Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος τεσσάρων Garmin από το 2017 και σήμερα έκανα την μετάβαση σε AW 10 περιμένοντας το φθινόπωρο το AWU 3. Και όλο αυτό το κάνω μήπως και φιλοτιμηθεί κάποια από τις εταιρείες «μας» και μας πλασάρουν το cellular φέτος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χτες σε συζήτηση που γινόταν στην Apple sto Chadstone Αυστραλια ακουσα πολλα παραπονα απο διαφορους που ταξιδευουν και εχουν προβληματα με τα τοπικα δικτυα εξωτερικου

παράπονα για τη vodaphone στη Μελβουρνη για μη επαρκή κάλυψη και αργό δίκτυο  σήμερα η ταχύτητα που έχω είναι 15-15

οπότε δεν είμαστε οι μόνοι που γκρινιάζουμε ....

Δημοσ.
Στις 28/2/2025 στις 12:57 ΠΜ, kostasbm είπε

χτες σε συζήτηση που γινόταν στην Apple sto Chadstone Αυστραλια ακουσα πολλα παραπονα απο διαφορους που ταξιδευουν και εχουν προβληματα με τα τοπικα δικτυα εξωτερικο / παράπονα για τη vodaphone στη Μελβουρνη για μη επαρκή κάλυψη και αργό δίκτυο  σήμερα η ταχύτητα που έχω είναι 15-15 / οπότε δεν είμαστε οι μόνοι που γκρινιάζουμε 

Bέβαια στο παρόν thread δεν μας πειράζει τόσο η κάλυψη του δικτύου, όσο η εμπορική πολιτική & η κυκλοφορία/μη υπηρεσιών νέας γενιάς...

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, ramarg said:

Bέβαια στο παρόν thread δεν μας πειράζει τόσο η κάλυψη του δικτύου, όσο η εμπορική πολιτική & η κυκλοφορία/μη υπηρεσιών νέας γενιάς...

ναι αλλά αυτοί που αγοράζουν το προϊόν θέλουν και να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του οπόυ και να βρίσκονται πράγμα το οποίο δε γίνεται παρά μόνο σε συγκεκριμένες χώρες...

και μια φωτό να δώσω χρώμα ...

IMG_2620.jpeg

Δημοσ.
On 28/02/2025 at 00:57, kostasbm said:

χτες σε συζήτηση που γινόταν στην Apple sto Chadstone Αυστραλια ακουσα πολλα παραπονα απο διαφορους που ταξιδευουν και εχουν προβληματα με τα τοπικα δικτυα εξωτερικου

παράπονα για τη vodaphone στη Μελβουρνη για μη επαρκή κάλυψη και αργό δίκτυο  σήμερα η ταχύτητα που έχω είναι 15-15

οπότε δεν είμαστε οι μόνοι που γκρινιάζουμε ....

Δηλαδή οι σχολιαστές του thread που φοβούνται να βγουν ανοιχτά στην θάλασσα λόγω έλλειψης cellular κάλυψης για το Apple Watch, εάν ποτέ υπάρξει αυτή η υπηρεσία (που δεν πρόκειται) απλά δεν θα έχουν σήμα, ούτε στην θάλασσα ούτε στα βουνά……

Δημοσ.
1 hour ago, Dinos1973 said:

Δηλαδή οι σχολιαστές του thread που φοβούνται να βγουν ανοιχτά στην θάλασσα λόγω έλλειψης cellular κάλυψης για το Apple Watch, εάν ποτέ υπάρξει αυτή η υπηρεσία (που δεν πρόκειται) απλά δεν θα έχουν σήμα, ούτε στην θάλασσα ούτε στα βουνά……

άσε να έρθει το καλοκαίρι πρώτα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rumors:  Σεπτέμβριο θα έρθει AW ULTRA με satellite συνδεσιμότητα :) :) :) 

εδώ στο χωριό μας ζητάμε ακόμα cellular 

Όταν είσαι πάροχος και εισαγωγέας προϊόντος με λιανική τιμή 1Κ , έχεις και υποχρέωση να παρέχεις 

Επεξ/σία από levank
  • Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, levank said:

Rumors:  Σεπτέμβριο θα έρθει AW ULTRA με satellite συνδεσιμότητα :) :) :) 

εδώ στο χωριό μας ζητάμε ακόμα cellular 

Όταν είσαι πάροχος και εισαγωγέας προϊόντος με λιανική τιμή 1Κ , έχεις και υποχρέωση να παρέχεις 

Από προκύπτει η υποχρέωση; Δεν σε υποχρέωσε κανένας να το αγοράσεις! Το τι υποστηρίζει ο πάροχος το γνωρίζεις!

Δημοσ.

Δεν πρόσεξες λεπτομέρεια …
Εισαγωγέας + Πάροχος =
COSMOTE  ( και κάθε πάροχος - εισαγωγέας ) 

Υποχρέωση έχει COSMOTE να παρέχει υπηρεσίες ….. 

Τώρα αν δεν θέλει και δεν μπορεί μην εισάγει και διαθέτη με κουτσουρεμένες δυνατότητες …

Αγοράζεις iPhone 16 Pro αλλά πάροχος μπορεί να σου δώσει σύνδεση με 3G :) :) :) 

μην αγοράζεις IPhone 

Δημοσ.
4 minutes ago, levank said:

Δεν πρόσεξες λεπτομέρεια …
Εισαγωγέας + Πάροχος =
COSMOTE  ( και κάθε πάροχος - εισαγωγέας ) 

Υποχρέωση έχει COSMOTE να παρέχει υπηρεσίες ….. 

Τώρα αν δεν θέλει και δεν μπορεί μην εισάγει και διαθέτη με κουτσουρεμένες δυνατότητες …

Αγοράζεις iPhone 16 Pro αλλά πάροχος μπορεί να σου δώσει σύνδεση με 3G :) :) :) 

μην αγοράζεις IPhone 

Δεν σας αναγκάζει κανένας να τα αγοράσετε! Γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν παρέχεται όπως πχ AI, καταλαβαίνω ότι έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι από καμία 10ρια άτομα αλλά κανένας πάροχος δεν στήνει την εμπορική του πολιτική από τι θέλουν 10-20 άτομα!

4 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

γιατί πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει ποτέ; Ούτε καν σε 20 χρόνια;

Θα έχεις την ανάγκη για τέτοια τεχνολογία σε 20 χρόνια;;

Δημοσ.
15 minutes ago, Dinos1973 said:

Θα έχεις την ανάγκη για τέτοια τεχνολογία σε 20 χρόνια;;

ούτε τώρα την έχω ανάγκη αλλά θα ήθελα να την υποστηρίζει το ρολόι μου.

Ρωτάω γιατί το αποκλείεις, είσαι απόλυτος δηλαδή ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να την υποστηρίξει κάποιος πάροχος. Ρωτάω για να μου εξηγήσεις που βασίζεις αυτή την άποψη. 

Δημοσ.
23 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

ούτε τώρα την έχω ανάγκη αλλά θα ήθελα να την υποστηρίζει το ρολόι μου.

Ρωτάω γιατί το αποκλείεις, είσαι απόλυτος δηλαδή ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να την υποστηρίξει κάποιος πάροχος. Ρωτάω για να μου εξηγήσεις που βασίζεις αυτή την άποψη. 

Απόλυτος δεν είναι κανένας, αλλά σε μια χώρα όπου δεν έχεις ανταγωνισμό, οι υπηρεσίες είναι άπαραδεκτες, και με μικρό αγοραστικό κοινό οι πάροχοι δεν βλέπουν κέρδος υποστηρίζοντας μια τέτοια υπηρεσία! Εδώ η cosmote ακπμανσου χρεώνει την eSIM!!!!

Δημοσ.
5 minutes ago, Dinos1973 said:

Απόλυτος δεν είναι κανένας, αλλά σε μια χώρα όπου δεν έχεις ανταγωνισμό, οι υπηρεσίες είναι άπαραδεκτες, και με μικρό αγοραστικό κοινό οι πάροχοι δεν βλέπουν κέρδος υποστηρίζοντας μια τέτοια υπηρεσία! Εδώ η cosmote ακπμανσου χρεώνει την eSIM!!!!

Η Κύπρος είναι πολύ μικρότερη χώρα από την Ελλάδα, εκεί πως βγάζουν κέρδος;

Δημοσ.
53 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Η Κύπρος είναι πολύ μικρότερη χώρα από την Ελλάδα, εκεί πως βγάζουν κέρδος;

Μπορείς να ρωτήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...