panos- Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 9 ώρες πριν, ramarg είπε Και επίσης έχω θέμα στην αποστολή iMessage (εφόσον έχω ενεργά Cellular Data στο AW έπρεπε να στέλνω/λαμβάνω τα πάντα ως iMessage). Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας του άλλου, μόλις ανοίξω το κινητό μια χαρά φεύγουν όλα ως iMessage. Πολύ σωστά, τα apple watch υποστηρίζουν μόνο imessage. Η λύση σε αυτό αν είναι να στείλεις κάτι ως SMS είναι να έχεις ενεργό το iphone κάπου συνδεδεμένο με ίντερνετ και να έχεις ενεργό στο iphone την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ώστε να φεύγουν σαν SMS όταν δεν είναι ο άλλος διαθέσιμος (ρυθμίσεις > εφαρμογές > μηνύματα > αποστολή ως SMS). Προσοχή με αυτή τη ρύθμιση, καλό είναι να απενεργοποιούμε το MMS (πάλι από το ίδιο μενού έχει διακόπτη MMS) ώστε σε περίπτωση που στείλουμε φωτογραφία σε κάποιον να μη φύγει κ χρεωθούμε. 1
panoszavra Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Όσοι βάλατε 18.4 έχετε δει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; αυτοί βασικά που δεν έχετε ενεργοποιησει το cellular Εγώ ,εαν και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία, παρατηρώ μια αύξηση στο ρυθμό κατανάλωσης της μπαταρίας. Επεξ/σία 12 Απριλίου από panoszavra
lksgr Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 5 ώρες πριν, panoszavra είπε Εγώ ,εαν και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία, παρατηρώ μια αύξηση της στο ρυθμό κατανάλωσης της μπαταρίας. Από τότε που εγκαταστάθηκε η έκδοση 18.4 στο Apple Watch Ultra επηρεάστηκε πέρα από την κατανάλωση και η υγεία της μπαταρίας και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από 89% σε 87%
panoszavra Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 17 λεπτά πριν, lksgr είπε Από τότε που εγκαταστάθηκε η έκδοση 18.4 στο Apple Watch Ultra επηρεάστηκε πέρα από την κατανάλωση και η υγεία της μπαταρίας και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από 89% σε 87% Και εγώ έχασα 1 %.
Ilzals Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 48 λεπτά πριν, lksgr είπε Από τότε που εγκαταστάθηκε η έκδοση 18.4 στο Apple Watch Ultra επηρεάστηκε πέρα από την κατανάλωση και η υγεία της μπαταρίας και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από 89% σε 87% Παρά ποπη ποιο ultra έχεις;
djuan1988 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Εγώ έχω χάσει μια μέρα σχεδόν με Ultra 2. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχουν κάνει.
alejsalonica Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Εγώ πάλι περιμένω… COSMOTE Αναμονή… Πόσες μέρες πια; Να το ξανακάνω;
arxontas2323 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Εγώ έχω χάσει μια μέρα σχεδόν με Ultra 2. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχουν κάνει. Ενεργοποιημένη eSIM ή όχι;
djuan1988 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 8 hours ago, arxontas2323 said: Ενεργοποιημένη eSIM ή όχι; Ενεργοποιημένη, αλλά θεωρητικά σε αναμονή, όχι ενεργή.
Kritoniok Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Παιδιά καλησπερα. Επειδή ενδιαφέρομαι γενικα για Apple Watch, αλλά έχω unlimited πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν και πως μπορούμε να πέσουμε απο τα 27 ευρώ στα 5 ευρω μετα το τρίμηνο? Έχω δει προηγούμενες απαντήσεις στο thread αλλα δεν κατάλαβα. Κάποιος είπε ότι αυτό θα γίνει μέσω προωθητικής ενέργειας, λίγο πιο πάνω. Απο που προκύπτει αυτό? Στη Κοσμοτέ μου λένε η χρέωση θα είναι 27,5.... Ευχαριστώ πολύ
gkat2829 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 45 λεπτά πριν, Ilzals είπε Ξέρεις κάποιος από Vodafone αν ετοιμάζεται κάτι ; Μέσα από την Vodafone έμαθα ότι επειδή δεν έχουν αρχίσει καν τις δοκιμές ακόμη ούτε και έχουν ενεργοποιήσει το ROAMING ( το οποίο δεν θα παίξει ούτε φέτος για τους τουρίστες που θα έρθουν) πάνε για τέλος του χρόνου και βλέπουμε. Η απάντηση ήταν ακριβώς αυτή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
naeg15 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Kritoniok said: Παιδιά καλησπερα. Επειδή ενδιαφέρομαι γενικα για Apple Watch, αλλά έχω unlimited πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν και πως μπορούμε να πέσουμε απο τα 27 ευρώ στα 5 ευρω μετα το τρίμηνο? Έχω δει προηγούμενες απαντήσεις στο thread αλλα δεν κατάλαβα. Κάποιος είπε ότι αυτό θα γίνει μέσω προωθητικής ενέργειας, λίγο πιο πάνω. Απο που προκύπτει αυτό? Στη Κοσμοτέ μου λένε η χρέωση θα είναι 27,5.... Ευχαριστώ πολύ Στο τέλος πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία σου βγάζει το παρακάτω . Προσφορά για τους συνδρομητές gigamax unlimited από 27.50 στα 5 Επεξ/σία 13 Απριλίου από naeg15
ramarg Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 3 ώρες πριν, gkat2829 είπε Μέσα από την Vodafone έμαθα ότι επειδή δεν έχουν αρχίσει καν τις δοκιμές ακόμη ούτε και έχουν ενεργοποιήσει το ROAMING ( το οποίο δεν θα παίξει ούτε φέτος για τους τουρίστες που θα έρθουν) πάνε για τέλος του χρόνου και βλέπουμε. Η απάντηση ήταν ακριβώς αυτή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. E τί θα έλεγαν αυτοί... 1
panosk111178 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ilzals είπε Ξέρεις κάποιος από Vodafone αν ετοιμάζεται κάτι ; 4 ώρες πριν, gkat2829 είπε Μέσα από την Vodafone έμαθα ότι επειδή δεν έχουν αρχίσει καν τις δοκιμές ακόμη ούτε και έχουν ενεργοποιήσει το ROAMING ( το οποίο δεν θα παίξει ούτε φέτος για τους τουρίστες που θα έρθουν) πάνε για τέλος του χρόνου και βλέπουμε. Η απάντηση ήταν ακριβώς αυτή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Οταν θα αρχίσουν να χάνουν τους συνδρομητές τους έναν έναν μετά θα λένε τι έγινε! Στο μεταξύ όλα τα πακέτα πάνε προς τα επάνω 2€ και σου λένε 24 μηνών σύμβαση και μετά τους 12 συν 1,5€ με 2€ λόγο πληθωριστικών αυξήσεων. Επεξ/σία 13 Απριλίου από panosk111178
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα