Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χλωμό το κόβω να γίνεται άμεσα κάτι ( Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!) Παίρνεις τηλέφωνο στην VF ή στην COSMOTE και σου λένε ή ότι δεν ξέρουν ή ότι η Apple το απαγορεύει κλπ. Καλείς μετά την Apple και σου λέει ότι στην Ελλάδα είναι κλειστό επειδή δεν υπάρχουν πάροχοι να το υποστηρίξουν και για αυτό δεν εισάγονται τα cellular μοντέλα. Άντε να βρεις άκρη! 

Επεξ/σία από aler45
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, billdanos είπε

Μα το έχω πει τόσα μηνύματα πριν για την πρωταπριλιά αλλά νομίζατε πως είναι …ψέμματα! 😛 

Ναι το θυμάμαι, μόνο που τώρα έχω και εγώ ένα ανεξήγητο προαίσθημα υπέρ αυτού που είπες 😂 2025 is the lucky one.!

2 ώρες πριν, aler45 είπε

Χλωμό το κόβω να γίνεται άμεσα κάτι ( Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!) Παίρνεις τηλέφωνο στην VF ή στην COSMOTE και σου λένε ή ότι δεν ξέρουν ή ότι η Apple το απαγορεύει κλπ. Καλείς μετά την Apple και σου λέει ότι στην Ελλάδα είναι κλειστό επειδή δεν υπάρχουν πάροχοι να το υποστηρίξουν και για αυτό δεν εισάγονται τα cellular μοντέλα. Άντε να βρεις άκρη! 

Έχουμε παρόχους αλλά είναι σαν να μην έχουμε. Συμφωνώ με την οπτική της Apple 😂😂

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, gidi said:

Άντε να δούμε. Θα κουβαλάμε ξανά κινητά στις παραλίες ή θα μας γίνει η χάρη μετά από τόσα χρόνια;

εντάξει το φόρεσες και κατέβηκες παραλία για μπάνιο......κρέμες και λάδια πως θα βάζεις ?????/χαχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...