Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Αναρωτιέμαι πώς κρατιέσαι 😂 Υπέγραψες σύμβαση για νέο πρόγραμμα και ακόμα δεν πέρασε στο σύστημα.? Αυτά εφαρμόζονται άμεσα (μέσα σε ένα μισάωρο από την υπογραφή)..

Εκκρεμουσε πρωτα η διασπαση του family και μετα θα γινουν τα υπόλοιπα. Για την ωρα βλεπω ξεχωριστα τις 2 γραμμες μου αλλα ακομη εμφανιζονται οι παλιες τιμες παγιων και η λήξη του προηγουμενου συμβολαίου. Παρολα αυτα στο δικο μου αριθμό βλέπω τα απεριοριστα data αλλα εχει ενα "προσωρινό" προγραμμα οπως μου ειπαν "Cosmote Mobile Platinum" το οποιο καποια στιγμή υποθετω πως θα γινει "Gigamax Unlimited". Όπως μου ειπαν θα λαβω σχετική ενημερωση μεσα απο το App για τα νεα συμβόλαια που πρεπει να αποδεχτώ κλπ, κατι που θα γινει Δευτέρα ή Τρίτη.

Γι αυτό κρατιεμαι και δεν συνεχίζω το cellular στο watch γιατι έτσι και κολλησει παλι πουθενά δεν θα αντέξω όλη τη διαδικασία απο την αρχή... 😛 

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή gigamax unlimited τελικά με 22,14€ για 18 μήνες, αν και συνειδητά για χρόνια απείχα από τα συμβόλαια. 

Αλλά θα το καταπιώ αν μόνο έτσι μπορώ να φέυγω από το σπίτι χωρίς το τηλέφωνο που και που...

Αναμένω να ενεργοποιηθεί απο βδομάδα για να ενεργοποιήσω και τη Multisim. 

Επεξ/σία από dis83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Εκκρεμουσε πρωτα η διασπαση του family και μετα θα γινουν τα υπόλοιπα. Για την ωρα βλεπω ξεχωριστα τις 2 γραμμες μου αλλα ακομη εμφανιζονται οι παλιες τιμες παγιων και η λήξη του προηγουμενου συμβολαίου. Παρολα αυτα στο δικο μου αριθμό βλέπω τα απεριοριστα data αλλα εχει ενα "προσωρινό" προγραμμα οπως μου ειπαν "Cosmote Mobile Platinum" το οποιο καποια στιγμή υποθετω πως θα γινει "Gigamax Unlimited". Όπως μου ειπαν θα λαβω σχετική ενημερωση μεσα απο το App για τα νεα συμβόλαια που πρεπει να αποδεχτώ κλπ, κατι που θα γινει Δευτέρα ή Τρίτη.

Γι αυτό κρατιεμαι και δεν συνεχίζω το cellular στο watch γιατι έτσι και κολλησει παλι πουθενά δεν θα αντέξω όλη τη διαδικασία απο την αρχή... 😛 

Μόλις φανεί από Δευτέρα η αλλαγή, μη ξεχάσεις να μπεις μέσα στο MyCosmote και να βάλεις όλες τις συνδέσεις που έχεις στο ίδιο Cosmote One σχήμα (για να μη χάσεις την έξτρα έκπτωση -5% για πολλαπλές συνδέσεις κινητής. Η όλη λογική του ενιαίου σχήματος αντικατέστησε τα προγενέστερα οικογενειακά (και άρα θα έχεις πάλι έκπτωση όπως και πριν που σου έδωσαν μία συνολική τιμή). Εμένα αν και με διαβεβαίωσαν ότι ρύθμισαν το σχήμα στο κατάστημα, μία εβδομάδα μετά μπήκα και είδα ότι οι συμβάσεις εμφανίζονταν ξεχωριστά, επομένως έχε κατά νου να το δημιουργήσεις εσύ για σιγουριά. 

58 λεπτά πριν, dis83 είπε

Για αρχή gigamax unlimited τελικά με 22,14€ για 18 μήνες, αν και συνειδητά για χρόνια απείχα από τα συμβόλαια. 

Αλλά θα το καταπιώ αν μόνο έτσι μπορώ να φέυγω από το σπίτι χωρίς το τηλέφωνο που κα που...

Δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή. Είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσες να έχεις πίστεψε με. Απλά να γνωρίζεις ότι ο 1ος λογαριασμός θα βγει αυξημένος κάπου στα 30+ (αλλά έτσι συμβαίνει για λόγους που έχουν να κάνουν με τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την ΕΕΤΤ). Σε μένα χθες βγήκε ο 2ος λογαριασμός μετά τη σύναψη της σύμβασης και η χρέωση είναι όντως 20 + ΦΠΑ :D :D Βέβαια πληρώνω το ίδιο πρόγραμμα σε άλλη γραμμή 38 ευρώ οπότε δε ξέρω αν βγαίνω πραγματικά κερδισμένος. Αν κοιτάξω τη συνολική τιμή η κάθε γραμμή μου βγαίνει 30€. 

Και επίσης να επιβεβαιώσω ότι φάνηκε η υπηρεσία MultiSIM στο λογαριασμό & η αντίστοιχη έκπτωση χρέωσης για τον 1ο μήνα. 

IMG_0357.PNG

Επεξ/σία από ramarg
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε κ εμένα το Cosmote Gigamax unlimited ερχόμενος από Cosmote Neo.

Επιβεβαιώνω και εγώ την προσφορά όπως θα δείτε στην φώτο στα 5,5€.
Ενεργοποίησα την υπηρεσία άμεσα και γρήγορα με αναμονή το πολύ ένα λεπτό.

IMG_0379.png

incoming-636D42C7-B0DE-4345-9765-9675724EBC3F.png

incoming-54B8B551-8279-4AF1-9DCD-6A23E54D52A1.png

IMG_0380.png

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, dis83 said:

Αλλά θα το καταπιώ αν μόνο έτσι μπορώ να φέυγω από το σπίτι χωρίς το τηλέφωνο που και που...

Αναμένω να ενεργοποιηθεί απο βδομάδα για να ενεργοποιήσω και τη Multisim. 

Η προσφορά των 22 ευρώ πως σου δόθηκε ;

Εμένα για φορητότητα μου είπαν στο 26.70 η καλύτερη τιμή  στο unlimited gigamax ?

Μήπως μετέφερες φορητότητα και το σταθερό σου ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Εμένα για φορητότητα μου είπαν στο 26.70 η καλύτερη τιμή  στο unlimited gigamax ?

Συστημικά, η Cosmote διαλέγει κάποιους συνδρομητές και βγαίνει γι'αυτούς κουπόνι (εσωτερικά) ώστε να σου ρίξει το μηνιαίο πάγιο πολύ πιο κάτω (απ'ότι σε άλλους) ώστε να σου δώσει κίνητρο να το μετατρέψεις σε συμβόλαιο. Δεν το κάνει γιατί έφερες κάποιο σταθερό στην Cosmote και τα κριτήρια είναι εντελώς άγνωστα σε εμάς. Σε εμένα δόθηκε τέτοιο κουπόνι και μάλιστα σε χρονική στιγμή που ακολούθησε την διακοπή σταθερής (επομένως όχι δεν πήρα αυτή την τιμή με αντάλλαγμα να συνάψω double play).

Προσωπική μου γνώμη είναι πως δίνουν το κουπόνι ΜΟΝΟ σε γραμμές καρτοκινητής, οι οποίες από τη χρήση τους φαίνεται ότι αποτελούν κύριες γραμμές, και οι χρήστες τους ρίχνουν πολλά λεφτά κάθε μήνα για  ανανεώσεις χρόνου ομιλίας (ας πούμε 20-30 ευρώ) και μάλιστα για μεγάλο διάστημα (1-2 έτη). Συνεπώς τέτοιες προσφορές δεν αφορούν συνδρομητές καρτοσυμβολαίου (που ήδη έχουν κάποια δέσμευση) ούτε και πελάτες συμβολαίου (με πρόγραμμα προς ανανέωση). Και το λεώ γιατί όσο είχα τον αριθμό ως καρτο-συμβόλαιο λάμβανα ΜΟΝΟ κάποιες γελοίες προσφορές για ανανέωση του καρτοσυμβολαίου (καμία προσφορά για συμβόλαιο) και έτσι το μετέτρεψα σε καρτοκινητό γιατί πραγματικά τα πακέτα του WhatsUp έδιναν πολύ καλύτερο όγκο χρήσης από τα καρτοσυμβόλαια... Επίσης έχω 4-5 καρτοκινητά τα οποία συντηρώ ακριβώς με αυτό τον τρόπο (περιστασιακές ανανεώσεις κάθε 2-3 μήνες) και για εκείνα δεν βγήκε κανένα κουπόνι, παρά μόνο για την κύρια γραμμή. Η προσφορά λοιπόν αφορά συγκεκριμένο ΑΦΜ και συγκεκριμένο αριθμό (όχι όλες τις γραμμές που έχεις). 

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ramarg είπε

Συστημικά, η Cosmote διαλέγει κάποιους συνδρομητές και βγαίνει γι'αυτούς κουπόνι (εσωτερικά) ώστε να σου ρίξει το μηνιαίο πάγιο πολύ πιο κάτω (απ'ότι σε άλλους) ώστε να σου δώσει κίνητρο να το μετατρέψεις σε συμβόλαιο. Δεν το κάνει γιατί έφερες κάποιο σταθερό στην Cosmote και τα κριτήρια είναι εντελώς άγνωστα σε εμάς. Σε εμένα που δόθηκε αυτή η τιμή μπορώ να σου πω ότι είχα κόψει μάλιστα το σταθερό πριν από 1 μήνα.

Προσωπική μου γνώμη είναι πως δίνουν το κουπόνι ΜΟΝΟ σε συνδρομητές καρτοκινητής (όχι καρτοσυμβολαίου, όχι συμβολαίου προς ανανέωση) και υπό τη προυπόθεση ότι αυτοί οι συνδρομητές δεν κάνουν απλά μία ανανέωση χρόνου στο τρίμηνο, και σε γενικές γραμμές έχουν το καρτοκινητό σαν κύρια γραμμή και ρίχνουν πολλά λεφτά κάθε μήνα σε ανανεώσεις (ας πούμε 20-30 ευρώ).

Σωστά, περίπου. Καρτοκινητό ως κύρια γραμή με 15-20€ το μήνα το πολύ σε ανανεώσεις. Και ένα Fiber 1Gbps στο σπίτι σε Cosmote ONE. Και μια ακόμα γραμμή σταθερού ως εταιρικό που μάλλον δεν έπαιξε ρόλο. 

25 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Όπως έγραψα πριν, δεν ήθελα για κανένα λόγο να έχω συμβόλαιο εδώ και πολλά χρόνια. Με το καρτοκινητό έκανα μια χαρά τη δουλειά μου. Με παίρνανε 2-3 φορές το χρόνο τουλάχιστον για να το μετατρέψω σε συμβόλαιο και πάντα δε δεχόμουν χωρίς να ακούσω καν την προσφορά. Παίζει να έχω απορρίψει καλύτερη από αυτή.  

Εν τω μεταξύ τα εταιρικά κινητά ποιό λόγο ύπαρξης έχουν όταν, αν κατάλαβα καλά, είναι πιο ακριβά από τα προσωπικά ; Τι πλεονέκτημα έχει ένα εταιρικό πρόγραμμα κινητής ; 

Επεξ/σία από dis83
  • Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dis83 είπε

Σωστά, περίπου. Καρτοκινητό ως κύρια γραμή με 15-20€ το μήνα το πολύ σε ανανεώσεις. Και ένα Fiber 1Gbps στο σπίτι σε Cosmote ONE. Και μια ακόμα γραμμή σταθερού ως εταιρικό που μάλλον δεν έπαιξε ρόλο. 

Όπως έγραψα πριν, δεν ήθελα για κανένα λόγο να έχω συμβόλαιο εδώ και πολλά χρόνια. Με το καρτοκινητό έκανα μια χαρά τη δουλειά μου. Με παίρνανε 2-3 φορές το χρόνο τουλάχιστον για να το μετατρέψω σε συμβόλαιο και πάντα δε δεχόμουν χωρίς να ακούσω καν την προσφορά. Παίζει να έχω απορρίψει καλύτερη από αυτή.  

Εν τω μεταξύ τα εταιρικά κινητά ποιό λόγο ύπαρξης έχουν όταν, αν κατάλαβα καλά, είναι πιο ακριβά από τα προσωπικά ; Τι πλεονέκτημα έχει ένα εταιρικό πρόγραμμα κινητής ; 

Για τα Business Gigamax λες.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, dis83 είπε

Ναι

Κοίταξε, το Gigamax Unlimited [για ιδιώτες] βγαίνει στα 41 ευρώ (και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου να εξασφαλίσεις εκπτώσεις Cosmote One [λόγω σταθερής ή άλλων συνδέσεων κινητής] καθώς και αν θα διαλέξεις έκπτωση αντί επιδότησης (για να ρίξεις το 40άρι προς τα κάτω). Όλα αυτά για να έχεις απεριόριστα προς όλους εντός Ελλάδος, 2000 sms προς όλους & unlimited data χωρίς κόφτες.

Τα Gigamax Business Ultimate ή Ultimate Plus (λαμβάνω αυτά υπόψιν στη σύγκριση γιατί είναι τα μόνα που δίνουν απεριόριστα δεδομένα) σου δίνουν επιπρόσθετα 3000 περισσότερα SMS, χρόνο ομιλίας προς διεθνή σταθερά και κινητά, χρόνο ομιλίας προς σταθερά ΕΕ, κάποιες έξτρα υπηρεσίες roaming pass όταν ταξιδεύεις διεθνώς, Μicrosoft 365 STD, my cosmote για επιχειρήσεις (για εύκολη μαζική διαχείριση εξόδων/πληρωμών) κλπ. Σίγουρα απευθύνονται σε επαγγελματίες που έχουν συχνή επικοινωνία με εξωτερικό & επαγγελματικά ταξίδια.

Αν κρατήσουμε από το Gigamax Unlimited [για ιδιώτες] μία μέση τιμή παγίου 35€/μήνα, τα εταιρικά πακέτα βγαίνουν 20-40€ πάνω. Χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν κερδίζεις εκπτώσεις αντί επιδότησης ή εκπτώσεις πολλών συνδέσεων (πολύ πιθανό).

Screenshot 2025-04-05 at 18.27.16.png

Επεξ/σία από ramarg
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ενεργοποίησα κι εγώ την υπηρεσία αλλά όταν πραγματοποιώ ή δέχομαι κλήσεις και φοράω τα AirPods ούτε ακούω το συνομιλητή ούτε με ακούν. Αν αλλάξω τον ήχο στο Apple Watch ή κλήση ακούγεται κανονικά. 
Έχεις κάποιος άλλος αυτό το θέμα κι αν ναι, έχουμε βρει λύση ή θα μιλάμε σαν τους τρελούς σε ανοιχτή ακρόαση αν δεν έχουμε μαζί το κινητό;

Δημοσ.

Παιδιαααα το κατάφερα με unlimited gigamax family!!!!

Έκανα λίγο αυτό που είχε πει ο pppmarkos κάπως έτσι…

έβαλα έβγαλα πολλές φορές sim και μου έλεγε αναμονή πάλι…

λέω ας δοκιμάσω να βάλω την sim μου στο κινητό της γυναίκας μου και ας ενεργοποιήσω iMessage εκεί…το έκανα και μετά ξανά έβαλα την sim στο κινητό μου…

μπήκα στην εφαρμογή το έστησα απο την αρχη(μου έδινε την επιλογή ) και σε 2 λεπτά ενεργοποιήθηκε..

προσπάθησα πολλές φορές βάλε βγάλε και λέω τελευταία φορά που ασχολούμαι και έπιασε…

IMG_0141.png

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Παιδιαααα το κατάφερα με unlimited gigamax family!!!!

Έκανα λίγο αυτό που είχε πει ο pppmarkos κάπως έτσι…

έβαλα έβγαλα πολλές φορές sim και μου έλεγε αναμονή πάλι…

λέω ας δοκιμάσω να βάλω την sim μου στο κινητό της γυναίκας μου και ας ενεργοποιήσω iMessage εκεί…το έκανα και μετά ξανά έβαλα την sim στο κινητό μου…

μπήκα στην εφαρμογή το έστησα απο την αρχη(μου έδινε την επιλογή ) και σε 2 λεπτά ενεργοποιήθηκε..

προσπάθησα πολλές φορές βάλε βγάλε και λέω τελευταία φορά που ασχολούμαι και έπιασε…

IMG_0141.png

Μπράβο φίλε. Σας το είπα. Κάπως πρέπει να ακυρώνει την αρχική αίτηση. Κ μόλις κάνεις νέα πάει νερό. 

Ο @dream21ας δοκιμάσει να βάλει την κάρτα σε άλλη συσκευή. Να πάρει άλλο s/n να ακυρωθεί. 

Για τον φίλο @billdanosδεν λέω περιμένει την αλλαγή συμβολαίου αλλά σίγουρα θα είχε ενεργοποιηθεί. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Μπράβο φίλε. Σας το είπα. Κάπως πρέπει να ακυρώνει την αρχική αίτηση. Κ μόλις κάνεις νέα πάει νερό. 

Ο @dream21ας δοκιμάσει να βάλει την κάρτα σε άλλη συσκευή. Να πάρει άλλο s/n να ακυρωθεί. 

Για τον φίλο @billdanosδεν λέω περιμένει την αλλαγή συμβολαίου αλλά σίγουρα θα είχε ενεργοποιηθεί. 

Καλά δεν με χαλάει αφού πέτυχα και αλλαγή του συμβολαίου μου σε unlimited και σε καλύτερη τιμή. :) Στην περίπτωση μου πάντως δεν έπαιζε αυτό…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Το εκανα πολλες φορες με το που παω να περασω καινουργια αιτηση λεει οτι υπαρχει ηδη μια σε εξελιξη. Εμενα λογικα ειναι αλλη περιπτωση

Επεξ/σία από dream21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...