Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 3 λεπτά πριν, francisunderwood είπε Καλημέρα, ευτυχής κάτοχος του 10 titanium version από πρόσφατο ταξίδι στην Ιταλία. Μια ερώτηση, ισχύει ότι όσο το ρολόι είναι μέσα στο range του κινητού δεν καταναλώνει μπαταρία ως cellular ? Ρωτάω γιατί ως τώρα βγάζω άνετα σχεδόν 2 ημέρες ανά φόρτιση, και δεν θα ήθελα να δω την μπαταρία να «ψήνεται» άσκοπα. (Το χρησιμοποιώ κυρίως ως ρολόι και για να βλέπω τις κλήσεις, το προπονητικό κομμάτι μου είναι αδιάφορο για αυτό και οι άλλες λειτουργίες είναι κλειστές) ευχαριστώ ! Το Cellular στο ρολόι ενεργοποιείται μόνο όταν χάσεις τη σύνδεση με το τηλέφωνο. 3 1
dream21 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης, να τους γράφει αναμονή κι έχουν φυσική κάρτα sim; Από το chat μου είπαν ναι θέλει eSIM την κύρια κάρτα σας. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν όχι δεν παίζει ρόλο… περιμένω ενημέρωση απλά θέλω να δω πόσοι από εδώ είναι με φυσική κάρτα και ενεργοποίησαν τη υπηρεσία και πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης με φυσική κάρτα ή eSIM ? Kαι εγώ είμαι με φυσική κάρτα 1 ώρα πριν, jgk31 είπε και εγώ με esim είμαι σε waiting μια ερώτηση σε όσους είναι σε αναμονή έχει έρθει το email από την cosmote με τα στοιχεία από τις κάρτες? Κάρτα SIM Κύριας Σύνδεσης Κάρτα MultiSIM εμενα δεν μου εχει έρθει email ουτε και sms
Ilzals Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν ισχύει αυτό που ακούω ότι με πρόγραμμα πάνω από 40gb υπάρχει χρεώση για να έχει το Apple Watch 25 e το μήνα επιπλέον όποιος το κάνει αυτό με αυτή τη χρέωση είναι μεγάλο θύμα.Αυτη η υπηρεσία πρπει να είναι το πολυ 5e ανά μήνα ανεξάρτητα προγράμματος συμβολαίου .Εγω περιμένω χρόνια για αυτή την δυνατότητα ρου ρολογιού αλλά θύμα δεν γίνομαι κανενός να δίνω 300e το χρόνο Επεξ/σία 2 Απριλίου από Ilzals
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 9 λεπτά πριν, dream21 είπε Kαι εγώ είμαι με φυσική κάρτα εμενα δεν μου εχει έρθει email ουτε και sms Σε μένα ήρθαν κανονικά όλα αυτά (sms και email με τα στοιχεία και της φυσικής κάρτας και της multiSim αλλά και πάλι μετά από αυτό δεν έγινε τίποτα... 1
arxontas2323 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε μένα ήρθαν κανονικά όλα αυτά (sms και email με τα στοιχεία και της φυσικής κάρτας και της multiSim αλλά και πάλι μετά από αυτό δεν έγινε τίποτα... μια απο τα ιδια...βασιλη ποιο προγραμμα εχεις στην κοσμοτε; παιζει να μην δουλευει γιατι τα προγραμματα μας ειναι παλια...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε μια απο τα ιδια...βασιλη ποιο προγραμμα εχεις στην κοσμοτε; παιζει να μην δουλευει γιατι τα προγραμματα μας ειναι παλια... COSMOTE GIGAMAX Family L με custom εκπτώσεις κλπ και όλα αυτα συνδυασμένα με One πακέτο για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες (σταθερό, fiber, Tv), που όντως δεν είναι πλέον εμπορικό πρόγραμμα όπως μου είπαν...
arxontas2323 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, billdanos είπε COSMOTE GIGAMAX Family L με custom εκπτώσεις κλπ και όλα αυτα συνδυασμένα με One πακέτο για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες (σταθερό, fiber, Tv), που όντως δεν είναι πλέον εμπορικό πρόγραμμα όπως μου είπαν... και εγω το ιδιο προγραμμα εχω απλα με απεριοριστα...εικαζω οτι ειναι παλιο το προγραμμα μας και δεν δεχεται την υπηρεσια...
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, billdanos είπε COSMOTE GIGAMAX Family L με custom εκπτώσεις κλπ, που όντως δεν είναι πλέον εμπορικό πρόγραμμα όπως μου είπαν... Βλέπω να τον πίνουμε. Gigamax family unlimited παίζει επειδή δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Ας πούνε και οι άλλοι με θέμα.. Όπως ήθελα το καλοκαίρι να βγάλω multi sim για ίντερνετ και δεν μπορούσαν να το περάσουν στο κατάστημα…πφφφ Μου είχαν πει ότι είναι λόγω του προγράμματος που έχει καταργηθεί…
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Βλέπω να τον πίνουμε. Gigamax family unlimited παίζει επειδή δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Ας πούνε και οι άλλοι με θέμα.. Όπως ήθελα το καλοκαίρι να βγάλω multi sim για ίντερνετ και δεν μπορούσαν να το περάσουν στο κατάστημα…πφφφ Μου είχαν πει ότι είναι λόγω του προγράμματος που έχει καταργηθεί… Ε οκ δεν ειναι και πυρηνική φυσική για να το διορθώσουν στο σύστημά τους...
arxontas2323 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε οκ δεν ειναι και πυρηνική φυσική για να το διορθώσουν στο σύστημά τους... cosmote εισαι....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, arxontas2323 είπε cosmote εισαι.... Κοίτα, υπάρχει και πιο κλασικός τρόπος να λυθεί. Τα παίρνω όλα όπως είναι, τα πάω αλλού, ενεργοποιούνται και μετά περιμένω να με καλέσουν πίσω εντός 15 ημερών για υπαναχώρηση, προσφέροντάς μου τα πάντα και μάλιστα σε τιμή πολύ καλύτερη από τα 110 ευρώ που τους δίνω τώρα! 2
ainerone Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα παθών και εγώ εδώ όπως όλοι με gigamax unlimited business πρόγραμμα και leader του προγράμματος και είμαι στην ίδια κατάσταση.Πιστευω ότι είναι θέμα συστημικό και θα φτιάξει
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Κοίτα, υπάρχει και πιο κλασικός τρόπος να λυθεί. Τα παίρνω όλα όπως είναι, τα πάω αλλού, ενεργοποιούνται και μετά περιμένω να με καλέσουν πίσω εντός 15 ημερών για υπαναχώρηση, προσφέροντάς μου τα πάντα και μάλιστα σε τιμή πολύ καλύτερη από τα 110 ευρώ που τους δίνω τώρα! Δυνατός. Απλά επειδή έχω μιλήσει εγώ το πρωί και περιμένω ενημέρωση, αν μιλήσει κανείς μαζί τους να τους αναφέρουμε ότι έχουμε αυτό το πρόγραμμα να το δουν γιατί θα ψάχνουν 1 βδομάδα…
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Δυνατός. Απλά επειδή έχω μιλήσει εγώ το πρωί και περιμένω ενημέρωση, αν μιλήσει κανείς μαζί τους να τους αναφέρουμε ότι έχουμε αυτό το πρόγραμμα να το δουν γιατί θα ψάχνουν 1 βδομάδα… Τους μίλησα και σήμερα. Είπαν πως το έχουν στείλει κατά προτεραιότητα και είναι και άλλοι που το αντιμετωπίζουν και θα με ενημερώσουν σύντομα. 1
dream21 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Όσοι είμαστε με ενδειξη "ANAMONH " Εαν πάτε να κανετε αφαιρεση προγραμματος COSMOTE απο την εφαρμογη μεσα δεν γινετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα