Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα 

ΘΑ ηθελα να βρω εναν αυτοματισμο που να εχω το cellular στο ρολοι απενεργοποιημενο οσο ειναι κοντα στο κινητο και με το που χανει την επικοινωνια να ενεργοποιειτε το cellular 

Δηλαδη να ειναι κλειστος ο διακοπτης , και οταν φευγει απο την εμβελεια του κινητου να ανοιγει 

Για το θεμα αυξησης της αυτονομιας του ρολογιου του θελω 

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 4:24 ΠΜ, axidousgr είπε

καλημερα 

ΘΑ ηθελα να βρω εναν αυτοματισμο που να εχω το cellular στο ρολοι απενεργοποιημενο οσο ειναι κοντα στο κινητο και με το που χανει την επικοινωνια να ενεργοποιειτε το cellular 

Δηλαδη να ειναι κλειστος ο διακοπτης , και οταν φευγει απο την εμβελεια του κινητου να ανοιγει 

Για το θεμα αυξησης της αυτονομιας του ρολογιου του θελω 

Αυτό κάνει πρακτικά το ρολόι από μόνο του. :)

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 4:52 ΠΜ, billdanos είπε

Αυτό κάνει πρακτικά το ρολόι από μόνο του. :)

Δεν δουλευει οντως αλλα ο διακοπτης του cellular ειναι ανοιχτος , με αποτελεσμα να τρωει πολυ ενεργεια απο το ρολοι 

Θελω να κλεινει ο διακοπτης και οταν μενει χωρις επικοινωνια με το τηλεφωνο να ανοιγει ο διακοπτης ! 

Με κλειστο το cellular διακοπτη στο ρολοι σε 4 ωρες εχω χασει 4% μπαταρια , με ανοιχτο διακοπτει πολυ παραπανω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα αυτα ισχύουν μονο για τα iwatch cellular?Αστεία ερώτηση αλλα καπου το χασα...Η και για τα iwatch που μας πουλουσαν μεχρι σημερα...?

Επεξ/σία από dakiskargios
Δημοσ.

Εμένα πάντως λέει Cosmote Αναμονή... Ό,τι κόλπο ανέφεραν προηγούμενοι εδώ πέρα δεν έπιασε. Το πρόγραμμά μου είναι Gigamax unlimited (όχι οικογενειακό).

Δημοσ.

Αυτο που αναφερω εγω αφορα τα cellular . Με ενεργο τον διακοπτη ασχετως αν ειναι κοντα στο τηλεφωνο η μακρια τρωει πολυ μπαταρια σε εμενα σε ultra 1

Για αυτο ρωταω 

Δημοσ.

Τα Push notifications δουλευουν όταν δεν έχεις το κινητο δίπλα; Για παράδειγμα όταν έχν το κινητό δίπλα, push notifications για μηνύματα που μου έρχονται απο το Teams εμφανίζονται και στο κινητό. 
Όταν έχεις το ρολόι σε 4G αλλά χωρίς το κινητό κοντά, έρχονται ειδοποιήσεις; Κυρίως ρωτάω για εφαρμογές που δεν έχου αντίστοιχη εφαρμογή για το apple watch, αλλά δέχεσαι ειδοποιήσεις μέσω mirroring των ειδοποιήσεων στο iPhone.

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω εχει προχωρησει κανενας απο εδω μεσα σε ενεργοποιηση ULTRA πρωτης Γενιας ή 9αρι ή 8αρι? Η COSMOTE γραφει στο site οτι θα υποστηριχθουν προς το παρον τα ULTRA 2 τα 10αρια και τα SE προς το παρον.

Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:27 ΠΜ, gkat2829 είπε

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω εχει προχωρησει κανενας απο εδω μεσα σε ενεργοποιηση ULTRA πρωτης Γενιας ή 9αρι ή 8αρι? Η COSMOTE γραφει στο site οτι θα υποστηριχθουν προς το παρον τα ULTRA 2 τα 10αρια και τα SE προς το παρον.

Ultra 1 εδώ κομπλέ. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όποιον έχει τύχει "συστημικό" πρόβλημα στην Cosmote ξέρει ήδη ότι είναι ένα τεράστιο χαμαιτυπείο και για να βγάλεις άκρη πρέπει να έχεις τεράστια τύχη ή μέσο μέσα στην εταιρεία. Ελπίζω επειδή είναι σημαντικό το ζήτημα και αφορά πολλούς να το λύσουν μόνοι τους.

Στα του ρολογιού τώρα, AW Ultra 2. 

Φόρτιση εχθές στις 13:00.

Μια ώρα καταγραφή γυμναστική, μισή ώρα τρέξιμο έξω, 15 λεπτά κλήση, σύνολο 2 ώρες σε 4G και όλα ανοιχτά την υπόλοιπη ημέρα μαζί με το κινητό.

Η μπαταρία τώρα σχεδόν 24 ώρες είναι στο 49%, ενώ χωρίς 4G συνήθως ήταν στο 65-70%. Από τις 3 γεμάτες μέρες δηλαδή έπεσα στις <2.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:32 ΠΜ, ppmarkos είπε

Ultra 1 εδώ κομπλέ. 

Ευχαριστω πολυ. Αν υπαρχει και κανεις αλλος που εχει συνδεσει και παλιοτερα που εχουν αγοραστει απο το εξωτερικο ας το αναφερει εδω μεσα να γνωριζουμε. 

Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:32 ΠΜ, djuan1988 είπε

Σε όποιον έχει τύχει "συστημικό" πρόβλημα στην Cosmote ξέρει ήδη ότι είναι ένα τεράστιο χαμαιτυπείο και για να βγάλεις άκρη πρέπει να έχεις τεράστια τύχη ή μέσο μέσα στην εταιρεία. Ελπίζω επειδή είναι σημαντικό το ζήτημα και αφορά πολλούς να το λύσουν μόνοι τους.

Στα του ρολογιού τώρα, AW Ultra 2. Μ

Φόρτιση εχθές στις 13:00.

Μια ώρα καταγραφή γυμναστική, μισή ώρα τρέξιμο έξω, 15 λεπτά κλήση, σύνολο 2 ώρες σε 4G και όλα ανοιχτά την υπόλοιπη ημέρα μαζί με το κινητό.

Η μπαταρία τώρα σχεδόν 24 ώρες είναι στο 49%, ενώ χωρίς 4G συνήθως ήταν στο 65-70%. Από τις 3 γεμάτες μέρες δηλαδή έπεσα στις <2.

Επέκταση  

ειναι αυτο που λεω , εγω πλεον το διακοπτη cellular τον εχω κλειστο , και αν αφησω το κινητο τον ανοιγω 

θα κανω τεστ σημερα αυτονομιας 

Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:36 ΠΜ, gkat2829 είπε

Ευχαριστω πολυ. Αν υπαρχει και κανεις αλλος που εχει συνδεσει και παλιοτερα που εχουν αγοραστει απο το εξωτερικο ας το αναφερει εδω μεσα να γνωριζουμε. 

Από Dubai το δικό μου. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Το είχα ψάξει τότε ήταν ο ίδιος κωδικός συσκευής με αυτόν που πωλούσαν κι Ελλάδα. 

Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:47 ΠΜ, ppmarkos είπε

Από Dubai το δικό μου. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Το είχα ψάξει τότε ήταν ο ίδιος κωδικός συσκευής με αυτόν που πωλούσαν κι Ελλάδα. 

Ευχαριστω πολυ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...