Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Και εμένα υποτίθεται θα με έπαιρναν σήμερα 😂😂😂

Πριν το μεσημέρι που πέρασαν και οι 24 ώρες από την ενεργοποίηση των νέων προγραμμάτων όπως μου είπαν χθες, μου είπε ο υπάλληλος (που συμπτωματικά είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία και στο δικό του ultra 2) πως στο σύστημα φαίνεται ακόμη κάτι σε εκκρεμότητα ως προς τα συμβόλαια μου μετά το διαχωρισμό του family. Έκανε εκεί κάτι δικά του και μου είπε πως μέχρι το απόγευμα θα λάβω sms και email σχετικά με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των νέων μου συμβολαιων και στη συνέχεια θα δοκιμαζα ξανά τη διαδικασία η θα περίμενα αυτόν να με καλέσει αύριο για να το κάνουμε μαζί...

Φυσικά δεν έλαβα τίποτα και ξανακαλεσα τώρα  μιλώντας αυτή τη φορά με μια κοπελιά... Βλέπει το αίτημα για την ενεργοποίηση της multisim σε εξέλιξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να στείλει το αίτημα ως επείγον στο τεχνικό τμήμα ώστε να την ενεργοποιησουν η να την ακυρώσουν και να το δοκιμάσω από την αρχή... Επίσης μου είπε πως δεν φαίνεται πλέον κάποια άλλη εκκρεμότητα σε σχέση με τα νέα μου συμβόλαια...

Χρειαζεται να πω κάτι άλλο? 🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πραγματικά. 

Μαντέψτε με ποιον μιλάω 😂

IMG_0293.jpeg

Επεξ/σία από michkal91
Δημοσ.

Καλησπέρα , σήμερα μίλησα με εκπρόσωπο της Cosmote για να σπάσω το family , αλλά πραγματικά ρε συ δεν ξέρω αν αξίζει στα πακέτα που μου δίνουνε .        

Τώρα έχω και στα τέσσερα νούμερα unlimited data σύνολο 76 ευρώ και μου δίνουνε με τις ίδιες χρεώσεις πάλι γύρω στα 5 gb το κάθε νούμερο , δεν ξέρω αν αξίζει για μία multisim γμτ. 
Και όλα αυτά γιατί δεν είμαι ο leader του πακέτου 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giatros28 είπε

Καλησπέρα , σήμερα μίλησα με εκπρόσωπο της Cosmote για να σπάσω το family , αλλά πραγματικά ρε συ δεν ξέρω αν αξίζει στα πακέτα που μου δίνουνε .        

Τώρα έχω και στα τέσσερα νούμερα unlimited data σύνολο 76 ευρώ και μου δίνουνε με τις ίδιες χρεώσεις πάλι γύρω στα 5 gb το κάθε νούμερο , δεν ξέρω αν αξίζει για μία multisim γμτ. 
Και όλα αυτά γιατί δεν είμαι ο leader του πακέτου 

Δεν αλλάζει μέσα από το app η κάπως ο leader του πακέτου? 

14 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πραγματικά. 

Μαντέψτε με ποιον μιλάω 😂

IMG_0293.jpeg

7 λεπτά και γκρινιάζεις? Το πρωί μιλούσα για μισή ώρα! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πριν το μεσημέρι που πέρασαν και οι 24 ώρες από την ενεργοποίηση των νέων προγραμμάτων όπως μου είπαν χθες, μου είπε ο υπάλληλος (που συμπτωματικά είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία και στο δικό του ultra 2) πως στο σύστημα φαίνεται ακόμη κάτι σε εκκρεμότητα ως προς τα συμβόλαια μου μετά το διαχωρισμό του family. Έκανε εκεί κάτι δικά του και μου είπε πως μέχρι το απόγευμα θα λάβω sms και email σχετικά με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των νέων μου συμβολαιων και στη συνέχεια θα δοκιμαζα ξανά τη διαδικασία η θα περίμενα αυτόν να με καλέσει αύριο για να το κάνουμε μαζί...

Φυσικά δεν έλαβα τίποτα και ξανακαλεσα τώρα  μιλώντας αυτή τη φορά με μια κοπελιά... Βλέπει το αίτημα για την ενεργοποίηση της multisim σε εξέλιξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να στείλει το αίτημα ως επείγον στο τεχνικό τμήμα ώστε να την ενεργοποιησουν η να την ακυρώσουν και να το δοκιμάσω από την αρχή... Επίσης μου είπε πως δεν φαίνεται πλέον κάποια άλλη εκκρεμότητα σε σχέση με τα νέα μου συμβόλαια...

Χρειαζεται να πω κάτι άλλο? 🤪

Ελα ξένε να κάνουμε παρέα μαζί με τον @dream21 😂

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν αλλάζει μέσα από το app η κάπως ο leader του πακέτου? 

7 λεπτά και γκρινιάζεις? Το πρωί μιλούσα για μισή ώρα! 

Κλείσαμε στα 18 😂

Δημοσ.

σήμερα βγάζουν 3 μεγάλες αλυσίδες Μελβουρνη ex demo ultra.  τιμές γύρω στα 370-380 ευρώ....τι λέτε αξίζει το κόπο???.....

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα το κρατήσω μετά την πάροδο του τριμήνου γιατί είναι τζάμπα 5,5 ευρώ στην κοσμοτε. Αδύνατον  να βγεις από το σπίτι χωρίς τηλέφωνο. 

Δημοσ.

Τελικά τι φαση; 27.5 ή 5.5 και που μπορουμε να το δουμε; Το εχω ενεργοποιησει αλλα δεν λεει καπου την τιμη του. Δεν εμφανιζεται καπου η multisim στον λογαριασμο μου

IMG_7152.png.5ec4e87dc33ac4ce8ccb5bdd89dc7f45.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, DragoticSaen said:

Τελικά τι φαση; 27.5 ή 5.5 και που μπορουμε να το δουμε; Το εχω ενεργοποιησει αλλα δεν λεει καπου την τιμη του. Δεν εμφανιζεται καπου η multisim στον λογαριασμο μου

Screenshot2025-04-11at9_43_17AM.png.afb2160a0f0ba1a18f77192859ab4288.png

μα σου λεει ξεκαθαρα και μαλιστα οι 3 πρωτοι μηνες δωρεαν .

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.

Για να γνωρίζουν όλοι τις MULTISIM κάρτες δεν μπορείς να τις δεις στο COSMOTE APP παρά μόνο όταν εκδίδεται ο λογαριασμός. Στην εφαρμογή βλέπεις μόνο τις βασικές SIM της καρτοκινητής καθώς και τις EXTRA SIM από το κομμάτι της κινητής.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, naeg15 είπε

μα σου λεει ξεκαθαρα και μαλιστα οι 3 πρωτοι μηνες δωρεαν .

Αναφέρομαι μετά τους 3 μήνες...γράφει για 5.5Ε το μήνα επειδή ειμαι πελάτης του Gigamax Unlimited...το οποιο ειναι και το συμβόλαιο που εμφανίζει την επιλογή για τα 27.5Ε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...