sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Είναι 5 λεπτά από εδώ οπότε ας χρεώνουν όσο θέλουν. 😁 Μόνο αν έχεις φορτηγό, γιατί σε αυτοκίνητο δεν μπαίνει και πόσο μάλλον αν είσαι 1! 1,6m*1m Είναι σαν ένα κοντό, χοντρό πτώμα ! Δεν το μεταφέρεις και εύκολα . Καλύτερα να το αναλάβει άλλος 😛 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από sphinxgr
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Μόνο αν έχεις φορτηγό, γιατί σε αυτοκίνητο δεν μπαίνει! Είχα πάρει 65αρα με το ΙΧ πέρυσι αλλά όχι τη συγκεκριμένη. Στην τελική, αν είναι να γλιτώσεις 23 ευρώ τη βγάζεις από το κουτί και τη φορτώνεις με τα σελοφάν μόνο.
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Είχα πάρει 65αρα με το ΙΧ πέρυσι αλλά όχι τη συγκεκριμένη. Στην τελική, αν είναι να γλιτώσεις 23 ευρώ τη βγάζεις από το κουτί και τη φορτώνεις με τα σελοφάν μόνο. Εξαιρετική ιδέα!!!
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εξαιρετική ιδέα!!! Αυτό θέλει προσπάθεια, αλλά ΟΚ, δεκτό. Όποιος το φοβάται πληρώνει.
louben Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια κρίνοντας απο τη δικια μου το κουτι ειναι θεορατο και θελει σιγουρα δυο ατομα για μεταφορα. Ηταν να μου παραδοθει μe speedex και με ενημερωσαν οτι δεν έιχαν φόρτηγο που να χωραει . Ειχα πληρωσει μεταφορικα και υστερα απο πολυ πιεση μου το εφερε φορτηγο ασχετης μεταφορικης. Επουδενι και για κανενα λογο δε χωρα σε Ιχ ανεξαρτητως μεγεθους.
filarhos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ το μετέφερα με puntο και δεν το πίστευε στην αποθήκη. Το μόνο που έκανα εκτός από το να ρίξω τα καθίσματα ήταν να φέρω την καρέκλα του συνοδηγού τέρμα μπροστά και το κάθισμά του όσο πιο μεγάλη προς τα εμπρός κλίση γίνεται... Σε πιό μακρύ hatchbak ή suv να χωράει πιο εύκολα. Έκλεισαν όλες οι πόρτες. 1
foler79 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, filarhos είπε Εγώ το μετέφερα με puntο και δεν το πίστευε στην αποθήκη. Το μόνο που έκανα εκτός από το να ρίξω τα καθίσματα ήταν να φέρω την καρέκλα του συνοδηγού τέρμα μπροστά και το κάθισμά του όσο πιο μεγάλη προς τα εμπρός κλίση γίνεται... Σε πιό μακρύ hatchbak ή suv να χωράει πιο εύκολα. Έκλεισαν όλες οι πόρτες. Εγώ την δική μου 65αρα την έβαλα με την κουτα της με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις + ότι έβγαλα ακόμα κ τα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων σε Hyundai coupe που εννοείται ότι οι χώροι του είναι περιορισμένοι. Ήθελε ένα κλικ για να κλείσει η πίσω πορτα, τόσο λίγο που δεν είχα κανένα θέμα.
louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια θα με τρελανετε. Εχω μεγαλο suv (Mazda cx7) και δε χωραγε ουτε για πλάκα (Πχ η πισω πορτα εχει μηκος γυρω στο 1 μετρο και η κουτα πηγαινε στο 1.2). Πως το χωρεσατε; Φυσικα ουτε καν σκεφτηκα(και ουτε ήθελα) να την βγάλω από την κουτα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από louben
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, louben είπε Ρε παιδια θα με τρελανετε. Εχω μεγαλο suv (Mazda cx7) και δε χωραγε ουτε για πλάκα (Πχ η πισω πορτα εχει μηκος γυρω στο 1 μετρο και η κουτα πηγαινε στο 1.2). Πως το χωρεσατε; Φυσικα ουτε καν σκεφτηκα(και ουτε ήθελα) να την βγάλω από την κουτα. Δεν είναι όλες οι συσκευασίες ίδιες. Ποιο μοντέλο πήρες εσύ και ποιο μπήκε στο Punto?
jgeorgiou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, louben είπε Ρε παιδια θα με τρελανετε. Εχω μεγαλο suv (Mazda cx7) και δε χωραγε ουτε για πλάκα (Πχ η πισω πορτα εχει μηκος γυρω στο 1 μετρο και η κουτα πηγαινε στο 1.2). Πως το χωρεσατε; Φυσικα ουτε καν σκεφτηκα(και ουτε ήθελα) να την βγάλω από την κουτα. σε ένα μεσαίο αυτοκίνητο χωράει μέχρι 55αρα με την συσκευασία (συνήθως) , η 65αρα χωράει μόνο αν βγάλεις την συσκευασία.
filarhos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) H LG 65inch στο punto του 2015. Μπήκε διαγώνια και έκλεισε και η πίσω πόρτα. Στο πασσάτ δεν χώραγε καλά καλά η 55 κάπου στο '10 όπου είχε μεγάλη κορνίζα άρα και κουτί αλλά έιναι sedan. Η πίσω πόρτα μήκος;; Μήπως εννοείς φάρδος; Διαγώνια είναι μεγαλύτερο από 1,2 μέτρα στο punto. Και βάθος περίπου 1,6 μέτρα... Φωτογραφία δεν έχω δυστυχώς, θα πρέπει να με πιστέψετε... Πάντως μεταφορικά δεν πλήρωσα. Υ.Γ. Η αρχική σκέψη ήταν να την πάρω με ανοικτό το πορτπαγκάζ αλλά μετά αφού έκλεισε... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από filarhos
dess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 14/9/2020 στις 2:45 ΜΜ, sphinxgr είπε Εξαιρετική ιδέα!!! Και όχι μόνο, αν είναι δυνατό (αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος) κρατάς και το κουτί με τα αφρολέξ. Σε περίπτωση μεταφοράς τι κάνεις;
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, dess είπε Και όχι μόνο, αν είναι δυνατό (αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος) κρατάς και το κουτί με τα αφρολέξ. Σε περίπτωση μεταφοράς τι κάνεις; Είχε πάρει το σέρβις μια 55αρα που είχα πριν 3 χρόνια και δεν βόλευαν οι ώρες να μου τη φέρουν σπίτι. Εγώ βιαζόμουν οπότε πήγα και την πήρα από εκεί με το ΙΧ. Με ένα αεροπλάστ και την τηλεόραση να πατάει με την πλάτη, ήρθε μια χαρά. Spoiler
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω μετεφερα 65αρα για λογαριασμο φιλου με το toyota celica (τελευταιας γενιας) και χορεσε για πλακα. Αμα πεφτουν καθισματα χοραει πιστευω στα περισσοτερα μακρια 5θυρα. σε 4θυρο με πορτ μπαγκαζ για κανενα λογο.. Δε βρισκω τη φωτο τωρα αλλα εδω βρηκα μια φωτο με τη βεσπα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από TRILOBYTER
Προτεινόμενες αναρτήσεις