Προς το περιεχόμενο

Sennheiser PXC 550 Noise Cancelling 167 ευρώ @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λιγουρεύομαι κι εγώ..αλλά έχω τα 4,50 btnc που αγόρασα από εδώ μέσα πρόσφατα και είναι τέλεια..φαντάζομαι αυτά πως  θα είναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή και εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά!

Τα έχω στην κατοχή μου από τον Ιανουάριο. Ήταν και τότε σε προσφορά στον Κωτσόβολο. Σε συνδυασμό με μία προωθητική ενέργεια της Alpha Bonus έβγαιναν στα 159,20€.

Δεν πιστεύω πως έχουν αντίπαλο σε αυτό το εύρος τιμής. Καλή μπαταρία, ωραία ποιότητα κατασκευής, noise cancelling 2 επιπέδων που γίνεται πραγματικά αισθητό και ένα εξαιρετικά εύχρηστο control panel αφής στο δεξί ακουστικό.

Καλύτερη τιμή και πανευρωπαϊκά:

(Idealo.de)

SmartSelect_20191126-092603_Gallery.jpg.a8d5e6a117e97b1fab16caf9900c85d9.jpg

(Geizhals.eu)

SmartSelect_20191126-092756_Chrome.jpg.c6bc7c6bb006a3aed6335a55c8e5562b.jpg

Αν θέλεις, @kostasgr78, πρόσθεσε τα γραφήματα στο αρχικό σου μήνυμα, για λόγους καλύτερης σύγκρισης της τιμής τους.

Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.

Λογικά μιας κι έχω ασχοληθεί αρκετά με το αντικείμενο, ο αντίπαλος τους είναι τα sony 1000 xm 3 που όλοι λένε ότι έχουν το καλύτερο noise cancelling στην αγορά αλλά κοστίζουν πλέον 100€ παραπάνω στο σκρουτζ

εγώ λέω να τα χτυπήσω..θέλει κάνεις τα 4,50 btnc μου? 😉

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω εφάμιλλα ακουστικά στα XM3 της Sony, λέτε αξίζουν; Μπορεί να μην είναι head2head σε ποιότητα ή noise cancelation αλλά ίσως για 100 ευρώ κάτω, είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε

Ψάχνω εφάμιλλα ακουστικά στα XM3 της Sony, λέτε αξίζουν; Μπορεί να μην είναι head2head σε ποιότητα ή noise cancelation αλλά ίσως για 100 ευρώ κάτω, είναι μονόδρομος.

Δεν είναι ακριβώς 100€ 247 τα Sony με 167€ τα Senn..αρα 80€..χτύπα τα Senn..

Δημοσ.

Τα κοιτάω εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζοντας και βλέποντας πραγματικά αναρίθμητα review. Από αυτά που έχω καταλάβει είναι ότι σε σχέση με το noise canceling (ANC) είναι χειρότερα από τα Sony 1000xm3, 1000xm2 και Bose. Σε σχέση με τον παραγόμενο ήχο καλύτερα από τα Sony χειρότερα από τα Bose, εκτός εαν κάποιος προσανατολιζεται στο παραπάνω μπάσο όπου βλέπεις μια καλύτερη απόδοση από τα Sony. Adjustable Anc (απόδοση σε επίπεδα, πράγμα που έχουν μόνο τα Sony). Χειρότερος τρόπος αποθήκευσης και απο 3 (περίεργο τρόπο on off) . Υποστηρίζει μόνο aptx σε αντίθεση μετα 1000xm3 που υποστηρίζουν περισσότερα format. Usb τρόπος φόρτισης vs Type C στα Sony. Έχουν βγει τα Pxc 550 II με βελτιώσεις στα σημεία. Δεν μπορείς να τα δουλέψεις σαν "παθητικά" χωρίς να ενεργοποιήσειςτα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα εκτός και εάν τους αδειάσεις την μπαταρία.

Γενικά θεωρώ τίμια πολύ αυτή την τιμή τους.

Δημοσ.

Επειδή τα έχω από πέρυσι τέτοια εποχή που τα είχα πάρει BF στην ίδια τιμή να πω μερικά αρνητικά/προβλήματα που έχουν, απλά για να είστε ενήμεροι. Ωραία ακουστικά, ελαφριά, αν και τα sony & bose είναι πιο ελαφριά. Δεν κουράζουν αν τα φοράς πολλές ώρες. Είναι σχετικά μικρά και σε μεγάλα κεφάλια πιθανότατα να μην βολεύουν ακόμα και τέρμα ανοιχτά. Ο ήχος είναι πολύ καθαρός, με βάθος αλλά ή ένταση είναι μέτρια. Εγώ τα δουλεύω στο 80%+ του volume τους υπό κανονικές συνθήκες και μου λείπει η ένταση σε κάποια τραγούδια ακόμα και στο 100%. Το noise cancelation είναι ΟΚ, ούτε κακό, ούτε τέλειο. Βουητά και μονότονους θορύβους (πχ απορροφητήρας, air condition, φασαρία από δρόμο, αεροπλάνο κτλ) τους κόβει σίγουρα. Ομιλίες κτλ μην περιμένετε.

