Babischr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στις 5/4/2025 στις 7:11 ΜΜ, jkvet είπε Καλησπέρα, Ενεργοποίησα κι εγώ την υπηρεσία αλλά όταν πραγματοποιώ ή δέχομαι κλήσεις και φοράω τα AirPods ούτε ακούω το συνομιλητή ούτε με ακούν. Αν αλλάξω τον ήχο στο Apple Watch ή κλήση ακούγεται κανονικά. Έχεις κάποιος άλλος αυτό το θέμα κι αν ναι, έχουμε βρει λύση ή θα μιλάμε σαν τους τρελούς σε ανοιχτή ακρόαση αν δεν έχουμε μαζί το κινητό; Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα διαπίστωσα κι εγώ…
ramarg Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dimitris2006 είπε το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία αποκλείονται οι εταιρικοί πελάτες. στην εξυπηρέτηση που κάλεσα μου είπαν ότι πρέπει να ζητήσει η εταιρία να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία multi sim. εάν το έχει κάνει κάποιος με επιτυχία ας μας πει εάν ζήτησε κάτι παραπάνω από την εταιρία του. Για τα εταιρικά ισχύει αυτό. Το έχουμε θίξει και σε άλλες σελίδες. Απλώς θα σας ταλαιπωρήσουν να πάτε μέχρι το κατάστημα. Το ερώτημα βέβαια είναι, θα περάσει η έκπτωση 80% σε εσάς.? Η εξυπηρέτηση ανέφερε πως η έκπτωση για τους Unlimited στα 5,50 αντί για 27,50 θα περάσει μόνο για αιτήσεις μέσα από την ηλεκτρονική ροή (my cosmote). Στις 2/4/2025 στις 12:43 ΠΜ, ramarg είπε Προφανώς το κάνουν όχι γιατί τα εταιρικά προγράμματα δεν υποστηρίζουν MultiSIM αλλά καθαρά για λόγους νομιμοποίησης αυτού που επιχειρεί αλλαγές στο συμβόλαιο (αυτό καταλαβαίνω από το μήνυμα σφάλματος που σου εμφάνισε). Κάποιος μπορεί να έχει στα χέρια του εταιρικό νούμερο αλλά να μην είναι νόμιμος εκπρόσωπος (πχ μέλος οικογένειας) και σε αντίθεση με τους ιδιώτες σε εταιρικές συμβάσεις χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή (γιατί εκδίδονται παραστατικά και σε τέτοια ποσά αποδίδουν ΦΠΑ = δεν υπάρχει περιθώριο για ζημία ούτε μπορεί να ακυρωθεί κομμένο τιμολόγιο ούτε να κάνουν αντιλογισμούς εύκολα). Σίγουρα δεν προσφέρει τόση ευελιξία όλο αυτό για κατόχους εταιρικών συμβολαίων (μάλλον το αντίθετο: είναι μια επιπρόσθετη ταλαιπωρία ταυτοποίησης στο κατάστημα όμως γίνεται για το καλό και των δύο πλευρών & για να αποφευχθούν λάθη). Αν αλλάξουν λογική στο μέλλον δεν το γνωρίζω. 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε Πληρώνω ήδη αρκετά για αυτά που προσφέρουν. Μου έχουν δώσει και μια δωρεάν κάρτα - αριθμό για το iPad. Εκεί γιατί την έδωσαν δωρεάν; Από την στιγμή που δεν που προσφέρουν τίποτα παραπάνω πέρα από απλά την δυνατότητα να χρησιμοποιώ τα δεδομένα κλπ που ήδη πληρώνω δεν βλέπω το λόγο της χρέωσης. Αυτή είναι η ένσταση, αν έδιναν και 10GB extra θα είχε νόημα. Καλά δε θα κάνουμε και θέμα τα 5,50 για το ρολόι.. Την extraSIM μπορεί να στην έδωσαν στα λόγια ''δωρέαν'' αλλά στην πράξη χρεώνεται κανονικά στον λογαριασμό. Απλώς στην πορεία σου περνάνε έκπτωση. Το ίδιο γίνεται και για την υπηρεσία (χρεώνεται 25,50 και σου αντιλογίζουν τα 20). Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ramarg
gidi Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 4/4/2025 στις 9:38 ΜΜ, gidi είπε Σήμερα είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσω εκτενώς την υπηρεσία σε πραγματικές συνθήκες. Έλλειψα δύο δίωρα από το σπίτι και δεν πήρα μαζί το κινητό. Στο πρώτο δίωρο είχα διαρκώς καταγραφή βαδίσματος συν δύο σύντομα τηλεφωνήματα συν αρκετά iMessage. Πλήρωσα δύο φορές με Apple Pay. Έχασε κάπου 27% μπαταρία. Στο δεύτερο δίωρο είχα ένα σύντομο τηλεφώνημα και πολλά iMessage συν κάπου 12 λεπτά πλοήγηση με Apple Maps. Έχασε κάπου 15% μπαταρία. Ο βασικός λόγος που περίμενα τόσα χρόνια πώς και πώς την υπηρεσία είναι το disconnect που προσφέρει. Στο πρώτο δίωρο ένιωθα αρκετά το στερητικό σύνδρομο και το άγχος ότι πρέπει να επικοινωνήσω όπως κάναμε παλιά με τους ανθρώπους αντί να κάνω doom scrolling σε feeds που δε με ενδιαφέρουν. Στο δεύτερο δίωρο ένιωθα περισσότερο παρόντας στη στιγμή και στην πραγματικότητα. Από πλευράς αυτονομίας θεωρώ πως σε οκτώ το πολύ ώρες εντατικής χρήσης θα τελειώνει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία (AWU 2) αλλά νομίζω πως δεν είναι showstopper αυτό για εμένα. Η έλλειψη κάμερας είναι αρκετά σοβαρή, καθώς και η έλλειψη πρόσβασης σε mobile banking. Η συνολική μου αίσθηση ήταν θετική και είχε μια δόση 90s γιατί πλέον το να βγαίνεις έξω χωρίς smartphone / social media είναι σα να βγαίνεις χωρίς κινητό. Μιλάμε για μια συσκευή που ξεχνάς ότι έχεις πάνω σου και κάνει μόνο τα βασικά. Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας. Αν δε βαριέστε δείτε αυτό το βιντεάκι. Μοιάζει με Apple commercial αλλά δεν είναι. https://youtu.be/OLJvJ4hDcNs?feature=shared 2 2
jimis98 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 ώρες πριν, alejsalonica είπε Πληρώνω ήδη αρκετά για αυτά που προσφέρουν. Μου έχουν δώσει και μια δωρεάν κάρτα - αριθμό για το iPad. Εκεί γιατί την έδωσαν δωρεάν; Από την στιγμή που δεν που προσφέρουν τίποτα παραπάνω πέρα από απλά την δυνατότητα να χρησιμοποιώ τα δεδομένα κλπ που ήδη πληρώνω δεν βλέπω το λόγο της χρέωσης. Αυτή είναι η ένσταση, αν έδιναν και 10GB extra θα είχε νόημα. και πληρώνεις κάθε μήνα δεδομένα?
KoMM Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, Babischr είπε Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα διαπίστωσα κι εγώ… μια απ τα ιδια. Εβγαλε κανεις ακρη;
axidousgr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 23 ώρες πριν, panoszavra είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα. Εάν βρίσκομαι με το ρολόι και ενεργοποιημένο το 4g αλλά δίχως το κινητό , σε σημείο με wifi (με αποθηκευμένο το κωδικό στην συσκευή) , θα συνδεθεί αυτόματα στο wifi για εξοικονόμηση ενέργειας άραγε; Μια δοκιμή από όσους έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία εάν δεν είναι κόπος! ναι θα παιξει μεσω wifi , το εχω δοκιμασει στην δουλεια 1
taslikos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, axidousgr είπε ναι θα παιξει μεσω wifi , το εχω δοκιμασει στην δουλεια και για κλήσεις γυρνάει και σς wifi calling?
naeg15 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Επειδή σκέφτομαι να προβώ και εγώ στο unlimited ggamax , ο ενδοιασμος μου ειναι αν τελικα η υπηρεσια multisim θα ειναι 5,5 η 27,5 εξτρα το μηνα . Εχουμε καπου καταληξει ?
taslikos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, naeg15 είπε Επειδή σκέφτομαι να προβώ και εγώ στο unlimited ggamax , ο ενδοιασμος μου ειναι αν τελικα η υπηρεσια multisim θα ειναι 5,5 η 27,5 εξτρα το μηνα . Εχουμε καπου καταληξει ? 5,5 ειναι αφου το εχουν και καλά σε προσφορά.. 1
naeg15 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, taslikos said: 5,5 ειναι αφου το εχουν και καλά σε προσφορά.. Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν δεν υπάρχει προσφορά στα 5,5 ευρώ .Μου είπαν μετά τους 3 μήνες πάει στα + 27.5 ευρώ , δεν έχουν καμία ενημέρωση για το 5,5 .Μόνο στα υπολοιπα προγράμματα είναι + 5.5 η multisim , στο unlimited οπως ειπα θα ειναι 27,5 + Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από naeg15 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 41 λεπτά πριν, naeg15 είπε Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν δεν υπάρχει προσφορά στα 5,5 ευρώ .Μου είπαν μετά τους 3 μήνες πάει στα + 27.5 ευρώ , δεν έχουν καμία ενημέρωση για το 5,5 .Μόνο στα υπολοιπα προγράμματα είναι + 5.5 η multisim , στο unlimited οπως ειπα θα ειναι 27,5 + Παιδια σταματήστε να επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια! Αυτό που ποστάρετε αφορά τις MultiSim που μπαίνουν σε άλλες συσκευές για να μοιράζεστε τα data του πακέτου και ΟΧΙ το AppleWatch. Όποιος με unlimited πρόγραμμα μπαίνει για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο AppleWatch, βλέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως υπάρχει προσφορά από τα 27 στα 5.5 ειδικά για το AppleWatch. 1
jkvet Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Έχω την εντύπωση ότι αν παίζει μουσική από το Spotify απευθείας από το ρολόι στα AirPods και πας να απαντήσεις την κλήση δεν έχεις ήχο από την κλήση στα AirPods κατά την κλήση και δεν σε ακούν έκλεισα την εφαρμογή Spotify και μετά κλήση κανονικά. Δεν το έχω επιβεβαιώσει βέβαια ακόμα ότι είναι αυτό το θέμα σίγουρα γιατί κατά την κλήση φόρεσα μόνο το δεξί ακουστικό οπότε ίσως το θέμα να έχει να κάνει με τη ρύθμιση του μικροφώνου στα AirPods από αυτόματα που είναι αυτή τη στιγμή, στο δεξί ή το αριστερό μόνο. Αν τα τσεκάρει αυτά κάποιος πριν από μένα ας μας ενημερώσει
naeg15 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 minutes ago, billdanos said: Παιδια σταματήστε να επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια! Αυτό που ποστάρετε αφορά τις MultiSim που μπαίνουν σε άλλες συσκευές για να μοιράζεστε τα data του πακέτου και ΟΧΙ το AppleWatch. Όποιος με unlimited πρόγραμμα μπαίνει για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο AppleWatch, βλέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως υπάρχει προσφορά από τα 27 στα 5.5 ειδικά για το AppleWatch. Τέλια ξεκαθάρισε το πρόβλημα Ευχαριστώ πάω για unlimited λοιπόν
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε Τέλια ξεκαθάρισε το πρόβλημα Ευχαριστώ πάω για unlimited λοιπόν Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που θα κάνεις τη διαδικασία ενεργοποίησης να τσεκάρεις πως αναγράφει τη σωστή τιμή ή την προσφορά από κάτω στα 5.5 ευρώ! 1
taslikos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες να κοιτάξετε να πάρετε και το unlimited σε καλή τιμή. το έδωσαν σε φίλο 18€/μήνα (χωρίς φόρο, κάτω από 29)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα