8 Απριλίου και έχω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Το γεγονός ότι έχει μπλοκάρει στην κατάσταση "Waiting", έχει να κάνει με την κάρτα SIM και τον συγκεκριμένο αριθμό που χρησιμοποιώ ή με το συγκεκριμένο EID number του Apple Watch Ultra 2;

Ειμαι ακριβως οπως εσυ απο την 1η Απριλιου... εγω εβαλα αλλη sim αλλο αριθμο δικο μου unlimited και προχωρησε κανονικα . Και εγω νομιζα οτι ειναι θεμα EID αλλα όχι. Το προβλημα ειναι στο cosmote ID Λογαριασμο και στον αριθμο του κινητου.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Ειμαι ακριβως οπως εσυ απο την 1η Απριλιου... εγω εβαλα αλλη sim αλλο αριθμο δικο μου unlimited και προχωρησε κανονικα . Και εγω νομιζα οτι ειναι θεμα EID αλλα όχι. Το προβλημα ειναι στο cosmote ID Λογαριασμο και στον αριθμο του κινητου.

Άρα και Apple Watch να αλλαξω μελλοντικα λες δεν θα ξεμπλοκάρει. Το έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το Apple Watch με διαφορετικο Apple Watch, κρατωντας την ίδια SIM κάρτα, και παρόλα αυτά δεν ξεμπλόκαρε απο το "Waiting";;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naeg15 είπε

με ΑΟD ανοιχτο 3 ημερες συνεχομενα  ? 3 ημερες και κατι ψιλα ...κραταει το δικο μου με ολα ανοιχτα αλλα με AOD στο OFF . ultra 2 αγορασμενο τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ που μας περασε .,

Ναι με AOD ενεργό αλλά επαναλαμβάνω με wrist to wake κλειστό . Εσύ μπορεί το έχεις κλειστό το AOD  αλλά υποθέτω ότι έχεις ανοιχτό το wrist to wake , να ανάβει η οθόνη στο σήκωμα του καρπού . Αυτό τρώει πολύ μπαταρία γιατί μιλάμε για εκατοντάδες αναματα της οθόνης την μέρα ! 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gmantakis είπε

Άρα και Apple Watch να αλλαξω μελλοντικα λες δεν θα ξεμπλοκάρει. Το έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το Apple Watch με διαφορετικο Apple Watch, κρατωντας την ίδια SIM κάρτα, και παρόλα αυτά δεν ξεμπλόκαρε απο το "Waiting";;;;

Δεν εχω άλλο Apple Watch πέρα απο το ULTRA 2 που έχω για να δοκιμάσω. Δοκίμασα αλλη sim με αλλο αριθμο στο ιδιο Watch και πέρασε η αιτηση μια χαρα απλα μετα την ακυρωσα.

Δημοσ.
1 hour ago, babis5570 said:

Ναι με AOD ενεργό αλλά επαναλαμβάνω με wrist to wake κλειστό . Εσύ μπορεί το έχεις κλειστό το AOD  αλλά υποθέτω ότι έχεις ανοιχτό το wrist to wake , να ανάβει η οθόνη στο σήκωμα του καρπού . Αυτό τρώει πολύ μπαταρία γιατί μιλάμε για εκατοντάδες αναματα της οθόνης την μέρα ! 

Ναι να σου πω με το wrist to wake ενεργό και η αλήθεια είναι δεν το γνώριζα ότι έχει τόση κατανάλωση ….

Θα κάνω τώρα που το είπες μια δοκιμή με AOD ανοιχτό και το wrist to wake κλειστό και θα σου πω .

Δημοσ.
Στις 18/4/2025 στις 4:44 ΜΜ, Ignat77 είπε

Επειδή και εγώ έχω το ultra 2 και με νορμαλ χρήση μου βγάζει 2 μέρες, θες να μου πεις τι στο καλό κάνω λαθος και μου κρατάει τοσο λίγο; 3 μέρες δεν έβγαλε ποτέ. Το φορτιζω για παράδειγμα στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας καθ στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης ειναι στο 25 με 30% οπότε το φορτίζω και πάλι. Έχεις κλείσει κάτι που καταναλώνει πολύ μπαταρία ή κάνω κατι λάθος εγώ. Υπ όψιν εχω κλειστή τη συνεχη μέτρηση οξυγόνου και οι δυο μέρες που λέω ειναι χωρίς να βάλω κάποια προπόνηση ενδιάμεσα

Ή αυτονομία που αναφέρω είναι χωρίς 4G γιατί έχω Vodafone και δεν είναι ενεργοποιημένο. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ για προπόνηση όταν το χρησιμοποιώ για τέτοιο σκοπό φυσικά δεν μου βγάζει 3,5 μερες πέφτω στης 2,5.και κλείνω το WiFi όταν φεύγω από το σπίτι κατά τα άλλα τα έχω όλα ανοιχτά α ξέχασα το έχω μόνιμα στο αθόρυβο. Και φόρτιση κάνω όταν φτάσει 6-7% εκτός και αν έχω να κάνω κάποια δραστηριότητα σε βουνό. 

2 ώρες πριν, babis5570 είπε

Εγω το έχω έτσι δεν ανάβει τόσες φορές όσο νομίζεις 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dream21 είπε

Ακριβώς. Από τα στοιχεία του ρολογιού δεν έχει καταγραφεί τίποτα πουθενά μιας και αυτό γίνεται στο τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης. Αυτό που συμβαίνει τώρα (και εγώ από τις 8/4 είμαι κολλημένος) είναι πως στα συστήματα της Cosmote φαίνεται σε εκκρεμότητα η αίτηση που κάναμε για τον συγκεκριμένο αριθμό μας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, naeg15 said:

Ναι να σου πω με το wrist to wake ενεργό και η αλήθεια είναι δεν το γνώριζα ότι έχει τόση κατανάλωση ….

Θα κάνω τώρα που το είπες μια δοκιμή με AOD ανοιχτό και το wrist to wake κλειστό και θα σου πω .

Ερώτημα, πως γίνεται το wrist to wake να τρώει τόση μπαταρία, ενώ το AOD που είναι αναμμένη η οθόνη συνεχώς να μην τρώει; 

Κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ. 

Εμενα τώρα είναι στη δεύτερη μέρα (δηλαδή από χτες το πρωί το έβγαλα από φόρτιση) και είναι στο 39%.

Λογικα δηλαδή οι 3 μέρες που λέμε, 2,5 πρακτικά και το βράδυ αύριο θα μπει πάλι φόρτιση.

Wrist to wake ανοικτό, AOD κλειστό (όχι για λόγους μπαταρίας, απλά με ενοχλεί).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, polaki said:

Ερώτημα, πως γίνεται το wrist to wake να τρώει τόση μπαταρία, ενώ το AOD που είναι αναμμένη η οθόνη συνεχώς να μην τρώει; 

Κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ. 

Εμενα τώρα είναι στη δεύτερη μέρα (δηλαδή από χτες το πρωί το έβγαλα από φόρτιση) και είναι στο 39%.

Λογικα δηλαδή οι 3 μέρες που λέμε, 2,5 πρακτικά και το βράδυ αύριο θα μπει πάλι φόρτιση.

Wrist to wake ανοικτό, AOD κλειστό (όχι για λόγους μπαταρίας, απλά με ενοχλεί).

Την ίδια απορία έχω και εγώ με τον φίλο μας @babis5570 γι αυτό θα κάνω την δοκιμή όπως είπα και θα τα πούμε ξανά .

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.

Να σημειώσω επίσης ότι η φωτεινότητα οθόνης είναι στην μέση , αθόρυβο (μόνο δόνηση) και δεν ασχολούμεθα ιδιαίτερα με το ρολόι , ρυθμίσεις κλπ κάνω από το κινητό και επίσης ότι η μόνη μέτρηση που έχω μη ενεργή είναι οι μετρήσεις περιβαλλοντικού ήχου και το βράδυ το βάζω στην συγκέντωση ύπνου . Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το πίστευα ότι θα κράταγε τόσο αλλά μετράω-καταγράφω την μπαταρία εδώ και δύο βδομαδες που έχω τι ρολόι σε διάφορα σενάρια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...