Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Που είναι και το λογικό. Απλά πέρασαν μόλις 24 ώρες από το λανσάρισμα της υπηρεσίας και επειδή περιμέναμε τόσα χρόνια, δεν έχουμε πλέον υπομονή! 😛 

• Like 3
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aler45 είπε

έβγαλε σε κάποιον με unlimited ότι είναι 5.5 ευρώ !

Βάζω εδώ την εικόνα από το συγκεκριμένο post:

image.png.02c9a1d27f739a8353fb5e7362542277.png

• Like 5
Δημοσ.

Προσοχή όσοι έχετε beta profile μην κάνετε update σε iOS 18.5 γιατί παίρνει carrier Cosmote 63.5 και σταματάει η υποστήριξη Apple Watch Cellular . 

Ελπίζω ότι θα το φτιάξουν . 

• Like 3
Δημοσ.

Χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω

εμείς που το ενεργοποιήσαμε πριν βγάλει αυτή την ενημέρωση για την προσφορά των 5,5 ευρώ πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο ή ισχύει για όλους μας;

• Super Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Apostol1983 είπε

εμείς που το ενεργοποιήσαμε πριν βγάλει αυτή την ενημέρωση για την προσφορά των 5,5 ευρώ πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο ή ισχύει για όλους μας;

Για όλους τόσο θα είναι δεν χρειάζεται πανικός. Και έχουμε και 3 μήνες για να τα ξεκαθαρίσουμε όλα! :) 

• Like 6
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, billdanos είπε

Για όλους τόσο θα είναι δεν χρειάζεται πανικός. Και έχουμε και 3 μήνες για να τα ξεκαθαρίσουμε όλα! :) 

Για αυτό και η 3 μήνες δωρεάν για να λύσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν και για να μην παραπονιέται ο κόσμος ότι πληρώνει την υπηρεσία και δεν δουλεύει σωστά. Πιστεύω μέσα σε 10-15 μέρες θα έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον λοιπόν η Βονταφον θα αργήσει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, θα μας δώσει την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσουμε απευθείας στα καινούργια apple watch 😛 που ακούστηκε και μία φήμη για 5G.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, ThisIsPanos said:

Εφόσον λοιπόν η Βονταφον θα αργήσει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, θα μας δώσει την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσουμε απευθείας στα καινούργια apple watch 😛 που ακούστηκε και μία φήμη για 5G.

Ε και τι το χρείαζεσαι το 5G στο ρολόι, θα παίξεις LOL ή θα δεις 4K HDR βίντεο στο ΥΤ; 😜 Για sms / τηλεφωνία άντε και κανά streaming μουσικής είναι ΥΠΕΡαρκετό το 4G. 

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aler45 είπε

έβγαλε σε κάποιον με unlimited ότι είναι 5.5 ευρώ !

5 ώρες πριν, gidi είπε

Βάζω εδώ την εικόνα από το συγκεκριμένο post:
image.png.02c9a1d27f739a8353fb5e7362542277.png

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Έχω ενθουσιαστεί με αυτό το 5,50€ για unlimited στο ρολόι... Ας κάνουν αυτό που πρέπει ως πάροχος και θα τους πλέκω το εγκώμιο καθημερινά.. 😂

4 ώρες πριν, Apostol1983 είπε

Ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις ως προς αυτό... Γιατί κατά κάποιο τρόπο εμείς συνάψαμε σύμβαση με άλλα δεδομένα (δεν αναφερόταν δηλαδή προσφορά ώστε να την επικαλεστούμε στην πορεία). Από την άλλη βέβαια μπορούμε να ακυρώσουμε την υφιστάμενη, αρκεί όντως μετά να ισχύει η προσφορά... 

2 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε

Ναι σίγουρα γι'αυτό το κάνει η Vodafone... 😂 Οι τύποι είναι ανίδεοι... Με την Cosmote τα βάζουμε γιατί απαιτούμε την τελειότητα από τον 1ο πάροχο. Από την VF δεν έχουμε καν τέτοιες απαιτήσεις...

2 ώρες πριν, enlightened είπε

Ε και τι το χρείαζεσαι το 5G στο ρολόι, θα παίξεις LOL ή θα δεις 4K HDR βίντεο στο ΥΤ; 😜 Για sms / τηλεφωνία άντε και κανά streaming μουσικής είναι ΥΠΕΡαρκετό το 4G. 

Έτσι ακριβώς. Εγώ που δοκίμασα όσες εφαρμογές μου χρειάζονται στο ρολόι, μια χαρά φόρτωναν με 4G.

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ramarg είπε

Έχω ενθουσιαστεί με αυτό το 5,50€ για unlimited στο ρολόι... Ας κάνουν αυτό που πρέπει ως πάροχος και θα τους πλέκω το εγκώμιο καθημερινά.. 😂

Ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις ως προς αυτό... Γιατί κατά κάποιο τρόπο εμείς συνάψαμε σύμβαση με άλλα δεδομένα (δεν αναφερόταν δηλαδή προσφορά ώστε να την επικαλεστούμε στην πορεία). Από την άλλη βέβαια μπορούμε να ακυρώσουμε την υφιστάμενη, αρκεί όντως μετά να ισχύει η προσφορά... 

Ας παίξει πρώτα και μετά βλέπουμε και το θέμα με την υπερκοστολόγηση. 

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω πρέπει να πιέσουμε στο 13888 όσο αναφορά το EID του ρολογιού ότι έτσι και δεν αφαιρεθεί από το σύστημα τους δεν πρόκειται να ξεκολλήσουμε από την "ΑΝΑΜΟΝΗ"

Δημοσ.

Εγω μια χαρα ειμαι απο χτες με ενεργοποιημενο το cellular στο ρολοι 

Απλα δεν ειχα για καμια ωρα 5 G στο κινητο ξαναεστειλα μυνημα ενεργοποιησης και ολα καλα 

Οσο το ρολοι ειναι κοντα στο τηλεφωνο δεν παιζει το cellular 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, thanoolhs είπε

Προσοχή όσοι έχετε beta profile μην κάνετε update σε iOS 18.5 γιατί παίρνει carrier Cosmote 63.5 και σταματάει η υποστήριξη Apple Watch Cellular . 

Ελπίζω ότι θα το φτιάξουν . 

Yep, Την πάτησα εγώ... Είχα κάνει την ενεργοποίηση και ήταν σε αναμονή.. μετά το update εξαφανίστηκε απο το ρολόι και δεν έχω δυνατότητα να το κάνω ξανά. Βέβαια δε πήρα ποτέ μήνυμα απο τη Cosmote ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Επεξ/σία από Dranthapo
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Πάντως πιστεύω πρέπει να πιέσουμε στο 13888 όσο αναφορά το EID του ρολογιού ότι έτσι και δεν αφαιρεθεί από το σύστημα τους δεν πρόκειται να ξεκολλήσουμε από την "ΑΝΑΜΟΝΗ"

Ζήτησαν σε εμένα το ΕΙD. Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...