Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 18 λεπτά πριν, michkal91 είπε Και εμένα υποτίθεται θα με έπαιρναν σήμερα 😂😂😂 Πριν το μεσημέρι που πέρασαν και οι 24 ώρες από την ενεργοποίηση των νέων προγραμμάτων όπως μου είπαν χθες, μου είπε ο υπάλληλος (που συμπτωματικά είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία και στο δικό του ultra 2) πως στο σύστημα φαίνεται ακόμη κάτι σε εκκρεμότητα ως προς τα συμβόλαια μου μετά το διαχωρισμό του family. Έκανε εκεί κάτι δικά του και μου είπε πως μέχρι το απόγευμα θα λάβω sms και email σχετικά με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των νέων μου συμβολαιων και στη συνέχεια θα δοκιμαζα ξανά τη διαδικασία η θα περίμενα αυτόν να με καλέσει αύριο για να το κάνουμε μαζί... Φυσικά δεν έλαβα τίποτα και ξανακαλεσα τώρα μιλώντας αυτή τη φορά με μια κοπελιά... Βλέπει το αίτημα για την ενεργοποίηση της multisim σε εξέλιξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να στείλει το αίτημα ως επείγον στο τεχνικό τμήμα ώστε να την ενεργοποιησουν η να την ακυρώσουν και να το δοκιμάσω από την αρχή... Επίσης μου είπε πως δεν φαίνεται πλέον κάποια άλλη εκκρεμότητα σε σχέση με τα νέα μου συμβόλαια... Χρειαζεται να πω κάτι άλλο? 🤪
michkal91 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πραγματικά. Μαντέψτε με ποιον μιλάω 😂 Επεξ/σία 10 Απριλίου από michkal91
Giatros28 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Καλησπέρα , σήμερα μίλησα με εκπρόσωπο της Cosmote για να σπάσω το family , αλλά πραγματικά ρε συ δεν ξέρω αν αξίζει στα πακέτα που μου δίνουνε . Τώρα έχω και στα τέσσερα νούμερα unlimited data σύνολο 76 ευρώ και μου δίνουνε με τις ίδιες χρεώσεις πάλι γύρω στα 5 gb το κάθε νούμερο , δεν ξέρω αν αξίζει για μία multisim γμτ. Και όλα αυτά γιατί δεν είμαι ο leader του πακέτου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Giatros28 είπε Καλησπέρα , σήμερα μίλησα με εκπρόσωπο της Cosmote για να σπάσω το family , αλλά πραγματικά ρε συ δεν ξέρω αν αξίζει στα πακέτα που μου δίνουνε . Τώρα έχω και στα τέσσερα νούμερα unlimited data σύνολο 76 ευρώ και μου δίνουνε με τις ίδιες χρεώσεις πάλι γύρω στα 5 gb το κάθε νούμερο , δεν ξέρω αν αξίζει για μία multisim γμτ. Και όλα αυτά γιατί δεν είμαι ο leader του πακέτου Δεν αλλάζει μέσα από το app η κάπως ο leader του πακέτου? 14 λεπτά πριν, michkal91 είπε Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πραγματικά. Μαντέψτε με ποιον μιλάω 😂 7 λεπτά και γκρινιάζεις? Το πρωί μιλούσα για μισή ώρα!
ainerone Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Πριν το μεσημέρι που πέρασαν και οι 24 ώρες από την ενεργοποίηση των νέων προγραμμάτων όπως μου είπαν χθες, μου είπε ο υπάλληλος (που συμπτωματικά είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία και στο δικό του ultra 2) πως στο σύστημα φαίνεται ακόμη κάτι σε εκκρεμότητα ως προς τα συμβόλαια μου μετά το διαχωρισμό του family. Έκανε εκεί κάτι δικά του και μου είπε πως μέχρι το απόγευμα θα λάβω sms και email σχετικά με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των νέων μου συμβολαιων και στη συνέχεια θα δοκιμαζα ξανά τη διαδικασία η θα περίμενα αυτόν να με καλέσει αύριο για να το κάνουμε μαζί... Φυσικά δεν έλαβα τίποτα και ξανακαλεσα τώρα μιλώντας αυτή τη φορά με μια κοπελιά... Βλέπει το αίτημα για την ενεργοποίηση της multisim σε εξέλιξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να στείλει το αίτημα ως επείγον στο τεχνικό τμήμα ώστε να την ενεργοποιησουν η να την ακυρώσουν και να το δοκιμάσω από την αρχή... Επίσης μου είπε πως δεν φαίνεται πλέον κάποια άλλη εκκρεμότητα σε σχέση με τα νέα μου συμβόλαια... Χρειαζεται να πω κάτι άλλο? 🤪 Ελα ξένε να κάνουμε παρέα μαζί με τον @dream21 😂 1
Giatros28 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Δεν αφήνει το σύστημα να αλλάξει ο leader, το ίδιο μου είπανε και ο Γερμανός και η COSMOTE
michkal91 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν αλλάζει μέσα από το app η κάπως ο leader του πακέτου? 7 λεπτά και γκρινιάζεις? Το πρωί μιλούσα για μισή ώρα! Κλείσαμε στα 18 😂
kostasbm Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου σήμερα βγάζουν 3 μεγάλες αλυσίδες Μελβουρνη ex demo ultra. τιμές γύρω στα 370-380 ευρώ....τι λέτε αξίζει το κόπο???.....
bigballon Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Προσωπικά δεν θα το κρατήσω μετά την πάροδο του τριμήνου γιατί είναι τζάμπα 5,5 ευρώ στην κοσμοτε. Αδύνατον να βγεις από το σπίτι χωρίς τηλέφωνο.
DragoticSaen Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Τελικά τι φαση; 27.5 ή 5.5 και που μπορουμε να το δουμε; Το εχω ενεργοποιησει αλλα δεν λεει καπου την τιμη του. Δεν εμφανιζεται καπου η multisim στον λογαριασμο μου
naeg15 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, DragoticSaen said: Τελικά τι φαση; 27.5 ή 5.5 και που μπορουμε να το δουμε; Το εχω ενεργοποιησει αλλα δεν λεει καπου την τιμη του. Δεν εμφανιζεται καπου η multisim στον λογαριασμο μου μα σου λεει ξεκαθαρα και μαλιστα οι 3 πρωτοι μηνες δωρεαν . Επεξ/σία 11 Απριλίου από naeg15
gkat2829 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Για να γνωρίζουν όλοι τις MULTISIM κάρτες δεν μπορείς να τις δεις στο COSMOTE APP παρά μόνο όταν εκδίδεται ο λογαριασμός. Στην εφαρμογή βλέπεις μόνο τις βασικές SIM της καρτοκινητής καθώς και τις EXTRA SIM από το κομμάτι της κινητής.
DragoticSaen Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 59 λεπτά πριν, naeg15 είπε μα σου λεει ξεκαθαρα και μαλιστα οι 3 πρωτοι μηνες δωρεαν . Αναφέρομαι μετά τους 3 μήνες...γράφει για 5.5Ε το μήνα επειδή ειμαι πελάτης του Gigamax Unlimited...το οποιο ειναι και το συμβόλαιο που εμφανίζει την επιλογή για τα 27.5Ε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα