Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα μαζέψουν κόσμο με τη δοκιμαστική περίοδο, θα μαζέψουν δεδομένα χρήσης για το πόσο επιβαρύνει το δίκτυο (καθόλου υποθέτω) και μετά θα πρέπει να αναθεωρήσουν την τιμή γιατί δε βλέπω να μένει κανένας με αυτό το κόστος.

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς δε θα μείνει κανένας με αυτή την τιμολόγηση. Πιστεύω ότι με το που διατεθεί επίσημα η υπηρεσία θα είναι σωστή και η τιμολόγηση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sirokko είπε

Το βλέπω τ όνειρο…..

Ξαφνικά η COSMOTE θα βρεθεί με κάποιο αριθμό νέων συμβολαίων…….και αντίστοιχα ο ίδιος αριθμός θα φύγει από τους άλλους παρόχους….

Σιγά και μην περιμένετε μετά από 7 χρόνια πότε θα ξυπνήσουν οι άλλοι .

Εγώ πρώτος με Vodafone….ηδη από αύριο το πρωί …ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ …..

εγώ εχω συμβόλαιο μέχρι Σεπτέμβριο αν και πιστεύω θα το ενεργοποιήσει και αυτή γιατί το υποσιτίζει στα δίκτια της στο εξωτερικο,αλλα βλέπω τα ρολόγια cellular ξεκίνησε τα πουλάει και το public που εχει συνεργασία με την vodafone και βλέπω ημερομηνία παράδοσης 23/4 με 08/5.

Επεξ/σία από panosk111178
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@billdanos Καλησπέρα αν επιτρέπεται τι πρόγραμμα έχεις?Unlimited GB όπως ο φίλος πιο πάνω?

Επεξ/σία από scorpio3
  • Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, billdanos said:

Dinooooooooooo

ωωωωωωω @Dinos1973

😛 

IMG_0640.png

IMG_0641.png

IMG_0642.png

IMG_0643.png

IMG_0644.png

Πρέπει να είσαι και ο πρώτος έλληνας που το έκανα . Συγχαρητήρια 🥃 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, naeg15 είπε

Πρέπει να είσαι και ο πρώτος έλληνας που το έκανα . Συγχαρητήρια 🥃 

Εκκρεμεί πάντως και ένα τελευταίο βήμα από την πλευρά τους για να ενεργοποιηθεί. 

IMG_0645.png

2 λεπτά πριν, scorpio3 είπε

@billdanos Καλησπέρα αν επιτρέπεται τι πρόγραμμα έχεις?Unlimited GB όπως ο φίλος πιο πάνω?

Όχι έχω ένα One family με επιπλέον γραμμές και μια έξτρα only data sim μαζί με fiber, Cosmote tv κλπ με συνολικά περίπου στα 60-70gb το μήνα. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εκκρεμεί πάντως και ένα τελευταίο βήμα από την πλευρά τους για να ενεργοποιηθεί. 

IMG_0645.png

Όχι έχω ένα One family με επιπλέον γραμμές και μια έξτρα only data sim μαζί με fiber, Cosmote tv κλπ με συνολικά περίπου στα 60-70gb το μήνα. 

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

IMG_0645.png

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, georpapas είπε

αξιζει το 9αρι λετε απο αμαζον που τρεχει  ή να περιμενουμε τιμη για το 10

Έχει βγει τιμή κάπου στα 530€ έχει στα public το 46mm και 320€ το SE 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, aler45 είπε

Με ενημέρωσαν από COSMOTE ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση του Multisim Service for Apple Watch και συγκεκριμένα μου είπαν από το 13888 ότι θα κοστίζει 25€ τον μήνα αν έχεις unlimited. γι'αυτο το βγάλανε 3 μήνες δοκιμαστικά για να έχουν φτιάξει τις τιμές μέχρι τότε.

Ελπίζω να ήταν early πρωταπριλιάτικο αστείο... Πραγματικά στηρίζω τις ελπίδες μου στην αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής μετά το 3μηνο. Δεν προτίθεμαι να δίνω διπλάσιο πάγιο.

8 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν κρατήσουν το «αστεράκι» για την τιμολόγηση αυτή σε οσους έχουν unlimited, θα πέσει τρελό κράξιμο.Η νορμαλ τιμή για το πάγιο της υπηρεσίας λογικά θα παίζει κοντά στα 5 ευρώ το μήνα και θα έχει και μια περίοδο δωρεάν χρήσης στην αρχή (μήνας; μήνες; θα δούμε).  Εκτιμώ πως απλά σου είπαν αυτό που ισχύει τώρα για τις multisim άσχετα με το Apple Watch. 

Update: μίλησα τώρα με Cosmote. Από αύριο ξεκινάει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε σε κατάστημα είτε τηλεφωνικά. Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα δίνοντας το EID του ρολογιού. Το πάγιο της υπηρεσίας είναι 5 ευρώ για την περίπτωσή μου (έχω ένα οικογενειακό one με 60gb το μήνα) και για την ώρα για τα unlimited προγράμματα ισχύουν τα 25 ευρώ! Μου είπε όμως η ίδια πως αυτό είναι η υπάρχουσα τιμολόγηση για τη multisim και δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη του Apple Watch και εκτιμούν πως θα αλλάξει σύντομα με την έναρξη της υπηρεσίας. 

Παιδιά ας μείνουμε στην ουσία: το πρώτο μήνυμα σε αυτό το topic γράφτηκε το 2019! Και φτάσαμε επιτέλους στο 2025 όπου μπορούμε να γράψουμε «ναι έφτασε η ώρα»! 
Ας ξεκινήσει με το καλό το λανσάρισμα και σίγουρα θα λυθούν τα όποια αρχικά θέματα. :) 

Δεν το πιστεύω ότι έφτασε η μέρα.!!!

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Dinoooooooooooωωωωωωω @Dinos1973😛

IMG_0640.png

Δεν ξέρω για τον Ντίνο, πάντως ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΛΗΣΕ σήμερα με όλα αυτά...   
Εντωμεταξύ κρίνοντας από το πόσο αργά και οργανωμένα ήρθαν όλα τα newsletter για την επίσημη άφιξη των CellularAW από τις αλυσίδες, καταλαβαίνουμε ότι όλα έγιναν συντονισμένα και όλοι γνώριζαν ότι θα έρθει. Προφανώς απέφευγαν δηλώσεις (καιρό πριν) ίσως γιατί δεν ήξεραν και οι ίδιοι αν θα περάσουν την αξιολόγηση της Apple, αν θα ήταν έτοιμη η υπηρεσία νωρίτερα (όπως και έγινε) κλπ.Λέτε άραγε η γκρίνια μας όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν όντως αυτή που έφερε το αποτέλεσμα.?!!

Περιττό να σχολιάσω τί αναβρασμός επικρατεί με την πρόωρη άφιξη της υπηρεσίας. Το thread ήταν ΧΡΟΝΙΑ ζωντανό αλλά σήμερα το νήμα είναι στα καλύτερα του (οι σελίδες των σχολίων αυξάνονται γραμμικά).! Ξύπνησε το ενδιαφέρον και από χρήστες που δεν συμμετείχαν καν στο θέμα πριν (συνεπώς επιβεβαιωνόμαστε για το ότι η απουσία υποστήριξης σκότωνε το customer target group της υπηρεσίας). Τώρα που θα δουν φορητότητες και αυξήσεις στα συμβόλαια θα γλυκαθούν (ελπίζω όμως να εκτιμήσουν σωστά την πραγματική επιβάρυνση του δικτύου και να μην βάλουν εμάς τους unlimited να δίνουμε 25€/μήνα...

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*** Στα ενημερωτικά που ήρθαν από τον Γερμανό (ουσιαστικά έχουμε ενημέρωση από την Cosmote) ότι ΜΟΝΟ αυτή θα υποστηρίξει την υπηρεσία στο επίσημο λανσάρισμα των CellularAW στην ελληνική αγορά.

Αν όντως η Apple ζητούσε υποστήριξη από 2 παρόχους, πιθανότατα η Vodafone είναι ο 2ος πάροχος που έχει ξεκινήσει κάποιες τεχνικές αναβαθμίσεις αλλά έμεινε αρκετά πίσω για να το υποστηρίξει on time/on launch. Ίσως λοιπόν η Apple να βασίστηκε σε υπόσχεση υποστήριξης από την Vodafone εντός 3 μηνών  (έχοντας επιθεωρήσει την εξέλιξη των εργασιών ---> οι οποίες μάλλον βρίσκονται στο 60/70%).

Τόσο η Apple όσο και η εγχώρια/ευρωπαική νομοθεσία εισάγουν περιορισμούς για να λειτουργεί σωστά ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες (αποφυγή καρτελοποίησης, αποφυγή αθέμιτων πρακτικών & κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης κλπ). Με δεδομένα όλα αυτά, η Cosmote προκειμένου να λάβει το χρίσμα της πρωτιάς θυσιάζει τα όποια οικονομικά οφέλη θα μπορούσε να έχει στην αρχή (και το κάνει συνειδητά γιατί θεωρεί ότι θα κερδίσει συνδρομητές από άλλους παρόχους οι οποίοι βιάζονται να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία). Η Cosmote λοιπόν (έχοντας ολοκληρώσει ΠΡΩΤΗ τις απαραίτητες υλικοτεχνικές αλλαγές) επιλέγει να λανσάρει πρώτη την υπηρεσία, όχι γιατί θα έχει κάποιο άμεσο οικονομικό όφελος αλλά γιατί τους αρέσει να κρατάνε για διαφημιστικούς/εμπορικούς σκοπούς τον τίτλο της πρωτιάς (όπως είδαμε και στο λανσάρισμα της eSIM το 2018). Ο λόγος που η Cosmote θα μας παράσχει την υπηρεσία δωρεάν για 3 μήνες δεν είναι η καλή τους η καρδιά σίγουρα (η Cosmote δεν μας συνηθίζει σε τέτοια άλλωστε --> υπό κανονικές συνθήκες θα χάριζε το μόνο τον 1ο μήνα χρήσης όπως κάνει στα προγράμματα Neo). Χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα πάντως, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς δίνει τον απαραίτητο χρόνο στον ανταγωνιστή να εξελίξει τις υποδομές/υπηρεσίες & να μπει στο παιχνίδι επί ίσοις όροις.

Με λίγα λόγια συμπεραίνω πως η Vodafone χρειάζεται διάστημα 3 μηνών για να μπει και αυτή στο παιχνίδι της υπηρεσίας. Στο μεταξύ η Cosmote  θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δεδομένα χρήσης που της λείπουν για να προχωρήσει σε σωστές αξιολογήσεις (τόσο ως προς την δυναμική/ζήτηση της υπηρεσίας, τις αυξήσεις συνδρομητών από άλλους παρόχους που συνδύασαν φορητότητα με ταυτόχρονη ενεργοποίηση MultiSIM for AW, την μέση κατανάλωση & κυρίως δεδομένα χρήσης από τους απεριόριστους πελάτες γιατί από αυτούς κινδυνεύει η σταθερότητα του δικτύου). Με όλα αυτά θα προσπαθήσουν σίγουρα να στήσουν μία λογική & δελεαστική εμπορική/τιμολογιακή πολιτική γύρω από την υπηρεσία. Είναι βέβαιο δε, ότι η υπηρεσία θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο για επιθετική προώθηση συμβολαίων & νέων προσφορών. Τα 25 ευρώ για AW αποτελούν σχεδόν τιμωρητικό τίμημα και πρέπει να το αναθεωρήσουν άμεσα. Ας κάνουμε υπομονή να μπει και η VF στο παιχνίδι και να διαμορφωθεί σωστά το πεδίο πακέτων & τιμών.

Η  υπηρεσία λοιπόν λανσάρεται νωρίτερα προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας (με την ένδειξη δοκιμαστικά & δωρεάν) και κερδίζουμε όλοι εμείς.! :D :D :D :D 

Screenshot 2025-04-01 at 01.03.34.png

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 4
Δημοσ.
On 26/11/2019 at 10:40, Nikos3648 said:

Καλημέρα συμφορουμιτες, σκεφτόμουν να αγοράσω από το εξωτερικό ένα Apple Watch 5 με δυνατότητα σύνδεσης με κεραίες κινητής. Έχω esim στο κινητό μου. Πώς ακριβώς λειτουργεί; Απλά το αγοράζω ναι συνδέω τον υπάρχοντα αριθμό μου με αυτό μέσω του iPhone? Ή χρειάζεται καινούριος αριθμός ;

ευχαριστω ! 

6.5 years later 😍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...