ainerone Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ 10 λεπτά πριν, dream21 είπε Το εκανα πολλες φορες με το που παω να περασω καινουργια αιτηση λεει οτι υπαρχει ηδη μια σε εξελιξη. Εμενα λογικα ειναι αλλη περιπτωση Έχεις business unlimited?Γιατι και εμένα είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα και λέω μήπως παίζει ρόλο ότι είναι business
dream21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ 9 λεπτά πριν, ainerone είπε Έχεις business unlimited?Γιατι και εμένα είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα και λέω μήπως παίζει ρόλο ότι είναι business Οχι ιδιωτη unlimited
ramarg Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, billdanos είπε ... Κάνω παράθεση στον @billdanos αλλά μας αφορά όλους (και θέλω να ακούσω γνώμες από όσους ενεργοποίησαν επιτυχώς αλλά και από όσους κόλλησαν μήπως βρούμε υποθετικά λάθη). Τώρα που βρήκα χρόνο θα καθήσω να σας γράψω τί έχω αντιληφθεί γύρω από το σφάλμα με την διαδικασία ενεργοποίησης της MultiSIM στο AW (λαμβάνοντας υπόψιν προσωπικές εμπειρίες, προβλήματα που αντιμετώπισα, και κυρίως όσα άκουσα εδώ από χρήστες με τις απαντήσεις που έλαβαν από την εξυπηρέτηση). Αρχικά θέλω να καταλήξω σε μία παραδοχή. Υπάρχει ένας Server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί/αντιστοιχεί τις συνδέσεις με κάρτες (γενικά) και μάλλον ένας ξεχωριστός server (που διαχειρίζεται όλα τα παραπάνω όσον αφορά τις ΑΥΛΕΣ κάρτες). Άσχετα αν ο υπάλληλος που σε εξυπηρετεί στο κατάστημα χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα που ενοποιεί τις υπηρεσίες του κάθε server, κάθε φορά που ζητάς διαφορετικές υπηρεσίες αυτές διεκπεραιώνονται από άλλο server. Επομένως έχουμε έναν server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί τις φυσικές κάρτες & έναν server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί τις άϋλες (1 το κρατούμενο) Πρόσφατα έθιξα σε άλλο thread ένα θέμα που αντιμετωπίζω εδώ και 1,5 χρόνο (όσες φορές προσπάθησα να κάνω επανέκδοση υφιστάμενης/νέας eSIM για να περάσω τον εκάστοτε αριθμό σε συσκευή. Ενώ λοιπόν λάμβανα κανονικά το σχετικό email (που με ενημέρωνε ότι η νέα eSIM είναι έτοιμη προς ενεργοποίηση στο σχετικό link για ενεργοποίησης) ο σύνδεσμος ήταν σωστός αλλά οδηγούσε σε σφάλμα. Το γνωστό link λοιπόν ερχόταν, αλλά ο σύνδεσμος ενώ φόρτωνε για 1 δευτερόλεπτα η σύνδεση κοβόταν αμέσως με την σελίδα να εμφανίζει σφάλμα 404 Bad Gateway κλπ. Όλα αυτά τα συζήτησα με την εξυπηρέτηση & τεχνικούς μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να κάνουμε το link να λειτουργήσει (με εμένα να έχω δοκιμάσει άλλες συσκευές, άλλους browser, εκκαθαρίσεις ιστορικού, πρόσβαση από Public Wifi, ακόμα και προσπάθεια να κάνουμε το link να δουλέψει μέσα στον υπολογιστή του καταστήματος ΧΩΡΙΣ αποτέλεσμα). Σημειώνω πως την διαδικασία εκδόσεως eSIM την έχω κάνει δεκάδες φορές από τότε που κυκλοφόρησε το 2018 με τα iPhone XS συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα εξοικείωσης (απλώς τότε είχαμε έντυπους φακέλους που απλά τους ενεργοποιούσε το κατάστημα και δούλευαν). Από τότε που περάσαμε στο αμιγώς ψηφιακό μοντέλο κάτι παίζει με τον Server. Το πρόβλημα σε όλη αυτή τη διαδικασία (για να περάσω στην ουσία) είναι η απροσδόκηση & απροσδιόριστης αιτίας διακοπή επικοινωνίας με τον Server που είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των αύλων καρτών (ενεργοποιήσεις, αντιστοιχήσεις, μεταφορές, έκδοση QR codes κλπ). . Το αποτέλεσμα ήταν η εξυπηρέτηση από τα κεντρικά να προτείνει επανέκδοση & ξανά επανέκδοση των eSIM μέχρι να δουλέψει ο Server (με κόστος το οποίο πλήρωνα εγώ και χωρίς αποτέλεσμα). Κάπως έτσι ενώ ήμουν υπέρμαχος των eSIM αναγκάστηκα να περάσω ξανά σε physicalSIM την οποία αν και πλήρωσα ακριβότερα δούλεψε αμέσως (δεν μπορούσα να μείνω χωρίς αριθμό). Εδώ στηρίζω το συμπέρασμα ότι το παλιό σύστημα που διαχειρίζεται τις ενεργοποιήσεις physicalSIM λειτουργεί κανονικά (και είναι ανεξάρτητος server). Άρα έχουμε έναν physicalSIM server που δουλεύει σωστά (μιας και δίνονται προτυπωμένα πλαστικά καρτελάκια) και έναν server για άυλες κάρτες SIM (ο οποίος δούλευε καλά όσο είχαμε προτυπωμένους φακέλους ΑΛΛΑ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα όταν κάνει ταυτόχρονη έκδοση/ενεργοποίηση άυλων καρτών --> εν προκειμένω MultiSIM ==> 2 τα κρατούμενα). Θα μου πείτε τί μας αφορά το πρόβλημα στις eSIM εδώ έχουμε πρόβλημα με MultiSIM (πολλοί από εσάς μπορεί να μην είχατε ποτέ πρόβλημα στα eSIM links που στέλνει ο πάροχος). Θα συμφωνήσω όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εξίσου ιδιαίτερη περίπτωση που σχετίζεται με την πρώτη. Η τρίτη παραδοχή είναι ότι και στο AW Cellular έχουμε να κάνουμε με ΑΥΛΗ κάρτα MultiSIM (την διαχείριση της οποίας κατά πιθανότητα κάνει ο ΙΔΙΟΣ server με τις eSIM). Τη στιγμή λοιπόν που μπαίνουμε όλοι μας στο SetUp Cellular, αφού κάνουμε login με CosmoteID και ολοκληρώσουμε την διαδικασία της αίτησης και δεσμευτεί το EID, στο τέλος μένει η ολοκλήρωση της αίτησης & η ενεργοποίηση της MultiSIM στο ρολόι. Το γεγονός ότι δεν έρχεται το πολυπόθητο μήνυμα ενεργοποίησης της MultiSIM είναι όλα αποτέλεσμα του κολλημένου αυτού Server που καταρρέει όταν κάνει ταυτόχρονα αίτηση/έκδοση/ενεργοποίηση άυλης SIM. Συστημικά λοιπόν δεν προχωρά η ενεργοποίηση γιατί ο Server δεν ανταποκρίνεται & δεν ολοκληρώνει το αίτημα αντιστοίχησης αριθμού & MultiSIM (3 τα κρατούμενα). Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο eSIM server δεν λύθηκε (το έψαξα αρκετά με δηλώσεις βλαβών και επικοινωνία με τα κεντρικά) υποθέτω πώς δεν θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα και για τις MultiSIM. Είναι καθαρά λαχείο η υπόθεση και εάν σου ενεργοποιηθεί με τη πρώτη είσαι τυχερός. Αντίστοιχα όποιος καταφέρει να ενεργοποιήσει καλό είναι να μην πειράξει τίποτα (γιατί όπως θα δείτε μετά αντιμετωπίζει αδυναμία ενεργοποίησης ενώ στην αρχή δεν είχε). Στην πράξη τώρα τί γίνεται με το πρόβλημα μας. Όπως είδατε, όσοι σας εξυπηρέτησαν σας έδωσαν ως εξήγηση ότι φταίνε οι κάρτες, συμβούλεψαν να προχωρήσετε σε αντικαταστάσεις καρτών, σας είπαν ότι η υπηρεσία λειτουργεί μόνο αν έχεις eSIM κλπ. Όλα αυτά δεν ισχύουν καθώς σας είπα εγώ και άλλοι χρήστες ότι έχουμε physical SIM και ενεργοποιήσαμε χωρίς δυσκολία. Άρα οι τεχνικοί είναι στα χαμένα με το πρόβλημα, θεωρούν ότι όλες οι αιτίες είναι πιθανές, και έριξαν γρήγορα το φταίξιμο στις physicalSIM ενώ δεν είναι σίγουροι ότι οι eSIM θα λύσουν το θέμα. Απλώς έκαναν υπόθεση ότι ο physicalSIM server δεν συνεργάζεται με τον virtualSIM server που διαχειρίζεται τις άυλες κάρτες (eSIM & MultiSIM). Oπότε για να αποκλείσουν αρχικά αυτό το ενδεχόμενο πρότειναν να βγάλετε eSIM αλλά αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει. Επίσης θεώρησαν ως πιθανή αιτία ότι κάποιοι έχετε προγράμματα μη εμπορικά διαθέσιμα (το οποίο επίσης είδατε ότι δεν ισχύει γιατί ο Μάρκος ενεργοποίησε κανονικά την Multi σε οικογενειακό πρόγραμμα). Η απάντηση λοιπόν είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα προϋπάρχον & εκτεταμένο πρόβλημα με τον virtualSIM server, το οποίο δεν έλυσαν όταν έπρεπε (με αναφορές σαν την δική μου) και τώρα βγήκε μπροστά τους μαζεμένη δουλειά. Όταν ο server επιφορτίστηκε με μία νέα υπηρεσία (MultiSIM for AW) ο server τα κακάρωσε από τις πρώτες αιτήσεις (και αυτοί θεώρησαν ότι έφταιγε το νεαρό της υπηρεσίας). Το πρόβλημα λοιπόν προυπήρχε απλώς επεκτάθηκε στις MultiSIM --> 4 τα κρατούμενα). Τί κάνουμε τώρα στη πράξη για να ενεργοποιήσουμε χωρίς προβλήματα. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Δοκιμάζουμε χίλια δύο κόλπα μέχρι να κάνουμε τον server να δουλέψει (με ρίσκο να κολλήσουμε σε Αναμονή για Ενεργοποίηση). Ο Μάρκος ανέφερε όπως θα είδατε μια διαδικασία (έκανε δοκιμές βγάζοντας βάζοντας την SIM, κάνοντας reboot τη συσκευή με/χωρίς κάρτα και γενικά προσπάθειες να αναγκάσει τον server να ξεκολλήσει & να αποδεσμεύσει την EID). Δεν μπορούμε να βγάλουμε σαφές συμπέρασμα γιατί το κατάφερε, διότι ο server συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα (δουλεύει όταν το θέλει). Εγώ προσωπικά λειτουργώ το κινητό ως δίκαρτο (Cosmote με Physical & VF με eSIM) και χωρίς να βγάλω την VF ενεργοποίησα αμέσως την Multi. Άρα δεν φταίνε οι φυσικές SIM Cosmote, δεν χρειάζεται να τις αλλάξετε (γιατί αν τις κάνετε άϋλες θα κολλήσει χειρότερα ο Server και κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς κινητό). Επίσης δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την 2η κάρτα άλλου παρόχου για να σετάρετε σωστά το ρολόι (5 τα κρατούμενα). Πάμε τώρα σε αυτό που έκανα εγώ ασυναίσθητα και ίσως βοηθήσει. Έχοντας ψάξει το θέμα με τις eSIM & έχοντας μιλήσει δεκάδες φορές με το τμήμα βλαβών κινητής, άκρη δεν βγήκε, οπότε έκανα και εγώ τα πειράματα μου μέχρι να αναγκάσω τον Server να ενεργοποιήσει την άυλη κάρτα. Διαπίστωσα πως όλα ξεκινάνε από το WiFi (και πώς για κάποιο απροσδιόριστο λόγο ο server κόβει την σύνδεση απροσδόκητα όταν βλέπει σταθερή γραμμή --> ειδικά αν είναι της Cosmote ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ). Το ίδιο και με χρήση Data by Cosmote (ο server δεν έλεγε να ανταποκριθεί), δεν έδινε ποτέ QR και δεν ενεργοποιούσε τη γραμμή. Απλώς στην περίπτωση του AW δεν περιμένετε κάποιο QR (αν το περιμένατε, και αυτό δεν θα ερχόταν ποτέ γιατί ο Server είναι το πρόβλημα). Εν τέλει όσο παρανοϊκό και αν ακούγεται, έκανα εναλλαγή στα Data έτσι ώστε να τραβήξω δεδομένα από Vodafone, και ως δια μαγείας όλα δούλεψαν. Ο Server ανταποκρίθηκε, το link δούλεψε, η κάρτα εκδόθηκε & ενεργοποίηθηκε (6 τα κρατούμενα). Την ημέρα λοιπόν που έκανα το cellular setup στο AW, ξεκινάω τη διαδικασία ως αφελής με WiFi όπως θα δείτε. Έψαξα τα screenshot της ενεργοποίησης και αναρωτιόμουν τί έκανα σωστά ή λάθος. Πέφτω λοιπόν σε αυτό το screenshot, όπου θυμήθηκα ότι στην 1η απόπειρα ενεργοποίησης έπεσα στο κενό (πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο server με πέταξε εκτός --> τί ασυνήθιστο). Δείτε την εικόνα με το σφάλμα. Spoiler Στιγμιαία θεώρησα πως επειδή πέσαμε όλοι να κάνουμε αιτήσεις κόλλησε, και ξεκίνησα τη διαδικασία από την αρχή (οριακά γλίτωσα το να κολλήσω και εγώ στην ενεργοποίηση). Επειδή λοιπόν είχα ξαναδεί το παραμύθι με τις eSIM και όντας υποψιασμένος, τρώω φλασιά και ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή με Δεδομένα αυτή τη φορά και μαντέψτε. Η αίτηση ολοκληρώθηκε χωρίς διακοπή, και ο server ενεργοποίησε την MultiSIM σε λιγότερο από 1 λεπτό. Ούτε άλλαξα την PhysicalSIM, ούτε αφαίρεσα την κύρια SIM, ούτε αφαίρεσα την 2η SIM της VF, ούτε ανοιγόκλεισα το κινητό, ούτε απενεργοποίησα iMessage/Facetime κλπ. Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι ότι φταίνε οι γραμμές σταθερής (ο Server δεν θέλει setup μέσω WiFi) και για άγνωστο λόγο προτιμά τις συνδέσεις Data και ιδίως της Vodafone 😂😂😂 Πάμε τώρα λοιπόν σε ένα νέο κύκλο διαλόγου. Όλοι εσείς που κολλήσατε στην ενεργοποίηση κάνατε την διαδικασία μέσω WiFi ? Πόσοι ενεργοποιήσατε επιτυχώς χρησιμοποιώντας δεδομένα της Cosmote.? Πόσοι δοκιμάσατε να γυρίσετε την γραμμή data σε VF (όσοι έχετε φυσικά 2η γραμμή εκεί).? Επεξ/σία χθες στις 03:58 πμ από ramarg 2
dream21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) @ramarg εμενα και να με αφησει να παω να κανω αιτηση με το που βρισκει το νουμερο και παταω συνεχεια μου βγαζει αυτο και δεν μπορώ να συνεχίσω .. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:21 μμ από dream21
ppmarkos Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 μμ 1 λεπτό πριν, dream21 είπε @ramarg εμενα και να με αφησει να παω να κανω αιτηση με το που βρισκει το νουμερο και παταω συνεχεια μου βγαζει αυτο και δεν μπορώ να συνεχίσω .. Δοκίμασες απο browser σε pc μήπως μπορείς να σβήσεις τη παραγγελία;
ramarg Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dream21 είπε @ramarg εμενα και να με αφησει να παω να κανω αιτηση με το που βρισκει το νουμερο και παταω συνεχεια μου βγαζει αυτο και δεν μπορώ να συνεχίσω .. Με την διαφορά ότι τώρα έχει ήδη γίνει το κακό (και κόλλησες στο στάδιο ενεργοποίησης --> δηλαδή ο server δεν ενεργοποιεί την κάρτα). Το ζητούμενο δεν είναι να ανοίξεις τώρα τα δεδομένα (γιατί το EID δεσμεύτηκε στον server και τώρα περιμένεις βοήθεια από τα κεντρικά). To ερώτημα είναι: όταν έκανες την αίτηση ήσουν με WiFi.? Επεξ/σία Σάββατο στις 11:24 μμ από ramarg
dream21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Δοκίμασες απο browser σε pc μήπως μπορείς να σβήσεις τη παραγγελία; Μα αυτο ειπα απο την αρχη οτι ετσι και παω στις παραγγελιες μου στο pc δεν υπαρχει τιποτα μεσα 1 λεπτό πριν, ramarg είπε Με την διαφορά ότι τώρα έχει ήδη γίνει το κακό (και κόλλησες στο στάδιο ενεργοποίησης --> δηλαδή ο server δεν ενεργοποιεί την κάρτα). Το ζητούμενο δεν είναι να ανοίξεις τώρα τα δεδομένα (γιατί το EID δεσμεύτηκε στον server). To ερώτημα είναι: όταν έκανες την αίτηση ήσουν με WiFi.? οχι με 5G. Σημερα που μίλησα μου ειπαν το εχουν δωσει επειγον και οτι μεχρι τριτη θα το εχουν φτιαξει. Τι να πω Επεξ/σία Σάββατο στις 11:26 μμ από dream21
ramarg Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, dream21 είπε Μα αυτο ειπα απο την αρχη οτι ετσι και παω στις παραγγελιες μου στο pc δεν υπαρχει τιποτα μεσα οχι με 5G Ναι αλλά πάλι με δεδομένα της Cosmote. Αν διάβασες τί έγραψα ο Server έχει πρόβλημα με σταθερές και κινητές γραμμές της ίδιας (κόβει τη σύνδεση ενόσω εσύ εσύ βλέπεις φορτωμένη την σελίδα και προχωράς τα βήματα). Τρελό αλλά αυτό συμβαίνει. Βλέπω επίσης ότι δεν έχεις δεύτερη κάρτα sim άλλης εταιρίας (οπότε όταν με το καλό ξεκολλήσει όλο αυτό, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά με ποια μέθοδο internet θα κάνεις την αίτηση). Έχω αναφέρει αναλυτικά τις διαπιστώσεις μου. Επεξ/σία χθες στις 12:01 πμ από ramarg
dream21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:32 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ramarg είπε Ναι αλλά πάλι με δεδομένα της Cosmote. Αν διάβασες τί έγραψα ο Server έχει πρόβλημα με σταθερές και κινητές γραμμές της ίδιας (τρελό αλλά συμβαίνει). Βλέπω επίσης ότι δεν έχεις δεύτερη κάρτα sim άλλης εταιρίας (οπότε όταν με το καλό ξεκολλήσει όλο αυτό, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά με ποια μέθοδο internet θα κάνεις την αίτηση). Έχω αναφέρει αναλυτικά τις διαπιστώσεις μου. οκ το καταλαβα. Κατι ασχετο εβαλα την sim καρτα της γυναικας μου και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα αλλα εχει cosmote NEO Επεξ/σία Σάββατο στις 11:32 μμ από dream21
ramarg Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, dream21 είπε οκ το καταλαβα. Κατι ασχετο εβαλα την sim καρτα της γυναικας μου και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα αλλα εχει cosmote NEO Αναγνώρισε το ΝΕΟ ως εταιρικό.. Το ακούσαμε και αυτό.. Ο server ξεκάθαρα έχει θέμα.. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:59 μμ από ramarg 1
stefkou87 Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Παιδιά καλησπέρα..εγώ δεν θα μπω σε άλλη συζήτηση σχετικά με την ενεργοποίηση. Όλη μέρα σήμερα παλεύω αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει.. το iMessage για ποιο λόγο δεν δουλεύει; Δεν δουλεύει με το νούμερο μου.. με τα email δουλεύει κανονικά. Ξέρει κάποιος κάτι;
kostasbm Δημοσ. χθες στις 01:49 πμ Δημοσ. χθες στις 01:49 πμ μια σκέψη .....έχετε - φαίνονται στο λογαριασμό σας(Apple ID) κανονικά όλες τις συσκευές σας ???
aler45 Δημοσ. χθες στις 01:49 πμ Δημοσ. χθες στις 01:49 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ramarg said: Τώρα που βρήκα χρόνο θα καθήσω να σας γράψω τί έχω αντιληφθεί γύρω από το σφάλμα με την διαδικασία ενεργοποίησης της MultiSIM στο AW (λαμβάνοντας υπόψιν προσωπικές εμπειρίες, προβλήματα που αντιμετώπισα, και κυρίως όσα άκουσα εδώ από χρήστες με τις απαντήσεις που έλαβαν από την εξυπηρέτηση). Αρχικά θέλω να καταλήξω σε μία παραδοχή. Υπάρχει ένας Server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί/αντιστοιχεί τις συνδέσεις με κάρτες (γενικά) και μάλλον ένας ξεχωριστός server (που διαχειρίζεται όλα τα παραπάνω όσον αφορά τις ΑΥΛΕΣ κάρτες). Άσχετα αν ο υπάλληλος που σε εξυπηρετεί στο κατάστημα χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα που ενοποιεί τις υπηρεσίες του κάθε server, κάθε φορά που ζητάς διαφορετικές υπηρεσίες αυτές διεκπεραιώνονται από άλλο server. Επομένως έχουμε έναν server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί τις φυσικές κάρτες & έναν server που διαχειρίζεται/ενεργοποιεί τις άϋλες (1 το κρατούμενο) Πρόσφατα έθιξα σε άλλο thread ένα θέμα που αντιμετωπίζω εδώ και 1,5 χρόνο (όσες φορές προσπάθησα να κάνω επανέκδοση υφιστάμενης/νέας eSIM για να περάσω τον εκάστοτε αριθμό σε συσκευή. Ενώ λοιπόν λάμβανα κανονικά το σχετικό email (που με ενημέρωνε ότι η νέα eSIM είναι έτοιμη προς ενεργοποίηση στο σχετικό link για ενεργοποίησης) ο σύνδεσμος ήταν σωστός αλλά οδηγούσε σε σφάλμα. Το γνωστό link λοιπόν ερχόταν, αλλά ο σύνδεσμος ενώ φόρτωνε για 1 δευτερόλεπτα η σύνδεση κοβόταν αμέσως με την σελίδα να εμφανίζει σφάλμα 404 Bad Gateway κλπ. Όλα αυτά τα συζήτησα με την εξυπηρέτηση & τεχνικούς μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να κάνουμε το link να λειτουργήσει (με εμένα να έχω δοκιμάσει άλλες συσκευές, άλλους browser, εκκαθαρίσεις ιστορικού, πρόσβαση από Public Wifi, ακόμα και προσπάθεια να κάνουμε το link να δουλέψει μέσα στον υπολογιστή του καταστήματος ΧΩΡΙΣ αποτέλεσμα). Σημειώνω πως την διαδικασία εκδόσεως eSIM την έχω κάνει δεκάδες φορές από τότε που κυκλοφόρησε το 2018 με τα iPhone XS συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα εξοικείωσης (απλώς τότε είχαμε έντυπους φακέλους που απλά τους ενεργοποιούσε το κατάστημα και δούλευαν). Από τότε που περάσαμε στο αμιγώς ψηφιακό μοντέλο κάτι παίζει με τον Server. Το πρόβλημα σε όλη αυτή τη διαδικασία (για να περάσω στην ουσία) είναι η απροσδόκηση & απροσδιόριστης αιτίας διακοπή επικοινωνίας με τον Server που είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των αύλων καρτών (ενεργοποιήσεις, αντιστοιχήσεις, μεταφορές, έκδοση QR codes κλπ). . Το αποτέλεσμα ήταν η εξυπηρέτηση από τα κεντρικά να προτείνει επανέκδοση & ξανά επανέκδοση των eSIM μέχρι να δουλέψει ο Server (με κόστος το οποίο πλήρωνα εγώ και χωρίς αποτέλεσμα). Κάπως έτσι ενώ ήμουν υπέρμαχος των eSIM αναγκάστηκα να περάσω ξανά σε physicalSIM την οποία αν και πλήρωσα ακριβότερα δούλεψε αμέσως (δεν μπορούσα να μείνω χωρίς αριθμό). Εδώ στηρίζω το συμπέρασμα ότι το παλιό σύστημα που διαχειρίζεται τις ενεργοποιήσεις physicalSIM λειτουργεί κανονικά (και είναι ανεξάρτητος server). Άρα έχουμε έναν physicalSIM server που δουλεύει σωστά (μιας και δίνονται προτυπωμένα πλαστικά καρτελάκια) και έναν server για άυλες κάρτες SIM (ο οποίος δούλευε καλά όσο είχαμε προτυπωμένους φακέλους ΑΛΛΑ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα όταν κάνει ταυτόχρονη έκδοση/ενεργοποίηση άυλων καρτών --> εν προκειμένω MultiSIM ==> 2 τα κρατούμενα). Θα μου πείτε τί μας αφορά το πρόβλημα στις eSIM εδώ έχουμε πρόβλημα με MultiSIM (πολλοί από εσάς μπορεί να μην είχατε ποτέ πρόβλημα στα eSIM links που στέλνει ο πάροχος). Θα συμφωνήσω όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εξίσου ιδιαίτερη περίπτωση που σχετίζεται με την πρώτη. Η τρίτη παραδοχή είναι ότι και στο AW Cellular έχουμε να κάνουμε με ΑΥΛΗ κάρτα MultiSIM (την διαχείριση της οποίας κατά πιθανότητα κάνει ο ΙΔΙΟΣ server με τις eSIM). Τη στιγμή λοιπόν που μπαίνουμε όλοι μας στο SetUp Cellular, αφού κάνουμε login με CosmoteID και ολοκληρώσουμε την διαδικασία της αίτησης και δεσμευτεί το EID, στο τέλος μένει η ολοκλήρωση της αίτησης & η ενεργοποίηση της MultiSIM στο ρολόι. Το γεγονός ότι δεν έρχεται το πολυπόθητο μήνυμα ενεργοποίησης της MultiSIM είναι όλα αποτέλεσμα του κολλημένου αυτού Server που καταρρέει όταν κάνει ταυτόχρονα αίτηση/έκδοση/ενεργοποίηση άυλης SIM. Συστημικά λοιπόν δεν προχωρά η ενεργοποίηση γιατί ο Server δεν ανταποκρίνεται & δεν ολοκληρώνει το αίτημα αντιστοίχησης αριθμού & MultiSIM (3 τα κρατούμενα). Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο eSIM server δεν λύθηκε (το έψαξα αρκετά με δηλώσεις βλαβών και επικοινωνία με τα κεντρικά) υποθέτω πώς δεν θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα και για τις MultiSIM. Είναι καθαρά λαχείο η υπόθεση και εάν σου ενεργοποιηθεί με τη πρώτη είσαι τυχερός. Αντίστοιχα όποιος καταφέρει να ενεργοποιήσει καλό είναι να μην πειράξει τίποτα (γιατί όπως θα δείτε μετά αντιμετωπίζει αδυναμία ενεργοποίησης ενώ στην αρχή δεν είχε). Στην πράξη τώρα τί γίνεται με το πρόβλημα μας. Όπως είδατε, όσοι σας εξυπηρέτησαν σας έδωσαν ως εξήγηση ότι φταίνε οι κάρτες, συμβούλεψαν να προχωρήσετε σε αντικαταστάσεις καρτών, σας είπαν ότι η υπηρεσία λειτουργεί μόνο αν έχεις eSIM κλπ. Όλα αυτά δεν ισχύουν καθώς σας είπα εγώ και άλλοι χρήστες ότι έχουμε physical SIM και ενεργοποιήσαμε χωρίς δυσκολία. Άρα οι τεχνικοί είναι στα χαμένα με το πρόβλημα, θεωρούν ότι όλες οι αιτίες είναι πιθανές, και έριξαν γρήγορα το φταίξιμο στις physicalSIM ενώ δεν είναι σίγουροι ότι οι eSIM θα λύσουν το θέμα. Απλώς έκαναν υπόθεση ότι ο physicalSIM server δεν συνεργάζεται με τον virtualSIM server που διαχειρίζεται τις άυλες κάρτες (eSIM & MultiSIM). Oπότε για να αποκλείσουν αρχικά αυτό το ενδεχόμενο πρότειναν να βγάλετε eSIM αλλά αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει. Επίσης θεώρησαν ως πιθανή αιτία ότι κάποιοι έχετε προγράμματα μη εμπορικά διαθέσιμα (το οποίο επίσης είδατε ότι δεν ισχύει γιατί ο Μάρκος ενεργοποίησε κανονικά την Multi σε οικογενειακό πρόγραμμα). Η απάντηση λοιπόν είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα προϋπάρχον & εκτεταμένο πρόβλημα με τον virtualSIM server, το οποίο δεν έλυσαν όταν έπρεπε (με αναφορές σαν την δική μου) και τώρα βγήκε μπροστά τους μαζεμένη δουλειά. Όταν ο server επιφορτίστηκε με μία νέα υπηρεσία (MultiSIM for AW) ο server τα κακάρωσε από τις πρώτες αιτήσεις (και αυτοί θεώρησαν ότι έφταιγε το νεαρό της υπηρεσίας). Το πρόβλημα λοιπόν προυπήρχε απλώς επεκτάθηκε στις MultiSIM --> 4 τα κρατούμενα). Τί κάνουμε τώρα στη πράξη για να ενεργοποιήσουμε χωρίς προβλήματα. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Δοκιμάζουμε χίλια δύο κόλπα μέχρι να κάνουμε τον server να δουλέψει (με ρίσκο να κολλήσουμε σε Αναμονή για Ενεργοποίηση). Ο Μάρκος ανέφερε όπως θα είδατε μια διαδικασία (έκανε δοκιμές βγάζοντας βάζοντας την SIM, κάνοντας reboot τη συσκευή με/χωρίς κάρτα και γενικά προσπάθειες να αναγκάσει τον server να ξεκολλήσει & να αποδεσμεύσει την EID). Δεν μπορούμε να βγάλουμε σαφές συμπέρασμα γιατί το κατάφερε, διότι ο server συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα (δουλεύει όταν το θέλει). Εγώ προσωπικά λειτουργώ το κινητό ως δίκαρτο (Cosmote με Physical & VF με eSIM) και χωρίς να βγάλω την VF ενεργοποίησα αμέσως την Multi. Άρα δεν φταίνε οι φυσικές SIM Cosmote, δεν χρειάζεται να τις αλλάξετε (γιατί αν τις κάνετε άϋλες θα κολλήσει χειρότερα ο Server και κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς κινητό). Επίσης δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την 2η κάρτα άλλου παρόχου για να σετάρετε σωστά το ρολόι (5 τα κρατούμενα). Πάμε τώρα σε αυτό που έκανα εγώ ασυναίσθητα και ίσως βοηθήσει. Έχοντας ψάξει το θέμα με τις eSIM & έχοντας μιλήσει δεκάδες φορές με το τμήμα βλαβών κινητής, άκρη δεν βγήκε, οπότε έκανα και εγώ τα πειράματα μου μέχρι να αναγκάσω τον Server να ενεργοποιήσει την άυλη κάρτα. Διαπίστωσα πως όλα ξεκινάνε από το WiFi (και πώς για κάποιο απροσδιόριστο λόγο ο server κόβει την σύνδεση απροσδόκητα όταν βλέπει σταθερή γραμμή --> ειδικά αν είναι της Cosmote ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ). Το ίδιο και με χρήση Data by Cosmote (ο server δεν έλεγε να ανταποκριθεί), δεν έδινε ποτέ QR και δεν ενεργοποιούσε τη γραμμή. Απλώς στην περίπτωση του AW δεν περιμένετε κάποιο QR (αν το περιμένατε, και αυτό δεν θα ερχόταν ποτέ γιατί ο Server είναι το πρόβλημα). Εν τέλει όσο παρανοϊοκό και αν ακούγεται, έκανα εναλλαγή στα Data έτσι ώστε να τραβήξω δεδομένα από Vodafone, και ως δια μαγείας όλα δούλεψαν. Ο Server ανταποκρίθηκε, το link δούλεψε, η κάρτα εκδόθηκε & ενεργοποίηθηκε (6 τα κρατούμενα). Την ημέρα λοιπόν που έκανα το cellular setup στο AW, ξεκινάω τη διαδικασία ως αφελής με WiFi όπως θα δείτε. Έψαξα τα screenshot της ενεργοποίησης και αναρωτιόμουν τί έκανα λάθος ή σωστά. Και πέφτω λοιπόν σε αυτό το screenshot, όπου θυμήθηκα ότι στην 1η απόπειρα ενεργοποίησης έπεσα στο κενό (πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο server με πέταξε εκτός --> τί ασυνήθιστο). Δείτε την εικόνα με το σφάλμα. Reveal hidden contents Στιγμιαία θεώρησα πως επειδή πέσαμε όλοι να κάνουμε αιτήσεις κόλλησε, και ξεκίνησα τη διαδικασία από την αρχή (οριακά γλίτωσα το να κολλήσω και εγώ στην ενεργοποίηση). Επειδή λοιπόν είχα ξαναδεί το παραμύθι με τις eSIM και όντας υποψιασμένος, τρώω φλασιά και ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή με Δεδομένα αυτή τη φορά και μαντέψτε. Η αίτηση ολοκληρώθηκε χωρίς διακοπή, και ο server ενεργοποίησε την MultiSIM σε λιγότερο από 1 λεπτό. Ούτε άλλαξα την PhysicalSIM, ούτε αφαίρεσα την κύρια SIM, ούτε αφαίρεσα την 2η SIM της VF, ούτε ανοιγόκλεισα το κινητό, ούτε απενεργοποίησα iMessage/Facetime κλπ. Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι ότι φταίνε οι γραμμές σταθερής (ο Server δεν θέλει setup μέσω WiFi) και για άγνωστο λόγο προτιμά τις συνδέσεις Data και ιδίως της Vodafone 😂😂😂 Πάμε τώρα λοιπόν σε ένα κύκλο διαλόγου. Όλοι εσείς που κολλήσατε στην ενεργοποίηση κάνατε την διαδικασία μέσω WiFi ? Πόσοι ενεργοποιήσατε επιτυχώς χρησιμοποιώντας δεδομένα της Cosmote.? Πόσοι δοκιμάσατε να γυρίσετε την γραμμή data σε VF (όσοι έχετε φυσικά 2η γραμμή εκεί).? Αρχικά να πω συγχαρητήρια για το γεγονός ότι βρήκες το πρόβλημα με τον χαζό σέρβερ τους! Τα ξέρεις καλύτερα και από τους τεχνικούς τους που είναι και η δουλειά τους! Όντως κατά την ενεργοποίηση ήμουν και εγώ συνδεδεμένος με WiFi COSMOTE και έβγαζε αυτό το σφάλμα όταν πάταγα setup cellular και δοκίμασα να συνδεθώ με τα data από την COSMOTE όπου έδινε το ίδιο σφάλμα. Όταν έβαλα τα data από την σύνδεση της Vodafone αμέσως εμφανίστηκε το mycosmote login. Επεξ/σία χθες στις 01:57 πμ από aler45 1
ramarg Δημοσ. χθες στις 03:50 πμ Δημοσ. χθες στις 03:50 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aler45 είπε Αρχικά να πω συγχαρητήρια για το γεγονός ότι βρήκες το πρόβλημα με τον χαζό σέρβερ τους! Τα ξέρεις καλύτερα και από τους τεχνικούς τους που είναι και η δουλειά τους! Όντως κατά την ενεργοποίηση ήμουν και εγώ συνδεδεμένος με WiFi COSMOTE και έβγαζε αυτό το σφάλμα όταν πάταγα setup cellular και δοκίμασα να συνδεθώ με τα data από την COSMOTE όπου έδινε το ίδιο σφάλμα. Όταν έβαλα τα data από την σύνδεση της Vodafone αμέσως εμφανίστηκε το mycosmote login. Πρόκειται για διαπιστώσεις & προσπάθειες μηνών (γι'αυτό δεν μπόρεσα να αποφύγω το σεντόνι). Έχω ταλαιπωρηθεί τρομερά με τις eSIM (από τότε που σταμάτησαν να δίνουν QR σε προτυπωμένους φακέλους) και πραγματικά εξάντλησα όλα τα περιθώρια δοκιμών. Είχα και συνεχίζω να έχω συμπάθεια στην λογική της eSIM, αλλά ο server που τις διαχειρίζεται έχει άλυτα θέματα (από τότε που εκδίδουν eSIM via email only). Και πλέον τα προβλήματα αντιστοίχησης/ενεργοποίησης αριθμών-καρτών επεκτάθηκαν και στις MultiSIM. Αν είχαν ασχοληθεί νωρίτερα ακούγοντας τις αναφορές χρηστών (χωρίς να μας θεωρούν υπερβολικούς) τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Δεν είναι όλοι γνώστες αλλά δεν είναι και εντελώς άσχετοι. Το θεωρώ παρανοϊκό να χρειάζεσαι πρόσβαση δικτύου από VF για να σετάρεις σωστά υπηρεσίες Cosmote. 2 ώρες πριν, kostasbm είπε μια σκέψη .....έχετε - φαίνονται στο λογαριασμό σας(Apple ID) κανονικά όλες τις συσκευές σας ??? Σε εμένα προσωπικά ναι. Είδες κάτι παράξενο σε σένα.? Επεξ/σία χθες στις 04:48 πμ από ramarg
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 08:41 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 08:41 πμ Πάντως για να καταγραφεί στο ιστορικό, οι δικές μου προσπάθειες έγιναν αρχικά μόνο με data κινητής Cosmote και στη συνέχεια με WiFi από σταθερή της Vodafone. Επίσης το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν κάπως τυχαία (μιας και έχουμε χρήστες που κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν με την πρώτη), δεν δείχνουν μόνιμο θέμα με τους servers τους κλπ. Υποθέτω πως είναι ένα συνδυασμός της συνολικής κατάστασης που επικρατεί στα συστήματα τους που όπως συμβαίνει και στους περισσότερους παρόχους είναι πολλά και διαφορετικά και προσπαθούν να «συντονιστούν μεταξύ τους». Επίσης αν ήταν μόνο ένα απλό θέμα σε έναν σέρβερ, φαντάζομαι πως δεν θα έμπαιναν οι ίδιοι σε τόση φασαρία ενημερώνοντας για μη συμβατά προγράμματα και προτείνοντας διακοπές συμβολαίων και δημιουργία νέων σε χαμηλότερες πρακτικά τιμές… Αντίστοιχα, κάρτες eSIM έχω ενεργοποιήσει χωρίς κανένα θέμα με σύνδεση WiFi από την Cosmote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα