Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δοκιμάζοντας την άλλη sim που υποστηρίζει μόνο data στο πρόγραμμα που έχω, φεύγει προφανώς το waiting από το cellular data του ρολογιού και εμφανίζεται η αρχική επιλογή για να κάνω setup. Άρα η ένδειξη αυτή με το waiting εμφανίζεται όσο υπάρχει στη συσκευή η sim με την οποία έγινε η πρώτη προσπάθεια. Αν μέχρι αύριο δεν έχω  καμία ενημέρωση θα πάω και θα πετάξω μερικά ευρώ για να μετατρέψω τη φυσική sim σε eSIM μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει. 😛 

Δεν έχει σημασία…στον αριθμό σου έχει καταχωρηθεί αίτηση με Eid του ρολογιού σου..και eSIM ν βάλεις πάλι το ίδιο θα σ λεει 

Δημοσ.

Πάμε πάλι! Απενεργοποίησα την κύρια κάρτα μου από το κινητό δίκτυο δεδομένων. 
Χάθηκε το πλάνο από το ρολόι και με πάει από την αρχή. Οπότε δεν ισχύει αν αλλάξει σε eSIM ότι θα λέει το ίδιο. Η αίτηση ακυρώνεται μόλις απενεργοποιηθεί ο αριθμός. 

IMG_3126.png

IMG_3127.png

IMG_3128.png

IMG_3129.jpeg

IMG_3130.png

IMG_3131.png

IMG_3132.jpeg

IMG_3134.png

IMG_3135.png

IMG_3136.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Πάμε πάλι! Απενεργοποίησα την κύρια κάρτα μου από το κινητό δίκτυο δεδομένων. 
Χάθηκε το πλάνο από το ρολόι και με πάει από την αρχή. Οπότε δεν ισχύει αν αλλάξει σε eSIM ότι θα λέει το ίδιο. Η αίτηση ακυρώνεται μόλις απενεργοποιηθεί ο αριθμός. 

IMG_3126.png

IMG_3127.png

IMG_3128.png

IMG_3129.jpeg

IMG_3130.png

IMG_3131.png

IMG_3132.jpeg

IMG_3134.png

IMG_3135.png

IMG_3136.jpeg

IMG_3123.jpeg

2 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Gigamax unlimited 

Μήπως gigamax family unlimited? Για τσέκαρε το σίγουρα στην εφαρμογή όπως εδώ. 

IMG_3121.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Όχι όχι εχω το απλό.

IMG_0040.jpeg

Καλό σημάδι για εμάς.. εγώ θα δοκίμαζα να ξανά κάνω την αίτηση. Απενεργοποίησε τη κάρτα σ αν θες να δοκιμασεις, με το διακόπτη από το κινητό δίκτυο δεδομένων. Τώρα δες στο watch θα έχει εξαφανιστεί το COSMOTE αναμονή. Ενεργοποίησε τη κάρτα σου και ξανά προχωρά τη διαδικασία. 

Επεξ/σία από ppmarkos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε

Καλό σημάδι για εμάς.. εγώ θα δοκίμαζα να ξανά κάνω την αίτηση. Απενεργοποίησε τη κάρτα σ αν θες να δοκιμασεις, με το διακόπτη από το κινητό δίκτυο δεδομένων. Τώρα δες στο watch θα έχει εξαφανιστεί το COSMOTE αναμονή. Ενεργοποίησε τη κάρτα σου και ξανά προχωρά τη διαδικασία. 

Ακολουθησα και σε εμενα λεει οτι υπαρχει παραγγελια ήδη στο νουμερο μου και δεν με αφηνει. οσο για καρτες sim ρωτησα εαν ειναι να τις αντικαταστησουν και μου ειπαν οτι δεν εχουν παρει τετοια εντολη μιας και παιζει και με esim και με φυσικη καρτα

Δημοσ.

Κουράστηκα από το πρωί. Δεν βγαίνει άκρη. Καλύτερα να μην το έδιναν με τέτοια ταλαιπωρία που τραβάμε…

• Haha 1
Δημοσ.

Μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση.

Λέει έχουν κανονίσει αύριο να μου στείλουν με κουριερ 2 esim ως αντικατάσταση της υπάρχουσας. Τη 2η λέει θα τη βάλω στο ρολόι.

Εντωμεταξύ έχει κόστος 10 ευρώ. Εγώ αυτό δεν το ζήτησα ποτέ. Επίσης πως ακριβώς μπορεί να μπει στο ρολόι με σκαναρισμα; 

Περιμένω να με πάρουν πίσω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Λέει έχουν κανονίσει αύριο να μου στείλουν με κουριερ 2 esim ως αντικατάσταση της υπάρχουσας. Τη 2η λέει θα τη βάλω στο ρολόι.

Εντωμεταξύ έχει κόστος 10 ευρώ. Εγώ αυτό δεν το ζήτησα ποτέ. Επίσης πως ακριβώς μπορεί να μπει στο ρολόι με σκαναρισμα; 

A εντάξει υπάρχει και άλλος που συμπάσχει μαζί μου,νομιζα ότι είμαι ο μόνος που του είπαν ότι θα παραλάβει κάρτες σιμ. :P

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Α όχι δεν κατάλαβες. Έχω στείλει ενημέρωση σε όλα τα δίκτυα ώστε να μην στο δώσει κανείς! Είσαι επίσημος αρνητής της υπηρεσίας και δεν σου επιτρέπεται! 😛 

Κανόνισε…. The force is strong with me!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ainerone είπε

Μάλλον συνειδητοποιώ και εγώ,με βάση τα συμφραζόμενα ότι όσοι έχουμε φυσική σιμ κοσμοτε αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.

Επίσης κάνοντας τα βήματα που ανέφερε ο @ppmarkos εμενα μου βγαζει σφλαμα οτι υπαρχει παραγγελια σε εξελιξη,και να παω στο my cosmote app στην ενοτητα παραγγελιες για να την δω,πραγμα που δεν βλεπω εγω εκει μεσα αλλα τεσπα.

Ρε παιδιά κάνουμε 1 βήμα μπροστά στη συζήτηση και 5 πίσω. Το έχουμε πει.

Δεν έχει να κάνει με τις φυσικές SIM. Εγώ τέτοια SIM έχω και μάλιστα από το 2023 και δούλεψε από την 1η μέρα χωρίς κολλήματα (η ενεργοποίηση έγινε 1 λεπτό μετά την ολοκλήρωση της αίτησης). Μην το συζητάτε καν γιατί κάποιοι θα τρέξουν να βγάλουν eSIM και θα περιπλακούν τα πράγματα.

Επεξ/σία από ramarg
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Έχμ… δεν έχουν καταλάβει τίποτα πες τους. Δεν μπορείς να προσθέσεις eSIM στο ρολόι οπότε τσάμπα θα χρεωθείς… Δεν κατάλαβαν καν τι είναι το Apple Watch και τι υπηρεσία χρειάζεται για να λειτουργήσει…

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχμ… δεν έχουν καταλάβει τίποτα πες τους. Δεν μπορείς να προσθέσεις eSIM στο ρολόι οπότε τσάμπα θα χρεωθείς… Δεν κατάλαβαν καν τι είναι το Apple Watch και τι υπηρεσία χρειάζεται για να λειτουργήσει…

Πραγματικά ένα χάος. Αναρωτιέμαι τί είπαν όσοι επικοινώνησαν, και τί κατάλαβαν οι υπάλληλοι του 13888... Παίζει να νομίζουν ότι στο Apple Watch περνάς eSIM με QR Code... Έχει να γίνει της κακομοίρας.. Τα 5 ευρα θα φεύγουν βροχή.. Δεν υπάρχει βασική κατανόηση της υπηρεσίας (οι περισσότεροι απλά έκαναν αναζήτηση στο google για AWC και διάβασαν τις τελευταίες 3 σελίδες του thread και προχώρησαν σε κινήσεις)...

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δοκιμάζοντας την άλλη sim που υποστηρίζει μόνο data στο πρόγραμμα που έχω, φεύγει προφανώς το waiting από το cellular data του ρολογιού και εμφανίζεται η αρχική επιλογή για να κάνω setup. Άρα η ένδειξη αυτή με το waiting εμφανίζεται όσο υπάρχει στη συσκευή η sim με την οποία έγινε η πρώτη προσπάθεια. Αν μέχρι αύριο δεν έχω  καμία ενημέρωση θα πάω και θα πετάξω μερικά ευρώ για να μετατρέψω τη φυσική sim σε eSIM μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει. 😛 

Θα βγάζει πάλι Waiting και θα τρέχεις στο φαρμακείο να αγοράσεις ηρεμιστικά 😂

Επεξ/σία από ramarg
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...