ppmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 μμ Όχι, επειδή έχω κ δεύτερη κάρτα εγώ έχω αυτό. Αν δεν το έχετε βάλτε λειτουργία πτήσης αν κ το καλύτερο είναι να βγει η κάρτα να ανοίξει χωρίς, κ μετά να κλείσετε κ να ξανά τοποθετήσετε. Να διαβάσει από την αρχή.
michkal91 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:12 μμ Το θέμα είναι ότι γράφει ότι υπάρχει παραγγελία σε εξέλιξη.
ppmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:13 μμ Εμένα με άφησε και προχώρησε το θέμα. Για παραγγελία όπως λέγατε και εχθές εμένα προσωπικά δεν έγραψε ποτέ.
Fribo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Εμένα με άφησε και προχώρησε το θέμα. Για παραγγελία όπως λέγατε και εχθές εμένα προσωπικά δεν έγραψε ποτέ. Δηλαδή όταν άνοιξες ξανά δεδομένα δεν υπήρχε το waiting? Εάν ναι είχες κάνει αίτημα για ακύρωση στην εφαρμογή του ρολογιού?
arxontas2323 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ 4 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Εμένα με άφησε και προχώρησε το θέμα. Για παραγγελία όπως λέγατε και εχθές εμένα προσωπικά δεν έγραψε ποτέ. Τι πακέτο έχεις;gigamax family;
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ 6 λεπτά πριν, michkal91 είπε Το θέμα είναι ότι γράφει ότι υπάρχει παραγγελία σε εξέλιξη. Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα
GreTsi31 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ Όσοι το ενεργοποιήσατε, πώς πάτε από μπαταρία και σήμα ????
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 μμ Ούτε σε εμένα άλλαξε κατι
ppmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:21 μμ 2 λεπτά πριν, Fribo είπε Δηλαδή όταν άνοιξες ξανά δεδομένα δεν υπήρχε το waiting? Εάν ναι είχες κάνει αίτημα για ακύρωση στην εφαρμογή του ρολογιού? Όχι δεν υπήρχε το COSMOTE καθόλου. Είχα κάνει νωρίς το απογευμα από την εφαρμογή ακύρωση αλλά δεν ακύρωνε. Δεν άφηνε. 2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Τι πακέτο έχεις;gigamax family; Ναι unlimited family 1 λεπτό πριν, dream21 είπε Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα Δοκιμάστε το λίγο παίδες.. 1
michkal91 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:25 μμ Δεν είσαι ίδια περίπτωση τότε. Σε εμάς υπάρχει ήδη το αίτημα.
Fribo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ 5 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Όχι δεν υπήρχε το COSMOTE καθόλου. Είχα κάνει νωρίς το απογευμα από την εφαρμογή ακύρωση αλλά δεν ακύρωνε. Δεν άφηνε. Ναι unlimited family Δοκιμάστε το λίγο παίδες.. Το έχω κάνει 2 φορές ήδη τώρα τρίτη κ γράφω από το ταμπλετ🤣 1
ppmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ 5 λεπτά πριν, michkal91 είπε Δεν είσαι ίδια περίπτωση τότε. Σε εμάς υπάρχει ήδη το αίτημα. Μια χαρά ίδια περίπτωση είναι. Έγραφε κανονικά COSMOTE αναμονή. Μόλις έκλεισα τη κάρτα έσβησε το COSMOTE τελείως. 3 λεπτά πριν, Fribo είπε Το έχω κάνει 2 φορές ήδη τώρα τρίτη κ γράφω από το ταμπλετ🤣 Υπομονή δοκιμάστε λίγο άνοιγμα κλείσιμο.
Fribo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ 7 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Μια χαρά ίδια περίπτωση είναι. Έγραφε κανονικά COSMOTE αναμονή. Μόλις έκλεισα τη κάρτα έσβησε το COSMOTE τελείως. Υπομονή δοκιμάστε λίγο άνοιγμα κλείσιμο. Τώρα δοκίμασα ξανά αφού έβγαλα την κάρτα με άφησε να κάνω ξανά διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας κ εκεί που νόμιζα ότι βγάλαμε άκρη μου έβγαλε ότι έχω ήδη μια αίτηση ενεργοποίησης κ waiting ξανά 🤣
djuan1988 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 μμ 20 minutes ago, GreTsi31 said: Όσοι το ενεργοποιήσατε, πώς πάτε από μπαταρία και σήμα ???? Σήμα λίγο χειρότερο από το κινητό (iPhone 15 Pro), αλλά ικανοποιητικό. Η μπαταρία μου φαίνεται ότι πέφτει απίστευτα γρήγορα, αλλά το έχω δοκιμάσει μόνο στο γυμναστήριο που έχει κακό σήμα και είχα ανοιχτή και την καταμέτρηση της άθλησης.
panosk111178 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 πμ (επεξεργασμένο) Σήμερα που μίλησα με την COSMOTE γιατί σκέφτομαι να πάω εκεί της γραμμές μου μου είπε ότι 5€ είναι μέχρι 40gb και 27€ για απεριόριστα για το ρολόι όχι για το τηλέφωνο! Και μου είπε πολύ σωστά τα 40gb είναι πάρα πολλά για το ρολόι και για αυτά που θα κάνεις δεν θα βλέπεις ταινίες στο ρολόι. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:11 πμ από panosk111178
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα