Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 8:23 ΠΜ, ppmarkos είπε

Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό απ όλο αυτό. Δεν νομίζω όμως ότι είναι θέμα μη εμπορικού συμβολαίου αφού με άφησε κ ενεργοποιήθηκα. 
Ας είναι όμως έτσι και αφού είχες σκοπό να ανανεώσεις να βγει κάτι καλό. 
Αν θες πες και σε τι τιμή σου δίνουν το unlimited.. Από το τμήμα ακυρώσεων λογικά πρέπει να το δίνουν γύρω στα 25€..

30 ευρώ περίπου το unlimited και καπου στα 15 για τη δευτερη γραμμη με τα ελαχιστα data που μπορει να δώσουν. Μια χαρά όλα, τα δέχτηκα, το προχωράνε και θα λάβω ενημέρωση για την αποδοχή του νέου προγράμματος μέσα απο το cosmote app. Απλα ίσως πάει από Δευτέρα γιατί πρέπει πρώτα να διακόψουν το υπάρχον πρόγραμμα που έχω.

Και το αστείο θα είναι όταν τελικά ενεργοποιήσω το watch στο νέο πρόγραμμα, να πουν πως τελικά το πάγιο για τα unlimited θα είναι όντως 27 ευρώ... 😛 

• Haha 2
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 8:43 ΠΜ, jimakris είπε

επειδή με ενδιαφέρουν μονο τα DATA , έχουμε ως τώρα κάποιον που αγόρασε και εγκατέστησε eSIM από εξωτερικό και του δουλεύει κανονικά?

ας πούμε κοίταζα αυτό https://www.betterroaming.com  

Θα χρειαστεί family setup το ρολόι οπότε χάνεις συνδεσιμότητα με το κινητό...δυστυχώς δεν είναι λύση.

Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 8:42 ΠΜ, billdanos είπε

30 ευρώ περίπου το unlimited και καπου στα 15 για τη δευτερη γραμμη με τα ελαχιστα data που μπορει να δώσουν. Μια χαρά όλα, τα δέχτηκα, το προχωράνε και θα λάβω ενημέρωση για την αποδοχή του νέου προγράμματος μέσα απο το cosmote app. Απλα ίσως πάει από Δευτέρα γιατί πρέπει πρώτα να διακόψουν το υπάρχον πρόγραμμα που έχω.

Και το αστείο θα είναι όταν τελικά ενεργοποιήσω το watch στο νέο πρόγραμμα, να πουν πως τελικά το πάγιο για τα unlimited θα είναι όντως 27 ευρώ... 😛 

Όχι, το αστείο θα είναι να προχωρήσεις τώρα πάλι σε ενεργοποίηση της multi sim με την eSIM που πήρες και να ενεργοποιηθεί. 

• Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 8:50 ΠΜ, ppmarkos είπε

Όχι, το αστείο θα είναι να προχωρήσεις τώρα πάλι σε ενεργοποίηση της multi sim με την eSIM που πήρες και να ενεργοποιηθεί. 

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ! 😛 Κυρίως γιατί όντως μπορεί να παίξει... 

Θα περιμένω μέχρι να αλλάξει το συμβόλαιό μου.

Κουράστηκα... Τόσες μέρες νομίζω πως έχω αποκτήσει περισσότερη τεχνογνωσία από ότι το support της Cosmote... 

• Haha 3
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 8:46 ΠΜ, kostis_jp είπε

Θα χρειαστεί family setup το ρολόι οπότε χάνεις συνδεσιμότητα με το κινητό...δυστυχώς δεν είναι λύση.

A ok! Ευχαριστώ για την διευκρίνιση σου. Κάτι άλλο εκει εξω? Γιατί  τα σενάρια ή έχω απεριόριστα DATA στο κινητό μου και χρεώνομαι 27,5 ευρώ στο ρολόι είτε πληρώνω 5,5 ευρώ στο ρολόι αλλά ΔΕΝ έχω απεριόριστα DATA στο κινητό μου , απλα δεν παίζουν ....και θα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 4/4/2025 στις 6:15 ΠΜ, dis83 είπε

22€ για το unlimited μου ζητάνε.  Μου το είχανε αναφέρει και παλιότερα τηλεφωνικώς αλλά επειδή με καλύπτει μια χαρά το καρτοκινητό με 15€ το μήνα και δεν ήθελα δέσμευση δεν το δέχτηκα. Ούτε τα 5GB του καρτοκινητού δεν ξοδεύω καλά καλά. Ο μόνος λόγος να κάνω συμβόλαιο είναι η υποστήριξη του ρολογιού. 

Και μένα 22 ευρώ μου το άφησαν το Gigamax Unlimited και φυσικά δεν άφησα την προσφορά να πάει χαμένη. Γενικά οι τιμές που δίνουν στον καθένα είναι roller coaster δε βγάζεις άκρη. Κακώς αρνήθηκες την προσφορά, γιατί είναι πραγματικά καλή τιμή από τα 41 που ζητάνε κανονικά. Τα καρτοκινητά καλώς ή κακώς, ανέβασαν τις ελάχιστες ανανεώσεις και τα απεριόριστα πακέτα απαιτούν ανανεώσεις 25+ ευρώ. Αν έχεις τρόπο πήγαινε από ένα υποκατάστημα Cosmote/Γερμανός και αν ισχύει ακόμα η προσφορά κάνε σύμβαση. Απλά να ξέρεις ότι αυτή η προσφορά είναι με δέσμευση 18 μηνών (δηλαδή μόνο 1,5 χρόνο).

Στις 3/4/2025 στις 9:38 ΜΜ, panos- είπε

Νομίζω ότι μπερδεύονται λίγο με την Extra SIM.

Όχι λίγο, ΠΟΛΥ.  Έδωσαν τόσες υπηρεσίες που και οι ίδιοι δεν τις ξεχωρίζουν όταν προκύπτει βλάβη 😂

Στις 4/4/2025 στις 7:12 ΠΜ, francisunderwood είπε

Καλημέρα, μια πληροφορία και απο μένα , ύστερα απο πολλά τηλέφωνα και τραγελαφικούς διαλόγους στο 13888 , Μου είπαν ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία επειδή το συμβόλαιο μου είναι οικογενειακό, έχει καταργηθεί ως προιόν και πρέπει να κάνουμε εκ νέου συμβόλαιο για να προχωρήσει η διαδικασία. Η επέτειος του συμβολαίου είναι τον Ιούλιο, σε ερώτηση μου αν πρέπει να περιμένω μέχρι τότε απάντησαν ότι "ενεργοποίησαν" τις προσφορές για τους αριθμόυς μας και θα με καλέσουν για ανανέωση των συμβολαίων και θεωρητικά λύση του θέματος.Κουράστηκα. Λέω να πετάξω το κινητό και το ρολόι στην Θάλασσα.😀 

Δικαιολογίες. Αφού ο Μάρκος με οικογενειακό ενεργοποίησε κανονικά. Αντί να σας δώσουν λύση, βρήκαν ευκαιρία να σας βάλουν να ανανεώσετε την 24μηνη δέσμευση 😂 Αν είναι να αφήσεις ένα καλό συμβόλαιο και να πας ξαφνικά στα 41 ευρώ το μήνα, προκαλύτερα να χάσεις μερικούς μήνες την υπηρεσία..

Στις 4/4/2025 στις 7:35 ΠΜ, billdanos είπε

Οχι δεν εμφανίζεται ξανά. Εξακολουθώ να έχω την επιλογή "Set Up Cellular".

Θα γυρίσω σπίτι και θα σας γράψω τί έχω αντιληφθεί (έχει να κάνει με προβλήματα σύνδεσης στον Server κατά την διαδικασία της αίτησης). Έχω ήδη θίξει το θέμα σε άλλο thread με πρόβλημα που αφορά τις eSIM και εν τέλει βλέπω ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο αυτές. Είναι γενικευμένο πρόβλημα το οποίο υπάρχει όχι απλά για τις MultiSIM αλλά με όλο το σύστημα ζεύξης συνδέσεων/καρτών SIM...

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 10:30 ΠΜ, ramarg είπε

Και μένα 22 ευρώ μου το άφησαν το Gigamax Unlimited (ενώ είχα ήδη σε άλλη γραμμή το ίδιο με 36 ευρώ)και φυσικά δεν άφησα την προσφορά να πάει χαμένη. Γενικά οι τιμές που δίνουν στον καθένα είναι roller coaster δε βγάζεις άκρη. Κακώς αρνήθηκες την προσφορά, γιατί είναι πραγματικά καλή τιμή από τα 41 που ζητάνε κανονικά. Τα καρτοκινητά καλώς ή κακώς, ανέβασαν τις ελάχιστες ανανεώσεις και τα απεριόριστα πακέτα απαιτούν ανανεώσεις 25+ ευρώ. Αν έχεις τρόπο πήγαινε από ένα υποκατάστημα Cosmote/Γερμανός και αν ισχύει ακόμα η προσφορά κάνε σύμβαση. Απλά να ξέρεις ότι αυτή η προσφορά είναι με δέσμευση 18 μηνών (δηλαδή μόνο 1,5 χρόνο).

Ξέρω ότι είναι καλή προσφορά. Και ισχύει ακόμα πάρα την αρχική μου άρνηση πριν καιρό. Όντως για 18μηνο.

Απλώς ήταν κάτι που δε μου χρησίμευε μέχρι την έλευση του multisim στο ρολόι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 4/4/2025 στις 10:54 ΠΜ, dis83 είπε

Ξέρω ότι είναι καλή προσφορά. Και ισχύει ακόμα πάρα την αρχική μου άρνηση πριν καιρό. Όντως για 18μηνο.
Απλώς ήταν κάτι που δε μου χρησίμευε μέχρι την έλευση του multisim στο ρολόι. 

Μην την αφήνεις την προσφορά. Αλήθεια είναι ευκαιρία. Κι ας είναι μόνο για 18 μήνες. Η εμπειρία Gigamax Unlimited δε συγκρίνεται με κανένα άλλο συμβόλαιο.

Στις 4/4/2025 στις 8:23 ΠΜ, ppmarkos είπε

Αν θες πες και σε τι τιμή σου δίνουν το unlimited.. Από το τμήμα ακυρώσεων λογικά πρέπει να το δίνουν γύρω στα 25€..

Πού να το δώσουν 25 ευρώ, θέλει μεγάλη τύχη για να πετύχεις προσφορά. Και όταν την πετύχεις είναι μόνο για 18 μήνες. Έχω 2 Gigamax Unlimited ενεργά αυτή τη στιγμή (το ένα με 38,54€/μήνα και το άλλο με 22€/μήνα από προσφορά την οποία έμαθα κατά τύχη).Το 38άρι στο λαιμό μου κάθεται όσο το βλέπω. ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ...

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη γίνεται λόγος για τις τιμές της Cosmote, λόγω της πρόσθετης ενεργοποίησης του LTE,  η αλήθεια είναι ότι μας βάζει σε σκέψεις για μεταφορά σε συμβόλαιο, όσους είμαστε σε καρτοκινητό και μας επαρκεί η χρήση του . Γιατί το ετήσιο κόστος διπλασιάζεται....  

Για όσους είναι σε συμβόλαιο είναι έυκολα τα πράγματα , επιπλέον €60 το χρόνο.. 

Και εξηγώ:

Στο καρτοκινητό με ανανέωση πριν την λήξη του πακέτου , ανανεώνεις τα υφιστάμενα ΜΒ + λεπτά ομιλίας, συν τα πρόσθετα του μηνιαίου πακέτου που επιλέγεις. Αυτό σημαίνει για κάποιον που κάνει απλή χρήση (στο σπίτι όλοι έχουμε απεριοριστα wifi) , είσαι και με το παραπάνω καλυμμένος με min ανανέωση στα €11,5 + συσσωρεόντας ΜΒ από προηγούμενους μήνες...

Οπότε έχεις το χρόνο ένα κόστος (€11,5 * 12):  περιπου €140- €150. 

Αν πας σε συμβόλαιο με min €20,7  : περίπου ετησίως (20,7*12)  €250 + Multi sim (€5*12) €60 = €310 !!

DOUBLE PRICE..

Δηλαδή για να εκμεταλευτείς το LTE στο AW (και ότι αυτό μπορεί να σου δώσει) θα χειαστεί να διπλασιάσεις το ετήσιο κόστος σου.......

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.

Ακούστε τη δική μου ιστορία. Είμαι σε 18.4 έκδοση. Όντως κάνω τη διαδικασία μέσω του watch app ενεργοποιείται σε λεπτά και όλα καλά. Αλλά βλέποντας τα 27 ευρώ λέω άστο μωρέ και ακυρώνω την υπηρεσία από το app. Υπήρχε σχετική επιλογή και μου ήρθε και μήνυμα. Μετά καταλαβαίνω πως μπορείς να το πάρεις με 5,5 ευρώ για Gigamax unlimited και το ξανακάνω. Περνάει στο αναμονή ενεργοποίησης στο ρολόι και κάνω το λάθος να κάνω update σε 18.5 beta γιατί έχω beta profile εγκατεστημένο. Με την επανεκκίνηση χάνεται το προφίλ της eSIM και μου λέει πως η Cosmote δεν υποστηρίζει το ρολόι όταν πάω να ενεργοποιήσω ξανά. Reset το ρολόι τα ίδια. Εξυπηρέτηση πελατών καμία βοήθεια. Δε καταλαβαίνουν για τι γίνεται λόγος. Έκανα αίτημα ακύρωσης αλλά μια μέρα μέρα δεν ολοκληρώθηκε ούτε κανείς ξέρει τι και πως. Τώρα δε μπορώ καν να κάνω τη διαδικασία από την αρχή. Αν κάποιος έχει καμία συμβουλή να μου πει γιατί να κάνω downgrade σε 18.4 και από την αρχή όλα τα δεδομένα μου δε νομίζω. Απελπισία ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 4/4/2025 στις 12:31 ΜΜ, Dranthapo είπε

Ακούστε τη δική μου ιστορία. Είμαι σε 18.4 έκδοση. Όντως κάνω τη διαδικασία μέσω του watch app ενεργοποιείται σε λεπτά και όλα καλά. Αλλά βλέποντας τα 27 ευρώ λέω άστο μωρέ και ακυρώνω την υπηρεσία από το app. Υπήρχε σχετική επιλογή και μου ήρθε και μήνυμα. Μετά καταλαβαίνω πως μπορείς να το πάρεις με 5,5 ευρώ για Gigamax unlimited και το ξανακάνω. Περνάει στο αναμονή ενεργοποίησης στο ρολόι και κάνω το λάθος να κάνω update σε 18.5 beta γιατί έχω beta profile εγκατεστημένο. Με την επανεκκίνηση χάνεται το προφίλ της eSIM και μου λέει πως η Cosmote δεν υποστηρίζει το ρολόι όταν πάω να ενεργοποιήσω ξανά. Reset το ρολόι τα ίδια. Εξυπηρέτηση πελατών καμία βοήθεια. Δε καταλαβαίνουν για τι γίνεται λόγος. Έκανα αίτημα ακύρωσης αλλά μια μέρα μέρα δεν ολοκληρώθηκε ούτε κανείς ξέρει τι και πως. Τώρα δε μπορώ καν να κάνω τη διαδικασία από την αρχή. Αν κάποιος έχει καμία συμβουλή να μου πει γιατί να κάνω downgrade σε 18.4 και από την αρχή όλα τα δεδομένα μου δε νομίζω. Απελπισία ….

Επέκταση  

Yπήρχε πράγματι ενημέρωση από διάφορα site να αποφευχθεί η 18.5 γιατί φέρνει προβλήματα υποστήριξης. Κάνε downgrade σε 18.4 δεν υπάρχει άλλη λύση. Ευκαιρία για clean up. Δοκίμασε μήπως κάνεις icloud backup & restore backup μετά το downgrade (ίσως γλιτώσεις την ταλαιπωρία ρυθμίσεων από την αρχή). Απλώς τράβα τις φωτογραφίες στο mac ή σε κάποιο εξωτερικό μέσο (γιατί αν κάνεις backup μαζί με φωτογραφίες/βίντεο θα πάρει έναν αιώνα & θα πρέπει να πληρώσεις και iCloud χώρο).

Επίσης δεν έπρεπε να ακυρώσεις την υπηρεσία εφόσον ενεργοποιήθηκε (μπελάς χωρίς λόγο). Εγώ πήρα επιβεβαίωση από το live chat πως ΟΠΟΙΟΣ έκανε το αίτημα multisim μέσα από το (ηλεκτρονικό κανάλι) και όχι με αίτηση στο κατάστημα.Της εξήγησα πως η διαδικασία Cellular setup γίνεται έτσι κι αλλιώς μέσα από την ειδική εφαρμογή του ρολογιού στο iOS, αλλά εν τέλει κατάλαβα πως από τη στιγμή που κάνεις login με το CosmoteID κατά την αίτηση, ουσιαστικά καταχωρείς αίτηση προιόντος μέσα από το eShop άρα θα περαστεί σε όλους η έκπτωση (εφόσον είναι από το ηλεκτρονικό κανάλι). Επομένως για τους συνδρομητές Gigamax Unlimited θα εφαρμοστεί 80% έκπτωση (και άρα το 27,50 δεν ισχύει).  Και φυσικά είπαν πως αν δούμε κάποια άλλη χρέωση (μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου - 3 μήνες) να επικοινωνήσουμε μαζί τους.  Οπότε μάλλον δε χρειάζεται άγχος, η πολιτική των 5,50€ μας αφορά όλους ανεξαρτήτως του χρόνου που έγινε η αίτηση (άλλωστε όλοι με διαφορά λεπτών/ημερών κάναμε τις αιτήσεις). Σημασία έχει η διαδικασία να έγινε μέσω του my cosmote portal (όπερ και εγένετο).

Screenshot 2025-04-04 at 16.59.27.png

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 1:54 ΜΜ, ramarg είπε

Επίσης δεν έπρεπε να ακυρώσεις την υπηρεσία εφόσον ενεργοποιήθηκε (μπελάς χωρίς λόγο). 

Αυτη τη βλακεια έκανα εγω και μετα πηγα να ξανα ενεργοποιησω και τον ηπια πανηγυρικα. πολύ φοβαμαι οτι το ρολοι μονο σε αλλο παροχο πλεον θα παιξει..

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 2:18 ΜΜ, dream21 είπε

Αυτη τη βλακεια έκανα εγω και μετα πηγα να ξανα ενεργοποιησω και τον ηπια πανηγυρικα. πολύ φοβαμαι οτι το ρολοι μονο σε αλλο παροχο πλεον θα παιξει..

Δεν υπάρχει θέμα απλά θα σου πάρει λίγες μέρες ίσως και εβδομάδες να πάρεις απάντηση από το τεχνικό τμήμα που θα αποδεσμεύσει το EID. Ό,τι λένε στο Live Chat είναι απλά σε επίπεδο επικοινωνικής διαχείρισης/βοήθειας/εξυπηρέτησης. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να δηλώσουν τη βλάβη.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 2:32 ΜΜ, ramarg είπε

Δεν υπάρχει θέμα απλά θα σου πάρει λίγες μέρες ίσως και εβδομάδες να πάρεις απάντηση από το τεχνικό τμήμα που θα αποδεσμεύσει το EID. Ό,τι λένε στο Live Chat είναι απλά σε επίπεδο επικοινωνικής διαχείρισης/βοήθειας/εξυπηρέτησης. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να δηλώσουν τη βλάβη.

Αντε να δούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...