Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ramarg είπε

Και επίσης έχω θέμα στην αποστολή iMessage (εφόσον έχω ενεργά Cellular Data στο AW έπρεπε να στέλνω/λαμβάνω τα πάντα ως iMessage). Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας του άλλου, μόλις ανοίξω το κινητό μια χαρά φεύγουν όλα ως iMessage. 

Πολύ σωστά, τα apple watch υποστηρίζουν μόνο imessage. Η λύση σε αυτό αν είναι να στείλεις κάτι ως SMS είναι να έχεις ενεργό το iphone κάπου συνδεδεμένο με ίντερνετ και να έχεις ενεργό στο iphone την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ώστε να φεύγουν σαν SMS όταν δεν είναι ο άλλος διαθέσιμος (ρυθμίσεις > εφαρμογές > μηνύματα > αποστολή ως SMS). Προσοχή με αυτή τη ρύθμιση, καλό είναι να απενεργοποιούμε το MMS (πάλι από το ίδιο μενού έχει διακόπτη MMS) ώστε σε περίπτωση που στείλουμε φωτογραφία σε κάποιον να μη φύγει κ χρεωθούμε. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Όσοι βάλατε 18.4 έχετε δει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας;  αυτοί βασικά που δεν έχετε ενεργοποιησει το cellular 

Εγώ ,εαν και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία, παρατηρώ μια αύξηση  στο ρυθμό κατανάλωσης της μπαταρίας. 

Επεξ/σία από panoszavra
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoszavra είπε

Εγώ ,εαν και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία, παρατηρώ μια αύξηση της  στο ρυθμό κατανάλωσης της μπαταρίας. 

Από τότε που εγκαταστάθηκε η έκδοση 18.4 στο Apple Watch Ultra επηρεάστηκε πέρα από την κατανάλωση και η υγεία της μπαταρίας και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από 89% σε 87% 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lksgr είπε

Από τότε που εγκαταστάθηκε η έκδοση 18.4 στο Apple Watch Ultra επηρεάστηκε πέρα από την κατανάλωση και η υγεία της μπαταρίας και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από 89% σε 87% 

Και εγώ έχασα 1 %.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, lksgr είπε

Παρά ποπη ποιο ultra έχεις; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Εγώ έχω χάσει μια μέρα σχεδόν με Ultra 2. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχουν κάνει.

Ενεργοποιημένη eSIM ή όχι;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα. Επειδή ενδιαφέρομαι γενικα για Apple Watch, αλλά έχω unlimited πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν και πως μπορούμε να πέσουμε απο τα 27 ευρώ στα 5 ευρω μετα το τρίμηνο? Έχω δει προηγούμενες απαντήσεις στο thread αλλα δεν κατάλαβα. Κάποιος είπε ότι αυτό θα γίνει μέσω προωθητικής ενέργειας, λίγο πιο πάνω. Απο που προκύπτει αυτό? Στη Κοσμοτέ μου λένε η χρέωση θα είναι 27,5....

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ilzals είπε

Ξέρεις κάποιος από Vodafone αν ετοιμάζεται κάτι ;

Μέσα από την Vodafone έμαθα ότι επειδή δεν έχουν αρχίσει καν τις δοκιμές ακόμη ούτε και έχουν ενεργοποιήσει το ROAMING ( το οποίο δεν θα παίξει ούτε φέτος για τους τουρίστες που θα έρθουν) πάνε για τέλος του χρόνου και βλέπουμε. Η απάντηση ήταν ακριβώς αυτή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Kritoniok said:

Παιδιά καλησπερα. Επειδή ενδιαφέρομαι γενικα για Apple Watch, αλλά έχω unlimited πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν και πως μπορούμε να πέσουμε απο τα 27 ευρώ στα 5 ευρω μετα το τρίμηνο? Έχω δει προηγούμενες απαντήσεις στο thread αλλα δεν κατάλαβα. Κάποιος είπε ότι αυτό θα γίνει μέσω προωθητικής ενέργειας, λίγο πιο πάνω. Απο που προκύπτει αυτό? Στη Κοσμοτέ μου λένε η χρέωση θα είναι 27,5....

Ευχαριστώ πολύ

Στο τέλος πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία σου βγάζει το παρακάτω .

Προσφορά για τους συνδρομητές gigamax unlimited από 27.50 στα 5 

image.jpeg.b097e47223befa72067f381d37ffe857.jpeg

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Μέσα από την Vodafone έμαθα ότι επειδή δεν έχουν αρχίσει καν τις δοκιμές ακόμη ούτε και έχουν ενεργοποιήσει το ROAMING ( το οποίο δεν θα παίξει ούτε φέτος για τους τουρίστες που θα έρθουν) πάνε για τέλος του χρόνου και βλέπουμε. Η απάντηση ήταν ακριβώς αυτή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

E τί θα έλεγαν αυτοί...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ilzals είπε

Ξέρεις κάποιος από Vodafone αν ετοιμάζεται κάτι ;

4 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Οταν θα αρχίσουν να χάνουν τους συνδρομητές τους έναν έναν μετά θα λένε τι έγινε! Στο μεταξύ όλα τα πακέτα πάνε προς τα επάνω 2€ και σου λένε 24 μηνών σύμβαση και μετά τους 12 συν 1,5€ με 2€ λόγο πληθωριστικών αυξήσεων. 

Επεξ/σία από panosk111178

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...