Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα. Εάν βρίσκομαι με το ρολόι και ενεργοποιημένο το 4g αλλά δίχως το κινητό , σε σημείο με wifi (με αποθηκευμένο το κωδικό στην συσκευή) , θα συνδεθεί αυτόματα στο wifi για εξοικονόμηση ενέργειας άραγε; Μια δοκιμή από όσους έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία εάν δεν είναι κόπος! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ramarg είπε

ο server που τις διαχειρίζεται έχει άλυτα θέματα

Πληροφοριακά πάντως, το provisioning είναι ένα. Τώρα τελευταία άρχισαν να αλλάζουν τον provisioning server τους, αλλά δεν πάει μαζικά η μεταφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, είναι 3 μήνες δωρεάν κι αν μετά θες ακυρώνεις; Ή μόνο για 14 ημέρες λόγω νομοθεσίας. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά τα 5,5€ /μήνα μου φαίνεται νταβατζιλίκι. Θα ήθελα να δουν ακυρώσεις λόγω τιμής μπαρ και στρώσουν.

Δημοσ.
42 minutes ago, alejsalonica said:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, είναι 3 μήνες δωρεάν κι αν μετά θες ακυρώνεις; Ή μόνο για 14 ημέρες λόγω νομοθεσίας. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά τα 5,5€ /μήνα μου φαίνεται νταβατζιλίκι. Θα ήθελα να δουν ακυρώσεις λόγω τιμής μπαρ και στρώσουν.

Σε όλο τον κόσμο αυτή είναι η τιμή. Καμία εταιρεία δεν το δίνει δωρεάν. Όλες γύρω στο 5ευρω παίζουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Μετά τους 3 μήνες κάνεις ό,τι θες με την υπηρεσία. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης (εντός 14 ημερών), καθώς η υπηρεσία είναι ανοιχτή χωρίς δέσμευση. Ξεκινάς και σταματάς χωρίς κόστος (εφόσον πρόκειται για άϋλη postpaid κάρτα). Στην περίπτωση που η υπηρεσία εμπλέκει έκδοση φυσικής (πχ ExtraSIM) και πάλι δεν έχεις ρήτρα πρόωρης αποχώρησης αλλά αν σταματήσεις χάνεις κατά κάποιο τρόπο τα χρήματα που έδωσες για την έκδοση της κάρτα (οπότε για να αρχίσεις εκ νέου θα πληρώσεις πάλι την extraSIM).

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Παρακολουθώ το thread εδώ και πολλά χρόνια και δε μπορώ να το πιστέψω ότι φτάσαμε στο σημείο που πλέον έχει γίνει πραγματικότητα!

Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που έχει εταιρικό συμβόλαιο και τα έχει καταφέρει να το ενεργοποιήσει. Τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω από την εταιρία μου; Να ενεργοποιήσει την υπηρεσία multi sim δίνοντας μου μια esim για το AW;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Πάντως για να καταγραφεί στο ιστορικό, οι δικές μου προσπάθειες έγιναν αρχικά μόνο με data κινητής Cosmote και στη συνέχεια με WiFi από σταθερή της Vodafone. Επίσης το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν κάπως τυχαία (μιας και έχουμε χρήστες που κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν με την πρώτη), δεν δείχνουν μόνιμο θέμα με τους servers τους κλπ. Υποθέτω πως είναι ένα συνδυασμός της συνολικής κατάστασης που επικρατεί στα συστήματα τους που όπως συμβαίνει και στους περισσότερους παρόχους είναι πολλά και διαφορετικά και προσπαθούν να «συντονιστούν μεταξύ τους». Επίσης αν ήταν μόνο ένα απλό θέμα σε έναν σέρβερ, φαντάζομαι πως δεν θα έμπαιναν οι ίδιοι σε τόση φασαρία ενημερώνοντας για μη συμβατά προγράμματα και προτείνοντας διακοπές συμβολαίων και δημιουργία νέων σε χαμηλότερες πρακτικά τιμές…

Αντίστοιχα, κάρτες eSIM έχω ενεργοποιήσει χωρίς κανένα θέμα με σύνδεση WiFi από την Cosmote. 

Εκεί ακριβώς εστίασα στην απάντηση μου. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει όλοι τα ίδια προβλήματα, και ενδέχεται κάποιοι να μην είχατε και ποτέ πρόβλημα με τα eSIM links που στέλνουν (πάντως το σύστημα που διαχειρίζεται τις αϋλες κάρτες πρέπει να είναι ενιαίο γι' αυτό και πρότειναν σε όλους να μεταβούν σε eSIM για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ασυμβατότητας συστημάτων). Προσπαθούν με τη μέθοδο του αποκλεισμού αιτιών να βρουν τί φταίει (και ο τύπος της κάρτας σίγουρα δεν επηρεάζει εφόσον εμείς ενεργοποιήσαμε με φυσική). Είναι καθαρά λαχείο η όλη φάση, γιατί σε κάποιους όλα πάνε καλά ανταποκρίνεται ο server και σε άλλους όχι. Σε μένα τουλάχιστον όλες οι λύσεις WiFi ((σταθερού internet ανεξαρτήτως εταιρίας) έχουν πρόβλημα και όσες φορές προσπάθησα να ενεργοποίησω κάρτες δεν το καταφέρνω. Ο server (παρά το γεγονός ότι η σελίδα φαίνεται να έχει φορτώσει) απροσδόκητα & για απροσδιόριστο λόγο κόβει τη σύνδεση σου με αυτόν (με αποτέλεσμα η αίτηση κάρτας είτε να μένει κολλημένη προς ενεργοποίηση (δεν την διεκπεραιώνει δηλαδή) είτε να ακυρώνεται η άυλη κάρτα μετά από Χ ημέρες (επειδή δεν την ενεργοποίησες). Όσες φορές γύρισα τα δεδομένα στην VF οι μέχρι πρότινος κολλημένες διαδικασίες προχώρησαν χωρίς πρόβλημα. 

8 λεπτά πριν, dimitris2006 είπε

Παρακολουθώ το thread εδώ και πολλά χρόνια και δε μπορώ να το πιστέψω ότι φτάσαμε στο σημείο που πλέον έχει γίνει πραγματικότητα!

Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που έχει εταιρικό συμβόλαιο και τα έχει καταφέρει να το ενεργοποιήσει. Τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω από την εταιρία μου; Να ενεργοποιήσει την υπηρεσία multi sim δίνοντας μου μια esim για το AW;

Μπαίνεις στην εφαρμογή του Apple Watch, στην καρτέλα Cellular/Κινητό Δίκτυο, και πατάς προσθήκη προγράμματος. Εκεί θα σου ζητηθεί να κάνεις log in με τα στοιχεία σου από το myCosmote ID , και σε καθοδηγήσει βήμα βήμα η  σελίδα στην αίτηση. Θα έχεις ευκαιρία να δεις το κόστος αλλά και να διαβάσεις μέσα έτοιμες ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με την υπηρεσία. Πριν προχωρήσεις στην αίτηση απλά λάβε υπόψιν όσα γράφουμε και προτίμησε να κλείσεις το WiFi και να κάνεις τη διαδικασία με δεδομένα (φαίνεται να βοηθά για αποφυγή σφαλμάτων ενεργοποίησης)

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ramarg είπε

Εκεί ακριβώς εστίασα στην απάντηση μου. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει όλοι τα ίδια προβλήματα, και ενδέχεται κάποιοι να μην είχατε και ποτέ πρόβλημα με τα eSIM links που στέλνουν (πάντως το σύστημα που διαχειρίζεται τις αϋλες κάρτες πρέπει να είναι ενιαίο γι' αυτό και πρότειναν σε όλους να μεταβούν σε eSIM για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ασυμβατότητας συστημάτων). Προσπαθούν με τη μέθοδο του αποκλεισμού αιτιών να βρουν τί φταίει (και ο τύπος της κάρτας σίγουρα δεν επηρεάζει εφόσον εμείς ενεργοποιήσαμε με φυσική). Είναι καθαρά λαχείο η όλη φάση, γιατί σε κάποιους όλα πάνε καλά ανταποκρίνεται ο server και σε άλλους όχι. Σε μένα τουλάχιστον όλες οι λύσεις WiFi ((σταθερού internet ανεξαρτήτως εταιρίας) έχουν πρόβλημα και όσες φορές προσπάθησα να ενεργοποίησω κάρτες δεν το καταφέρνω. Ο server (παρά το γεγονός ότι η σελίδα φαίνεται να έχει φορτώσει) απροσδόκητα & για απροσδιόριστο λόγο κόβει τη σύνδεση σου με αυτόν (με αποτέλεσμα η αίτηση κάρτας είτε να μένει κολλημένη προς ενεργοποίηση (δεν την διεκπεραιώνει δηλαδή) είτε να ακυρώνεται η άυλη κάρτα μετά από Χ ημέρες (επειδή δεν την ενεργοποίησες). Όσες φορές γύρισα τα δεδομένα στην VF οι μέχρι πρότινος κολλημένες διαδικασίες προχώρησαν χωρίς πρόβλημα. 

Μπαίνεις στην εφαρμογή του Apple Watch, στην καρτέλα Cellular/Κινητό Δίκτυο, και πατάς προσθήκη προγράμματος. Εκεί θα σου ζητηθεί να κάνεις log in με τα στοιχεία σου από το myCosmote ID , και σε καθοδηγήσει βήμα βήμα η  σελίδα στην αίτηση. Θα έχεις ευκαιρία να δεις το κόστος αλλά και να διαβάσεις μέσα έτοιμες ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με την υπηρεσία. Πριν προχωρήσεις στην αίτηση απλά λάβε υπόψιν όσα γράφουμε και προτίμησε να κλείσεις το WiFi και να κάνεις τη διαδικασία με δεδομένα (φαίνεται να βοηθά για αποφυγή σφαλμάτων ενεργοποίησης)

το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία αποκλείονται οι εταιρικοί πελάτες. 

image.png.c100852d7365ff0a1566d6ada9732e43.png

στην εξυπηρέτηση που κάλεσα μου είπαν ότι πρέπει να ζητήσει η εταιρία να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία multi sim. 

εάν το έχει κάνει κάποιος με επιτυχία ας μας πει εάν ζήτησε κάτι παραπάνω από την εταιρία του. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris2006 είπε

Θα πρέπει να επικοινωνήσει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την εξυπηρέτηση και να το ζητήσει. Επίτηδες δεν υποστηρίζεται σε εταιρικά προγράμματα η ενεργοποίηση ξεχωριστά από τους χρήστες για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, enlightened είπε

Σε όλο τον κόσμο αυτή είναι η τιμή. Καμία εταιρεία δεν το δίνει δωρεάν. Όλες γύρω στο 5ευρω παίζουν. 

Πληρώνω ήδη αρκετά για αυτά που προσφέρουν. Μου έχουν δώσει και μια δωρεάν κάρτα - αριθμό για το iPad. Εκεί γιατί την έδωσαν δωρεάν; Από την στιγμή που δεν που προσφέρουν τίποτα παραπάνω πέρα από απλά την δυνατότητα να χρησιμοποιώ τα δεδομένα κλπ που ήδη πληρώνω δεν βλέπω το λόγο της χρέωσης. Αυτή είναι η ένσταση, αν έδιναν και 10GB extra θα είχε νόημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...