Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 5 λεπτά πριν, naeg15 είπε Έχω το Apple Watch Ultra 2 Πιστεύω πως αύριο θα στο λύσουν το πρόβλημα . Ok και 'γώ το ίδιο μοντέλο έχω.
ramarg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, billdanos είπε Ok και 'γώ το ίδιο μοντέλο έχω. BTW έτσι από περιέργεια.. Έχεις Ultra 2 του 2023 (σε Natural Titanium) ή Ultra 2 του 2024 (σε Black/Natural Titanium).? Όχι ότι παίζει ρόλο το χρώμα καθαρά για αισθητική προτίμηση το ρωτάω. Εγώ έχω του 2023 σε Natural Titanium (το οποίο ερωτεύτηκα εξ'αρχής και συνεχίζει να μου αρέσει τρομερά). Χθες περνώντας από iStorm (σταμάτησα για να φορτίσω για λίγο το ρολόι 😂 και έριξα μια ματιά τριγύρω στο current lineup). Spoiler Περιττό να πω ότι έφυγα με 15% από το σπίτι & με τα δεδομένα ανοιχτά έφτασε 5% σε 4 ώρες. ΟΜΩΣ μόλις ενργοποίησα το Low Power Mode τα πήγε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (με κινητό δίκτυο & δεδομένα ανοιχτά) έπεφτε με πολύ αργό ρυθμό η μπαταρία χωρίς όμως να χάνω ειδοποιήσεις εφαρμογών κλπ. Tο Βlack Ultra 2 μου άρεσε περισσότερο στο χέρι (μου φάνηκε πιο διακριτικό χρώμα ενώ το natural φωνάζει ότι φοράς Ultra και γενικά τραβάει την προσοχή, φωνάζει την αξία του). Όμως δε μου άρεσε η αίσθηση του υλικού στο χέρι (δηλαδή το μαύρο τιτάνιο έχει εντελώς διαφορετική/αδρή υφή). Πρέπει στο εργοστάσιο να δυσκολεύονται με τις βαφές τιτανίου και να ψάχνουν τρόπο να κάνουν τη μπογιά να δέσει με το υλικό (ή μπορεί να έκαναν εκπτώσεις στο κόστος επεξεργασίας του υλικού)... Δεν έχει αυτή την soft αίσθηση που έχει το βαμμένο τιτάνιο των iPhone στην αφή, και αυτό με ξένισε ίσως και με χαροποίησε που δεν πήρα το μαύρο... Εξίσου όμορφα στέκεται στο χέρι το Series 10 με JetBlack Aluminum (το οποίο γυαλίζει/αστράφτει όπως τα παλαιότερα stainless steel). Τα premium Series 10 με glossy titanium & γενικά τα cellular δεν τα είχαν φέρει καν (ούτε ως demo ούτε σε stock). Επεξ/σία 9 Απριλίου από ramarg
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 21 λεπτά πριν, ramarg είπε BTW έτσι από περιέργεια.. Έχεις Ultra 2 του 2023 (σε Natural Titanium) ή Ultra 2 του 2024 (σε Black/Natural Titanium).? Όχι ότι παίζει ρόλο το χρώμα καθαρά για αισθητική προτίμηση το ρωτάω. Εγώ έχω του 2023 σε Natural Titanium (το οποίο ερωτεύτηκα εξ'αρχής και συνεχίζει να μου αρέσει τρομερά). Χθες περνώντας από iStorm (σταμάτησα για να φορτίσω για λίγο το ρολόι 😂 και έριξα μια ματιά τριγύρω στο current lineup). Απόκρυψη περιεχομένων Περιττό να πω ότι έφυγα με 15% από το σπίτι & με τα δεδομένα ανοιχτά έφτασε 5% σε 4 ώρες. ΟΜΩΣ μόλις ενργοποίησα το Low Power Mode τα πήγε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (με κινητό δίκτυο & δεδομένα ανοιχτά) έπεφτε με πολύ αργό ρυθμό η μπαταρία χωρίς όμως να χάνω ειδοποιήσεις εφαρμογών κλπ. Tο Βlack Ultra 2 μου άρεσε περισσότερο στο χέρι (μου φάνηκε πιο διακριτικό χρώμα ενώ το natural φωνάζει ότι φοράς Ultra και γενικά τραβάει την προσοχή, φωνάζει την αξία του). Όμως δε μου άρεσε η αίσθηση του υλικού στο χέρι (δηλαδή το μαύρο τιτάνιο έχει εντελώς διαφορετική/αδρή υφή). Πρέπει στο εργοστάσιο να δυσκολεύονται με τις βαφές τιτανίου και να ψάχνουν τρόπο να κάνουν τη μπογιά να δέσει με το υλικό (ή μπορεί να έκαναν εκπτώσεις στο κόστος επεξεργασίας του υλικού)... Δεν έχει αυτή την soft αίσθηση που έχει το βαμμένο τιτάνιο των iPhone στην αφή, και αυτό με ξένισε ίσως και με χαροποίησε που δεν πήρα το μαύρο... Εξίσου όμορφα στέκεται στο χέρι το Series 10 με JetBlack Aluminum (το οποίο γυαλίζει/αστράφτει όπως τα παλαιότερα stainless steel). Τα premium Series 10 με glossy titanium & γενικά τα cellular δεν τα είχαν φέρει καν (ούτε ως demo ούτε σε stock). Το natural έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Τα μαύρα δεν με έχουν πείσει ακόμη και νομίζω πως φαίνονται και πιο εύκολα τα σημάδια πάνω τους. Η μπαταρία του πλέον είναι στο 97% health μετά από 18 μήνες.
ramarg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, billdanos είπε Το natural έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Τα μαύρα δεν με έχουν πείσει ακόμη και νομίζω πως φαίνονται και πιο εύκολα τα σημάδια πάνω τους. Η μπαταρία του πλέον είναι στο 97% health μετά από 18 μήνες. Εφόσον έχεις και εσύ Natural Titanium στέλνω πρόταση για λουράκι που θα αγαπήσεις (αν δεν το έχεις ήδη ως κατεξοχήν λάτρης του Ultra). Το Titanium Milanese Loop με το parachute-style buckle, είναι ό,τι πιο όμορφο και κολακευτικό μπορείς να φορέσεις στο ρολόι.. Δεν ξέρω αν αξίζει την τιμή του αλλά κατασκευαστικά είναι Premium, έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι, και προσθέτει αμελητέο βάρος λόγω τιτανίου.. Το κούμπωμα δεν είναι τόσο βολικό (όσο ο μαγνήτης στα κλασσικά milanese loop) αλλά αν το συνηθίσεις είναι go on, δεν ανοίγει χωρίς λόγο ούτε μετακινείται όπως ο μαγνήτης, και είναι οριακά εθιστικό το κούμπωμα/ξεκούμπωμα του. Επεξ/σία 9 Απριλίου από ramarg 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 10 λεπτά πριν, ramarg είπε Εφόσον έχεις και εσύ Natural Titanium στέλνω πρόταση για λουράκι που θα αγαπήσεις (αν δεν το έχεις ήδη ως κατεξοχήν λάτρης του Ultra). Το Titanium Milanese Loop με το parachute-style buckle, είναι ό,τι πιο όμορφο και κολακευτικό μπορείς να φορέσεις στο ρολόι.. Δεν ξέρω αν αξίζει την τιμή του αλλά κατασκευαστικά είναι Premium, έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι, και προσθέτει αμελητέο βάρος λόγω τιτανίου.. Το κούμπωμα δεν είναι τόσο βολικό (όσο ο μαγνήτης στα κλασσικά milanese loop) αλλά αν το συνηθίσεις είναι go on, δεν ανοίγει χωρίς λόγο ούτε μετακινείται όπως ο μαγνήτης, και είναι οριακά εθιστικό το κούμπωμα/ξεκούμπωμα του. Συνήθως δεν βγάζω ποτέ το ρολόι από το χέρι μου (παρά μόνο όσο φορτίζει) οπότε επιλέγω συνήθως λουράκια που είναι οκ ακόμη και στη θάλασσα το καλοκαίρι (με ξέπλυμα κλπ προφανώς μετά). Φαντάσου πως κράτησα τόσο καιρό το default χακί alpine loop που τώρα άρχισε να ξεκολλάει στην άκρη και είναι ώρα για αλλαγή... Δεν ξέρω αν θα έδινα 200+ ευρώ για ένα λουράκι...Και τα 100 που θέλει για το loop πολλά νομίζω πως είναι. 1
ramarg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Συνήθως δεν βγάζω ποτέ το ρολόι από το χέρι μου (παρά μόνο όσο φορτίζει) οπότε επιλέγω συνήθως λουράκια που είναι οκ ακόμη και στη θάλασσα το καλοκαίρι (με ξέπλυμα κλπ προφανώς μετά). Φαντάσου πως κράτησα τόσο καιρό το default χακί alpine loop που τώρα άρχισε να ξεκολλάει στην άκρη και είναι ώρα για αλλαγή... Ομολογώ ότι αυτό λόγω υφάσματος και ενισχυμένης ραφής θεωρούσα πώς θα ήταν τέρμα ανθεκτικό. Βέβαια με καθημερινή χρήση, άσκηση & βγάλε/βάλε για φόρτιση/όταν κοιμάσαι σίγουρα θα έχει μία Α φθορά... Δυστυχώς στην Ελλάδα τα λουράκια δεν τα έχουν σε έκθεση (ειδικά τα ακριβά) όπως στα official Apple Store όπου δοκιμάζεις ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει πριν αγοράσεις... Αν μπορούσες να δεις την αίσθηση που έχει το λουράκι που προτείνω στο χέρι & το πώς διατηρεί την αίσθηση ότι φοράς κάτι ελαφρύ είναι αξιοσημείωτο.. Συνήθως όταν προσθέτεις μεταλλικά λουράκια τύπου bracelet αυξάνουν το βάρος σε βαθμό που κουράζει το χέρι/καταντά ενοχλητικό για πολύωρη χρήση. Εγώ ευτυχώς είχα ένα καλό κουπόνι από Κωτσόβολο και το πήρα σε πραγματικά μειωμένη τιμή ώστε να το θεωρήσω VFM (κάνε το ίδιο αν βρεθεί αντίστοιχο κουπόνι στα χέρια σου). Επεξ/σία 9 Απριλίου από ramarg 1
panos- Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου off topic αλλά πήρα κάποτε ένα parachute τέτοιο από ali express με κοντά 30€. δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, και πάνω από 2 χρόνια τώρα είναι σαν την πρώτη μέρα. το έκοψαν από την aliexpress λόγω copyright και δεν βρήκα ποτέ αντίστοιχο (βγάζει μόνο των 10-15€ που θεωρώ ότι δε θα είναι το ίδιο).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 35 λεπτά πριν, panos- είπε off topic αλλά πήρα κάποτε ένα parachute τέτοιο από ali express με κοντά 30€. δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, και πάνω από 2 χρόνια τώρα είναι σαν την πρώτη μέρα. το έκοψαν από την aliexpress λόγω copyright και δεν βρήκα ποτέ αντίστοιχο (βγάζει μόνο των 10-15€ που θεωρώ ότι δε θα είναι το ίδιο). Είχα δοκιμάσει κάποια αντίστοιχα αλλά τα πέταξα σύντομα μιας και μου έκαναν ...αποτρίχωση στον καρπό και στα μαλλινα ρούχα... 2
ramarg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, panos- είπε off topic αλλά πήρα κάποτε ένα parachute τέτοιο από ali express με κοντά 30€. δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, και πάνω από 2 χρόνια τώρα είναι σαν την πρώτη μέρα. το έκοψαν από την aliexpress λόγω copyright και δεν βρήκα ποτέ αντίστοιχο (βγάζει μόνο των 10-15€ που θεωρώ ότι δε θα είναι το ίδιο). Το θέμα δεν είναι το copyright τόσο. Ούτε θα κρίνω κάποιον που δε θέλει να δώσει 240€ για λουράκι. Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ φθηνό (άλλωστε όπως είπα και εγώ το διάλεξα γιατί είχα κουπόνι που μου έδινε αξιόλογη έως τεράστια έκπτωση = οπότε κατά κάποιο τρόπο πήρα κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγόραζα λόγω κόστους). Στα silicon sport bands η ποιοτική διαφορά είναι δυσδιάκριτη (οπότε σε αυτή τη περίπτωση θα σου πω εύκολα ότι δεν αξίζει να δώσεις 60-100 ευρώ για το αυθεντικό). Στα υφασμάτινα/πλεκτά λουράκια επίσης έχει εξελιχθεί η αντιγραφή (αλλά καταλαβαίνεις ποιοτική διαφορά όπου υπάρχουν μεταλικά κουμπώματα δηλαδή δεν μπαίνουν εύκολα στο ρολόι, δεν βγαίνουν, κολλάνε και οριακά φοβάσαι ότι θα κάνεις ζημία στο ρολόι). Αυτό που έχει ο Bill για παράδειγμα εγώ το αγόρασα ως απομίμηση, και δεν το βάζω γιατί μπαίνει πολύ σφινωτά και φοβάμαι ότι κάποια φορά δεν θα βγει ή ότι θα μου στραβώσει το case ή θα προκαλέσει σημάδια (και πραγματικά δεν αξίζει να καταστρέψω το ultra για ένα λουράκι της πλάκας επειδή ο κατασκευαστής δεν τήρησε τα προβλεπόμενα mm πάχους στα clasp ends). Στα milanese loop stainless steel που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα επίσης εξελίχθηκαν οι αντιγραφές (αλλά το παρακάναν κυκλοφορώντας χρώματα που δεν υπάρχουν, το έκαναν κιτς χωρίς λόγο, και έριξαν την ποιότητα σε υλικά κατασκευής & μαγνήτες, οπότε η εμπειρία του να λύνεται το λουράκι και να παθαίνεις στιγμιαίο σοκ ότι θα σκάσει το ρολόι στο τσιμέντο σε κάνει να θες να δώσεις 100 ευρώ για το γνήσιο). Στα τελευταία Titanium Milanese Loop που ανέφερα δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να αντέγραψαν άψογα το σχέδιο. Αλλά χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου, θεωρώ εξαρχής δεδομένο ότι δεν έχει ίδια ποιότητα, ούτε χρησιμοποίησαν τιτάνιο, ούτε θα μπορέσουν να κάνουν σωστό/ασφαλές manufacture. Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να αποκτήσω δερματολογικό πρόβλημα από χημικά μετάλλων κακής ποιότητας (τα οποία είναι δεδομένο ότι θα βγουν αργά ή γρήγορα στο χέρι αντιδρώντας με τα οξέα του ιδρώτα). Και αυτός ο φόβος ισχύει για όλα τα μαϊμού λουράκια όσο δελεταστικό και αν είναι το κόστος (ένα παραπάνω όμως στα μεταλλικά & στα συνθετικά). Επεξ/σία 9 Απριλίου από ramarg 1
panosk111178 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ramarg είπε BTW έτσι από περιέργεια.. Έχεις Ultra 2 του 2023 (σε Natural Titanium) ή Ultra 2 του 2024 (σε Black/Natural Titanium).? Όχι ότι παίζει ρόλο το χρώμα καθαρά για αισθητική προτίμηση το ρωτάω. Εγώ έχω του 2023 σε Natural Titanium (το οποίο ερωτεύτηκα εξ'αρχής και συνεχίζει να μου αρέσει τρομερά). Χθες περνώντας από iStorm (σταμάτησα για να φορτίσω για λίγο το ρολόι 😂 και έριξα μια ματιά τριγύρω στο current lineup). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Περιττό να πω ότι έφυγα με 15% από το σπίτι & με τα δεδομένα ανοιχτά έφτασε 5% σε 4 ώρες. ΟΜΩΣ μόλις ενργοποίησα το Low Power Mode τα πήγε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (με κινητό δίκτυο & δεδομένα ανοιχτά) έπεφτε με πολύ αργό ρυθμό η μπαταρία χωρίς όμως να χάνω ειδοποιήσεις εφαρμογών κλπ. Tο Βlack Ultra 2 μου άρεσε περισσότερο στο χέρι (μου φάνηκε πιο διακριτικό χρώμα ενώ το natural φωνάζει ότι φοράς Ultra και γενικά τραβάει την προσοχή, φωνάζει την αξία του). Όμως δε μου άρεσε η αίσθηση του υλικού στο χέρι (δηλαδή το μαύρο τιτάνιο έχει εντελώς διαφορετική/αδρή υφή). Πρέπει στο εργοστάσιο να δυσκολεύονται με τις βαφές τιτανίου και να ψάχνουν τρόπο να κάνουν τη μπογιά να δέσει με το υλικό (ή μπορεί να έκαναν εκπτώσεις στο κόστος επεξεργασίας του υλικού)... Δεν έχει αυτή την soft αίσθηση που έχει το βαμμένο τιτάνιο των iPhone στην αφή, και αυτό με ξένισε ίσως και με χαροποίησε που δεν πήρα το μαύρο... Εξίσου όμορφα στέκεται στο χέρι το Series 10 με JetBlack Aluminum (το οποίο γυαλίζει/αστράφτει όπως τα παλαιότερα stainless steel). Τα premium Series 10 με glossy titanium & γενικά τα cellular δεν τα είχαν φέρει καν (ούτε ως demo ούτε σε stock). 2 ώρες πριν, billdanos είπε Το natural έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Τα μαύρα δεν με έχουν πείσει ακόμη και νομίζω πως φαίνονται και πιο εύκολα τα σημάδια πάνω τους. Η μπαταρία του πλέον είναι στο 97% health μετά από 18 μήνες. Εγώ έχω και τα δύο και natural και black μην το φοβάσαι το black έχει μεγάλη αντοχή το χρώμα εγώ το έχω χωρίς θήκη από όταν βγήκε και δεν έχει πάθει το παραμικρό! Βασικά φοράω τώρα το μαύρο αλλά δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο ότι είναι καλύτερο το ένα από το άλλο αισθητικά μου αρέσουν και τα δύο. Εκείνο που τα απογειώνει και δείχνουν πολύ ωριαία και φοριούνται και για ποιο καλά είναι το λουράκι το όπιο δεν το έχω πάρει γιατί δεν υπήρχες διαθέσιμο τότε όταν το αγόρασα παρά μόνο το μαύρο με μαύρο λουράκι. Το έχω βάλει στο πρόγραμμα να το αγοράσω στο μαύρο μάλλον έτσι το σκέφτομαι γιατί είναι και ακριβό κάνει περίπου 200€. Επεξ/σία 9 Απριλίου από panosk111178 1
