Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ramarg είπε

Εφόσον έχεις και εσύ Natural Titanium στέλνω πρόταση για λουράκι που θα αγαπήσεις 

apple_natural_titanium_milanese_loop_1.jpg

Τον Νοέμβριο αγόρασα το ρολόι (πρώην κάτοχος garmin fenix 7x ss)με το Milanese …δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο λουράκι της apple…

Το φοράω όλη μερα(μόνο για φόρτιση το βγάζω )και είναι απίστευτο ,γιατί και το κάνει πιο όμορφο και δεν το καταλαβαίνεις και το φοράω στα αθλήματα(τρίαθλο) συνέχεια.

δεν φεύγει με τίποτα απο το χέρι ούτε μου έχει ανοίξει ποτέ…και ήταν κάτι που το φοβόμουν για θάλασσα και πισίνα…

επίσης σήμερα το ρολόι έφυγα με 42% μπαταρία…έκανα ένα 20 λεπτό τρέξιμο με 4g στο ρολόι και ακουστικά , 70 λεπτά πισίνα και aod ανοιχτό…γύρισα με 15% μπαταρία απο τις 7 τ απόγευμα…

• Like 3
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μην περιμενεις και εγω με ultra 2 ειμαι και περιμενω απο την τριτη

εγω ειμαι απο 1η του μηνα

Από τη στιγμή που έχουμε εδώ χρήστες με ultra 2 ενεργοποιημένο, να είσαι σίγουρος πως θα το καταφέρω σύντομα! :P 

• Haha 1
Δημοσ.
14 minutes ago, lksgr said:

Εδώ και μια εβδομάδα βγάζει αυτό το μήνυμα όταν συμπληρώνω το COSMOTE ID . IMG_0480.jpeg.13addb53e78e8dc0506fee55c904299a.jpeg

Έχεις συμβόλαιο με ενσωματωμένα data στο πρόγραμμα ή έχεις συμβόλαιο και έχεις προσθέσει σε αυτό όγκο δεδομένων;

Δημοσ.
Στις 8/4/2025 στις 6:47 ΜΜ, dimpetor είπε

....Όσοι έχετε ενεργοποιήσει εταιρικό το επιβεβαιώνετε; ....

Δεν έχω απεριόριστα οπότε δυστυχώς εγώ δεν το γνωρίζω.

27 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από τη στιγμή που έχουμε εδώ χρήστες με ultra 2 ενεργοποιημένο, να είσαι σίγουρος πως θα το καταφέρω σύντομα! :P 

Και εγώ Ultra 2 έχω. Μάλιστα στο 13818 (έχω το εταιρικό πακέτο...), μου είπαν ότι μόνο αυτό το μοντέλο υποστηρίζεται!! 

Ίσως να το λένε (χωρίς να ισχύει βέβαια) γιατί μόνο αυτό το μοντέλο φέρνουν επίσημα, προς το παρόν.

Δημοσ.

Έχω συμβόλαιο με απεριόριστα data. Την πρώτη φορά ενεργοποιήθηκε κανονικά το Apple Watch Ultra αλλά όταν είδα την χρέωση 27 ευρώ αποφάσισα να το απενεργοποιήσω . Κάποια στιγμή που ανακοίνωσαν την χρέωση στα 5,5 ευρώ δοκίμασα να το ενεργοποιήσω ξανά αλλά δυστυχώς έχω αυτό το μήνυμα ! Από την εξυπηρέτηση πελατών δεν έχω καταφέρει να βγάλω κάποια άκρη και με έχουν στην αναμονή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stefkou87 είπε

Εγώ πάντως αυτό έχω το χρησιμοποιώ καθημερινά είναι ότι καλύτερο. Κουμπώνει με ασφάλεια και στον ύπνο βολεύει φουλ. Γνώμη μου πάντως είναι ότι για 219 € περίμενα να είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά..

Εγω πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο λουράκι δεν κάνει για κολύμπι όχι ότι θα πάθει κάτι αλλα θα γεμίσει άλατα όσο και να το πλένεις,πιθανών να είναι και λίγο χαλαρό. Γνώμη μου για κολύμπι είναι το σιλικόνης καλύτερο το τιτανίου είναι για βόλτα ποιο πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

από περιέργεια γράψτε και ποιο AW έχετε όταν γίνεται συζήτηση να δούμε και στατιστικά ποιο είναι ποιο εμπορικο στην Ελλάδα

εδώ Μελβουρνη το 10 έχει τη τιμητική του με το wifi να παίζει πολύ στις μικρές ηλικίες......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, gidi είπε

Καλησπέρα. Αυτό χρησιμοποιείς; Το σκέφτομαι να το πάρω και ήθελα κάποιες πληροφορίες. 

Κουμπώνει με ασφάλεια; Μπορείς να πας στη θάλασσα (πλατσούρισμα - όχι διάπλου της Μάχγης) και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα κλάψεις το ρολόι; Στον ύπνο βολεύει;

ΝΑΙ για μένα είναι το go on (δεν το έχω αλλάξει εδώ και μήνες). Ήταν η τέλεια εναλλακτική να αφήσω το Blue Ocean Band (που επίσης με δυσκόλεψε στην αρχή αλλά το συνήθισα αρκετά).  Δεν θα σου πω ότι είναι φθηνό αλλά με κέρδισε από όλες τι απόψεις. Σχεδιαστικά, ποιοτικά είναι άφταστο. Ελαφρύ κυριολεκτικά λόγω τιτανίου. Κούμπωμα εξαιρετικό και ασφαλές (στην αρχή θα σου φανεί δύσκολο το κούμπωμα - ξεκούμπωμα αλλά μετά θα το κάνεις με κλειστά μάτια). Στον ύπνο δεν μπορώ να σου πω αν βολεύει/δεν βολεύει γιατί εγώ δεν ανέχομαι να φοράω τίποτα όσο κοιμάμαι (προσωπική ιδιοτροπία). Άσε που φοβάμαι ότι θα κοπανήσω το Ultra σε κανένα τοίχο/κομοδίνο γιατί έχω άστατο ύπνο. Το κούμπωμα του πάντως δεν πρόκειται να ανοίξει μόνο του όπως σε άλλα μην το σκέφτεσαι. Έχει εύκολο ξεκούμπωμα (όταν το κάνεις συνειδητά) αλλά δύσκολο (για να ανοίξει κατά λάθος) καθώς προϋποθέτει ξεκλείδωμα με ταυτόχρονο πάτημα στις δύο μικρές ''σκανδάλες''.. Πόσο πιθανό είναι να πατηθούν οι δύο ταυτόχρονα καταλάθος... Γενικά όλα τα λουράκια του Ultra έχουν κάτι που σε κερδίζει με το χρόνο (δεν είναι απλά λουράκια που τα βαριέσαι και τα πετάς σε 1 μήνα). Προσωπικά θεωρώ υπερβολή το Milenese για καταδύσεις (όχι γιατί θα ανοίξει) αλλά έχει ένα επίσημο χαρακτήρα (όπως το bracelet) και αναδεικνύει την αξία του. Το Ocean Band λόγω υλικού κατασκευής & ανάγλυφης ριγέ όψης θεωρώ πώς είναι πιο rigid & sport ταυτόχρονα (με εξαιρετικό/ασφαλές κούμπωμα).

5 ώρες πριν, stefkou87 είπε

Εγώ πάντως αυτό έχω το χρησιμοποιώ καθημερινά είναι ότι καλύτερο. Κουμπώνει με ασφάλεια και στον ύπνο βολεύει φουλ. Γνώμη μου πάντως είναι ότι για 219 € περίμενα να είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά..

Βασικά η ποιότητα είναι μια χαρά. Η τιμή θα έπρεπε να είναι στα 150 ! 
Καλά για το Bracelet Band που κάνει 450 ή 480 ευρώ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.!

4 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Τον Νοέμβριο αγόρασα το ρολόι (πρώην κάτοχος garmin fenix 7x ss)με το Milanese …δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο λουράκι της apple…

Το φοράω όλη μερα(μόνο για φόρτιση το βγάζω )και είναι απίστευτο ,γιατί και το κάνει πιο όμορφο και δεν το καταλαβαίνεις και το φοράω στα αθλήματα(τρίαθλο) συνέχεια.

δεν φεύγει με τίποτα απο το χέρι ούτε μου έχει ανοίξει ποτέ…και ήταν κάτι που το φοβόμουν για θάλασσα και πισίνα…

επίσης σήμερα το ρολόι έφυγα με 42% μπαταρία…έκανα ένα 20 λεπτό τρέξιμο με 4g στο ρολόι και ακουστικά , 70 λεπτά πισίνα και aod ανοιχτό…γύρισα με 15% μπαταρία απο τις 7 τ απόγευμα…

Πραγματικά έχει εξαιρετικό κούμπωμα. Όπως είπα στην αρχή δυσκολευόμουν να το κουμπώσω με ένα χέρι (είχα συνηθίσει σε άλλα λουράκια apple watch) όμως πλέον το βρίσκω εύκολο και εθιστικό.. Πιάνω τον ευατό μου να το ανοιγοκλείνω χωρίς ιδιαίτερο λόγο οπότε είναι και αγχολυτικό ! Πριν αρχίσουμε συζήτηση για λουράκια πάντως, είπα και κάτι για την αυτονομία το οποίο μάλλον πέρασε απαρατήρητο μπροστά στην ομορφιά του titanium milanese loop.

Προχθές έτυχε να φύγω από το σπίτι έχοντας ξεχάσει να το φορτίσω (ξεκίνησα με 15% κατά τις 12:00). Μέχρι τις 14:00 το ρολόι είχε πάει 10% και εκεί διαπιστώνω ότι είχα τα πάντα ανοιχτά (Κινητό Δίκτυο/Δεδομένα & Wifi) οπότε κλείνω αρχικά το Wifi. Μου πετάει την πρώτη ειδοποίηση ότι πρέπει να φορτίσω, αγχώνομαι, κλείνω το κινητό δίκτυο εντελώς. Το μετανιώνω στιγμιαία και ανοίγω ξανά τα data (έτσι για την αλητεία) για να δω πόσο θα αντέξει (όμως με ενεργό το Low Power Mode). Μέχρι τις 16:00 έφτασε 4% (και δεν έδειχνε έτοιμο να σβήσει). Έτυχε να περνάω μπροστά από ένα iStorm, οπότε μπαίνω να φορτίσω λίγο γιατί δεν είχα το καλώδιο μαζί. Περιττό να σχολιάσω πόσο γρήγορα φόρτισε ξανά στο 20% (μέχρι να χαζέψω σε series 10 & SE εκεί δίπλα ήμουν έτοιμος να φύγω - απίστευτο). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ένα ρολόι σαν το Ultra με σχεδόν άδεια μπαταρία, τα πήγε τόσο εξαιρετικά και κράτησε έστω και οριακά 4-5 ώρες (με ανοιχτά cellular & data). Αν δεν είχα ξεχάσει το WiFi ανοιχτό ίσως να μην έπεφτε τόσο γρήγορα (από το 15% στο 10%) και να κέρδιζα άλλη μία ώρα χρήσης. Το σίγουρο όμως είναι πως η μπαταρία του Ultra και η διαχείριση είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ. Και έαν φοβάστε το battery drain απλά ανοίξτε το low power mode (το οποίο επίσης τα πάει εξαιρετικά, δεν σου κόβει ειδοποιήσεις, και το ρολόι τα πήγαινε καλά όπως συνήθως).

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Άντε ρε Bill...το δικό σου έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί πρώτο στην Ελλάδα με τόσο αγώνα.! Να μπει κι άλλος στο κλαμπ των ενεργοποιημένων να συζητάμε για την αυτονομία μετά..

2 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Εγω πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο λουράκι δεν κάνει για κολύμπι όχι ότι θα πάθει κάτι αλλα θα γεμίσει άλατα όσο και να το πλένεις,πιθανών να είναι και λίγο χαλαρό. Γνώμη μου για κολύμπι είναι το σιλικόνης καλύτερο το τιτανίου είναι για βόλτα ποιο πολύ. 

Συμφωνώ απόλυτα.! Γενικά το αλατόνερο κάνει και ζημία σε όλα οπότε θα το απέφευγα... Σίγουρα το Ultra και τα υλικά του είναι φτιαγμένα να αντέχουν αλλά και πάλι είμαι σκεπτικός..

2 ώρες πριν, kostasbm είπε

από περιέργεια γράψτε και ποιο AW έχετε όταν γίνεται συζήτηση να δούμε και στατιστικά ποιο είναι ποιο εμπορικο στην Ελλάδα. εδώ Μελβουρνη το 10 έχει τη τιμητική του με το wifi να παίζει πολύ στις μικρές ηλικίες......

Ultra 2 (αυτό που βγήκε το 2023) σε υπέροχο Natural Titanium.! 100% battery capacity (ακόμα).!

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Στην θάλασσα εγώ προσωπικά δεν το βάζω το ρολόι..μόνο σε πισίνα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stefkou87 είπε

Στην θάλασσα εγώ προσωπικά δεν το βάζω το ρολόι..μόνο σε πισίνα.

Ειδικά με το Ultra, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι...

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, billdanos είπε

Ultra 2 έχω και εγω και κατάφερα χτες να ενεργοποιήσω την multisim με την πρώτη προσπάθεια. Το ενεργοποίησα 1:30 το βράδυ και έλαβα μήνυμα ενεργοποίησης στις 3

• Super Moderators
Δημοσ.

Εϊ ψιτ, μη νομίζετε πως ξεχάστηκα. Απλά συνεχίζω τις γνωριμίες μου με τα άτομα που εργάζονται στο support. Σε λίγο θα καλώ και θα ακούω με την πρώτη «επ Μπιλάρα, τι νέα αδερφέ;»… 🥺

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...