Το χειριστήριο επειδή είναι touch (στο πλάι του δεξιού ακουστικού) είναι πολύ ευαίσθητο και κάνει τα δικά του άμα πχ σηκώσεις κανένα χέρι μπροστά του. Το αυτόματο pause/unpause όταν τα βγάζεις/βάζεις αν και καλή ιδέα 7 στις 10 φορές δεν δουλεύει και είναι ενοχλητικά τα misfire του (εγώ το έχω απενεργοποιήσει). 

Για skype αν και ο ήχος είναι καθαρός έχει ένα τραγικό bug που σταματάει να δουλεύει μετά από 10-15 λεπτά (το ίδιο παθαίνει και συνάδελφος που τα έχει) και πρέπει να τα κλείσεις ανοίξεις για να ξανασυνδεθούν.

Update σε firmware ένα χρόνο τώρα δεν έχει βγει αν και θα βοηθούσε στα παραπάνω προβληματάκια πιστεύω. 

Γενικά είναι ωραία ακουστικά, ειδικά σε αυτή την τιμή αλλά έχουν τα θεματάκια τους. 

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει όσους ψάχνονται μεταξύ Sennheiser και Sony είναι ότι τα Sennheiser υποστηρίζουν το pairing με 2 bluetooth συσκευές ταυτόχρονα που σημαίνει ότι μπορείς να ακούς μουσική από το λαπτοπ σου και να απαντήσεις κλήση από το κινητό, κάτι που τα SONY δεν μπορούν να κάνουν...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NewUser1 είπε

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει όσους ψάχνονται μεταξύ Sennheiser και Sony είναι ότι τα Sennheiser υποστηρίζουν το pairing με 2 bluetooth συσκευές ταυτόχρονα που σημαίνει ότι μπορείς να ακούς μουσική από το λαπτοπ σου και να απαντήσεις κλήση από το κινητό, κάτι που τα SONY δεν μπορούν να κάνουν...

Σημαντική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα έχω κοντά 3 χρόνια τα ακουστικά. Όσον αφορά το θέμα μουσική αν δεν είσαι audiophile δεν πρόκειται  να καταλάβεις καμία διαφορά σε σχέση με Sony η Bose. Τώρα όσον αφορά το anc τα mx3 εχουν καλύτερο. Πάντως σε αυτήν την τιμή αξίζουν με το παραπάνω δεν θέλετε να ξέρετε ποσό πλήρωσα εγώ. Α και για το νέο μοντέλο που βγήκε η μόνη διαφορά είναι ότι έχει Bluetooth 5.0 ενώ αυτά έχουν 4.2

Επεξ/σία από Jannis27
Δημοσ.
18 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Τα κοιτάω εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζοντας και βλέποντας πραγματικά αναρίθμητα review. Από αυτά που έχω καταλάβει είναι ότι σε σχέση με το noise canceling (ANC) είναι χειρότερα από τα Sony 1000xm3, 1000xm2 και Bose. Σε σχέση με τον παραγόμενο ήχο καλύτερα από τα Sony χειρότερα από τα Bose, εκτός εαν κάποιος προσανατολιζεται στο παραπάνω μπάσο όπου βλέπεις μια καλύτερη απόδοση από τα Sony. Adjustable Anc (απόδοση σε επίπεδα, πράγμα που έχουν μόνο τα Sony). Χειρότερος τρόπος αποθήκευσης και απο 3 (περίεργο τρόπο on off) . Υποστηρίζει μόνο aptx σε αντίθεση μετα 1000xm3 που υποστηρίζουν περισσότερα format. Usb τρόπος φόρτισης vs Type C στα Sony. Έχουν βγει τα Pxc 550 II με βελτιώσεις στα σημεία. Δεν μπορείς να τα δουλέψεις σαν "παθητικά" χωρίς να ενεργοποιήσειςτα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα εκτός και εάν τους αδειάσεις την μπαταρία.

Γενικά θεωρώ τίμια πολύ αυτή την τιμή τους.

Σωστός ..τα είπες όλα σε μια παράγραφο..

το πιο ολοκληρομενο πακετο το προσφερουν τα SONY  αλλα στην τιμη αυτη τα Sennheiser ειναι τα απολυτα VFM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...