Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/4/2025 στις 6:27 ΜΜ, panosk111178 είπε

Οταν θα αρχίσουν να χάνουν τους συνδρομητές τους έναν έναν μετά θα λένε τι έγινε! Στο μεταξύ όλα τα πακέτα πάνε προς τα επάνω 2€ και σου λένε 24 μηνών σύμβαση και μετά τους 12 συν 1,5€ με 2€ λόγο πληθωριστικών αυξήσεων. 

Όποιος υποτίμησε την υπηρεσία και το κοινό της έχασε.! Τα έχουμε πει ξανά αυτά. Η μη υποστήριξη της υπηρεσίας οδήγησε τους προμηθευτές να εισάγουν μόνο τα GPSonly και να γεμίσει η αγορά με αυτά ... Τώρα που άνοιξε η βεντάλια των επιλογών στα μοντέλα, θα δείτε πώς θα πάνε όλοι στα Cellular.. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχαν χρόνια στην Αμερική οι εν λόγω εκδόσεις. Σε όσους εξήγησα τη διαφορά και τα οφέλη της πλήρους αυτονομίας, όλοι επιλέγουν αυτό (παρόλο που κοστίζει περισσότερο). Γιατί.? Η αγορά ενός καλού AW GPSonly δεν είναι φθηνή υπόθεση έτσι κι αλλιώς,  επομένως γιατί να μην πάρεις το καλό με λίγο budget παραπάνω... Άσε που με τις χαμηλές τιμές των SE Cellular κανένας δεν έχει δικαιολογία να πάρει το απλό πλέον..

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 13/4/2025 στις 10:29 ΜΜ, ramarg είπε

Όποιος υποτίμησε την υπηρεσία και το κοινό της έχασε.! Τα έχουμε πει ξανά αυτά. Η μη υποστήριξη της υπηρεσίας οδήγησε τους προμηθευτές να εισάγουν μόνο τα GPSonly και να γεμίσει η αγορά με αυτά ... Τώρα που άνοιξε η βεντάλια των επιλογών στα μοντέλα, θα δείτε πώς θα πάνε όλοι στα Cellular.. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχαν χρόνια στην Αμερική οι εν λόγω εκδόσεις. Σε όσους εξήγησα τη διαφορά και τα οφέλη της πλήρους αυτονομίας, όλοι επιλέγουν αυτό (παρόλο που κοστίζει περισσότερο). Γιατί.? Η αγορά ενός καλού AW GPSonly δεν είναι φθηνή υπόθεση έτσι κι αλλιώς,  επομένως γιατί να μην πάρεις το καλό με λίγο budget παραπάνω... Άσε που με τις χαμηλές τιμές των SE Cellular κανένας δεν έχει δικαιολογία να πάρει το απλό πλέον..

Επέκταση  

το 9αρι και το 10αρι gps+cellural εχουν τις μεγαλυτερες πωλησεις εδω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/4/2025 στις 10:36 ΜΜ, kostasbm είπε

το 9αρι και το 10αρι gps+cellural εχουν τις μεγαλυτερες πωλησεις εδω

Εγώ προσωπικά τα GPSonly μοντέλα αναρωτιέμαι γιατί κυκλοφορούν... Σπατάλη πόρων για τον πλανήτη... Με το ίδιο σκεπτικό όπου ένα iPod Touch WΙFIonly δεν είχε μέλλον και οδηγήθηκε σε διακοπή κυκλοφορίας (δεν ήταν δημοφιλές λόγω έλλειψης συνδεσιμότητας) αντίστοιχα πρέπει να σταματήσει και η κυκλοφορία σε αυτά..  Ούτε σε παιδί δε θα έδινα το απλό.. Και ως γονιός έχεις πλεονεκτήματα δίνοντας ένα ρολόι με διαρκή συνδεσιμότητα... Αν είναι να το φοράει ως διακοσμητικό χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τον γονιό ή χωρίς ο γονιός να μπορεί να δει πού βρίσκεται το παιδί ποιο το νόημα..

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κάποιος προβλήματα μεταφοράς ήχου στα ακουστικά. Ενώ κάνεις κλήση από το ρόλοι και χτυπάει το τηλέφωνο του άλλου, εσύ δεν ακούς τίποτε στα ακουστικά. αν μεταφέρεις τον ήχο στο ρόλοι δουλεύει, airpods pro 2, ultra 1. Μουσική παίζουν κανονικά. Δεν ακούς την ήχο της κλήσης άλλα ούτε και φωνή. Εννοείτε ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Δημοσ.
  Στις 13/4/2025 στις 6:27 ΜΜ, panosk111178 είπε

Οταν θα αρχίσουν να χάνουν τους συνδρομητές τους έναν έναν μετά θα λένε τι έγινε! Στο μεταξύ όλα τα πακέτα πάνε προς τα επάνω 2€ και σου λένε 24 μηνών σύμβαση και μετά τους 12 συν 1,5€ με 2€ λόγο πληθωριστικών αυξήσεων. 

Από θέμα τιμών η Vodafone σε σχέση με Cosmote είναι φτηνότερη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Big ballon Το έχω αναφέρει κι εγώ πιο πάνω αλλά δεν έχω λάβει απαντηση. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το αν ακούς εκείνη τη στιγμή μουσική με χρήση δεδομένων.Γιατι αν προσπαθήσεις να κάνεις κλήση πριν ανοίξεις εφαρμογή πχ Spotify μεταφέρει τον ήχο κανονικά στα ακουστικά. Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη στα σίγουρα…

Επεξ/σία από jkvet
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 14/4/2025 στις 6:55 ΠΜ, jkvet είπε

Big ballon Το έχω αναφέρει κι εγώ πιο πάνω αλλά δεν έχω λάβει απαντηση. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το αν ακούς εκείνη τη στιγμή μουσική με χρήση δεδομένων.Γιατι αν προσπαθήσεις να κάνεις κλήση πριν ανοίξεις εφαρμογή πχ Spotify μεταφέρει τον ήχο κανονικά στα ακουστικά. Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη στα σίγουρα…

Καμία σχέση, ακούς δεν ακούς μουσική. Απενεργοποίησα και τα αλλά δυο ακουστικά ώστε να μην έχει λανθασμένη επιλογή αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει. Για να ξαναδουλέψει πρέπει να κάνω ρεσταρτ το ρολόι. Βέβαια μετά από μερικές δοκιμές ξαναπέφτει σε σφάλμα. Δηλαδή ενώ η κλήση γίνετε κανονικά ενώ ακούς την φωνη σιρι από τα ακουστικά να σου λέει ότι θα καλέσει τον αριθμό δεν ακούς τίποτε από τα ακουστικά ούτε ήχο κλήσης ούτε συνομιλια. Με αποσυνδεδεμένα τα ακουστικά δουλεύει μια χαρά. Στριμάρει μια χαρά μουσική. Μερικές φορές μετά από αποσύνδεση από το τηλέφωνο δεν βρίσκει δίκτυο. Και χρειάζεται και πάλι ρεσταρτ για να ξαναδουλέψει. Ενώ οι άλλοι προσπαθούν να συνδεθούν στην υπηρεσία, εμείς έχουμε πρόβλημα μέσα σε αυτήν. Έτσι δεν είναι αξιόπιστο να αφήσεις το κινητό σπίτι και να βγεις μονό με το ρόλοι. Αν βρω χρόνο θα καλέσω την εξυπηρέτηση της αππλ.

Επεξ/σία από bigballon
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 6:22 ΠΜ, Ilzals είπε

Από θέμα τιμών η Vodafone σε σχέση με Cosmote είναι φτηνότερη 

Όχι ακριβώς σε 4 κινητά σταθερό και ΤV που πήρα προσφορά με τα ίδια ακριβώς πακέτα ήταν 7€ φθηνότερη στο σύνολο. Απλά δεν μπορώ να φύγω ακόμη από την Vodafone αλλά από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο τελειώνουν και τα τέσσερα και τότε θα το σκεφτώ προς τα που θα πάω 

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ εδώ κλασικά, συνεχίζω τις γνωριμίες μου με τους υπαλλήλους του call center... "Θα σας ειδοποιήσουμε, το δώσαμε με προτεραιότητα" είναι η απάντηση κάθε φορά.

Εκτιμώ πως πρέπει να καθίσω και να γράψω όλες τις εμπειρίες μου μαζί τους από την 1η Απριλιου και να τις στείλω στην ΕΕΤΤ γιατί βαρέθηκα... 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 5:43 ΜΜ, alejsalonica είπε

Τι φάση ρε παιδιά;

Συμβόλαιο έχω το Family.

IMG_0036.jpeg

Welcome... Ξεκίνα να μας διαβάζεις ανάποδα προς τα πίσω...

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 5:20 ΜΜ, billdanos είπε

Εγώ εδώ κλασικά, συνεχίζω τις γνωριμίες μου με τους υπαλλήλους του call center... "Θα σας ειδοποιήσουμε, το δώσαμε με προτεραιότητα" είναι η απάντηση κάθε φορά.

Εκτιμώ πως πρέπει να καθίσω και να γράψω όλες τις εμπειρίες μου μαζί τους από την 1η Απριλιου και να τις στείλω στην ΕΕΤΤ γιατί βαρέθηκα... 

Ακόμα εσείς να πάρετε γραμμή; Μα θα μου πεις! εσείς που την έχετε τι καταλάβατε. Όλο προβλήματα είναι. Θα το έχετε το δίκιο σας.

Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 5:55 ΜΜ, billdanos είπε

Welcome... Ξεκίνα να μας διαβάζεις ανάποδα προς τα πίσω...

Άμα δεν θέλουν αυτοί μια εγώ δεν θέλω 10. Δεν θα τους παρακαλέσω κιόλας. Θα τους πάρω αύριο κι αν το βρούμε ΟΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...