alejsalonica Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παίδες αυτό το «COSMOTE Αναμονή…» που βγάζει πόσες μέρες κρατάει κατά μέσο όρο; Επεξ/σία 9 Απριλίου από alejsalonica
gidi Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, ramarg είπε Εφόσον έχεις και εσύ Natural Titanium στέλνω πρόταση για λουράκι που θα αγαπήσεις (αν δεν το έχεις ήδη ως κατεξοχήν λάτρης του Ultra). Το Titanium Milanese Loop με το parachute-style buckle, είναι ό,τι πιο όμορφο και κολακευτικό μπορείς να φορέσεις στο ρολόι.. Δεν ξέρω αν αξίζει την τιμή του αλλά κατασκευαστικά είναι Premium, έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι, και προσθέτει αμελητέο βάρος λόγω τιτανίου.. Το κούμπωμα δεν είναι τόσο βολικό (όσο ο μαγνήτης στα κλασσικά milanese loop) αλλά αν το συνηθίσεις είναι go on, δεν ανοίγει χωρίς λόγο ούτε μετακινείται όπως ο μαγνήτης, και είναι οριακά εθιστικό το κούμπωμα/ξεκούμπωμα του. Καλησπέρα. Αυτό χρησιμοποιείς; Το σκέφτομαι να το πάρω και ήθελα κάποιες πληροφορίες. Κουμπώνει με ασφάλεια; Μπορείς να πας στη θάλασσα (πλατσούρισμα - όχι διάπλου της Μάχγης) και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα κλάψεις το ρολόι; Στον ύπνο βολεύει;
gkat2829 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καλησπερα παιδια. Καποιος που το εχει χρησιμοποιησει STAND ALONE το ρολοι εκτος σπιτιου εχει δει email ή κατι αλλο που να απαιτει INTERNET? Δηλαδη εφαρμογες που να απαιτουν INTERNET λειτουργουν κανονικα? Δεν μπορω να λαβω και να στειλω email ειτε με την εφαρμογη του OUTLOOK ή με την εφραμογη της APPLE. Ξερει κανεις αν απαιτει καποια ρυθμιση στο ρολοι? Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα φυσικα στο ρολοι.
stefkou87 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 45 λεπτά πριν, gidi είπε Καλησπέρα. Αυτό χρησιμοποιείς; Το σκέφτομαι να το πάρω και ήθελα κάποιες πληροφορίες. Κουμπώνει με ασφάλεια; Μπορείς να πας στη θάλασσα (πλατσούρισμα - όχι διάπλου της Μάχγης) και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα κλάψεις το ρολόι; Στον ύπνο βολεύει; Εγώ πάντως αυτό έχω το χρησιμοποιώ καθημερινά είναι ότι καλύτερο. Κουμπώνει με ασφάλεια και στον ύπνο βολεύει φουλ. Γνώμη μου πάντως είναι ότι για 219 € περίμενα να είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά.. 3
dream21 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 6 ώρες πριν, billdanos είπε Ok και 'γώ το ίδιο μοντέλο έχω. Μην περιμενεις και εγω με ultra 2 ειμαι και περιμενω απο την τριτη 2 ώρες πριν, alejsalonica είπε Παίδες αυτό το «COSMOTE Αναμονή…» που βγάζει πόσες μέρες κρατάει κατά μέσο όρο; εγω ειμαι απο 1η του μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα