Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν το έχει επιβεβαιώσει κανείς άλλος, απλά το γράφω και εγώ για επιβεβαίωση. 

Μόλις μίλησα με το 13888 σχετικά με την πάγια χρέωση της υπηρεσίας σε giga max unlimited και για την προσφορά από 27,5 σε 5,5 ευρώ και σε όσους έκαναν την σύνδεση πριν εμφανιστεί στην εφαρμογή το banner της προσφοράς και μου είπαν ότι ισχύει το 5,5 ευρώ (τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην καρτέλα μου)

ο λόγος που το αναφέρω και εδώ είναι γιατί - ίσως επειδή είναι καινούργια υπηρεσία - δεν μου ακούγονται και πολύ σίγουροι στις επικοινωνίες. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Apostol1983 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν το έχει επιβεβαιώσει κανείς άλλος, απλά το γράφω και εγώ για επιβεβαίωση. 

Μόλις μίλησα με το 13888 σχετικά με την πάγια χρέωση της υπηρεσίας σε giga max unlimited και για την προσφορά από 27,5 σε 5,5 ευρώ και σε όσους έκαναν την σύνδεση πριν εμφανιστεί στην εφαρμογή το banner της προσφοράς και μου είπαν ότι ισχύει το 5,5 ευρώ (τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην καρτέλα μου)

ο λόγος που το αναφέρω και εδώ είναι γιατί - ίσως επειδή είναι καινούργια υπηρεσία - δεν μου ακούγονται και πολύ σίγουροι στις επικοινωνίες. 

καλά έκανες και ενημέρωσες,αλλα ας μας ενεργοποιήσουν και εμάς πρώτα και έπειτα τα βρίσκουμε με τις χρεώσεις :P

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Apostol1983 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Άρα είμαστε 2 μέχρι στιγμής που πήραν την ίδια ενημέρωση. Καλό αυτό 😂 Μήπως τώρα που γυρίζει να διαπραγματευτούμε unlimited multi sim για τις υπόλοιπες συσκευές μας ή θα μας καταλάβουν και θα καταλήξουμε να πληρώνουμε 27,50 για όλα ? 🤣

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Τι θαύμα ήταν αυτό με εμένα εχθές και ενεργοποιήθηκα δεν μπορώ να καταλάβω…

Λαμπάδα άναψες ?

• Haha 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα. Ενεργοποιήθηκε σε δευτερόλεπτα την πρώτη μερα 1/4  με 27.5€ και όταν έμαθα για την προσφορά το κατάργησα και προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά. 
Είμαι ακόμη στο waiting 

Δημοσ.
3 hours ago, ramarg said:

Yπήρχε πράγματι ενημέρωση από διάφορα site να αποφευχθεί η 18.5 γιατί φέρνει προβλήματα υποστήριξης. Κάνε downgrade σε 18.4 δεν υπάρχει άλλη λύση. Ευκαιρία για clean up. Δοκίμασε μήπως κάνεις icloud backup & restore backup μετά το downgrade (ίσως γλιτώσεις την ταλαιπωρία ρυθμίσεων από την αρχή). Απλώς τράβα τις φωτογραφίες στο mac ή σε κάποιο εξωτερικό μέσο (γιατί αν κάνεις backup μαζί με φωτογραφίες/βίντεο θα πάρει έναν αιώνα & θα πρέπει να πληρώσεις και iCloud χώρο).

Επίσης δεν έπρεπε να ακυρώσεις την υπηρεσία εφόσον ενεργοποιήθηκε (μπελάς χωρίς λόγο). Εγώ πήρα επιβεβαίωση από το live chat πως ΟΠΟΙΟΣ έκανε το αίτημα multisim μέσα από το (ηλεκτρονικό κανάλι) και όχι με αίτηση στο κατάστημα.Της εξήγησα πως η διαδικασία Cellular setup γίνεται έτσι κι αλλιώς μέσα από την ειδική εφαρμογή του ρολογιού στο iOS, αλλά εν τέλει κατάλαβα πως από τη στιγμή που κάνεις login με το CosmoteID κατά την αίτηση, ουσιαστικά καταχωρείς αίτηση προιόντος μέσα από το eShop άρα θα περαστεί σε όλους η έκπτωση (εφόσον είναι από το ηλεκτρονικό κανάλι). Επομένως για τους συνδρομητές Gigamax Unlimited θα εφαρμοστεί 80% έκπτωση (και άρα το 27,50 δεν ισχύει).  Και φυσικά είπαν πως αν δούμε κάποια άλλη χρέωση (μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου - 3 μήνες) να επικοινωνήσουμε μαζί τους.  Οπότε μάλλον δε χρειάζεται άγχος, η πολιτική των 5,50€ μας αφορά όλους ανεξαρτήτως του χρόνου που έγινε η αίτηση (άλλωστε όλοι με διαφορά λεπτών/ημερών κάναμε τις αιτήσεις). Σημασία έχει η διαδικασία να έγινε μέσω του my cosmote portal (όπερ και εγένετο).

Screenshot 2025-04-04 at 16.59.27.png

Μου επιβεβαίωσαν και εμένα μέσω chat το παρακάτω:

Spoiler

IMG_6865.jpeg.399b1f9d201ed6ec513d571123a664fa.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσω εκτενώς την υπηρεσία σε πραγματικές συνθήκες. Έλλειψα δύο δίωρα από το σπίτι και δεν πήρα μαζί το κινητό. Στο πρώτο δίωρο είχα διαρκώς καταγραφή βαδίσματος συν δύο σύντομα τηλεφωνήματα συν αρκετά iMessage. Πλήρωσα δύο φορές με Apple Pay. Έχασε κάπου 27% μπαταρία. 

Στο δεύτερο δίωρο είχα ένα σύντομο τηλεφώνημα και πολλά iMessage συν κάπου 12 λεπτά πλοήγηση με Apple Maps. Έχασε κάπου 15% μπαταρία.

Ο βασικός λόγος που περίμενα τόσα χρόνια πώς και πώς την υπηρεσία είναι το disconnect που προσφέρει. Στο πρώτο δίωρο ένιωθα αρκετά το στερητικό σύνδρομο και το άγχος ότι πρέπει να επικοινωνήσω όπως κάναμε παλιά με τους ανθρώπους αντί να κάνω doom scrolling σε feeds που δε με ενδιαφέρουν. Στο δεύτερο δίωρο ένιωθα περισσότερο παρόντας στη στιγμή και στην πραγματικότητα.

Από πλευράς αυτονομίας θεωρώ πως σε οκτώ το πολύ ώρες εντατικής χρήσης θα τελειώνει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία (AWU 2) αλλά νομίζω πως δεν είναι showstopper αυτό για εμένα.

Η έλλειψη κάμερας είναι αρκετά σοβαρή, καθώς και η έλλειψη πρόσβασης σε mobile banking. Η συνολική μου αίσθηση ήταν θετική και είχε μια δόση 90s γιατί πλέον το να βγαίνεις έξω χωρίς smartphone / social media είναι σα να βγαίνεις χωρίς κινητό. Μιλάμε για μια συσκευή που ξεχνάς ότι έχεις πάνω σου και κάνει μόνο τα βασικά.

Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας.

• Like 5
  • Thanks 9
Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι άλλο ρε παιδιά.. το iMessage σας δουλεύει; Εμένα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί για τον αριθμό μου.. όλο αυτό γίνεται από την μέρα που έκανα το αίτημα για cellular και εννοείται πως είμαι σε αναμονή μιας κ έχω family πακέτο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stefkou87 είπε

Να ρωτήσω κατι άλλο ρε παιδιά.. το iMessage σας δουλεύει; Εμένα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί για τον αριθμό μου.. όλο αυτό γίνεται από την μέρα που έκανα το αίτημα για cellular και εννοείται πως είμαι σε αναμονή μιας κ έχω family πακέτο 

Όλα κομπλέ με family πακέτο. Δες λίγο εχθές αυτά που ανέβασα και προσπάθησε μπας κ ενεργοποιηθείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, gidi είπε

Σήμερα είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσω εκτενώς την υπηρεσία σε πραγματικές συνθήκες. Έλλειψα δύο δίωρα από το σπίτι και δεν πήρα μαζί το κινητό. Στο πρώτο δίωρο είχα διαρκώς καταγραφή βαδίσματος συν δύο σύντομα τηλεφωνήματα συν αρκετά iMessage. Πλήρωσα δύο φορές με Apple Pay. Έχασε κάπου 27% μπαταρία. 
Στο δεύτερο δίωρο είχα ένα σύντομο τηλεφώνημα και πολλά iMessage συν κάπου 12 λεπτά πλοήγηση με Apple Maps. Έχασε κάπου 15% μπαταρία. Ο βασικός λόγος που περίμενα τόσα χρόνια πώς και πώς την υπηρεσία είναι το disconnect που προσφέρει. Στο πρώτο δίωρο ένιωθα αρκετά το στερητικό σύνδρομο και το άγχος ότι πρέπει να επικοινωνήσω όπως κάναμε παλιά με τους ανθρώπους αντί να κάνω doom scrolling σε feeds που δε με ενδιαφέρουν. Στο δεύτερο δίωρο ένιωθα περισσότερο παρόντας στη στιγμή και στην πραγματικότητα.Από πλευράς αυτονομίας θεωρώ πως σε οκτώ το πολύ ώρες εντατικής χρήσης θα τελειώνει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία (AWU 2) αλλά νομίζω πως δεν είναι showstopper αυτό για εμένα. Η έλλειψη κάμερας είναι αρκετά σοβαρή, καθώς και η έλλειψη πρόσβασης σε mobile banking. Η συνολική μου αίσθηση ήταν θετική και είχε μια δόση 90s γιατί πλέον το να βγαίνεις έξω χωρίς smartphone / social media είναι σα να βγαίνεις χωρίς κινητό. Μιλάμε για μια συσκευή που ξεχνάς ότι έχεις πάνω σου και κάνει μόνο τα βασικά.Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω με όσα περιγράφεις. Στο κομμάτι της αυτονομίας θέλω να κάνω και εγώ αντίστοιχη δοκιμή με πλήρη αποσύνδεση (χωρίς κινητό) οπότε μένει να δω πώς θα συμπεριφερθεί. Πραγματικά πιστεύω η αυτονομία του Ultra δε θα με απογοητεύσει (άλλωστε ακόμα και 1+ χρόνο μετά την αγορά έχει ακόμα 100% capacity και τα πάει εξαιρετικά). Σίγουρα με cellular θα χάνει πιο γρήγορα (δεν το συζητώ).

Σίγουρα η Apple έχει στο μυαλό της το όλο concept σαν backup λύση ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα αντέξει ώρες εντατικής χρήσης. Το μοντέλο του ''  what happens if'' είναι για περιπτώσει που θα μείνεις από μπαταρία ή που θα τύχει να μείνεις χωρίς κινητό και θες να διατηρήσεις μία στοιχειώδη σύνδεση με άτομα & υποχρεώσεις. Αυτό το καταλαβαίνω από το γεγονός ότι έχουν ρίξει πολύ δουλειά στη διαχείριση που κάνει το watchOS ώστε να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας (κάθε φορά που υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι είσαι κοντά στο κινητό δηλαδή ακόμα και στην εμβέλεια του Ultra Wide Band αμέσως σου αδρανοποιεί το 4G και σε ενθαρρύνει να πας κοντά στο κινητό για να τραβάς τα δεδομένα που θες με μηδαμινή κατανάλωση).

Εμένα προσωπικά δε με χαλάει το σκεπτικό να βγω χωρίς κινητό (μάλιστα με ενθαρρύνει όλη αυτή η εμπειρία της αποδέσμευσης που περιγράφεις καθώς και η αίσθηση 1990's). Σίγουρα θα ήθελα να έχω το AW με ενεργό Cellular όσο ήμουν στρατό (λόγω καθολικής απαγόρευσης κινητών η οποία ενοχλούσε έντονα στην αρχή). Μία εβδομάδα αποσύνδεσης ήταν αρκετή βέβαια για να βρω την ησυχία μου. Για τρεις εβδομάδες δεν ένιωθα καμία ανάγκη για κατανάλωση content. Δύο μήνες αφού είχα πλέον το κινητό ξανά στα χέρια μου είχα χάσει το ενδιαφέρον μου σε τέτοιο βαθμό που το χρησιμοποιούσα μόνο για τηλέφωνα/imessage/emails. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απουσία κινητών δημιούργησε μία εκπληκτική (κατά κοινή ομολογία) περίοδο εκπαίδευσης, με έντονη αίσθηση των 1990's, πολύ κουβέντα, πραγματικό χαβαλέ για απασχόληση αντί για scrolling, στιγμές και φιλίες που θα χάναμε μπροστά σε μία οθόνη. Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από την πλήρη αποσύνδεση. Μπορεί να σε ενοχλεί στην αρχή αλλά το ξεχνάς  μόλις θυμηθείς πως είναι να ζεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη στιγμή). Αν είναι να ζω αυτό το αίσθημα έστω και για μερικές ώρες τη μέρα (πχ σε μία βόλτα) χωρίς ταυτόχρονα να έχω το νου μου να γυρίσω γιατί θα με ''ψάχνουν θεοί και δαίμονες'' τότε ΝΑΙ η υπηρεσία αυτή είναι για μένα (και το ρολόι αξίζει τα λεφτά του).

7 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Όλα κομπλέ με family πακέτο. Δες λίγο εχθές αυτά που ανέβασα και προσπάθησε μπας κ ενεργοποιηθείς. 

Εγώ από τότε που ενεργοποίησα την υπηρεσία, μου πετάει το iOS διαρκώς ένα pop up για τον συγχρονισμό του iCloud. Το κάνει και σε εσάς? Έχω βαρεθεί... 

Spoiler

IMG_0336.PNG

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gidi είπε

Στο δεύτερο δίωρο είχα ένα σύντομο τηλεφώνημα και πολλά iMessage συν κάπου 12 λεπτά πλοήγηση με Apple Maps. Έχασε κάπου 15% μπαταρία.

Ο βασικός λόγος που περίμενα τόσα χρόνια πώς και πώς την υπηρεσία είναι το disconnect που προσφέρει. Στο πρώτο δίωρο ένιωθα αρκετά το στερητικό σύνδρομο και το άγχος ότι πρέπει να επικοινωνήσω όπως κάναμε παλιά με τους ανθρώπους αντί να κάνω doom scrolling σε feeds που δε με ενδιαφέρουν. Στο δεύτερο δίωρο ένιωθα περισσότερο παρόντας στη στιγμή και στην πραγματικότητα.

Από πλευράς αυτονομίας θεωρώ πως σε οκτώ το πολύ ώρες εντατικής χρήσης θα τελειώνει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία (AWU 2) αλλά νομίζω πως δεν είναι showstopper αυτό για εμένα.

Η έλλειψη κάμερας είναι αρκετά σοβαρή, καθώς και η έλλειψη πρόσβασης σε mobile banking. Η συνολική μου αίσθηση ήταν θετική και είχε μια δόση 90s γιατί πλέον το να βγαίνεις έξω χωρίς smartphone / social media είναι σα να βγαίνεις χωρίς κινητό. Μιλάμε για μια συσκευή που ξεχνάς ότι έχεις πάνω σου και κάνει μόνο τα βασικά.

Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας.

Ωραιος, μια ερωτηση μιας και δεν εχουν ολες οι επαφες μου imessage: δουλευει με Viber; Εννοω να μπορεις να δεις ολα τα μηνυματα και να απαντησεις σε αυτα; Γιατι εμενα στο GPS AW μου μετά τα τρια αδιαβαστα μηνυματα δεν μου εμφανιζει το περιεχομενο του τεταρτου... Παντως το πιο τελειο σεναριο να βγαινω εξω μονο με AW και airpods για κλησεις/μουσικη...

Εχει καποιος κανει αναλογη δοκιμη με τον φιλο αλλα με AW Series 10 46mm cellular να μας πει για καταναλωση μπαταριας; Ειμαι μεταξυ Ultra 2 και Series 10 και κλινω προς το Series 10 που ειναι και πιο μαζεμενο σε διαστασεις αλλα με ιδιων διαστασεων οθονη απλα φοβαμαι οτι θα τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια του! Για κανα διωρο γρηγορο περπατημα και 1 ωρα γυμναστηριο τη μερα το θελω, αλλα να μην ειμαι με το μυαλο στην φορτιση!

Επεξ/σία από l00ter
Δημοσ.
2 hours ago, ramarg said:

με έντονη αίσθηση των 1990's, πολύ κουβέντα, πραγματικό χαβαλέ για απασχόληση αντί για scrolling, στιγμές και φιλίες που θα χάναμε μπροστά σε μία οθόνη. Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από την πλήρη αποσύνδεση. Μπορεί να σε ενοχλεί στην αρχή αλλά το ξεχνάς  μόλις θυμηθείς πως είναι να ζεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη στιγμή).

Reveal hidden contents

IMG_0336.PNG

εγώ που είμαι κάποιας ηλικίας με κολλητούς προχτές είχαμε τη κουβέντα πως βρισκόμασταν δεκαετία 70 χωρίς τηλέφωνα....και ο κύριος λόγος αγοράς του AW ήταν να απαλλαγούμε λίγο από το τηλέφωνο........σήμερα έχουμε ραντεβού στην Apple .....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kostasbm είπε

εγώ που είμαι κάποιας ηλικίας με κολλητούς προχτές είχαμε τη κουβέντα πως βρισκόμασταν δεκαετία 70 χωρίς τηλέφωνα....και ο κύριος λόγος αγοράς του AW ήταν να απαλλαγούμε λίγο από το τηλέφωνο........σήμερα έχουμε ραντεβού στην Apple .....

Μια χαρά κυλούσε η ζωή. Δεν είμαστε γέροι στο μυαλό, απλώς θυμόμαστε το κλίμα των ημερών. Ας βρεθεί ένας να μας πει ότι οι δεκαετίες 70 80 ήταν άσχημες. Ακόμα και στα 90's 00's με entry tech στη ζωή μας μια χαρά πήγαιναν όλα (δεν είχε αποβλακωθεί κανείς). Είναι καθαρή ψευδαίσθηση ότι δεν μπορούμε χωρίς αυτά. Απλώς οι υποχρεώσεις της ζωής μας δικτύωσαν υπερβολικά, σε σημείο που και η διασκέδαση/ψυχαγωγία/κοινωνικοποίηση πέρασαν σε κάποιο βαθμό επίσης εδώ. 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...