Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που θα κάνεις τη διαδικασία ενεργοποίησης να τσεκάρεις πως αναγράφει τη σωστή τιμή ή την προσφορά από κάτω στα 5.5 ευρώ!

Οκ να είσαι καλά 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που θα κάνεις τη διαδικασία ενεργοποίησης να τσεκάρεις πως αναγράφει τη σωστή τιμή ή την προσφορά από κάτω στα 5.5 ευρώ!

Εγώ ενεργοποίησα την υπηρεσία στις 01/04/2025 και δεν είχαν προλάβει να βάλουν το κειμενάκι για την προσφορά. Λες να έχω τρεχαματα;

Επεξ/σία από gidi
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gidi είπε

Εγώ ενεργοποίησα την υπηρεσία στις 01/04/2025 και δεν είχαν προλάβει να βάλουν το κειμενάκι για την προσφορά. Λες να έχω τρεχαματα;

Εχεις 3 μήνες για να το τσεκάρεις. 

Επίσης κάτι που δεν έψαξα ακόμη, είναι το τι κάνεις σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και μετά χρειαστεί να αλλάξεις AppleWatch! :) 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, billdanos είπε

Επίσης κάτι που δεν έψαξα ακόμη, είναι το τι κάνεις σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και μετά χρειαστεί να αλλάξεις AppleWatch! :) 

Μπορείς να προσθέσεις και δεύτερη κάρτα (μάλλον όμως με 27,5€), ή καταργείς από το παλιό και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Σε αυτή τη περίπτωση όμως μάλλον χάνεις το free trial 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, billdanos είπε

Λες να ρωτήσω στο support;

• Super Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panos- είπε

Μπορείς να προσθέσεις και δεύτερη κάρτα (μάλλον όμως με 27,5€), ή καταργείς από το παλιό και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Σε αυτή τη περίπτωση όμως μάλλον χάνεις το free trial 

Μα δεν θα θέλω δεύτερη κάρτα, απλά θα αλλάξω συσκευή ρολογιού και θα πρέπει κάπως να μεταφερθεί η esim σε αυτό. Εκτος αν αυτό γίνεται αυτόματα όταν κάνεις pair νέο ρολόι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gidi είπε

Λες να ρωτήσω στο support;

Μόλις μίλησα με το chat support και μου έγραψαν επί λέξει το εξής: "Λογω της παραγγελίας της υπηρεσίας COSMOTE MultiSIM μέσω της digital ροής, επωφελείστε έκπτωσης 80% στο πάγιο της υπηρεσίας, διαμορφώνοντας την τιμή στα 5,5€/μήνα (αντί για 27,5/μήνα) μετά την ολοκλήρωση των δωρεάν 3 μηνών."

Οπότε θεωρώ το θέμα λήξαν.

• Like 2
Δημοσ.

Σάββατο μεσημέρι τηλεφωνική αίτηση για unlimited από καρτοκινητό. Πριν 10 λεπτά ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα με την ίδια eSIM (αν και στην αίτηση έλεγε αναμονή για courier και παραλαβή εξοπλισμού που ίσως είναι αυτό το τυπικό στάδιο που έχουν αναφέρει και σε κάποιους άλλους) και αμέσως έκανα την αίτηση για multisim η οποία και ενεργοποιήθηκε μέσα σε 1 λεπτό από την αίτηση. 

22,14€ το unlimited και 5,50€ η multisim. 

Στην περίπτωση μου εξαιρετικά τα πήγε η Cosmote…

Δημοσ.
1 minute ago, dis83 said:

Σάββατο μεσημέρι τηλεφωνική αίτηση για unlimited από καρτοκινητό. Πριν 10 λεπτά ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα με την ίδια eSIM (αν και στην αίτηση έλεγε αναμονή για courier και παραλαβή εξοπλισμού που ίσως είναι αυτό το τυπικό στάδιο που έχουν αναφέρει και σε κάποιους άλλους) και αμέσως έκανα την αίτηση για multisim η οποία και ενεργοποιήθηκε μέσα σε 1 λεπτό από την αίτηση. 

22,14€ το unlimited και 5,50€ η multisim. 

Στην περίπτωση μου εξαιρετικά τα πήγε η Cosmote…

Στα 22 ευρώ πως την πέτυχες αυτήν την έκπτωση; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Μα δεν θα θέλω δεύτερη κάρτα, απλά θα αλλάξω συσκευή ρολογιού και θα πρέπει κάπως να μεταφερθεί η esim σε αυτό. Εκτος αν αυτό γίνεται αυτόματα όταν κάνεις pair νέο ρολόι...

Κατάργηση και ξανά ενεργοποίηση. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Στα 22 ευρώ πως την πέτυχες αυτήν την έκπτωση; 

Το έχω γράψει και προηγουμένως. Ο κύριος λόγος ήταν ότι είχα για χρόνια καρτοκινητό με τακτικές ανανεώσεις το οποίο συχνά με παρακαλούσαν να κάνω συμβόλαιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα βγήκε ο λογαριασμός μου και χρεώνουν την νέα esim 25€, ούτε 27,50€, ούτε 5,5€.

Έχω χρόνο μπροστά μου, ελπίζω να το διορθώσουν. Θα τους ενοχλήσω φυσικά σε λίγους μήνες.

image.png.ebfee8180544f4b6f6012735fd4ce0b5.png

image.png.5a3bed11028c9ecd03a0d808798f66d3.png

Δημοσ.

Καλησπέρα , μόλις μίλησα με το 13888 και μου είπαν ότι για το ultra2 δεν έχουν ακόμα διαθέσιμες κάρτες eSIM  θα έχουν από τις 11/04 όντως ισχύει αυτό?

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Σε άλλα νέα βγήκε ο λογαριασμός μου και χρεώνουν την νέα esim 25€, ούτε 27,50€, ούτε 5,5€.

Λογικό είναι. 3 μήνες με 100% έκπτωση και μετά με 80%. Δεν φαίνεται σαν δυο ξεχωριστές εκπτώσεις αλλά μια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...