Jmanol000 Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ τι γίνεται παιδιά υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση ? όσοι έχουμε ήδη celllural θα δουλεύει η θα πρέπει να αγοράσουμε ξανά cellural
Kritoniok Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 μμ Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για την υλοποίηση, δε νομίζω πως μία υλοποίηση των απαραίτητων πρωτοκόλλων έχει κάποιο λόγο να λειτουργεί σε συγκεκριμένα μοντέλα του ρολογιού και σε άλλα όχι. Όσον αφορα τη διαθεσιμότητα, απο ότι φαίνεται έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες για τον Απρίλη.
ramarg Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kritoniok είπε Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για την υλοποίηση, δε νομίζω πως μία υλοποίηση των απαραίτητων πρωτοκόλλων έχει κάποιο λόγο να λειτουργεί σε συγκεκριμένα μοντέλα του ρολογιού και σε άλλα όχι. Όσον αφορα τη διαθεσιμότητα, απο ότι φαίνεται έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες για τον Απρίλη. Εγώ στον Μάρτιο θέλω να ελπίζω (ακόμα).. Αυτός ο ψυχοβγάλτης που το πάμε μήνα μήνα με έχει κουράσει τόσο, που όταν θα έρθει η υπηρεσία μπορεί να μην χαρώ καν (θα κουβαλάω το τραύμα για 1-2 χρόνια μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας)... Επεξ/σία Τρίτη στις 08:33 μμ από ramarg
levank Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ 35 λεπτά πριν, ramarg είπε Εγώ στον Μάρτιο θέλω να ελπίζω (ακόμα).. Αυτός ο ψυχοβγάλτης που το πάμε μήνα μήνα με έχει κουράσει τόσο, που όταν θα έρθει η υπηρεσία μπορεί να μην χαρώ καν (θα κουβαλάω το τραύμα για 1-2 χρόνια μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας)... Μήνα - μήνα ; Δεν το λες καλύτερα πενταετία με πενταετία
naeg15 Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 μμ 1 hour ago, levank said: Μήνα - μήνα ; Δεν το λες καλύτερα πενταετία με πενταετία Σαν τις δόσεις ένα πράμα 🤣
Dinos1973 Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ 14 hours ago, ramarg said: Εγώ στον Μάρτιο θέλω να ελπίζω (ακόμα).. Αυτός ο ψυχοβγάλτης που το πάμε μήνα μήνα με έχει κουράσει τόσο, που όταν θα έρθει η υπηρεσία μπορεί να μην χαρώ καν (θα κουβαλάω το τραύμα για 1-2 χρόνια μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας)... Δεν ειναι στα πλανα κανενος provider, ουτε για Μαρτιο ουτε για καλοκαιρι!
J0hn82 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Απορώ που ασχολείστε και σκάτε για ένα προϊόν που δεν υπάρχει επίσημα στην Ελληνική αγορά. Δεν γίνεται να ψωνίζεις ή να κάνεις σχέδια με την προοπτική ότι ένα προϊόν ΘΑ υποστηρίξει μια δυνατότητα. Μόνο με υποσχέσεις, υποθέσεις και φαντασιώσεις το πιο πιθανό είναι ότι θα απογοητευτείς. Αν και όταν με το καλό έρθει επίσημα στην Ελλάδα το βλέπει κανείς…
gidi Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δεν ειναι στα πλανα κανενος provider, ουτε για Μαρτιο ουτε για καλοκαιρι! Αυτή είναι μια προσωπική σου εκτίμηση;
Super Moderators paredwse Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 hours ago, J0hn82 said: Απορώ που ασχολείστε και σκάτε για ένα προϊόν που δεν υπάρχει επίσημα στην Ελληνική αγορά. Δεν γίνεται να ψωνίζεις ή να κάνεις σχέδια με την προοπτική ότι ένα προϊόν ΘΑ υποστηρίξει μια δυνατότητα. Μόνο με υποσχέσεις, υποθέσεις και φαντασιώσεις το πιο πιθανό είναι ότι θα απογοητευτείς. Αν και όταν με το καλό έρθει επίσημα στην Ελλάδα το βλέπει κανείς… Τι εννοείς, ότι το Apple Watch Ultra (το οποίο υφίσταται μόνο σε έκδοση Cellular), δεν κυκλοφορεί επίσημα στην ελληνική αγορά; Εδώ η σελίδα του επίσημου εισαγωγέα στην Ελλάδα: https://www.istorm.gr/watch/apple-watch-ultra-2.html
J0hn82 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δεν εννοώ το Ultra όπου εκεί δεν υπάρχει επιλογή με-χωρίς cellular αλλά το απλό.
Dinos1973 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 hours ago, gidi said: Αυτή είναι μια προσωπική σου εκτίμηση; είναι η ίδια εκτίμηση με αυτούς που την περίμεναν τον προηγούμενο χρόνο (είχαν και εσωτερική πληροφόρηση) , το Πάσχα το καλοκαίρι τον Σεπτέμβριο με το νέο ρολόι, τα Χριστούγεννα κλπ κλπ!
Thrall Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλές απόκριες, καλή σαρακοστή! Αναφορά σε κείμενο Ακούγεται ότι θα το υποστηρίξει η Cosmote από το νέο έτος. (Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019)
Super Moderators paredwse Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 λεπτά 2 hours ago, J0hn82 said: Δεν εννοώ το Ultra όπου εκεί δεν υπάρχει επιλογή με-χωρίς cellular αλλά το απλό. Οπότε δεν είναι ορθή η προηγούμενη τοποθέτηση ότι όσοι μετέχουμε σε αυτό το topic "ασχολείστε και σκάτε για ένα προϊόν που δεν υπάρχει επίσημα στην Ελληνική αγορά". Γιατί προϊόν Apple Watch σε έκδοση cellular υπάρχει επίσημα στην Ελληνική αγορά - απλώς δεν είναι αυτό που εσύ θέλεις/γουστάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα