levank Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Παίζει 112 κανονικά , αν έχεις AW CELLULAR δοκίμασε για να είναι σίγουρο κλειστό iPhone πρώτα …..
lex_tsou Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 3:22 ΜΜ, ramarg είπε Αυτούς τους ενδιαφέρει να μεταφέρουν κόσμο στα συμβόλαια (ούτε καν στα καρτο-συμβόλαιο) γιατί από αυτές τις συμβάσεις έχουν ένα υψηλό, σταθερό, προβλεπόμενο & αναμενόμενο κέρδος. Στον αντίποδα οι συνδέσεις καρτοκινητής ναι μεν σε υποχρεώνουν να κάνεις ανανέωση ανά Χ χρονικό διάστημα αλλά αυτό είναι ένα minimum κόστος για να διατηρήσεις τη σύνδεση ενεργή (δεν τους αρκεί αυτό). Ο λόγος που έχω σταματήσει το συμβόλαιο εδώ και χρόνια, πεταμένα λεφτά αν δεν μου παρέχει την υπηρεσία που θέλω... (apple watch esim)
ramarg Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2025 στις 10:33 ΜΜ, gidi είπε Νομίζω ότι δεν παίζει ούτε το 112 αυτή τη στιγμή. Αλλά επίσης νομίζω ότι ως το Πάσχα θα παίζει η υπηρεσία κανονικά. Αν έρθει μέχρι αρχές Απριλίου η υποστήριξη του AW, τότε θα έχουμε διπλή ανάσταση. Δεν ξέρω τί να περιμένω πλέον.. Στις 3/3/2025 στις 7:10 ΜΜ, lex_tsou είπε Ο λόγος που έχω σταματήσει το συμβόλαιο εδώ και χρόνια, πεταμένα λεφτά αν δεν μου παρέχει την υπηρεσία που θέλω... (apple watch esim) Όταν θα την παρέχει όμως και θα θέλεις συμβόλαιο, θα σου πουν 41 ευρώ το μήνα + 10 για την υπηρεσία 😂 Επεξ/σία 5 Μαρτίου από ramarg 1
aler45 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου @billdanos Έχεις κανένα νεότερο σχετικά με την multisim για το Apple Watch;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aler45 είπε @billdanos Έχεις κανένα νεότερο σχετικά με την multisim για το Apple Watch; Από την Cosmote δεν έχουμε κάτι νεότερο πέρα από τις προηγούμενες αναφορές για αρχές Απριλίου. 2 2
ramarg Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά θα βγω offtopic τώρα αλλά εν μέρει το θέμα αφορά eSIM. Σε χθεσινή επίσκεψη μου στο Vodafone PopUp Store μέσα στα Public του Med.Cosmos (με αφορμή φιλαράκι που ήθελε να κάνει τον αριθμό του eSIM) ο υπάλληλος επέμενε ότι πλέον τα καρτελάκια Vodafone eSIM και κατ'επέκταση το QR Code που δίνουν είναι μίας χρήσης πλέον και φυσικά η αλλαγή κοστίζει 10 ευρώ (κάθε φορά). Πλέον δηλαδή το κόστος δεν είναι εφάπαξ (όπως στην Cosmote) και πρέπει να πληρώνεις το κόστος επανέκδοσης κάθε φορά που θες να μεταφέρεις τον αριθμό σε άλλη συσκευή. Εγώ όταν έβγαλα eSIM το καρτελάκι που μου έδωσαν μέχρι σήμερα μου επιτρέπει να μεταφέρω συνέχεια τον αριθμό από συσκευή σε συσκευή. Άλλαξε πολιτική η Vodafone στις νέες eSIM ή απλά έπεσα σε άσχετο υπάλληλο? Επεξ/σία 8 Μαρτίου από ramarg
aler45 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 2 hours ago, ramarg said: Ρε παιδιά θα βγω offtopic τώρα αλλά εν μέρει το θέμα αφορά eSIM. Σε χθεσινή επίσκεψη μου στο Vodafone PopUp Store μέσα στα Public του Med.Cosmos (με αφορμή φιλαράκι που ήθελε να κάνει τον αριθμό του eSIM) ο υπάλληλος επέμενε ότι πλέον τα καρτελάκια Vodafone eSIM και κατ'επέκταση το QR Code που δίνουν είναι μίας χρήσης πλέον και φυσικά η αλλαγή κοστίζει 10 ευρώ (κάθε φορά). Πλέον δηλαδή το κόστος δεν είναι εφάπαξ (όπως στην Cosmote) και πρέπει να πληρώνεις το κόστος επανέκδοσης κάθε φορά που θες να μεταφέρεις τον αριθμό σε άλλη συσκευή. Εγώ όταν έβγαλα eSIM το καρτελάκι που μου έδωσαν μέχρι σήμερα μου επιτρέπει να μεταφέρω συνέχεια τον αριθμό από συσκευή σε συσκευή. Άλλαξε πολιτική η Vodafone στις νέες eSIM ή απλά έπεσα σε άσχετο υπάλληλο? Off topic: πριν κάνα μήνα που έβγαλα και έβαλα την eSIM στο iPad μια χαρά δούλεψε δεν άλλαξε το QR ούτε χρειάστηκε επανέκδοση. 1
ramarg Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, aler45 είπε Off topic: πριν κάνα μήνα που έβγαλα και έβαλα την eSIM στο iPad μια χαρά δούλεψε δεν άλλαξε το QR ούτε χρειάστηκε επανέκδοση. Αυτό που κάποιοι υπάλληλοι δεν ξέρουν να απαντήσουν με σιγουριά για κάτι που άπτεται της δουλειάς τους, αλλά έχουν και εγωισμό να παραδεχτούν ότι δεν γνωρίζουν, με ξεπερνά.. Ο εγωισμός μας έφαγε στην Ελλάδα. Υποτίθεται τους έχουν εκεί για να εκπροσωπούν σωστά την εταιρία... Και εγώ που δοκίμασα μεταφορά μια χαρά δούλεψε.. Άλλωστε αν ήταν μίας χρήσης γιατί να εκδίδουν πλαστικό καρτελάκι... Επεξ/σία 9 Μαρτίου από ramarg 2
panosk111178 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2025 στις 6:05 ΜΜ, ramarg είπε Αυτό που κάποιοι υπάλληλοι δεν ξέρουν να απαντήσουν με σιγουριά για κάτι που άπτεται της δουλειάς τους, αλλά έχουν και εγωισμό να παραδεχτούν ότι δεν γνωρίζουν, με ξεπερνά.. Ο εγωισμός μας έφαγε στην Ελλάδα. Υποτίθεται τους έχουν εκεί για να εκπροσωπούν σωστά την εταιρία... Και εγώ που δοκίμασα μεταφορά μια χαρά δούλεψε.. Άλλωστε αν ήταν μίας χρήσης γιατί να εκδίδουν πλαστικό καρτελάκι... και εμένα έτσι είναι στην καρτα το βαζω πολλές φορες μάλλον έπεσες στην περίπτωση που λένε Επεξ/σία 15 Μαρτίου από panosk111178
enlightened Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάντως επιβεβαιώνω ότι με πάροχο Deutsche Telekom και Apple Watch Series 10 Titanium 46MM δουλεύει κανονικά το Cellular (Τοποθεσία Χαλκίδα) Επεξ/σία 15 Μαρτίου από enlightened 13
alexiosdimitriadis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την υπηρεσία να λειτουργεί στην Ελλάδα έστω και με ξένο πάροχο. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο το "trust me bro" . Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την φωτογραφία. 2
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 8 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε Νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την υπηρεσία να λειτουργεί στην Ελλάδα έστω και με ξένο πάροχο. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο το "trust me bro" . Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την φωτογραφία. Για την ακρίβεια γνωρίζαμε ότι άνοιξε το Roaming από το καλοκαίρι (αν δεν κάνω λάθος). Δεν είχαμε δει φωτογραφία απλώς με λειτουργικό Cellular Connectivity. Εφόσον βέβαια δουλεύει το roaming και επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα με ξένους παρόχους, προφανώς υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και λειτουργεί... Ζήτημα δοκιμών και αδειοδότησης είναι ο λόγος της καθυστέρησης δεν υπάρχει αμφιβολία. Κάπου δεν τα βρίσκουν με την Apple και προφανώς δεν έχουν και διαπραγματευτική ισχύ... 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσο καιρό να λέμε πως το τεχνικό κομμάτι είναι έτοιμο εδώ και καιρό. Το οικονομικό δεν τους «βγαίνει» και το πάνε από αναβολή σε αναβολή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα